Бивш шеф на ЦРУ: Руснаците имат компромат за Тръмп

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън предположи, че руснаците „имат нещо“ за президента Доналд Тръмп и с това си обяснява неговите топли чувства към Путин.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на ЦРУ: Руснаците имат компромат за Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по въпроса: Crazy Joe Biden is trying to act like a tough guy. Actually, he is weak, both mentally and physically, and yet he threatens me, for the second time, with physical assault. He doesnt know me, but he would go down fast and hard, crying all the way. Dont threaten people Joe!

че това 6657 е броят на туитовете на Тръмп :) случаен копи-пейст на цифрата от картинката.

Имаме компромат ,и то не един!Това за препикаването в хотела ,от Маша и Даша е най малкото.Отдавна държим оранжевата сланина в ръцете си с милиарди $ .Даже малкият Дончо го беше казал по телевизията ( на кого ли се метна толкова тъп). Та цитирам " Нас пари не ни притесняват, цялото ни финансиране идва от Русия"

Финансирането е трудно разбираемо и просто нещо за доказване.Първо:трябва да ги имаш в степен достатъчна.Трудно ми е да повярвам,че санкционирана Русия ще е финансирала Тръмп през 2016г.,а през 2018г.на 18 март на нея или на него ще му трябват финанси за избори,Такова нещо по-идва отръки на Кадафи,което,видяхме,му костваше живота,а Саркози,човека,беше оклеветен за някакви си 50млн.За изборите в САЩ или Русия залогът е по-голям и платата е друга,но и другото е по-голямо,затова по-добре чиста съвест,ако я има,отколкото президент политически изнудван впоследствие.Йес!Даа...Да!

Byобще не става дума за кампанята от 2016 г.малкото дони преди години го беше казал (записа го има) .когато банките в Aмерика не даваха кредити ,наи малко на банкрутирали 6 пъти .та тогава дончо каза че цялото им финансиране идва от Pусiя.а и затова не искат да си покаjaт данъчните декларации.

A що се отнася до кампанята,там наляха пари милярдерите евреи от лас вегас,Wynn и Aделсон както братята Kох и фамилята Mерcер.които имат (всичките) над 100 млрд $

Имат руснаците и то е нещо по-сериозно от "мацки", а след изпълнението на англичаните с "Цигуларя"и дъщеря му, и англисетата имат компромат срещу Тръмп.Сега той трябва на два фронта да води битка,но наложително е да отпадне поне единия от двата взаимно изключващи се компромата,ако не и двата да трябва да се тушират,който отстъпии ще му е съюзник срещу другия.Снощи цяла вечер телевизиите ги размахваха ту единия,ту другия компромати,но не ги свързваха по веригата сигурно не от глупост,обратното обаче би означавало минимум автоцензура,само че групова.Сложно е ,но предстои развръзка.А някои можеха да бъдат сред първите.А да видим сега дали писанието ми,няма да бъде игнорирано,както вчерашното?Сложните важни неща,обикновено изглеждат много тъпи.Днес от Фейсбук се извиняват,но за мен вече те са "Некробук"-докато минат разследванията в САЩ-по закон и по-принцип там защитатата на лична информация е защитена много и се прави разлика между лични данни,лична информация и търговски данни-т.н.спам!Само у нас е и "тако,и вако",защото сме робски душици!Йес!Даа...Да!

незнам за компромати ама тои не е бездетен кат германката,французина и англичанката!!! не изка децата и внуците да му горат в атомен оган

Когато Тръмп е бил в Москва се кефил яко със супер мацки по хотелите.Сигурно е правил и групов секс с красивите рускини(офицерки от КГБ) а всичко това е филмирано със скрити камери.Не е допускал ,че ще влезе в политиката. Сега ако пуснат филмчетата в Ютуб ще му разкажат играта !!!

По-вероятно е да е минал на другия бряг в секса, този компромат е страшен, а с жените е нищо работа ???

Тези изявления в стил: "Гледам - нищо, пак гледам, пак нищо...мисля си - тука има нещо" вече даже не са и смешни.

Много е близко до мозъка, че война няма да има и то ядрена. Допускам отделни перчения, но до натискане на бутоните--НЕ, защото....... НО КУПОНА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ, до второ издънване на ..... Без него;купона; живота е скучен

Естествено е че имат компромати и го държат на каишка .Руснаците снимат всички чужденци по хотели и на всякъде .Така и Тръмп са го снимали с мацки какво е вършил по хотелите когато беше бизнесмен.Та той сам си разправяше в един рейс , как се оправя със всякакви жени ,без значение женени или не .Така че това е положението -руснаците си имат президент в щатите.

Тез ще надминат и " "светата" инквизиция" !!!

По време на предизборната си кампания Госпожа Клинтън извади толкова много компромати, къде верни къде измислени от предизборния и щаб, че сам Дяволът би се изчервил в присъствието на Тръмп, и въпреки че Тръмп беше избран за президент кампанията по очернянето му продължава и до днес със спонтанните спомени на тази или онази личност та си мисля че какъвто и компромат да имат руснаците той няма как да засенчи досегашните усилия на загубилата изборите кандидатка;)

Страдам,защото мозъкът ми не може да асимилира това насилствено бутане на света към самоунищожение?Тръмп е разбрал по чисто логичен път,че Америка също ще изгори при тази война,Вместо да помогнем на великите сили да възстановяват мира,сатанински ястреби подстрекават Запада да направят земята на сол!?

Всеки от вас,сложил минус,е сататанист,а не пацифист!Моля се на ГОСПОД да спаси света,дано не победи сатаната!Да има мир и живот за децата ни!

топлата вода...

Къде я??? За топлата бира през лятото знам къде да я намеря. :)

За Тръмп ,мога да кажа,че е ;От стар пръч яре; Времето ще покаже дали съм прав--Между 2-3 год.

кой какво има, обаче за бившия директор на ЦРУ, Бренън, сегашният държавен секретар, доскоро шеф на ЦРУ ястребът Помпео, възпитаник на Харвард и преди това на Уест пойнт, няма начин да не намери нещо интересно, ако продължи да подлива вода на президента. то ще си покаже.

Ако ваш тръмпчо не беше направил компрометиращи неща никой нямаше да има такива:))))Тоя като бивш шеф на цру за какво е получавал заплата като при нас след като го няма този ''компромат''????

Защо се бил обадил на Путин след президентските избори? Ами защото е възпитан човек а не промит мозък. То и този имаше компромат ама като намекна че ще го използва от шеф на цру стана бивш шеф на цру. И се оказа че компромата не е повече от махленски клюки. Я по добре да видят дали в Кеймбридж имат компромат.

Те да земат да сменят названията на ЦРУ, МИ6 и др. на Централи на Неуспели Гадатели. По ще им приляга.

разбера едно нещо. Тия двамата на снимката си ги мерят. Ние защо заставаме между тях с голо дупе.

традицията ни го повелиава.

тръмп е комуняга!

водят към сериозни съмнения за определени зависимости ???

"Бивш шеф на ЦРУ: Руснаците имат компромат за Тръмп" що не си намериш един прозорец от който да скочиш както твоят предшественик Джеймс Форестал!

Тва е нищо- бившият шеф на КГБ какъв компромат има за Путин...

Много обичам руснаците (обикновените), но руската политика се прави с голямата секира. Където са се намесили руснаци - само смърт и разруха. Намесиха се в Грузия - война, смърт и разруха; намесиха се в Армения и Азербайджан - пак същото; намесиха се в Украйна - големи проблеми; Сирия - проблеми; Лондон - смърт на бивш агент, а покрай него - един английски полицай и няколко цивилни в болница без шансове да се възстановят напълно; прибалтийските републики са под постоянно напрежение и заплаха; Чечения - човекът на Путин коли и беси (буквално); Приднестровието, Молдова... Проблеми и само проблеми.

си беше в Сирия ИД да е навсякъде.

Друго си е да се намеси САЩ.Където са се намесили всичко е по мед и масло.

Япония, на 3-то място по БВП в света! Южна Корея на 11-то! Русия на 13-то! Така е като се намеси Америка!

Така е! Прав си! И всичко понеже американците никъде не са се намесили, а където са се намесили, цари радост , благоденствие и щастие за жертвите на намесата! Така ли е любителю на истината!!!

Точно на шефа на ЦРУ ще повярвам, сигурно!

Нагледен пример как се поддържа висока бойна готовност. "Не мога да намеря други мотиви за неговото позвъняване на Путин" - предлагам няколко - доброто възпитание го изисква, необходимостта от поддържане на дипломатически отношения, силният (небеден) неприятел трябва да се уважава, най-малкото те мотивира да поддържаш прилично ниво и т.н. На това му се казва да не виждаш по-далече от носа си или да не излизаш от рамките на служебните си задължения.

А ние пък си имаме англосаксонски миризливи партенки накичени по всички наши ичужди независими медии!

Строителите на Вавилон - царството на Сатана замислено за грешници в което светиите на Бога няма да имат място понежен не могат да бъдеат контролирани чрез сила, измама и плътксите старсти, обичат да прилагат Хегеловата диалектика в обществото за да го конфронират, и чрез изкусвените конфликти които създават и техният сиоцилане инженеринг да насочват вниманието и настроенията на мнозинството в желата от тях посока. Следват сатанинската философия на дуализма ("Ин ян") представяна символично с черни и бели квадрати или орел с две глави сочещи в различна посока (като върху руският герб например), която изповядва равенство между добртото и злото и тяхната взаимна обусловеност и необходимост. Чрез нея Сатана се опитва да се издигне до нивото на Бог, което е абсолютно невъзможно, понеже светият Бог е безкраен в мъдрост и сила и разликата между Бог и най-могъщото същество сътвореното от Него е безкрайна в полза на Господа. Бог ни казва че няма нужда от зло за да има добро и доброто в Негово лице преавъзхожда безрайно злото на Земята подбуждано от Сатана и компания. Тези театрални конфликти които наблюдаваме са част от играта между отбор черешка и отбор ягодка, на коио общата група е разделена за да има зрелище докато някъде там тихо се случват истински важните събития. Живот който не е посветен на светят Бог и Неговата правда е мимолетна суета.

я пиши колко време ще е царството на богоборците знаеш ли а опитите им са вековни да го правят а БОГ вижда какво те са причинили на другите хора и дали няма да има възмездие и за тях нека БОГ ги съди те да си мислят и правят каквото си искат но възмедие има а те дали вярват или не си е техен проблем !

Номерът със сексапилната руска агентка под прикритие, която кани "жертвата" в любовно гнезденце с огромна спалня и могобройни камери, скрити зад специалните огледала, даже и на тавана? После на палавника му се изпращат малко снимки за да си приромни как бурно му се е вихрела фантазията, умело подклаждана от секс-бомбата. И писъмце с предложение - или ще сътрудничи, или семейството му, бизнесрпартньорите му и 2-3 таблоида ще получат същите снимки в неограничени количества.

брех тия хамериканки-агентки де се били маскирали- шсе праят на секс-маши-та насред москва ,а? добричлията ги разкри немедленно.

Н бе глупости... Руските агънца-багънца нямат нищо общо с нищо. Те се борят за световен мир, демокрация, човешки права, свобода на словото, чиста природа и най-вече за бъдеще за дечицата. също като амеиканските си посестрими.

и за православие бе! беее...

Да де, ама не точно за Православието, а за РУСКОТО православие. Това, което е наследило византийската империя инвитро. В смисъл, че азбуката им е написал Ленин, а в краен случай - Александър Македонски. А на религия са ги учили блуждаещи пилигрими....... Пропуснах да спомена и наглоста на патриарха им - да ходи на гости, а после да плюе по домакините. По християнски, както се казва!

Точно така е. Как Обама искаше да прави война в Иран, а Путин реално го спря. Вместо да дадат нобелова награда за мир на Путин, такава получи Обама. ;)

Джуджето държи Клоуна за мартениците. Аз съм се заредил с пуканки и бира - чакам кулминацията на най-скъпото релити шоу в историята.

Държи го той, за Джендата... От както Тръмп е президент, американската армия си прави каквото си поиска, където си поиска и с когото намери за добре. Сега май същото предстои да направи и Американския бизнес.

Шило

И, къде е това?

И както се разбрахме, пуканките от женския пазар, а не тези ГМО от USA!!!!

Руснаците сигурно имат нещо за Джон Бренън.

Сигурно за това вече не заема този пост. :( Не може шефа на най-голямата, най-модерната и най-силната разузнавателна служба, с света, да "предполага" подобни неща! Или знае и докладва пред конгреса или мълчи, рабейки по въпроса. И предвид това, че президентът е в прерогативите на гл.прокурор и ФБР, би трябвало да предаде материалите по делото на тях.

така се казва бе-дипломатично. Ти какво искаш- да го каже направо? Нали веднага ще го емнат да го съдят, че е я педофил, я има скрити финансови злоупотреби...

И какво като му е звъннал? Нали Бойко му звънна? И за него ли има компромати? Ха-ха театър!

Какво имат фащ за повече от световните лидери

Ако Руснаците имат компромат за Тръмп това е добре. Кофти, че САЩ имат компромати за всички пе*алите в ЕС и дърпат конците.

И да е така, никой не му е виновен за това, че се е оставил да ги имат и е заел този пост. Освен това никой е им е виновен на Запада, че се сгушиха с другарите от Кремъл, за да управляват заедно този свят, а после започнаха да играят заедно и зад гърба си. Ама били се обичали- наивно! Те не са се разделяли.

В България е същото! 21 години ЕС и САЩ подкрепят правителства само " от бивши комунисти и родните им- сега демократи"!

Твърдиш, че правителствата преди 29-21г не са били комунистически? А за от 21г насам, те подкрепям.

завиздас. не ти отива на цестниа произход. и диадо ти бесе с нас.

В САЩ май бая хора са изкукали вече, от омраза към президента си. Какво може да имат руснаците? Най-много некое видео с жени, АКО Търмп си е поръчвал когато е бил в Москва. И кого би учудило такова видео, след като даже в САЩ проститутките разкават за връзките си с Тръмп?

Е къде па тоя видя "топли чувства".

отрицай до дупка на тия цороцоиди. тръмп тауера в моцква не се построи-ниамат никакви доказателства тия састинци. освен това, ти стесе да я подарис на мацето захарова./ бозидар димитров има много здраве от стамбулскиа поп -арменцкиа е в отпуск на малдивите/.

дкми

Тия освен да "предполагат" нещо друго могат ли? Всичко им е "предполагаемо" на тях. И какво лошо има в това да затопли отношенията си с руснаците? Тия паляци на ясно ли са, че ако забъркат война този път няма да има победител и победен? Всичко ще приключи за максимум 1-2 часа....

"Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън предположи, че руснаците имат нещо за президента Доналд Тръмп и с това си обяснява неговите топли чувства към Путин." Горният цитат много добре описва манталитета на Бренън: Ако имаш топли чувства към някого, значи той те държи с нещо. Типична евроатлантическа ценност!

да му се неначуди човек, откъде е тази смелост един болен мозък да му дадат да управлява ведомство като ЦРУ, не че е кой знае какво да създаваш интриги и сплетни, но и акъл требе ,ей и акъл, а той е бил с ум колкото едно врабче, ама претенции до небето, пък безумието още повече, да, сега нека се чуди и така до края на света

на хората с пари, и тези, които са се научили да правят по много пари по някакъв начин (т.нар. "бизнесмени") е убеждението им, че парите могат да заменят всичко останало. А всъщност най-ценните в живота и политиката са тези, които не можеш да си купиш с пари (приятелството, любовта, сговорът, признателността на хората...). Сам/а се сещаш, че няма по-жалко нещо от платените им "заместители"...

Тези които са н сянка и дърпат световните процеси не им трябват морални хора по високите етажи на световните правителства трябват им техни мекерета платени подлоги и жадуващи за власт и пари ако все пак има такива които не успяват по тази линия ги хващат с компромати.

Дали са му. Взел е. Не е първият, няма да е и последният. Тъй се оправя човек с 5 милиардерски фалита. Нека изрие сега толерастите от истеблишмънта, пък със следващия ФБР ще внимава повече.

Ако на краварите-ционисти не им изнася как Тръмпела им слугува и не ги слуша,да приложат традиционно последният член от "демократичната" им Конституция - куршум.

Това вече е смешно. За един телефонен разговор да подозираш че някой е шпион. ЦРУ трябва да се преименуват на НКВД. Това бе стила на Берия.