Спасителят на щъркелите получи подарък бездимна печка

МОСВ дари бездимна екопечка и връчи грамота на жителя на силистренското село Зарица Сафет Халид в знак на благодарност за оказаната грижа за бедстващи щъркели.

Обратно в новината

Коментари - Спасителят на щъркелите получи подарък бездимна печка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тои нашио кмет се у хоремага стои и плюсти варла ракия и вино с кебапи за мезе! какли ши реагира ку му каша за некви старкели???

Хората в България, стоят Гладни и има доста Просяци, а тия тръгнали да се занимават с Щъркели. Ако някой е помогнал на животни, това може да се похвално, но не и да се занивмава Правителството с тия глуспости... А Крадливия Боклук Бойко Борисов КРАДЕ из цяла България, а ни занимава с някакви Щъркели. Тая новина е за списания за ДЕЦА, не е за министър, който трябва да направи да живеем добре в България. БОКЛУЦИ !!!

Сигурно щъркелите заслужават повече помощ от 80% от българското население!

тая печка е извън времето, пространството, физиката и химията! това е първият уред в света, в който има горене, а се получава пара! следващото поколение се разработва в момента, и отпадъчният продукт от горенето няма да е пара, а газирана михалковска вода!

voknid

Печка с възобновяеми (еко)източници на гориво. Най-мощната, с неуправляем термоядрен заряд!

Пак ли платените лакеи на Нено Димов пишат.Печка-браво Нено бравоо,ние сме на жълтите павета ,че не е кално но поздравяваме г-жата за птиците.Стотици фермери прибират щъркели есента и ги оставят при животните(крави,коне,магарета....) на всички трябва ПЕчка Димов-не си измивай ръцете с тази 1 печка.

Айде, кажете, че е ракетна печка, каква е тази бездимна?! И марката й можете да назовете, малко реклама няма да навреди. Има едни български инжинери, които конструираха една такава, много е джиджана! Ама и скъпа, около 1000лв. А на спасителите овации!

Абе колко струва една такава печка ?

и си мисля, че един беден човек прояви огромна доброта, която липсва в обществото ни. Най-обикновен беден човек! Да е жив и здрав!

Браво на тоя човек! Да живее 100 години, като награда за добрите си дела.

Тези да бяха дали и пари за отопление на човека, вместо да харчат толкова пари за бензин, замъквайки мазните си задници там .

А РИОВС или каквото е там, продължи ли да търси щъркели, защото времето не се оправя ? идиоти. Добре поне, че се сетиха да кажат добра дума за човека.

Човекът е великан! Да е жив и здрав! А "зелените" да духат...супата.

Ти какво знаеш за "Зелени Балкани"?

ами достатъчно - няма ги никакви при проблема с щъркелите

Благодарност на Човека.

Човекът се е зарадвал, защото не е помогнал на щъркелите, за да получи подарък. Браво на добрината и човечността му!

Три дни по-късно...

Ония дето ''броиха'' комарите гушнаха милион а на хората там дето от собствения си джоб са хранили и топлили щъркелите ЕДНА печка ама видите ли ''чудо на чудесата'' дим не вдига ама дърва не трябват ли???

А пък зелените соросоидни отпадъци ще му подарят хладилник,който не изстудява и чешма,която не ползва вода.

Истинските зелени са заети с протести на жълтите павета.За щъркели нямат време,а и за това не плащат.Тука няма далавера!А министерството отлично знае,колко милиона дава за преброяване,грижи,фотазаснемане и др.на птици.По европейски програми!Затова за едни милиони,за други-печка!Всеки му,своето!

Знаете ли че вместо да говорите по темата си пишете за какво ви плащат щом сте се захванали със зелените дето няма как да знаят какво става там след като и мосб НЕ знае ама нашите пари харчи. Кажете добра дума за хората с добри сърца и се замислете за вашето..

Тия бездарници от мосв дето не си гледат работата от която явно и неразбират ама седнали да дават акъл на хората които са много по запознати от тях как да се грижат за щъркелите..Та ако бяха тръгнали да уведомяват институциите щъркелите щяха да са се гътнали вече докато чакат на студа

Браво на човечеца. Да е жив и здрав още много години. Той си заслужава подаръците и популярността.

"Също така той обясни, че хората не трябва ловят щъркелите," Ами как ше ги ядеме бе, господине министере??

кюмбе на дърва а не пуши сигурно толкова ще и топли

ядрен

voknid

Повече щъркели - повече бебета. Черно, бяло... каквото дойде от Африка, такова!

Цецо да прати 3-4 жабешки пържолки на щъркелите ;-)

По-добре някой кубик дърва да бяха му дали... тя печката без дърва не топли някак....?!

ама пуши

Няма кой да плати на чистите* ЗЕЛЕНИ. Иначе щяха да отидат.НО пак не е мн сигурно.ТАм е мъгла,сняг,кал пък и вятъра в серетоизтока ако знаете какъв е..Завет няма.

Много се радвам,че в България има добри хора със сърца,готови да помогнат.Браво на човека,браво на всички,които спасяват! Така се случва,често уви и с помощ за деца и болни хора.Който си е добър,такъв си и остава.Браво.

Живи и здрави да са спасителите ! Щом Доброто е живо по древната ни Родина , ще ни бъде , Хора :)))

А бе пичове, прави ли ви впечатление, че онези природолюбители никакви ги няма в тази драма, те се занимават само да пречат...да няма газ, да няма магистрала, лифт, а когато трябва да се помага и няма спонсор...дим да ги няма копелетата!

Недей ги намесва добрите хорица. Те са специалисти само по лифтовете, чистия въздух и други каузи за който плаща чичко Сорос!!!!

А ти ще е добре да дадеш някоя рубла за уроци по правопис.

Понеже, като позвъниш на кмета на населеното място, той ще си го премести..А Зелени балкани също. Случи се преди време да им позвъним за един болен щъркел, казаха че нямат кола, ако искаме да им го закараме лично. Айде нема нужда Зелени и оранжеви балкани..

Да бе, бездимна печка :) Компоти и компютри - ако е не е на газ, пуши както си му е реда. Никаква пара, водородът е малка част от целулозата в цепениците.

От два дена по новините текат репортажи от МОЯ -североизточен край.Хора обикновенни спасяват символите на пролетта.Имам въпрос. Някой да е засичал ,,спасителите на пирин'' някъде наоколо? Или тук по нивите е кално,не е като на жълти павета.

Не се притеснявай, в София е по-кално и калта там е отровна. Спасителите сега са на работа, за да имат време и сили да се занимават с глупостите на мафията и глупаците като прекалят.

A по нивите с житни отдавна е зелено, в момента нямате ли и сняг?

Пари за щъркели не дава. И НПО-тата и те не дават. Затова ги няма и зелените "еколози".

Тия хора заслужават поздравления за това, което правят! Приятно е да гледаш и слушаш такива новини! Да са живи и здрави! Само да бъдат внимателни да не стресират птиците. Специалистите предполагам са ги инструктирали. Иначе, начинанието е страхотно! Поздравления!

Браво!