Борисов обеща по-високи заплати за надзирателите в затворите

Премиерът Бойко Борисов е поел ангажимент за отпускане на допълнителни средства за двете главни дирекции ГД "Изпълнение на наказанията" и ГД "Охрана".

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща по-високи заплати за надзирателите в затворите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един милион пенсионери "тръпнат" в очакване Бат' Бойко да им кихне по 20 лева за Великден. Обаче суджукът е към 30 лева килограма, затова ще ядат бахура.

Подсигурява се миличкият, докато още може.

този човек ако го няма загиваме кой ще мисли за нас кой ще ни дава кой ще ни милва по главите КОЙ?

Давай им ,че като им станеш съквартирант ще намерят някой да те прегръща много.

Вчера дупките по пътищата, днес заплатите в затворите ...

ЩЕ свърши тонера! Ще се строши ксерокса!!!!!

Много обича да раздава от нашите пари за заплати, така, да го обича народа един вид. Явно, че не е нито тенисист, нито футболист, нито каратист, още по-малко охранител или политик, обаче има страшен талант да си плаща с чужди пари за да го харесват. В страната на тримата шишковци - Цацата, Прасето и Тиквето си живеем ето така.

Борисов обоснови се.Кажи защо им даваш? Защото няма хора ,за работа там ли?Ако е това,то кадри липсват навсякъде. Няма мед.сестпи например,няма лекари,няма железничари,няма келнелри....нищо не остана тук.Само мазохисти ,които още се надяват нещо добро да се случи. А то все не идва ,с вас комунистите надежда няма. Издай указ"Който краде ,ще бъде убит". Спасение иначе НЯМА.

Щото го бутат , а когато някой го бута , или дава , или заплашва , според случая , тия две неща.

Аз искам този на един въпрос да ми отговори - на какво основание счита , че му се полагат данъци , като нищо не прави , напротив вреди. Плаща се за някакъв вид услуга , не за това да киснеш у властта и да крадеш.

издръжката на един затворник е доста по голяма от заплатата, на който и да е надзирател!

Природата празно не търпи - надзирателите поправят тази вопиюща несправедливост;) като си вземат тези пари от затворниците, осигурявайки им разни нерегламентирани услуги;)

Срамувам се и заради този. Раздава на депутати ,на министри,наа комисии,на президенти,на милиционери ,на съдии и прокурори,на т.н.учители ,а те частни търговци .....и какво е налице едно голямо НИЩО.

Само Аз мога до ви обещавам всичко , което никой не може да ви даде.

Баце, то хубаво обещаваш на тези, даваш на онези... Ама да вземеш да изтръгнеш поне някакво "обещание" от НАП да посъберат едно ДДС, че едни 16 милиарда несъбрани са се насъбрали! Не може да не знаеш колко добре ще ти дойдат в бюджета - сега например нямаше да ти се налага да "търсиш" едни 50 милиона за великденски на пенсионерите;) Или те вече са отишли в правилните джобове и да ги пишем бегали?;)

Трагикомична менте държава, който протестира - получава, който си трае - умира, крадците и убииците на почит - жертвите им - в затвора.

Симбиозата между затворници и охранители е факт. Това всеки го знае.Само не и ти. Защото не си в състояние да се справиш с нищо. От нищо не разбираш и нищо не вършиш. Фагт е също ,че няма кой да те смени,всички вие комунистите се изредихте за 30г.и ето какво е налице. Липса на Държавност и липса на Държава.Няма е.Никъде я няма.

Ще обещае, че иначе какво ще кажат от Европа

Пак на парче.Пак проба грешка от днес до утре. А реформи кога? Защо един охранител в затвор трябва да е първа категория труд?Защо? за да продължи да работи и после и пенсия да получава. Борисов,ти направи Държавата за пример за всичко НЕГАТИВНО. Няма друга такава като България. Значи ти си решил ,че развитие на България не е нужно. Трябва да има само т.н. полицаи и охранители и пожарникари. те са ти приоритет на теб. Правилно с тази голяма престъпност никой не е в състояние да се справи,защото тези които трябва да се справят са просто ПРЕСТЪПНИЦИ. Ама ти доклади не четеш ли? НОИ е на червено. Кой ще заработва привелегиите ви. За трета категория вече хора НЯМА. С три думи" НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"На автопилот е.Жалко ,че за толкова години на власт нищо не си направил и нищо не си научил.

Като не си запознат с естеството и начина на работа в затвора, не коментирай!

тоя търговски закон, деба това дружество'България"ЕООД!

И Господ не може да изпълни това, което Боце Трети може да ти обещае!

Уж за умрелите беше валидно да се пише само добро или нищо, а за БОКо все обиди и цинизми накърняващи "доброто име"... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ха! Тетка вика - няма откъде, Баце обаче "намери", че и "обеща" на надзирателите... Баце, а те поне обещаха ли ти като му дойде времето "южна килия при бай Ставри" или...;)

При Св. Петър по -добре!

О! Не бива така - направо с тоягата! Морков трябва тук, танто за кукуриго, гъдел някакъв... иначе за какво ще им вдига заплатите?;) Те и без това си докарват добри "бонуси" чрез "допълнителни услуги" на "изтърпяващите наказание";)

Тиквата дава само под натиск и протести!

Така са му наредили да каже от ЕУ.

Благодарете на Вожда, мизерници!

Тоя е по обещанията защото не бърка в собствения си джоб а в нашия..За пореден път направи смешна неговата ''майка'' цецка дето се дървеше пред протестиращите че няма пари и те я остсвириха..Дали пък боко вече не се замисля че може да попадне в скоро време под опеката на надирателите че дава такива обещания???

А дано, дано... А, мама Цецка не може да предложи друго освен да бъде мачкана вместо него. Все пак РАБФАК, не е доктор на науките да речеш, но много й отива да страда вместо него, талант. Даже си спомням как рева няколко пъти по тв-то за дядо й дето бил пребит в затвора, ама не от Народния съд, а за стопански престъпления бил съден, доста преди плачещата героиня да има съзнателни спомени. Амбициозни измамници са това охранителите-застрахователи, наследници на бате Васко Илиев.

Обещава, казва и раздава от НАШИТЕ пари. Кога бюджетните храненици ще си заплащат на 100 % осигуровките ? Държи се като омбашия и запълва дупки за едни, за сметка на други. Противопоставя, настройва и раята се хваща.

Ако Борисов не обащае-няма кой друг. Браво,Баце!Обещавай наред,сигурно има защо.

Боци раздава пари на ляво и на дясно ... Но пак сме на последно място

ДА НИ ПИТА КАК ЩЕ ГИ ИЗКАРАМЕ ПРЕДИ ДА ОБЕЩАВА. ЕДИН МАЛЪК ПРОЦЕНТ ИЗДЪРЖА ОГРОМНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПЕНСИОНЕРИ И Ц.. НИ. ИЗГЛОЗГАНИ СМЕ ВЕЧЕ ДО КОКЪЛ

Когато те са работили , ти къде си бил ? Кой те е издържал ??

Горкият, замислил се е ,че скоро ще им стане клиент.Макар, по-добре е да се подмазва на Свети Петър!

някой ден ще вземат и достойни пенсии.

По-вероятно е да чуят "достойно есть"

Има нещо гнило в цялата работа-преди време леля Цецка каза, че няма отъкде да се вземат пари за увеличение.Днес Борисов е готов да даде пари. Схемата винаги е една и съща. Министърът не може да реши проблема. Тогава идва на бял кон Борисов и дава. Откъде-никой не знае. Преди време Менда твърдеше,че няма пари за здраве, ама дойде ББ и "отново" даде парите. Не виждам тогава защо са министрите.

Като сте тръгнали да се занимавате със затворите защо не отнемете правото на заплащане на затворниците,така по лесно ще вдигнете заплатите на надзирателите.Все пак да си затворник в България е като да си на почивка в почивна база!

"Борисов обеща по-високи заплати в затворите"... сега остава само да измисля начин да ме тикнат там.

Ставаме двама. Време е да се замислим за партия.

ЦАРЯТ КАЗА...ТОЙ СЕ РАЗПОРЕЖДА С ОНИЯ 2-3 МИЛИАРДА ИЗВЪН БЮДЖЕТА И "РЕШАВА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ"...