Заради побой над медици в Петрич: Затвор за грък

Гръцки гражданин получи 11 месеца затвор за нанасяне на побой на медицински лица, съобщиха от Районната прокуратура в Петрич.

Обратно в новината

Коментари - Заради побой над медици в Петрич: Затвор за грък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а на мен ми е интересно защо този грък е набил медицинските лица: пиян ли е бил или друсан, че в болницата е получил този т. нар пристъп на агресия? нямам друго обяснение, щото те докторите по принцип са много любезни към чужденци...

ЗАЩО ГРЪК МОЖЕ,А ЦИГАНИН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗА ПОДОБНИ ПРОЯВИ?

В чуждо село опашката на кучето трябва да е между краката му.Аз ако посегна на доктор и полицай в Гърция съм изгорял.Да обаче, българите и циганите имаме право да я лобутим тази алчна сган с бели престилки без да ни преследват.Защо ли?Защото алчността на докторите спрямо бедния българин е безгранична.Лично с ушите си чух следното от уролог-Ако платиш 900 лева-избор на екип(окус мокус)започваме веднага.Иначе около 300 чакат по клинична пътека(операциите се извършват на едно и също място).Е, ако нямаш 900 лева-какво?Умираш.Съгласни ли сте?

В ГЪРЦИЯ ЗА СЪЩОТО ПРОВИНЕНИЕ, ТОЗИ ЮНАК ЩЕ ЛЕЖИ МИНИМУМ 6 ГОДИНИ И СОЛЕНА ГЛОБА ! А ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА НИ УВАЖАВАТ!ПАК СА ИГРАЛИ ПАРИ ПОД СЪДИЙСКАТА МАСА!ВСИЧКИ СА В КЮПА И СЪДИЙ И ПРОКУРОРИ! ТАКА Е В БУЛГАРИСТАН!

Щом и на полицаите е налитал, 3 години затвор, а в затвора да му разкажат играта!

Малко е 11 месеца за гадния византиец !

Правилно осъден но виждам омразата ви и злорадството а кои осъди българите т.е. Джипси. А

Малко му е !

poveche gyrci u milata rodina!

... нагледна разлика между ромеи &... роми...

Как пък ги изчислиха точно 11 месеца затвор? Не че са достатъчни за превъзпитанието на византийския нахалник. Дали щеше да посмее в Гърция да посегне на лекар или полицай?

Пробвай да биеш полицай в Гърция...

Малко му е, честно. Две години от раз му трябва. Ние като идем там и издъним ли се няма жал, защото знаят, че ще са научим и после нищо няма да ги спаси. И все пак, какво е това да биеш хора, които лекуват според възможностите си?

Кофти късмет, ако беше от брачедите, щяха да го мъмрят само

Ами той си е от тях. Гърци няма от векове, това са етиопски цигани, езикът им е цигански, музиката и тя, поведението - също, те да плюскат, друг да работи.

точно така

съгласни ли сте ,да направим от 26 март международен ден на якия пердах ?ако някой те погледне нечовешки на този ден ,да бъде яко напердашен !

То не останаха свободни дни за "международен ден". Всички дни са заети.

а за убийство на 2 деца на пътя условна...

Починало заради немърливостта на лекари след операция на сливиците, също условна. Не пишат какво е провокирало пристъп на насилие у гърка? Алкохол или има друга причина?

Не може да бъде виновен за това, че е бил българи. Гърците са горди, ходят с високо вдигнати глави и пердашат наред. Българите са робопреклонни с наведени глави и без всякакво самочувствие. Най-много бой ядат от самите българи, от цигани и от всеки който ги побара. И все пак няма да му завиждам, ако този грък ще излежава присъдата си в България?

zeddd

Да беше казал, че е циганин, вече да си е вкъщи...

а туземните римляни и с пръст не ги барат след толкова много случаи на насилие над лекари! те това се казва равенство в правосъдието!

Много от тук пишещите се имате за грамотни ама гледам , веднага кълвете .... Озовете се при тези злобни и вулгарни хора в тази болница и после ще ви питам, пак и май леко изопачена версия е това.....

Ще се чете и коментира точно 1 час. А в Гърция няма и да се разбере. Но когато ром удари германка, стой та гледай. 3 месечна кампания против всичко българско, що шава. Расисти, сър !

причината не са казали . без причина не може да се вбеси човек .

Колко ли е реципрочната присъда но в Гърция? Но като чета нашите за какво лежат и по колко, сигурно няма реципрочност.

в гърция за това че е посегнал на полицаи се съди по ,,антитерористичен закон,,...!!! като преди това следва яко ,,обработване,, от полицаите...!!!

Правете разлика между реални наказания и такива отложени с изпитателен срок. Такива са всички до 3 г. затвор, ако осъденият няма влязла в сила друга условна присъда. Тогава се комулират и двете. Събират се, демек. Отделно, ако присъдата е до 3 г. и осъдения няма други присъди преди това, се осъжда на глоба. Та ще лежи византиеца, ама на Миконос, Санторини или там някъде.

Присъдата е условна. Няма да лежи. Героите на българската журналистика търсят сензация. Удобно скрити зад екраните.

За гръка - затвор, а за мангалите, дето бият лекари - няма, а?

Ний се я сьетил да каже, че и той я от ма'алата.

Интересното е че това го чувам само за БГ. Един път хората в България са оскотели ама от друга страна и качеството на всички професии е паднало на ниво дето ти се иска да удариш шамар защото не за вярване колко са прости и некомпетентни хората от дадена професия. Няма да забравя преди години като бях София, видях една страта жена която падна на пътя на около 100 метра от болницата. Помогнах и да се изправи и понеже ме беше страх да я оставя сама за да истичам до болницата се обадих по телефона. Отношението което показаха беше под всякаква критика и ако това беше примерно баба ми, мислят че и аз бих посегнал на въпросните "медици". Всичко що мое да мисли и да работи е насунало страната....останали са идиоти!

Абе, тъпо, пише се "изтичах", а не "истичах". Нямаш елементарен правопис, а за компетентност пишеш. За сведение, работих като доктор на Запад, взех си парите и се върнах - не ми вързаха за секс. Тук нямам проблеми. Правя си пак парите. Хайде, вляво или вдясно, кибиците

sonibvc@gmail.com

Бързо пиша и стават грешки..и през мобилен..пък и сам съм се учил на български. Както и да е. Ето, ти си прекрасен пример за идиот. Веднага ти казвам защо. Лекар си, но не умееш да виждаш приоритетите. Хванал си се за правописа...спасението на всеки кибик който не знае какво да каже! Запада не е панецея. Има такива на които им харесва и им носи и такива които не справят добре там и се връщат обратно..сигурно си от тях и в това няма нищо лошо. Но ако ми кажеш че качеството (като хора, начин на мислене и образование) на твойте колеги в България не е ужасно ниско....тогава започвам да разбирам защо Запада те е изхвърлил...

ако е ставало нещо от тебе да са те задържали а да не са те изгонили , че си се държал като разгонен нерез из болницата

А мангалите кога?