Борис Джонсън: Русия стои зад атаката срещу Скрипал

Борис Джонсън заяви пред парламентарната комисия по външните работи, че Русия е извършила атаката с нервнопаралитично вещество срещу Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън: Русия стои зад атаката срещу Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Англия дали продават гребени?!

Гледах нашия Бойко по телевизията. Той като че ли чете този форум, и като че ли игнорира русофобите, все-едно ги знае кои са и що за стока са. Та, инстинктивно проумява, че ние българите не искаме да се караме с руснаците. Не че трябва прозорливост да го разбереш, но е изключение, че вярно е възприел действителността.

Борисов ми се издигна в очите. Подкрепи глупавото решение на ЕС, къде ще ходи. Но не се побоя да си каже ясно всичко, което мисли - и необмислеността, и липсата на доказателства, и примерите от скорошната история, които доведоха до трагедии ! Така трябва ! Взе пример от Радев, браво !

Борисе, прическата ти ми пречи да се евроориентирам към Европата! Преди 15 години Тони Блеар блееше че Садам имал БОВ пък наскоро се отметна публично! Помни, ще го следваш!

скрий се,готов си за лудницата и без доказване....

Борисе,защо не отидеш на психиатър и то много бързо?

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО?

А и не ви ли е ясно, че Големите разузнавания не си избиват сътрудниците(това е нещо като тайно споразумение между тях), избиват бушоните(битите карти) - двойните агенти, с други думи -тези, които са се провалили.

Ти явно си специалист по големите разузнавания, но мисълта ти е неясна. Тук точно имаме случай на провалил се двоен агент, предател от една страна. Каква мисъл си вложил в написаното?

Отровата (ВХ-газа), най-напред бе пренесена в багажа, със самолет(чудно, как самолетът не е паднал), после бе в ресторанта - като как така са пострадали само 2 + един по-леко ...и само толкова. Прилича ми на игра на Покер, когато нямаш карти - БЛЪФИРАШ!!!

Само като гледам прическата на Борката Джонсън, не бих го назначил дори за портиер на психиатрията.

Този разюздан пияница направи дармадан цялата Британска империя! Цял свят им се смее на лъжите които бълват и е потресен от наглостта и безочието им!

Защо Великобритания толкова се пени за този двоен предател-явно е бил много ценен за тях.

Защото постоянно губи двубоите - Ким Филби, Литвиненко, а сега и Скрипал.. вече са нервнички..

просто един истеричен психар!

просто един истеричен психар!

Една лъжа повторена 100 пъти..... Ако има доказателства да ги покаже, ако няма - да спре да плеще! Иначе пак след време като Тони Блеър ще се извинява, че е сбъркал с Ирак! Само че Русия не е Ирак! А на Борисчо дали някой му е казвал, че грбрнът отдавна е измислен! Както и машинките за подстригване! Егати държавата, щом такъв клоун и е Външен министър!!!

Този има вид на комик, как да му повярва човек..

Нашето момче Борис не може да сбърка десния педал с левия. Щом той казва значи Русия е виновна. Но и Екатерина Захариева от България мисли по същия начин. Значи Русия е за санкции. Дайте да я санкционираме. Да спрем потока от гейове към Масква. Да видят те с кого ще се закачат.

Не, Захариева изобщо не мисли като Джонсън - изрази съчувствие, разбира се, има пострадали все пак хора. И нито дума за Русия, за газ, нито дума ! Даже Захариева не им вярва !

пациента ми е напълно здрав.

има Путин има проблем, няма Путин....ще видим.

точно вие сте си ги отровили,за да обвинявате без никакви доказателства

Напълно измислено сравнение, унижаващо най-вече Джонсън, който се представя като бавноразвиващ се истерик. Вярно е, че има руски произход, но това не го оправдава да говори такива глупости, като това клеветническо сравнение. И, най-важното, пак не дава аргументи в полза на твърдението срещу Русия, което само се повтаря, без доказателства. Може би вече да е изгубил връзка с действителността. Поне да бъде конкретен, кой е изпълнителя. Че много им се насъбраха неизяснени престъпления в Лондон - Литвиненко, Березовски, сега Скрипал. Те са избрани очевидно, едва ли са единствените. То и великия Фреди Меркюри бе поразен от руснак, но не обвиниха тогава Москва, може би напразно.

Джонсън е с доказано турски произход, не руски. Баща турчин и майка май черкезка. Какво очакваш?

Доказано едва ли. Чувал съм, и по името му личи, че има руска връзка. Далечна сигурно. Напълно е възможно през майка си, черкезка. Те са в района на Чечения, Кабардино-Балкария, на територията на Русия забележи, съвпадението. Не че има някакво особено значение в случая, но е интересен факт за драматизиране на положението.

stan_posta@

Единият прадядо - турчин, другият евреин. Едната прабаба черкезка, другата прабаба - немскоговоряща, от Пенсилвания. Няма основание да се срамува от произхода си, но последната му "инициатива" е пълен провал !

Абсолютно уместно сравнение от страна на Борис Джонсън, което напълно съвпада с моето, на форумни колеги и на много руснаци мнение. Прозвището Путлер, нека не забравяме, тръгна от Русия!

Не си прав - прозвището Путлер тръгна от Хитлери Клинтън. Ама да те питам: Къде е сега баба Клинтън? И къде е Путин?

Ааа, няма да пипате килърито! Сега е в една болница в някакъв индийски град след като падна два пъти по стълбите на някаква си гробница, а след това и в банята си в хотела ... Що не почне да внимава повече, или поне да си седне в държавата с всичките удобства и да не се шматка по света, където не е така уредена средата, както на нея ѝ трябва?! И по двама-трима охранители не могат да я вдигнат и да я крепят после, щото тя се хили истерично и се люшка още повече ...

Егати изкикалите англосаксонски джендъри,толкова са тъпи горките,че и един скандал не могат да спретнат като хората. Жалки..... Рейтинга на Владимир Путин е вече в небесата,благодарение на еврогейските джендъри. Бог да пази България,Русия и всички Православни държави. Амин

Боре - Ританата Зелка или Боре - Разплетената Дамаджана. Сладур и половина и още половин симпатяга. А междо другото - Мей казала на този Хей да намери Поаро да се види с Шерлок, та да питат Уотсън как е времето в Британия и ква е тази мъгла - и ако не е лондонска мъгла, а руска - Питин ли я е направил...

този дали е чел Винету ?

Като гледам снимката и си мисля че политиците трябва да минават тестове при психиатър и то всяка година-от такива за съжаление зависи същестуването на света и третата последна война!

ако бяха руснаците тия щяха да са мъртви, а тия долни интриганти в наглостта и самоувереността си че щом те го казват, то всички ще им повярват, дори не са се постарали в изпълнението.

Рошльо, ти си един долен английски лъжец! Правилно и ББ каза тази вечер, че никой не се е съмнявал на изток и на запад, че Путин ще спечели изборите, та да извърши отравянето на Скрипал, та дори ако е истина ,че е манипулирал изборите в щатите, то избирането му за президент на Русия ще е детска игра за Путин за да трови някой!

до сега им вярваха за всичко ... , да видим този път какво ще стане

Този много добре знае, че МИ 6 стои зад тази мръсна провокация. Понеже е така сега ще изфабрикуват фалшиви доказателства, те са майстори на това, защото иначе срамът ще е огромен.

предполагам,че сешоарът му е объбркал посоката и се върти свободно, като заблуден снаряд, а прическата в резултат е като гръмнал бойлер, е този натурализиран турчин не може да си оправи визията-прическата, а си позволява да дава акъл, айде да духа с вентилатора че да е по-успешен опита иначе тръмп може да го издуха, щото се опитва да го конкурира с прическата,боже какви мъже само

Този първо да се подстриже и тогава да обвинява.Вижте я тази Тереза Мей,Вижте го този Борис Джонсон накакво приличат,как да им вярваш.

путкин не е в час за това какво става в кочината му

ти в час ли си какво става в твойта кочина бе унуфри, третополов боклук, че смърди от всякъде ти за Русия не се притеснявай те пак са по-добре, една бомбардирана от твойте ментори Югославия след 8 години война пак е с по-добър стандарт от Българката кочина благодарение на гъзолизачи като теб

...и други видни предатели-българомразци,като министърката 3ахариева!!!

наи-гоямата кочина в света е със столица фашингтон!!!

Защо?Да не се готвите да ликвидирате и някой фен и да го припишете на Русия.

Англосаксонските държави и част от техните сателити се изолират и нямат бъдеще. За да оцелеят им е нужна нравстевност. За съжаление те дори нямат дума за нея и за тях нравствеността е извън границите на техните понятия. Дори само по тази причина не проумяват, как се променя светът.

Ей, това ингилизите са страшни кучета! Злобата няма почивен ден! Вече, повече от две седмици, сипят обвинения, без никакви доказателства! Нека сега Путин да доказва, че няма сестра! Ха сега, " ти да видиш" !!

Какво може да се очаква от бастард с руско име и ахглийска фамилия? А никой ли не си спомня чие изобретение бяха Трудовите Концентрационни Лагери? На Хитлер? На Сталин? Не, именно англичаните ги създават и изпробват преди хитлеровите нацисти, в името на блясъка на британската корона- е и ? А някой англичанин да си е посипал главата с пепел? От къде е златото в подземията на Лондон? От острова? А някой така да е чувал за лондонските зоологически градини, където в клетки вместо животни са били излагани индианци и диваци от Новя свят ?! Какво може да очаквате от потомците на тези синьокръвни рептилии кръвосмешавайки се със своите роби и слугини ?

Ех Боре, Боре само ако знаеше......

Какъв магарешки те чака...

това не ми го публикуват в съответната тема при спорта. да видим дали ще бъде изтрито тук: не ми пускат коментара - какво ви бърка, дир, че за разлика от кралството СССР не е участвала в хитлеровата олимпиада? Да не би да е лъжа? Великобритания е спечелила 14 медала и е на 10 място. Нека се гордее. Нещо в изказването на Джонсън ми напомня за отказа на някои да поздравят Путин с победата на изборите, така че аналогиите са с две остриета: "Kaтo цялo peзyлтaтитe oт Oлимпиaдaтa ca пoлoжитeлни зa Paйxa. Oгpoмнитe инвecтиции зa физичecĸo възпитaниe и cпopт дaвaт peзyлтaт: нeмцитe пeчeлят 33 злaтни мeдaлa, ocтaвяйĸи зaд ceбe cи CAЩ (CCCP изoбщo нe yчacтвa нa игpитe). Toчнo тeзи двe дъpжaви ce явявaт c нaй-гoлям бpoй cъcтeзaтeли нa мepoпpиятиeтo. Гoлям yдap зa нaциcтĸaтa дoгмa и пpeдpaзcъдъци e ycпexът нa тъмнoĸoжия aмepиĸaнeц Джecи Oyeнc, ĸoйтo пpeд яpocтния пoглeд нa Xитлep пeчeли цeли 4 злaтни мeдaлa. Πpи тpeтoтo oтличиe нa Oyeнc фюpepът дeмoнcтpaтивнo нaпycĸa Oлимпийcĸия cтaдиoн и ce вpъщa чaĸ зa нaгpaждaвaнeтo, ĸaтo нapoчнo oтĸaзвa дa пoздpaви пoбeдитeля. webmiastoto . com

не се умори да говори недоказани неща и откровени лъжи.

Та, по думите на този чорлав сладур Борко, "често се оказва много примамливо да извикаш в общественото съзнание идеята за враг, както правят множество недемократични водачи, изправени пред избори или в критичен политически момент" Интересно! А не е ли точно ТОВА, което всъщност правят САЩ и Западът, още от Втората Световна война насам - да налагат стереотипа за глобалният враг, Русия!! Цялата НАТО-вска доктрина се гради точно върху този постулат... В крайна сметка наистина се оказва, като в поговорката "Крадецът вика - Дръжте крадеца!" И цялата тази демагогия вече излиза и от рамките на разумното и рационалното! Много безмозъчни хора започнаха да си играят на политика, а това, освен всичко останало е и много опасно, за всички ни! Да, така седят нещата...

И аз с огромна доза вероятност заявявам, че Б. Джонсън не си е пил хапчетата тази седмица! И за съжаление, не само той!

Дали зад атаката не стои самият джонсън! Крадецът вика дръжте крадеца!