Комисията за ЧЕЗ иска информация за арбитражното дело

Информация за международното арбитражно дело, което води България с ЧЕЗ, ще бъде поискана от Временната парламентарна комисия за продажбата дружествата.

Обратно в новината

Коментари - Комисията за ЧЕЗ иска информация за арбитражното дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, дали чак сега парламента и управляващите научават за арбитражното дело ?? Скапана държава !!

Миналата седмица имаше по 400-500 коментара по темите за ЧЕЗ сега 10 нещата се уталожиха сделката може да мине...на печелившите честито

Крадци пълни са "ЧЕЗ "!Сто пъти сменят електромери,сметките са високи !Те са за съд !

Гинка не е Гинка! Работата е много дебела и не е само ЧЕЗ! ако в ЧЕЗ са топлото и светлото на три милиона, то църквата е духовното. Всъщност църквата това сме ние, но искат да ни окрадат и обругаят. Прочетете за заиграването на госпожа Върбакова със Софийската Митрополия и подписаните договори как сгради в супер центъра на София се отдават за по-малко от7лв метъра под наем и в тях вече се мъдрят gender истории. Намесва се името на патриарх Неофит, но по мое лично мнение, то е употребено - подписът е на друг. Погнуса, погнуса.... Трябва нещо да се направи: иначе ние си отиваме като народ и държава!

Явно зад Гинка стоят други високопоставени хора щом и от патриаршията може краде.

Защо господата народни представители не сформират комисия и за КТБ? И да питат какво се случва с връщането на Цветан Василев в България, за да отговаря за откраднатите и източени милиарди от пирамидата КТБ?!?

Ще стане същото.Платихме КТБ,сега е ред и на новото Чез и ние вечно бедни.Логично е парите от Ктб ще се изперът чрез Ерпто

Вчера в Прага бе официално оповестено, че нетната печалба на ЧЕЗ Груп за 2017 е нарастнала с 30% до 19 млрд крони, или приблизително 750 млн. Евро. Да се запитаме, коя българска компания, частна или държавна, е реализирала подобна печалба за същия период?

ЧЕЗ Груп 750 млн. Евро, а за ЧЕЗ България няма ли данни?

Само Таско може да обърка нещата повече от Желко, така че е излишно да се хабят коментари.

Ясно е че работата е Дебела ,днес излезе инфо по жълтите сайтове колкото и да не вярно все има истина Гинка взела кредит 5 мил. от ОББ най-вероятно за депозита кой дава пари без обезпечение просто така и взела имоти под наем в центъра за по 5 лева от църквата просто така ....явно Гинка е "Силна"

Sm3hurk0

Всичко свързано с пладнешкия обир на населението на България е секретно ! .. за самия народ е публична тайна, кой го краде... 240 палячовци !

Ами нормално е, държавната тайна е тайна която е знае всеки в държавата, та нали затова е държавна. :)