Как пропуснатата реплика ”Ще ви избия” бави дело вече 6 г.

Едно от първите дела на Специализирания наказателен съд , внесено още през януари 2012 г., все още не е започнало по същество. Защо обвинителният акт се лута?

Обратно в новината

Коментари - Как пропуснатата реплика ”Ще ви избия” бави дело вече 6 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ го е наказал като му е прибрал сина - какво повече.......

От текста става ясно, че двама са получили присъди, които не подлежат на обжалване и са влезнали в сила 2 дена след престъплението. Сега за Прикриватурата - там санкции за грешки няма, освен от най-горна инстанция, както при въпросните подсъдими.

Истински бърдак!И пълно безсилие!Всички са за гонене -всички без остатък!

Пита се, прокурора малоумен ли е или корумпиран? Въпросът има три верни отговора, като и трите се съдържат в него.

това е истината. прокурора.....

Типичен пример от тъжната действителност. Съдебната ни система е ЯЛОВА! Не може да роди правосъдие. Не може да се допусне тълкуване на законите! Не е нормално правосъдието да лежи на нечия преценка на ситуацията! Поради тази причина всеки втори си позволява да нарушава правилата. Защото съдията "преценя" дали да го осъди или не! Трябва някой да упражнява контрол над тези "преценящи"! В момента е очевадно, че такъв липсва! Ами ако предположим, че съвсем случайно някой ден ние "преценим" и вземем да затрием всички "преценящи"? Дали следващите няма да си имат едно наум, че ако преценят грешно ще има последствия!!!

Съдията съди по представените доказателства от прокурор и адвокат. съди САМО по повдигнатите обвинения от прокуратурата, която е единствения субект с монопол да повдига обвинения. В този смисъл няма как съдията да осъди някого за нещо в което прокуратурата не го обвинява или не представя достатъчно или годни доказателства. Прокурорите сключват споразумения, също така оттеглят обвинения или ги държат на трупчета.

Така е в прокурорска република България!

"Какво се е случило в следващите 6-7 години, не е ясно, но делото за пръв път е внесено в Окръжния съд в Бургас чак през 2011 г. " Сакън не правете нищо, Ваша Чест! Завещайте делото на следващото поколение съдии.

БГ правосъдие в действие!

Е, той единият обвиняем доколкото разбрах си е получил наказанието - окончателно е неподлежащо на обжалване. Да катастрофират и другия и да с еприключва.

Как шеф на безиностанция, си бие който иска и си плаща добре на прокурорите за да не бъде подведен под отговорност. Това трябва да е името на статията ВИ.