Меркел: Призоваваме САЩ към диалог, но сме готови за отговор

Германия и Европейският съюз призовават към диалог със САЩ за митата върху вноса на стомана и алуминий, но са готови да вземат насрещни мерки при необходимост.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Призоваваме САЩ към диалог, но сме готови за отговор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия и Путин са виновни.Не сме да му каже и копче на Тръмп .Приказва ги тия ама в Германия.Иначе слушка , слушка .Тя послушно момиче.Нали без Тръмп нямаше да стане Канцлер. Само че Тръмп и Путин си говорят по телефона ..а пък ние лапаме мухите

"Меркел: Призоваваме САЩ към диалог, но сме готови за отговор". нека се досетя за отговора.. ммм... няма да доставят на американците "мерцедес"и сглобени на 100% от интегрирани мигранти... на! да видят те! (инак цъкнах и върху линка за "отговора", но това е отговор не на германия, а на т.нар. брюксел, та не става ясно меркел на кого е капо ди тутти капи. на брюксел, или на берлин)

тази докато има американски бази да не се прави на утрепана лисица че има проблеми с американците.

Аууу, меркелова се озъби. Ама си е забравила ченето на нощното шкафче. Меркелова да си прибере първо немското злато от щатско и после да плаши.

Германия беше смачкана след ВСВ и САЩ буквално я превзеха и се разпореждат още с тях, нали са победители, за разлика от Франция и Англия който отдавна не са там. Руснаците и те се отеглиха. Време е и ще стане, Германия ще изрита САЩ, Германия вече стана фактор и няма да търпи американците. Фактът, че се опъва говори много. Работата ще почне с изгонването на американските бази от територията на Германия, най-голямото унижение за германците.

България ще наложи високи мита на вноса на пуканки от USA защото друго май не внасяме. :)

начи те още не са ви попитали, но вие сте готови да отговаряте... тъй, тъй пред началника винаги трябва да имаш готов отговор

Ами сега?! ... А може би следват любимите Санкции, само че този път за... САЩ?! Леле, ти да видиш, к'во станА - как се обръщат нещата!... :-D Добре е все пак, че Европа започва да разбира и да вижда, същността на краварската политика. Трябваше да дойде такъв наглец, като Тръмп, за да им бръкне в здравето, за да могат да изтрезнеят и да се събудят от летаргичния сън, в който САЩ са "приятели"... Да, звучи направо смешно, имайки предвид, че САЩ нямат и няма как да имат приятели, с това си поведение на господар на света!

Не замесвай ЕС,това си е германска война,като изнасяш алуминий и стомана. Каквото и да отговориш, САЩ ще ти върне двойно.

Като че ли са изнесли тайно шмайзери а не суровини хахахаахх

Мм-у-у...

Някой знае ли как германците отново избраха тази луда жена?? Дали вече мюслитата дето гласуват са повече от кореняците германци?