След 25 часа разпити: Освободиха Никола Саркози

След 25 часа разпити, бившият френски президент Никола Саркози е бил освободен.

Обратно в новината

Коментари - След 25 часа разпити: Освободиха Никола Саркози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да припомня, че след като бившата жена на Саркози "издейства" освобождаването на българските медици, лично от Кадафи, няколко месеца след това се пръкна на затрупания с банки български пазар "Сосиете Женерал банк". СлОчаЕноСТ..?

нека ги осъди сега в страсбург

Ми пуснали са го, човека, к'во са нек'ви си $5милиона? Да се оправя на 4 очи със сина на Кадафито.

До некакъв дето не мож се разбра точно къф е,бре!Скивай ся скобо).И ти си от тея дето едно са чули а друго видели бре!А после едно разбрали а па друго написали,бре!Първо на първо не са пет милиона долара а ЕВРО,бре!Второ-това са парите дето ги е пренесъл на ръка оня Зиад Такиедин в чемодани бре!Трето-занесъл ги на ТРИ пъти щото много тежели бре!Четвърто-останалите 56 милиона ЕВРО са долетели при Сарко-то по други канали,бре!Пето-мързи ме да ти ги разкривам кви са,бре!!!И шесто-не става ясно що да се оправя на три/четири очи със Сейф след като сега ПРАВОСЪДИЕТО първо ще се оправя с него,бре!!!Ха ха ха!!!

на снимката изглехда точно като Белмондо в "Професионалиста"

епа ясно е че утрепаха кафафи защото западът му дъллвше стотици милиарди долари .... те затова и трепат българия за са не платят повече от 500 милиарда откраднати пари ..... само живков им плати десетки милиарди за да не го утрепат..... а демократите и реформаторите платиха стоици .....

Нашите олигарси нали гръмнаха Луканов, който им раздаде куфарчетата. Така е - никой не иска да си връща борчовете, особено когато са милиони.

Ха ха ха! И все пак късно,но по е добре от никога,бре!Ето го съществото,което взе общо 61 милиона евро според живеещата във Париж разследваща журналистка Румяна Угърчинска,бре!От либийската държава с цел обещание за бъдеща подкрепа кат стане президентин,бре!И за да прикрие това незаконно финансиране след това-2011 г стартира унищожаването на джамахирията,бре!С цел престиж същото хазарче(по майка!!!) направи и невъзможното да освободи от справедливите им ТРИКРАТНИ смъртни присъди трите ЧУДОВИЩА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ,бре!А именно-Кристияната,Насята и оня лаборант Ашраф,дето им предаде банките кръвна плазма заразени с ГЕННОМОДИФИЦИРАН СПИН,бре!В допълнение освободи и трите помагачки и съучастнички-оня от Червен брег,другата от Сливен и шушумигата от Пазарджик,бре!Е как да не му се радва човек,бре!Ха ха ха!Егати и ПАРАДОКСА,бре!пп-Но но и пак но-Велика Франция не е вулгария и ще не ще неминуемо ще усети силата на ПРАВОСЪДИЕТО,бре!!!Ха ха ха!!!

Съпоставяйки с други мтериали разбирам, че това се случва не защото Саркози е допринесъл за унищожаване на една голяма държава и незаконно вземане без връщане на пари от Кадафи, а затова, че паритре, с които е разполагал Саркози са надвишили 20 млн. Само Кадафи му е дал 50. И е буило неравностойно спрямо другите кандидати за президент. Голямата демокрация умря. Сега съсипват Русия пак в името на демокрацията. Стадо хищници, готови да разкъсват и унищожават, за да има повече папне за тях.

Да припомним, че Саркози е половин унгарец... Баща му е получил френски паспорт, благодарение, че е минал през чуждестранния легион...

Вижда ми се много отслабнал, угрижен, направо унил. Да не е имало бой там долу в "Секюрите"? Явно сега не му е до жени, либийски пари в няколко куфарчета, и нефт....

Боли мъ фара за джуджака Саркози. Ако ще 100 аса да го разпитват се и е тая..... 0 лево отражение на живот ми....

Ако имахме френското правосъдие и закони, всичките властници у нас трябваше да отиват директно по затворите. Едва ли има дори и вдин, който да не е крал, лъгал и продавал интересите на народа и държавата.

В сряда ,21 март,срещу бившият президент на Франция,НиколаСаркози е повдигнато обвинение за ръководство на пасивна корупция,незаконноинансиране на избори и укриване на либийски държавни средства.ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ОБРАЗЕЦ !

е сега затвор и народен съд за такива като него ....бифш президент това дава надежда и за съд над всички които от 30 години унщожиха България

"... и да отговаря за унищожаването на Либия като държава" !! Ужасяващо е това, което може да направи една държава с друга посредством въздушните си сили - ДА Я УНИЩОЖИ като държава! Това е направила Франция с Либия. Мисля, че нещо такова подготвят търпеливо, последователно, стъпка по стъпка и САЩ за Русия. Те се примъкват чрез своето създание НАТО все по-плътно до границите на Русия, разполагат все по-близо както своите ракетни комплекси, предназначени и за защита, и за нападение, така и базите на въздушните си сили, и бойните си кораби. И ако не успеят да проникнат скоро в Русия чрез безпогрешното доларово оръжие и деморализирането предимно на младежта чрез средствата на Интернет и "социалните" мрежи, не е изключено като начало тяхно парализиращо внезапно ракетно и самолетно нападение отблизо върху точки на военната, административната и икономическата й система. Една косвена репетиция за САЩ в такава насока беше и операцията на Франция в Либия, според мене. Дано това, което пиша, се окаже само мой безумен нощен кошмар ...

не трябва ли да изхвърлят франция от ес за престъпления срещу човечеството ?

Хм, странно а пък през 2007 г. освободиха нашите сестри от Либия. Наистина много интересно.

цирк. кабуки

Хм хм и ха ха,бре!Наистина "странно" и парадоксално баш тогава освободиха ЧУДОВИЩАТА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ дето на хартия се водеха медицински "сестри",бре!Хм хм и ха ха,бре!Ти да скиваш кви странни и парадоксални неща ставали тук-таме по Света,бре!!!Хм хм и ха ха,бре!!!

Да е жива и здрава женицата докарала медиците, че от нашите политици нищо не става

нали е лъжлив, неблагодарен чифут, неговите ще го оправдаят, не го мислете!

не знам, но да не вземе да осъди франция в еспч... все пак той е от лигата на недосегаемите. като меркел, обама, блеър, буш втори и мн.др.

Банална част от голямата илюзия наречена демокрация!

Завалията! СкапАли са го от разпити! Мене ако ме разпитват 25 часа сигурно ще призная за атентата срещу папата и убийството на Кенеди (въпреки, че не съм бил роден по време и на двата случая).

Еб.х ти и европейските ценности! Докато получат милиони петродолари от Кадафи, го канеха на срещи, къткаха го, кланяха му се и му стискаха ръката. После отвъд океана, им дадоха указания и им обясниха, колко е врден Кадафи и какъв кръвожаден диктатор е либийския лидер. Тогава всички европе.али, скочиха срещу него и заедно с най-големите демократи от САЩ, разтуриха цяла една страна. Сега се правят някакви циркове със Саркози, които нямат никакъв смисъл. Просто се създава работа на един куп институции - полиция, следствие, адвокати, медии.... И на децата е ясно, че всичко ще свърши без виновни. Нещата във Франция, не са по-различни от нещата в България.

Все повече ми се чини, че зулумът с нашите сестрите е френско-британса постановка. Кадафито беше мъж на място. Обедини страната си, плащаше добре на гастарбайтерите и т.н.

търси ,,полската следа,, а зад тях ...ти го каза...!!!

Ще го хрантутят.