Бунт във Волоколамск, биха кмет и губернатор

В руският град Волоколамск, Русия избухна стихиен протест, след като близо 50 деца се натровиха със сероводород, изпускан от сметище в района.

Обратно в новината

Коментари - Бунт във Волоколамск, биха кмет и губернатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В руският град Волоколамск, Русия...

Мурзилките ми ги няма, но модератора геройски закрива амбразурата с недъгавото си телце! Молодец! Трий за Родину! Трий за Путину!

Кой открадна 16 милиарда от ДДС в България - отново???? С новини от света и животните ли ще замазвате очите отново, български политици/мутри??

Сто пъти ти се каза и ти се написа, че са 5,8 млрд. и те просто не са събрани. Ти тъп ли си, малоумен ли си или какво!?

Като ги застигне народната любов путинофилите смятат да се скрият в Англия.

и в ну йоорк , в Т Таууъъ

Да се досещат Чекисти,Кагебисти и Съветцки комунисти какво ще става скоро в СеСеСерето и къде ще се крият те от обикновенните изстрадали хора !

Това са платени соросоиди-протестъри, които ще бъдат смазани с железен ОМОНовски юмрук. Повечето от тях вече са по лагери и затвори. Нормалните граждани се назлаждават на чистия въздух и си живеят нормално.

И това на 120 километра от МАсква. А сега си представете какво е положението на 1200, 5000 или 10000

Положението извън мацква и питер е мамата си иб.ло ...

Тук тровят с Уранова вода в Хасково , хората мълчат Депутата Йончева се опитва да направи нещо ,но Държавната мъшина я мачка и не и дава възможност да се разчуе ! Фалшивия Депутат с големите джуки ,се перчи че нищо няма и краде хората от Хасково !

Нищо не е това ! В Украйна ги бият , мажат с боклук и зеленка ! На скоро Българин Депутат , го хвърлиха в контейнер за Боклук ,скъсаха костюма и го заляха със зельонка , лекарство за пъпки ! Ние тука нищо не знаем 100% затъмнение е в България ! Вчера написах че трябва да съдим Украинската Фирма която излъга че има лиценз за поправка на Изтребители МиГ , а излъгаха и ме закриха ,няма свобода на словото в България !

И ти ли се надиша със серовъглерода ?

Не бе, той го произвежда! Пропусна да каже, че в Америка бият негрите, а един даже с шутове го изритаха от президентския стол! На руснаците навсякъде, във всяко нещо, все Украйна им се привижда! Чудя се как не са написали, че сероводорода от сметището е 100% украински!

Защо ходят нашите Управляващи с по 100-200 човека охрана с оръжие ! Ще им покажем колко ги обичаме ! А тези са отишли без охрана ,нормално , не са знаели че ще ескалира обстановката ! Извънреден случай имало е някой провокатор !

дето дращат фитирамби на путин и компания, си нямат и представа каква жестока, неописуема мизерия цари в любимата им метрополия ???

Който се е хванал до комунистите, Бог го е наказал.

52. Тогава Иисус му казва: върни ножа си на мястото му; защото всички, които се залавят за нож, от нож ще погинат; 24. прочее, Син Човеческий отива, както е писано за Него, но горко на оня човек, чрез когото Син Човеческий ще се предаде; добре щеше да бъде за тоя човек, ако не бе се родил. 25. А Иуда, който Го предаде, отговори и рече: да не съм аз, Рави? Иисус му отговори: ти каза.

видя ли ми поста преди да го скрият по необосновани причини? радвам се.

Сърдят се ушанките, изтровили им децата...не ги е срам, голяма работа, някакви си деца?! Я по добре да им се пуснат още веднъж предизборни речи да чуят за новите оръжия на путин...той и един друг диктатор повдигаше народният дух с темата нови оръжия.

мизерията в русия е неописуема

В Украйна Бандеровците , бият Кметове , Депутати и чиновници и Убиват ! Преди 5-6 месеца в Болградска Област биха Българин Депутат скъсаха костюма и го хвърлиха в контейнер за боклук и го разкарваха по площада ! Това е нищо в Русия спрямо Украйна !

Нали?

Мизерията в България е УЖАСНА !

Не мога да разбера горните двама. С какво толкова ви обиди Стоил, та така се нахвърляте върху му и го обиждате, той вас не ви е обидил. Какви хора сте ви бе?! Готови сте да обиждате, биете и убивате.

Да бият тях като буфери вместо бащицата. Но с времето ще прозрат кой е виновникът и ще си се оправят отвътре сами. Боже, каква първобитщина, и това ми било велика нация с претенции! Кам го сега Светейшеството подполковник Кирил да коментира и назидава?

Последно "бунт" или "спонтанен протест", че не разбрах?

Мордор.

А в БГ га? Га на Боко че му чупят оилта дет ги няма?

Вижте хората какво правят за децата си. А тука ще ги правят джендъри.

Човек като поразгледа коментарите остава с впечатление че тия натровени деца са агенти на Сорос. Родителите им също са агенти. Даже и сметището е агент! Абе с две думи тоя Сорос е по чер и от дявола... Особено тъпи са аргументите на някои от троловете дето като мантра повтарят как в америка се трепели в гимназиите а в България пиели вода с уран... да се чудиш какво общо има това с натравянето на децата в Русия... Явно и за да си трол се изисква поне малко мозък... какъвто липсва на повечето от кадрите тук.

Това е положението! Ако злословиш за действителността в Русия си соросоид! Ако ще и с напалм да ги залеят управниците им, ти си длъжен да казваш, че това е правилно, здравословно и лековито! В противен случай е от ясно по-ясно, че си долен платен соросоид!

НАтравяне? Така говорят полуграмотните ни журналисти. Не слизайте на тяхното ниво - думата е отравяне, идва от отрова а не от натрова.

Наблюдател

Не че нещо ама... думата си я има в речника.

Поправка - сероводородът от боклука е в щатаМериленд САЩ,а във Волоколамск ,в гимхазията един ученик е застрелял петима други преди да бъде убит от въоръжения учител по физкултура...хъ

Стабилност и единство!

Всяка ватенка е собствено отговорна за своя избор да гласува за путзо.

горкия народ...съжалявам го...100г комунизъм...че и още 6 години това ще е.Хората там не означават нищо.При нас бяха 45г и не можем да се оправим,че и още не можем да ги изгоним напълно...

И нашите роми ходят по сметищата като русначета

Само така!

Понеже в Хасково има уран, във Волоколамск сероводород НЯМА. подпис: акад. проф. д-р Шуробаджанашки печат: БАН дата: днешна

Добиваха уран в Булгария по заповед на СССР и го изнасяха за там, защото след това се обогатяваше до уран 235 и т.н става сложно за простия ти мозък Повтарям ЕС няма нищо общо глупендер такъв с урановата вода, виж в русия какви уранови замърсявания има!!!!!!!!!! Нашите с масло да ги намажеш. Ако знаеш азбуката почни да се пробваш да четеш на руски, аз често го правя и научавам какво ли не за империята на злото

Господа русофилистици, понеже пишете за урановата вода да ви напомня, че тя е такава защото КОМУНЯГИТЕ добиваха уранова руда по тези места, ЕС няма нищо общо с урановата вода скъпи ушанки.

бегай бе, комунягите ли пак виновни? Па що тогава от 21 години ЕС и САЩ подкрепят правителства само на " бивши комунисти, доносници на ДС и грантаджии на Сорос" в България! Даже сега от 2 месеца ЕС, ЕП, СЕ са нагости в НДК на " бившите комунисти, доносници на ДС" и постоянно ЕС ги хвали за достиженията в демокрацията! А хората в Хасковско и Старозагорско си пият урановата водица, а на ЕС не му дреме, щото си " подкрепя комунягите" в НДК!

пийте водичка с уран, на ден поне по 100 грам! всичките ли руски новини ще ги побликуваме? особенно ако Ксения е била там ! не можахте да и помогнете да се избере , щеше да върне Крим на американците ...

Руският мужик ще се събуди.. Май по- скоро от родният Ганьо. Като гледам, само трябва една основателна причина, за да запали огъня от изпития спирт. Умирам си да гледам как слугите на Капутин се надигат.и го помитат, а ние тук- тъпите поданици ще си благоговеем заслепеи от "братска любов" към освободилите ни поробители...

Ти мисли за урановата вода дето я пият в Хасковско и Старозагорско на ЕС! Мани ги руснаците, ти си оправи радиацията в ЕС!

Руските боклуци копаха нашият уран там!!

дива страна на диваци и варвари, какво друго да очакваш.

Не е като селата в Старозагорско и Хасковско- дето децата и хората пият уранова вода! Абе ЕС си е демокрация и светло бъдеще, не е като " диваците в Русия"!

А бе глупендер, хората в тези райони пият тази дода заради това, че комунягите разработваха урана бе лайньо. Но пак не е същото, купуваш бутилирана и пиеш, а там при ушанките какъв въздух да си купиш бе путьо нещастен

в това село, волоколамск съществуват 20 000 индивида. на стотина километра наоколо нет друг поселок! еее, та кой какви лай.на е наак.ал там та се са натровили децата?? и тия деца, около 50 броя какво са дирили на сметището? то бива глад, ама чак до там не бива!

Ми като децата в ЕС на България- Старозагорско и Хасковско пият уранова вода! Пък ЕП, СЕ в НДК се тъпанчат колко била развита демокрацията в ЕС и България на ЕС!

тъпи, сероводород. във въздуха. 50 деца натровени! ти да си чул някой каун в хасково да му е станало лоша от урана във водата??

Добре започва четвъртия мандат на Путин.Няма да се изненадам ако обвинят детето в подбудителство към бунт.

Не е като в България на ЕС, деца и хора да пият уранова вода в Старозагорско и Хасковско! Урана е полезен щом е в ЕС! Сероводорода щом е в Русия, несъмнено е много по вреден! Ти си гледай българските деца в ЕС дето пият уранова вода, остави руснаците да си се оправят!

Предлагам да направим мост на дружбата с верижна реакция- ваште кихват, наште светват.

Pesh0

Абе няма да го обвинят ... Ама помисли с какъв дух и характер възпитават децата си .Такъв нямаме възрастните в България .

У България на ЕС, хората си пият уранова вода у Старозагорско и Хасковско, ама властите не им дреме! А и никой не смее да протестира, щото и да протестира файда нема- ще им кажат глейте асфалта на магистрала Струма и светлото европейско бъдеще!

Pesh0

ако се замислите това е демокрация , не нашето .

От времето на Зола телесните увреждания на разни кметове и други подобни, винаги са били обществено полезни.Нашенските също са извоювали правото на подобно уважение.

Какво да коментираш... Азия.

Тоя с капата от снимката е явен избирател на Путин.

Какво ли не се случва в Азия

Фъшкиите се изтребват ежедневно в училища и болници. След няколко години сда пълен аут

А Фандъкова кога?

-след следващата съкрушителна изборна победа от минимум 76%. или направо 80%- едно по- добро число за България

боят започна- от лавров, сега на губернатора му налетяха -следващя е путин

Тези дечица нямат ли райхстагче в парка да го щурмуват , ми щурмуват сметищата ?

За предателя на Родината се полага високотехнологичен Новичок. За обикновения мужик може и сероводород.

Сероводородът мирише на пръдня. В по-големи концентрации люти на очите. После задушава. свързан с водните пари във въздуха се превръща в сярна киселина. После се умира.

Важното е, че ако някой историк разкрие истината ще го осъдят на 9 години трудов лагер.

то ще да е, понеже такива историци обикновено са педофили. кой друг би се занимавал с критика?