Ученичка стреля и рани 7 деца в руско училище

13-годишна ученичка е открила огън с пневматичен пистолет по свои съученици в училище в Шадринск в Курганска област на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка стреля и рани 7 деца в руско училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...открила огън" с ВЪЗДУШЕН пистолет?! По скоро пуснала въздух.

Нормално е за 13 годишна. Като порасне ще се научи на точност и ще се влеее в армията на Путин.

Нормално е, в Тубата за такива има страхотин патриотичен клип "Дядя Вова мы с тобой"!

Тия олигофрени от тоя сайт къртят мивки просто, трият коментари, но не ебават да си редактират статийката.

в Хамериката. Но няма съответното мощно въоръжение. И така е по-добре.

само така тренировка за американската инвазия

моля за малко логика... първо: пневматичното оръжие не става за самоотбрана - с такова можеш само дребен дивеч да трепеш. за къв грездей таткото е притежавал подобно нещо? второ: нов вид бизнес по руските училища са т нар "патриотични клубове" на територията на самото училище, които включват преоборудвани в стрелбища мазета, тавани, складове и тн... собствениците на тези клубове правят луди пари от "доброволно-задължителния" абонамент на учащите се... използват се пневматични пушки и пистолети............ някой нещо да усеща откъм логиката на случилото се?

Примера на американските другарчета е заразителен. Но пък те са толкова напред, че няма кой да ги догони скоро. Пък и са къде с по-сериозно снаряжение и по-голяма ефективност.

В богатата на нефт Туркмения вече настъпи глад (според "Росбалт"). В търсачката: "В Туркмении узнали, что голод не тетка"

Ако това е вярно, направете си изводите докъде води слагачеството на САЩ.

Представим си с какъв възторг, трепет и треперещи пръстета квичащите чалгопитеци са щракали по клавиатурите та по бързо да отворят "новината", НО след прочитането на първото изречение, пълнят потуряко от зор и разочарование!мбухахаха

И каква стана тя: - Мурзилка = кравар!:)))

Още миналия век се е твърдяло, юе на рашките (е, не на всички) жените са общи. Задай в търсачката: "почему чукчи меняются женами"

Задай в търачката "защо най много проститутки в Брюксел са българки"

Защото руските товаришутки са по целия, не само в Брюксел. Масово са по арабския свят. И в България имаме спомени от тях по време на соца. Добре си поживяхме с тях по морето.

Руските ученици скоро ще "преминат" на ракети. Путин е поръчал всеки ученик да ходи с "невидима" ракета на училище. Трябва да покажат,че руските ученици стрелят с по-модерни оръжия от американските.

е това е на тати дъщеричката.- тати с пиштолет-и тя с пиштолет. тати раздава правосъдие чрез разстрел, като е ядосан, и тя така. тати е най-по-най, и тя така. на печелившите,честито.

огин с пневматичен пистолет не мож се откри, щото се ползва въглероден двуокис, който не гори. Същия газ се ползва за газиране на напитки, като отворите газирано и земе да фъска, те тва е.

Туй вече го рекоха по-долу. Поучи ни с някоя още по-гениална мисъл.

е па като са го рекли, я не моем да го речем, а ?

Не са венцехвалили достатъчно усърдно Всевеликия Вожд Путин, та затова ги е наказала.

десните софийци да си отмъстят!!!

и как реши, че всички провинциалисти са леваци?

Където има новина за стрелба в училище с боен пистолет или пушка, с 15 убити и 28 ранени, ни един соросоид не пише в коментарите. Защото в 99,9999% от случаите това се случва в любимите им Щати. Соросчетата само наблюдават кой пише в коментарите, цъкат ядно минуси и жалостиво подсмърчат. А на нас останалите вече ни е досадно да коментираме такива новини, защото те се случват всеки ден. Всеки божи ден. Но веднъж на 10 години подобно нещо се случва и в Русия. Без убити, само ранени. С пневматичен пистолет, с каквито ви дават да стреляте в стрелбището на луна парк. Ако уцелите капачките на 2 метра, дават ви плюшено мече за награда. Но за нашите непрокопсани соросчета и такава новина им е достатъчна за да налазят като изгладнели хиени на мърша. Горките.

като не е открила огън с прашка, пак добре , че прашката знаеш ли какъв огън хвърля ....

Това е още едно доказателство ,краваро-гейските ценности навлизат все по-навътре в руската душевност.

За сега с играчки, за в бъдеще с истински.

За сега само алкохолът и донякъде СПИН са навлезли... Но пък мегдан има - руската душа е необятна!

Е, нема как да е открила ОГЪН с пневматичен пистолет. Открила е сгъстен въглероден двуокис.

Още по-зле- спомогнала е за Глобалното Затопляне ;)

Тия пикльовци след подобен инцидент трябва задължително да им се удари един бой до припадък, само със шамари, за да издържат по-дълго, след това в карцера за 1-2 години и накрая инжекцията и всичко това трябва да стане публично достояние, да ги видим после колко ще тръгнат да се правят на екшън герои!

Направо да взривят целия град. След това всички ще станат примерни, за да не пострада и другарчето им.

Пий си хапчетата бе пенсио и не приказвай глупости!

Давай на Берлине! Следващият път да взема калашника на тате, за да не повтаря!

В БерлинЕ, но НА Берлин! Иначе за танка си прав. Не би било зле руснаците да се разходят с танковете до Берлин и да повозят фрау Мрънкел, щото явно е взела да позабравя какво е да ти е на гости руски танк..

Пак мокри сънища дядка но това ти е единствено удоволствие вече.......сънувай и се моли в съня да си заминеш,че лоши дни те чакат иначе

тава на берлин в свинителен пардеш ли е бре батку

Сега родителите на разгонената пикла да поседят в затвора.

За какво? Че са скрили добре Калашниковия ли?

калхозниците имат още много да учат докато настигнат американските гаиди!

"е открила огън с пневматичен пистолет" - дировете?!?!?! Не ви ли смущава написаната простотия? Или грамотността е голям дефицит, техническата грамотност просто я няма!

Открила огън с пневматичен воден пистолет.

Тея още си палят крушките, като се стъмни... И си въртят по една шайба, като искат да се чуят...

да живее диктора путин.... той държи великата русия под контрол.... ако не управлява света по-добре света да го няма..... жалко, че не е вечен, т.е. иде края на Земята и човечеството

Отивай да коментираш 25000 афганистанци в България или не ти стиска?

Ако стрелбата в училищата определя диктатурата, какво да кажем за американските президенти от Кенеди насам?

РУСИЯ НЕ Е ПОДПИСАЛА И РАТИФИЦИРАЛА ИК !

Оооо, мурзилките, сега какво ще кажете за САЩ, а? Само ам ли ставали подобни работи а? И сега са 7 ученика!!! Иии, нещо повече, Путин любомий ще е още 6 години на власт! Честито, другаре!

сега бегай да лъснеш на Рейгън, ...... паметника!

Скоро ще трябва вие пак да лъскате онова грозилище в княжеската градина,чудя се каква ще е сценката сега

Случи се преди и в Германия. Явно следват щатският пример и взимат техните "ценности". Откриха че общото тогава между случаят в Германия и САЩ (по същото време няколко) бе, че всичките деца са "лекувани" с амфетамини. Такива са им били предписвани от доктори. Явно са били "буйни/хиперактивни" деца. После тази процедура с амфетамините била май спряна. Само че страни като Германия не бяха такива в които родителят може да откаже, как да му лекуват детето, защото могат да му отнемат и родителските права и детето.

Колко назад са в избора на оръжие. Аматьори..

То това не е оръжие а играчка. Поне да беше дошла с пушка, тия пистолетчета са плякалки.

Плякалка, ама руска. Все пак е "открила огън". А може и авторът да е искал да каже, че в началото на 21 век руснаците са открили огъня :)))