Руснаците и парите им са фактор в Лондон

Миналата седмица Тереза Мей заяви със сериозен тон пред препълнената Камара на общините, че ще изгони 23 руски дипломати заради нападението срещу Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците и парите им са фактор в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как сте се оправим с китаи. Маината на казаците

мей колко много ѝ се иска да ги ощави тия олигарсчета и няма да изпусне златния шанс за това .сега ще направят специално министерство за разследване на само мръсните руски парици .колкото повече ,толкова по-добре за кралството,нали ?

Русия е ЛОКВА,а Великобритания- КЛОАКА.Що сбирщина се пресели там.....Преди да плещиш простотии,първо се огледай около себе си. Но от истерясало бабе,повече не може да се очаква.

По-интересен е отговорът на въпросът колко от живеещите в Англия руснаци се издирват от руското правосъдие за това че са натупали капиталите си по криминален път... а Тереза Мей им е дала "финансово" убежище;)

..... едно правосъдие. Един убиец на противнит на Путин не могат да разкрият.

Че то Путин има ли противници-)

Дали пък не започнаха да загряват - бавно, - колко много губят самите те от тази излишна и напълно измислена политическа дивотия, дето я спретна шантавият бабет на собствените си сънародници? Надутите и не много грамотни икономически англета нещо си размърдали мозъците - след като ги удариха последствията от собствените им лъжи ... Но едва ли ще могат сега вече да се спрат и да върнат нещата, както бяха - защото разбуниха и целия ЕС да ги подкрепя и да се измислят тъпи русофобски декларации ... Глупаци, изобщо не ме интересуват! Да се пържат там на глупавия си остров, пренаселен вече с мигранти от цяла Азия и Африка - като не ценят културните и образовани хора!

Открай време руските богаташи инвестират парите си на Запад.

А в България - бедните!

За англичаните парите не миришат.И лицемерието е тяхното нормално поведение.

Съвсем нормално - типично английско лицемерие

Кое му е лицемерното ???

Скъпи англичани, помните ли когато оставихте България да бъде разкъсана от Берлинския конгрес и после от Ньойския мирен договор? Може би не. Не сте длъжни, защото бяхте победители. А помните ли, когато бомбардирахте София и още 23 града и населени места нощно време през Втората Световна война? Може би не? Някои от нас помнят, но вас това не ви интересува, защото бяхте победители. Помните ли как ни предадохте на руснаците и теглихме под гнета на 45 години просташки комунизъм? Не? Но ние помним. Сега, обаче е ваш ред. Повярвайте ми, много дълбоко вътре се намира това... Точно това, за което се сещате и няма излизане. Мъртви сте от алчност и ние ще гледаме от първия ред. Най- сигурното е, че ще отворим бира, ще запалим цигара и ще се наслаждаваме, защото гледката си струва. Вече е късно да мислите и да шавате, защото вече боли.

какви победители са били англичаните при Берлинския конгрес? Там бяха победени, защото бяха съюзници на турците. Я прочети кога и защо им беше даден Кипър от турците! Една от причините беше, че прекараха армията на Осман паша от Албания до България с кораби

Верно ли ще запалиш цигара и ще пиеш бира !? Тогава аз ще се мъча с пурата дето струва твоята месечна заплата в България , ще си отлея от уискито дето струва колкото таратайката ти 8-ма ръка пред панелката , и ще си се возя на яхтата дето струва колкото селото ти отдето си изпълзял плюс още десетина такива !

- Бай Ганьовци , сър Джон , Бай Ганьовци !

Ще ти отговоря, както би ти отговорил съвременен англичанин, ако случайно разбере, че си с всичкия си. "НЕ, не помня, защото тогава не съм бил роден." Българите сме напълно изкукуригала нация. Вервай ми ще те гледат странно за такива разсъждения в която и да е развита страна. Няма да те сметнат за умен, а за луд.

Аз и моето семейство, както и ВСИЧКИ мои близки и познати не сме ТЕГЛИЛИ по времето на комунизма! Недейте да обобщавате!

Че аз не познавам НИТО ЕДИН, който да е теглил по времето на социализма. И не познавам нито един, който е живял по него време, и сега да не съжалява за миналото.Може да има и такива, аз просто не ги познавам.

през 20-ти век лордовете плащаха на революционерите. през 21-ви век е точно обратното...

Много ми е странно, че точно в България в която още при първото поръчково убийство имаше руска връзка да има хора, които да отхвърлят категорично руската връзка при този атентат. Вие точно в коя държава живеете? Дали са един два или са стотици случаите при които има руска връзка в покушенията в БЪлгария? Или всъщност сте шокирани, че някъде има държава в която министър-председателят не го е страх да заяви , че е много вероятно Русия да замесена. Я се замислете колко от убийствата у нас ако се разровят ще се види, че има намесени някакви руски пари или интереси. Къде в енергетика, къде в имоти, къде в пране на пари...

Странното е, че от тогава се манипулира по английски модел да има виновник и той да е извън кралството...чети книги и гледай филми, англичаните обичат да си "патентоват" идеите като основатели на конспирацията. След ВСВ , войната на противопоствяне не е спирала, а сега продължава по открито и по настървено.

Като ти чета тъпото писание МИ СЕ СТРУВА, че МНОГО ВЕРОЯТНО Е И ТИ да си замесен в атентата в Англия като руски агент! Спасявай се докато е време!

министерството на отбраната на РФ заяви, че във Великобритания се провеждат опити с химическо оръжие (начальникът на войските за радиационна, химическа и биологическа защита Игор Кирилов) Вил Мирзаянов снимка REUTERS / Hussein al Waaile Формулата на "Новичок е публикувана от Мирзаянов, който работи в САЩ, напомнихъа в РФ Според Кирилов с разработка и изследване на отровни вещества се занимава лабораторията Портън-Даун, разположена "по щастлива случайност" на няколко километра от Солсбъри. "Общеизвестен факт е и признатото през 2006 година от правителството на Великобритания, провеждането от страната на експерименти върху Ронад Медисън и още 360 души с цел проучване на въздействието на отровното вещество зарин върху човека" каза Кирилов. Той отбеляза, че Портън-Даун е свръхсекретен обект, който официално се занимава с утилииране на стари образци, а също така с провеждане на експерименти под претекст изработване на защитни мерки срещу въздействието на химическо и биологическо оръжие. Така че за парите - ок, нищо против богатите руснаци и техните пари, напротив. Апропо те от години са при вас, г-жо Мей, и нещо не се бяхте забързали да им проверявате капиталите - значи ви е устройвало в банките да има тлъсти сметки, независимо от произхода. Когато нещата опрат до пари, няма наивни британци - не ни пробутвайте кьорфишеци. Сега си имате други, частично финансови грижи и сте склонни да заколите кокошката, която ви снася златни фаберже яйца, понеже това ви е по-изгодно. Нищо лично:) бивше канарче, изпитвало респект към кралството.

"Общеизвестен факт е и признатото през 2006 година от правителството на Великобритания, провеждането от страната на експерименти върху РонаЛд Медисън и още 360 души с цел проучване на въздействието на отровното вещество зарин върху човека" - каза Игор Кирилов, началникът на войските за радиационна, химическа и биологическа защита, Министерство на отбраната на Русия.

И какъв е извода от написаното !? Че като махнем такива олигарси като Абрамович и Усманов , пратени там от Путя да инвестират крадените пари , и средната класа от образовани и умни руснаци предпочитат да живеят при враговете си на Албиона , а не при джуджето диктатор ! Тогава нашите български блядки какво врещят колко било хубаво в Рашата , като самите руснаци бягат от там !? А това не са хора дето мият чинии и проституират , а хора с интелект и възможности , и са преценили къде е по-добър живота !

Бягат цели 59 хиляди основно олигарси.Друг е въпроса че от 2016г. до сега в Русия са прехвърлени едни 150 млрд.паунда точто от Аглия в посока ....Русия ипрехвърлянето продължава./данните да на Аг.Булмъбрг/.Това изнерва британските олигарси-перачи напари ситито.

ще те открехна:така лека полека протича колонизирането на едно не толкова голямо, както ти се струва на тебе, островче....тсссс!

Аз питам къде е по-добре устроено обществото , не кой какви пари и къде прал !? Като ни врещите троловете колко било хубаво в мамаша Раша , защо самите руснаци бягат там без да са олигарси !?

Като живеещ в Албиона, мога да кажа че 90% от българите тук ненавиждат Англия(както и повечето имигранти доколкото разбирамм) и едни 10% които я харесват(аз съм от тях, като и в БГ бях добре). Това не пречи все пак тук да е в пъти по-добре отколкото в България(държава от ЕС) или Русия. Даже американци и германци идват да живеят тук, всеки си гони интереса. А 59 000 са само румънците в един по-малък квартал на Лондон

Май Терезка е "пръднала" не от където трябва, като си отворила устата срещу Русия.

разбрахме в лондон кои е добрия русснак ........

Не разбрах, оплаква ли се тая мома англичанка от руските пари, или не. Защото ако се оплаква, нали при тях измислиха глобализма за да могат да ручат богатствата на целия свят.Е, в Русия не могат след идването на Путин и както всички знаем, затова е тази злоба.

Олигарсите им да изкупят отборите от половината Премиър Лийг? Вече май е късно да се демонстрира праволинейност и принципност. Утре може да започнат да си правят запорожците в Роял Албърт Хол и никой да не реагира, защото взорът е замъглен от милиардите им. Затова - стига с този двоен аршин. Британецът стана нежелан елемент и символ на отцепник-ренегат за останалите европейци. Да видим докъде ще доведе това.

само луд човек може да нападне руснаци без причина, това са най-културните и възпитани хора и да ги атакуваш като болно прасе, за да си обслужваш някакви лични интереси, просто нямам думи

казват ви русските пари са отровни и всички икон. вразки с русся заразени

АЗ ВМЕСТО КОМЕНТАР, ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛЯ САМО ДА БЛАГОДАРЯ НА РЕДАКТОРА ЗА ПОДХОДЯЩАТА ЗА СЛУЧАЯ СНИМКА. СЛЕД ТОНИ БЛЕЪР, ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО ПУДЕЛЧЕ ЗА МРЪСНИ ПОРЪЧКИ НА ЧИЧО И САМ.

В момента чичо Сам върви към педелизма.

Снимката на леля зМей, безспорно много радва! Точно отразява действителността - вече се държи за гърлото, щото е прегракнала от крякане... Цирк, баЦе! Направо кърти миФки и чупи тъпомери, тази семпла женица - марионетка на през-атлантическите си господари от еврейското краварско лоби... Междувременно, чичо Путя... само си го премести в другия крачол - за кой ли път... :-D

набедени за руснаци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да взимат пример от Кравунделите. Пускат печатницата за парички и се набиват с 22 трилиона дълг.

Тях вече ги боли за хартията и мастилото, вместо това дали ще напечатат още 10 кораба с 100-ки Путин се опита, ама никой не иска рубли

И какво се оказа- Лондон е малката Москва, така ли да тълкувам прочетеното?

Лондон е сити на Москва по-скоро.

Значи ,първото ,което може да се разбере ,е че някои англичани мразят руснаците ,някои-не,но всички обичат руските пари!Второ,англичаните като велика сила в дипломацията,а може би и нещо повече/на трябва да забравяме ,че върховният глава на канада и Австралия е английският генерал-губернатор/ ,иска да има глас при решаването на световните въпроси т.е.при разпределяне на баницата!Затова и Англия така се опитва да притиска Русия!От доста отдавна се говори,че англичаните разчитат,че децата на руските олигарси и др.,които се учат в английските престижни университети,един ден ще управляват Русия ,и естествено ще бъдат англофили!Аз лично не мога да преценя,дали англичаните вземат пред вид и друга вероятност - децата на руските олигарси и др.един ден да управляват Англия!?

Кога ли госпожа Мей ще разбере, че опашката, която методично поглъща е нейната собствена.

Така, въпрос на време.

Махнете тази дума Натрупани богатства ! Най-точната дума е Откраднати от Народа на Русия , Национални богатства и ценности ! Старуха Шапокляк знае за пренесените богатства в Албиона и знае техния произход ,без да разследва и националност на притежателите се знае че е не Руска !

Христов, за Британската империя откраднати е равносилно на натрупани - историята го е доказала.

Колкото повече пропаганда сипете срещу Русия, толкова повече привърженици печели Путин. Социалните мрежи се наспираеми, истината няма как да бъде спряна. Знам, че дира просто превежда новините от световните медии, но световните медии са просто едни фейк нюз.

А вие, дебилните български русофилчета какво печелите?

Силен съюзник и защитник за след разпадането на ЕС.

не знам кой е дебил, щом не си разбрал, че всички сме спечелили поне да съществува България и да продължим да пишем на кирилица, както и да запазим православието си - явно за теб това е нищо - тогава спри да пишеш и говориш на български

демек:"Боли,сърби, драго ми е", както се казва...

OmPoBeH

Всъщност им е хубаво да търгуват с РФ, харесват парите им, както и парите на олигарсите им, които отказват да плащат данъци в Русия. Това което искат да се промени е президента на РФ, защото непрекъснато им показва колко струват бедните им лецемерни, акглосаксонски, дребни, подли душучки. Демек за червото са се погрижили, сега искат да се погрижат и за егото си. Това е.

Аха, ясно! Нещата са чисти и прости, най-вече прости - ХЕМ СЪРБИ, ХЕМ БОЛИ, а?!... ;-)

На времето какви политици (макар и българомразци) имаха англичаните! Сега нито мозък. Само напрежение създават и ще им изгори бушона.

Стана ясно защо е Брекзит - за да може UK след това да се присъедини към Митническия Съюз на Русия. :)

Хората там искат сближаване с Русия и скъсване с Германия и спиране на тази луда миграция. Просто е. А соросоида Мей скоро ще бъде издухана.

Тая елементарна анти-руска истерия, започва да става вече доста досадно-натрапчива... Както и такива, подобни на тази статия, сълзливо-патетични излияния на тема: "с руснаците зле, а без тях - още по-зле". Аре стига вече демагогия и плоска пропаганда! Хората са еволюирали от началото на Студената война до сега - не са толкова тъпи и податливи към пропагандното лозунгарстване... Все пак живеем във век на свободно течаща информация и комуникация и само тези които бъкел не могат да четат и пишат са безнадеждно потърпевшите жертви на медийно-пропагандната машина...

Както е казал Мърфи /в своите закони/ - каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари!!!

Че защо се бутат във Великобритания, тези руски богаташи? При Путин нали е харашо? Брей, какво нещо е ?! Простите овце гласуват за Путин, а тарикатите - нека се мъчат в загниващата Европа..Както едно време, нали другари? Иван Славков се мъчи с мерцедес, а доволните овцИ, чакат за москвичи

Англо-саксите винаги са били лицемери и за тях парите винаги стоят по-високо от всичко, даже от Бог ! 85% от руснаците в чужбина са гласували за другарят Путин /повече от колкото в самата Русия/ . 52% от живеещите в Англия руснаци също са подкрепили Путин! Тях англииските джендъри също ли ще ги изгонят от Англия, или парите са им по-важни!??

аре нали щяхте да напускате ЕС,пък после ше видите кон боб яде ли,и турчин в джамия пърди ли

излиза че великобританците са на руската финансова игла

Gal

А да я видим сега Тереза....

Тая лудата пак се появи. Бързо изчезвам от този сайт!! Като я видя, ми става лошо...................

А как са санкциите.Или стане ли въпрос за печалба Путин вече е добър?