Кембридж Аналитика искала да работи и за изборите в Румъния

Британската компания "Кембридж Аналитика" искала да работи за румънската социалдемократическа партия преди изборите през 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Кембридж Аналитика искала да работи и за изборите в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно дали Англия ще бъде санкционирана,както Русия или пак ще се измъкне суха от водата?

ЯЯЯЯЯЯ,пак ме резнаха...хмммм,какви са демократичните ценности!!!!явнодирценност...

те и българия я работят ....

След разкритията, чудовището от Крушовица си седна на трибуквието и спря да рови за предстрочни избори.

Верно, вече са заети от няколко гласувания.

Ама не виждате ли че Кембридж Аналитика е руска компания? Ами и фейсбук е руски проект да шпионира световната паплач и да гледа кой къде се е снимал! "Западът" е тежко болен от неолиберална олигофрения!

Верно е болен, само не разбрах и да е руска компания какво от това? А друг е въпросът как разбра че е такава, или се пробваш и ти да пробиеш в бизнеса?

Дори и да е руска -ако англичаните и позволяват да работи при тях толкова години,значи имат сметка от това.Втази връзка интересно дали Англия ще бъде санкционирана,както Русия или пак ще се измъкне суха от водата?

щом Сара Вагенкнехт , както и Елмар Воог се показват в общата им телевизионна дебата , макар че не при сценаристичен-хумористичен разпит пред Слави Трифонов в BBC-London студиото , съвсем облечени по китайската линия на последният конгрес на народите , тоест нито грам/карат злато, диамант, елфенщайн, както и прахоляк от умрели росоногеци , какво това би означавало за българската ТВ-реалност 21-век ? Първо : проверка има ли онова С.Трифонова преди влизане на сцена студиото BBC-London (Ай сайд чи ловс ю , йех-йяе-йяе ) . Четвърто - Вагеншайн като и Елмар в сексуална поза , снети от италиански-монако Линденбърг издателство (приближен към Вайнстайн Шудиос, Амелика) папараци , снимките в скандалните таблойди , като например : 1. Пенсионер в днешното време . 2. Обичам те, вестник за жена. 3. Замисъл, ю.и.,Из.:Пр&Мисъл 4. Зак-про, 1-д.,вн.пар.Гр.ЖДЖ,НЗ 5. попо тиви, абонатен канал, до 12

д. Тръмп , от Лас Вегас , той ще оправи тази неудачна сцена ! Внучката от чичо му , купено (по адоптациония "акт" струвала 10000 ринги в някоя такава хималая-индийската провиненция) за 10000 хиляди щатски зелени , именно тя ще оборудва , ще обзавежда както Вагенкнехт от обща херманската десна-левица , така и тренира Боог от общата европейска комисионерската управляваща командваща ръководителна обществена съобщителна мрежа за поздравления и шеги приюм НАТО , Брюксел ! Татарата ! Татарата ! Меркел без амт , възможгно ли е това , въпрос на Радио Ереван от Брюксел , седалището на НАТО ? Татарата! Татарата! С.Трифонов се оказва при задържитерлен изпит в студио BBC-LONDON неприготвен и без това ! Може ли Сара да помогне ? Татарата! Татарата! Обща европейската кауза открита от тима (сътрудническият сексуален четри-ъгълник помежду Трифонов-Елмар-Сара) в далечното езеро Байкал . Езеро Байкал , там където поразил се Путин при следните изборите ! Тата татарата! Тата татарата! Велико Британия си изиска обратно 200 милна зано за fishing ! Jdjr jdjd!

професионален за народната кауза Трифонов или се е предал професионален на мангизити , зеленички , междушамотните ?

Работи им се на хората. Просто това наричат работа. Както някои други наричат работа кражбите и просията из ЕС. Колко странно. Нищо не разбирам. Това си е чисто мазало от едни добри и работливи хорица.

Яааа,глей ти..Руските тролове се оказаха ,,КЕЙМБРИДЖ АНАЛИТИКА,,!!!!!чааак след година..Толкова ще тае и руската следа на Скрипал.Софтуерът е СТРАНА РАБОТА,без майтап.И там ПАК лъжат че КРАДИЛИ.

Както е мит построяване на ансамбле Г.Д.Мавзолий в център София за 6 дни вместо реалистични шест месеца , такава ще и е реакционно време за внедряване и въвеждане на опит и анализ на модел OCEAN. Най-вероятно пълни успехи с такъв модел на управлаемо поведение ще се достигне в един среден временен план , тоест 5 години например , а не няколоко месеца .

с аргументи на необходимото , не възможното друго , и прочее , цялото гарниран с ежедневна промивалка или седмична чрез уж случаини целенасочени предложения , лесно една комерциална насочена формация да достигне невиждани успехи в продължителността на държане на позиции.

Тия няма как да са РАБОТИЛИ за БГ-изборите, защото ФИЗКУЛТУРНИКА се САМОЗАДОВОЛЯВА с шапкари, администрация, морави и и др. !!!

продавам предлагам откраднато , и да видим дали такава верига няма как да заработи ли ?

Ами няма да дойдат да работят в България. Като и всеки друг чужд инвеститор тука го чакат данъчни, хигиенни, противопожарни, митнически, полицейски, съдебни и всякакви други проверки докато не намери подходяща Гинка за да може някой от тримата шишковци да присвои инвестицията. До момента в България работеха единствено кръговете от фирми на 6161 (Доган) и Тиквата, сега обаче пловдивския наказателен корифей - Цацата влетя в бизнеса с летящ старт.

"Великото" ФБР, а и ЦРУ как така "пропуснаха" да разкрият тази намеса!

НЕ Е НАМЕСА!!!ТЕ НЕ нарушават законите!!!И затова антопиха РУСНАЦИТЕ.

Май че ще се окаже вярно, че има намеса в изборите в САЩ. Само малка корекция. Не са руснаците, а англичаните. Най-верния съюзник на американците. Логична ще е и следващата новина. Не руснаците са тровили в Англия, а американците. Да изпробват дали е вярна формулата, пък и да дискредитират Русия.

Основната стратегия на илюзиониста е да фокусира вниманието на зрителят в грешна посока далеч от мястото където се случват важните събития.

както известно в западния печат Camembert Analytica работила с алгоритъм OCEAN : о като общителен ли е кандидат, с като състрадателен, е като емпатия - радост, тъга, а като аналитичен и n като възразителен . Кандидатът се е съгласил чрез първото меню за апп-ове в геймбук. А в вторично меню в геймбук разррешен е фирмено от съставетел да се извличат същите допитвания без допълнително известие от всичките свързани с профила други лица . Така станаха от 250.000 участващи 50 милиона .

тоест средно стастическо се оказва че обикновеният потребител разполга с 200 връзки. напомниме се за добрите хубави времена по настрояването на мавзолей в София . Съотношението на сътрудниците ДС към общото население било около 1 : 100 общо .

Не съм се занимавал с подробностите около този скандал. Това което ме смущава е изкуствената му природа понеже е известно че социалните медии се следят от службите и може би са техни проекти. Те служат за проучване на общественото мнение, нагласи и реакциите към определени събития. Удобни са за социалнен инженеринг. Затова този тип скандали ми се струват някак театрални и по-скоро трябва да се оглеждаме в друга посока.