Косово прие споразумението за Черна гора след бурен отпор

Парламентът на Косово най-сетне успя да ратифицира снощи споразумението за демаркация на границата с Черна гора.

Обратно в новината

Коментари - Косово прие споразумението за Черна гора след бурен отпор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Балканския полуостров за разлика от сърбите. Т.н. "самоопределение" са рашистко-сръпски провокатори, но американският посланик ще се разправи с тях и Косово по най-естествен начин ще се аншлусне с Албания.

Не са коренно население, но са на тази територия далеч преди рашките (сърбите). Че не са коренно население, се прави извод от следния факт - всички морски термини в албанския език са чуждици, тоест трябва да се търси произходът им извън Балканския полуостров... Самите те се смятат за наследници на илирите, но езикът им не е доказано да е сходен, приема се , че са сплав от прабългари, авари, кутригури и завареното местно население. Във всеки случай - рашките се появяват доста по-късно и да си гледат работата. Идеалният вариант е Косово да се обедини с Албания, но никой няма да го позволи, както и на нас с Македония и други територии с българи.

пак ли Путин и Русия са виновни ?!измислени държави създадени изкуственно и насила,направо са за ЕС !!!

Че от Югославия по-измислена държава имаше ли? Между другото ако не беше подкрепяният от русия Милошевич, който почна етническо прочистване с армия и паравоенни по руско-съветски образец, нямаше да се налага и укротяването на сърбия от НАТО и логичното и разцепване на съставните и части

какво се бунтуват тия шиптари не стига ли че хамериканците им направиха измислената държава ...която е като рай за разпространението на дрогата из европата и краварите сигурно взимат някой процент

Тази "измислена" държава е с по-образовано и умно население от нашите 90% селски дебили, приятелю! И имат право да бъдат независими не по-малко от нас, егоисте!