BMW няма до променя стратегията си за автономни коли

Бе Ем Ве (BMW) нямa да промени стратегията си за изпитания на самоуправляващи се автомобили, въпреки инцидента с пешеходка от автономна кола на Юбър в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - BMW няма до променя стратегията си за автономни коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самоуправляващите се коли ще се появят по-скоро, ако градовете отделят специални ленти в оградени зони !!! - - - Hа релси !!!

Напоследък много зачестиха случаите с колоездачи и пешеходци със склонност към самоубийство. Някаква епидемия ли е това?

Ми резултат от внушенията че пешеходеца винаги е с предимство и е прав, а шофьора винаги е виновен. Но законите на физиката си действат, тех не им пука от глупостите в които вярват някои хора.

На мен ми е интересно тези автономни коли при внезапно изменение на климатичните условия,как ще се справят?!?

Разпространението на леки коли без ръчно управление ще доведе до нова ситуация, при която пешеходците ще трябва да видят, че лекия автомобил е спрял на място и едва след това да предприемат пресичане на пътното платно. Другото е опасност. Безпилотните коли обаче поставят нови рискове и нова ситуация. това ще мотивира много хора да избират полетите пред придвижването по земя. Опасното е, че ако разбойниците много изостанат ще пробват да унищожат напредналия свят или той ще трябва да ги стопи по някакъв начин. Конфликтът в такъв случай ще е неизбежен. виждам връзка между войните и човешкия напредък или след напредък има и войни.

Абсолютно точно и вярно! Имаш "+" от мен.

те, така или иначе нямат, не могат, а и не искат да променят каквото и да е било. За едни катастрофата е ковчег, за други е място за нова продажба. Общо взето, всяка значителна и смислена промяна е вредна за картела, към който се числи и бмв.