Борисов настоя за силни фондове за социална политика

Европа трябва да разполага със силни фондове за финансиране на социалните политики, посочи премиерът Бойко Борисов в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов настоя за силни фондове за социална политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендърите пак се прегърнаха.Интересно е кога ще почнат да се оправят.

Мммм...., абе фанал си го е, кой кво ще да ми разправя.

Странно е ръководителят на социално най-провалената държава в Европа да дава акъл на останалите какво да правят. Всеки човек с поне малко достойнство и адекватна оценка на ситуацията, в която се намира, ще си затвори устата и ще се опита да разбере как го правят другите. Нашия по всяка тема е компетентен и все се пъчи отпред като петел на сметище.

Нашите Евродепутати, трябва да направят всички пари които се дават на Фондове за бежанци, да бъдат ПРЕХВЪРЛЕНИ в Фондове за Бедни Европейци, Пенсионери, Просяци и Безработни Европейци. Европейския Съюз е направен за да ЗАБОГАТЯВАМЕ ние, европейците. А арабите и негрите нека умират... Както когато направиш къща, не пускаш всеки да влиза в къщата ти.

Не че не е така, но какво остана от християнското състрадание към нуждаещите се. По-добре да създават работни места и да създават, а не да ползват само НАГОТОВО.

За социалните фондове- за последните 10 години по официални данни се губят 16 милиарда лв- несъбрани от НАП, т.е. налапани от неизвестни. Практиката показва,че това е около 35 % от действителните размери на щетите- несъбрано ДДС. Държава- слънце!

Ако, г-н Премиера прочете какви брътвежи е наговорил за Социалният стълб, направо ще изгони оня дето му ги е написал!!!

Спри да мислиш за кражби,беше тая ! Европа разбра и видя,че не може да мине през Балканите с лъжи както го направи преди 30 години.Зайчетата от цилиндъра свършиха,а и гълъбите на мира станаха знаме на исляма.

А,бе Борисов! Тези фондове в Европа си ги правят, ти си размърдай малко мозъка и виж какво става в държавата,че положението отива под нулата-шепа богати паразити и сиромашия при хората.Ами, те вече не искат да работят,бе!Кой ще ви храни!

Точно, защото никой вече не иска да работи за жълти стотинки, този рекетъор все за фон дове се оглежда. Затова ни нарича и матриал, защото никакви доходи не му носим. Той да увелича дългове и несъбираемо ДДС още и скоро ще работим само за дълговете дето ги натрупа, тогава и матриал няма да сме , а живи роби. Радев, колкото и да ми е неприятна БСП, защото тя създаде куфарчестите милионери, но и създаде ГЕРБ- рекетъорите на държавата и ги доведе в управлението, треперейки да не загуби властта си, здравата помогна на българите да станат матриал и роби на жестоки и алчни господари.

Сума ти народ си избърса сополите по реверите на сакото МУ!!!

"Европа трябва да разполага със силни фондове за финансиране на социалните политики, посочи премиерът Бойко Борисов в Брюксел." Това само от трудовете на Тодор Живков ще го е научил!!!

Цуни-гуни ... А! Бе колко ръце има Бокича?!

Много интересно ми е какво прави с предната дясна.... ха ха ха

...ха ха убедена сам,че дори и идея си няма от това дето е сричал !!!..много е зле горкия !!!

Като се замисли човек кой доведе този на власт? Аз не мога да си представя, че честни и трудол'биви хора могат да гласуват както за БСП, така и за ГЕРБ. И не мога да разбера защо тези антибългарски партии с антисоциална политика управляват вече 30 години. Кой е електората на тези? И толкова ли сме оскотяли и обездушили та ги избираме.

На наш Бобко му дай фондове

Ти да видиш сега във Варна колкоще хариже за изхранеане на бежанците в Турция

Докато Бойко сричаше в Брюксел и каза, че големите компании изнасят не само печалбата си, но и "класифициран" - искаше да каже квалифициран персонал, Румен Радев изнесе речта си в Израел на английски. А ние се гордеехме и с двамата .

Докато Радефф се вее по света с Деса четейки протоколни речи, Борисов работи за България! Анадъмо?

И какво пък работи? Само ни излага. То фондовете не са абстрактно понятие за този. Нали някой се труди, за да ги създаде. Ама те не спряха да крадат. Костов поне намали дългът, а при този няма нищо не се създава, въпреки голямото плюскане от Европа. И как така толкова много пари от Европа, а станахме роби на три пъти по-голям дълг и НИЩО, НИЩО не е създадено.

Този да дойде и да обясни защо сме най бедни в ЕС. Говори ни, че няма пари за заплати и пенсии, а в същото време НАП не е събрало едни 16 милиарда лева, това ако не е безстопанственост здраве му кажи, тя фигурира и в НК, като престъпление.

Най-малкото звучи нахално да говориш за социална политика, след като си докарал основната част от народа до просешка тояга, глад и мизерия.

сметките за еврофондове може да са сметки без кръчмаря! от една страна доналнд тъмп въвежда мито за алунинии и стомана и мито за европеиските автомобили, от друга страна може би валутна воина,това ще отрезви европеиските бюрократи,така,че разточителство и еврофондове на нереформирани и корумпирани икономики ще фалира евросъюза,реално българско производство и реформи трябват!

Няма нужда да иска много пари, ако имаше повече контрол нито дългът щеше да се увеличи 3 пъти , нито несъбираемото ДДС от както управлява този няма да стане почти 5 милиарда. Думичката е контрол и по предназначение. А не - разхищение и кражби . И два пъти повече да му дадат, ако се харяат както досега- няма прокопсия.

абослютно безмислено и погрешно е да се дават европомощи на държава като българия!това в все едно да даваш пари на пияница или просяк които вечно ше иска пари без да се променя или като да пълниш буре с пари без дъно!друг е въпросът ако брюкселските чиновници харесват и поддърят българското бизнес статукво на днешните партии за да си развъждат гето от бъдещи български емигранти!

Много точно сравнение. Колкото и да даващ на калпазанин, той ВСЕ ЩЕ ИСКА.

Тоя само за пари от къде да гепне си мисли...Социалните фондове на всяка държава за разлика от нашата се пълнят от осигуровки и данъци а вие властващите пукнат лев от джоба си не давате ама с шепи гребете от тях,

Тоа е бетер циганите-крадлив, неграмотен некадърник!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД И ДЪРЖАВА!!! ОБИЧАМЕ ВИ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ ВАС И ЕДИНСВЕННАТА ДЯСНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА МЪДРИТЕ СЪВЕТИ И ЗНАЙТЕ ЧЕ ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИ ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ ЩЕ ВИ СЛЕДВАМЕ!!!

Хапчетатаааа!!!! И недей да крещиш, вредно е за здравето ти. Иначе си велик: " ЕДИНСВЕНАТА ДЯСНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ " е тва не знам защо ама ми звучи като "ВСИЧКИ БКП-ТА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА".

марш в първо отделение да си доучиш, неграмотнико.

БУХАХАХАХ,СМЕНИ СИ ДИЛЪРА БЕ ЗОМБИ,ИЛИ ПОНЕ НАМАЛИ ДОЗАТА!!! ТАКИВА ЛОЗУНГИ НЯМАШЕ И ПРИ ОМРАЗНОТО "ТОТАЛИТАРНО"ВРЕМЕ БЕ.ТОГАВА ПОНЕ ОТ КУМОВА СРАМА СЕ ПРИЗНАВАХА ДРЕБНИ ГРЕШКИ!НО ТО НАЛИ ВИЕ СТЕ ПО ПРОСТИ ОТ ПРОСТИЯ,ТА ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ОТВРАЩАВАШ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА....

Тоя пак не е наясно с функциите си. За пазари и облекчения за българското производство и износът му трябва да настояваш , не да просиш социални милостини бе празноглавецо.

Да ги и политиците дето им плащат големи заплати да се целуват и прегръщат, а тръгнали да коментират Брежнев.

Ми нали знаеш : Една "компаньонка" изкарва(с прегръдки и...) на вечер повече отколкото ти за месец ....

Поредния бойковизъм Що за глупост фондове ни трябвали... На. България и трябва рязко и спешно увеличение на заплатите Защото хората бягат да работят зад граница Малко останаха и изгоним ли и тях Край Това щее Края

Тиквата си е Тиква ! Тъпотията няма националност , няма килограми ,цвят и Родина ! Този ни изгуби времето 10 години ,кога ще живеем ? Викахме по площади и скачахме като не нормални и какво , бедни гладни и болни ! Геноцид над Българските граждани ! Този се перчи и парадира ! Само оставка на Правителството и нови избори без намеса на САЩ !

Баце настоя да му се даде някой лев повече, все пак е европредседател, може ли такова нещо. Ако ще и 100 милиарда да ни преведат едва ли обикновенния човек и дребния бизнесмен ще усетят някаква разлика от сегашното ни положение.

Тоя настоял ---за силни социални фондове????:))))))))) ...същото туй тлъсто ренде, дето утре дълго ще мисли дали да даде по 5 лева на най-бедните пенсионери? :)))))))

говори за дупка в събираемостта на ДДС в размер на 21%. за 2017г.....проф.Димитър Иванов подари доклада на Цветанка Ризова..... Почнали сме да борим дисбалансите в икономиката....ама на всяка страница на доклада било пълно със забележки.

Ей не се наяде, лаком до безобразие!!!

Туск вече е председател без портфеил :-)

А какъв е приноса на България и управлението на ГЕРБ, по темата? С 20% сива икономика и 10% "плосък" данък ли ще поддържаме социалните фондове? Или ние само ще си говорим, пък нека другите да финансират.

Не ни трябват социални стълбове а реални работни места,постоянни и повсеместни ..А не цяла Б-я да се набута в София и още 2-3 града за да работи !

Дайте фондове на бащицата , които да разпределя щедрата му и справедлива ръка на бедния български народец - по 50-тина лева за Коледа и Великден на пенсионерите с пенсии до 299 лева.

бащицата се готви да ходи на среща с Mишо бирата,бай Mиле и Kосьо Cамоковеца.

Май няма да успее да прицунка ЧЕЗ! Гинка беше кофти избор!Много глупаво,мноогоо!

и какво от това, милиардите от КТБ ще си похарчи по друг начин...да му мислят самоубиващите се заради тоя изверг всеки ден българи....

абе тия уроди не разбраха ли, че са гнусни с тия млясканици и стиканици и притисканици и търкания на урове...да земат да се заврат някъде и там да се натискат

Всички тези фондове трябва да се премахнат. Няма аз да ви плащам масрафа - да крадете като н.срани и после като дойде за мен да няма нищо. Спрете комунизма в ЕС.

Ех, другарю Борисов явно вие ще сърбате попарата на министър-председателя Борисов който при обсъждането на структурата на финансите на ЕС за Програмния период 2014-2020 по разните му Оперативни програми пропусна да ви послуша... а и от евросолидарност се съгласи да бъдат орязани парите на България по същите тези програми;)

Охххххх на батя!!!:)))))))) ....симитли е далеч!:((((

Тоя вместо да гоарестуват и да го питат от къде има 300 млн. За имение в Америка те тръгнали да го целуват. Много измет ей. А 3-те млрд. Които е скътал по сметки в Катар..... Горкия Винету

Голяма част от тези фондове отиват за изхранване на пришълци. Кой ще плаща?

Борисов настоя за силни фондове за социална политика Няма лошо да има такива фондове,но това клиширано говорене,съчетано с още по-голямо нищоправене ми идва в повече.

Кво очакваш от Простия?

е тръгнало Баце ще вземе и Тезиси да пише- като учителя си!

Баце , ти на социални фондове ли я караш. Аз искам условия , закони , пазар при които сам да си формирам фондовете , схващаш , или не моиш щот си тъп и алчен.