Самоубилият се бомбаджия в Тексас бил безработен

Самоубилият се заподозрян за бомбите в Тексас е бил 23-годишен безработен местен жител, предаде ДПА, цитирайки съобщения от правоохранителните органи в САЩ

Обратно в новината

Коментари - Самоубилият се бомбаджия в Тексас бил безработен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е поне не е психично болен като и нас всеки престъпник:(((((

Брейвик и той беше така. Айде ДАНС да посети бюрото по труда и да профилактира всички регистрирани. И изобщо - дали да не се върнем към соц.методите, когато тунеядството профилактично се наказваше по НК, още преди тунеядецът да е убил някого, от скука.

"Полицията е попаднала на дирите му, след като е бил засечен с видеокамера в офис на ФедЕкс в града. Разследващите успели да получат и номера на колата му, което също помогнало за идентифицирането му, след което го проследили какво купува от магазина от веригата "Хоум Депо"." Където и да отидеш, каквото и да правиш, Големият Брат те наблюдава и записва. За всеки случай и за вечни времена. Доживехме го.

То ако всеки безработен се взривяваше,България отдавна да я няма.

Те това се казва полицейско бързо разследване, а не като на други места дето си човъркат у носа безсмислено.

Пита се в задачата, къде са ти шашавите "оцеляващи", дето постоянно си играят с пушкала и ни прокламират по НатГео...цяла поредица има за тях, а психиатрите нямат нито една констатация, пак за тях?!?!....

Западналите наркомани с бюджет 1трлн за убийства,войни и грабежи. В Аляска ток няма, в Калифорния 2 млн са без вода, 1 млн спат по тротоарите на ФАЩ, в Гейса навън по тъмно ги е страх да излязат.

Срешнах хиляди руски емигранти, бачкат предимно...жените в магазините, мъжете на много места, от професори, до строителни работници. Глупендер си брато, много е зле в САЩ ама ушанките бягат там, а не обратното. Впрочем при ушанките отиват хора само от страни на ОНД. Дори булгарите не стъпят в империята на злото, дори русофилите ни там не ходят и децата им там не учат...

ми то , кат си безработен,внимаваш ако ти се доработи да изчакаш да ти мине, и после от скука правиш бомби! кофти е да ти е скучно!

целел е само черни и мексиканци.бял ненормалник които тук наричат "бял боклук".99 % тръмписt4е,бял ,необразован, тъп и играещ си с оръжие.

Безработен,защото така му е харесвало, или е мразил целият свят,защото е бил отхвърлен от това общество.Откачалки много ,да знаете!Мразят себе си,мразят и светът,защото са некадърници !Сигурно му е втълпявано колко много трябва да бъдеш преуспял,защото ако не си,си аутсайдер,т.е. никой.Това е машината на обществото,която те смачква!

в америка всички са милионери