Парламентът отложи дебатите по спорни промени за корупцията

Парламентът отложи с дебатите по първо четене на седемте законопроекта зa промени в Наказателния кодекс, сред които и спорни изменения, свързани с корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отложи дебатите по спорни промени за корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н кирилов, вашите закони са направени за след 100 години - вашата "партия" вижда, като вожда си, много надалече. Просто спрете с взимане на средства, и то колкото си искате / никога не ви стигат/ и този закон ще стане излишен.Ще може да се занимавате / хората силно се съмняват/ с полезни за този народ и страна проблеми.

а, другаре от ГерПът, к'во е туй "частна корупция"? Яде ли се, пий ли се?

... юриста си е арен, какво му е, скромен, умен, А до оценката за Теленор, аз се радвам, че напуска, защото вместо за три платихме за цели две години с лихвите... младите идват в бг с намерение да започнат работа и като видят , че нещата не им се получават и отново заминават и така остават на Теленор ....по-горе описаното от мен. Попътен вятър на Теленор, всеки божи ден ни ограбват, Не господин Бойко Борисов, а лично такива като Теленор. Поне да бяха помислили, нека да платим, но да е за три месеца, а не за 24 месеца...Лошо, лошо е сега, ама ако дойдат, както се гласят БКП, още по-лошо ще да е, ...оправиха се тях, сега са на 80, децата им са на 46, а внуците им са на 20 и учат в Западни държави, дано не се случи, но ничия не съм аз, останете със здраве, а каквото дойде, дано не вдигнат и за отвъдното, защото има хора не могат да си позволят и плоча, не е шега, има ги, а и не могат да ги открият на задушница, смея се, но не е за смях

колко трябва да си глупав, за да сътвориш такава простотия? Явно е от гербаджийчетата.

Блесящо и гарантирано от ГЕРБ! Спазваме доктирините на Ленин-една напред,две назад и обратно. Навремето,т.нар."Министър"на Кривосъдието,др.Чечка Цачева,заяви н.в пав тескт-"Не всяко корупция е осъдима...."постулат на "Министър"от квотата на Геройко,в "Държава",преЦедателстваща ЕС....без коментар нататък.

Корифей до корифея, това са топ юристите на ГЕРБ. Тия хора къде са учили право, аман от калинки!

Учили право с ДР. КОРНЕЛИЯ. НЕ Й Е НЕОБХОДИМ СТАЖ ЗА Техноимпекс

Този или е глупак ,или се прави на такъв ! Как може закона да не е еднакъв за всички , ще има закон за ВИП и за простолюдието ! Само бухалки ,камъни и криваци ще ви оправи и ще ви накара да работите !

Над 16 милиарда лева е несъбраният ДДС! 16 милиарда и 200 милиона лева! И в тази сума влиза само декларираното и впоследствие неплатено ДДС, не влиза източеното и укритото ДДС!Да очакваме от тези нагли, пладнешки крадци борба с корупцията е нонсенс.

То и без това корупция в България няма! Особено пък на държавно, общинско и институционално ниво.

КОРУПЦИЯ ИМА ТАМ, КЪДЕТО ИМА СВОБОДНИ /КРАДЕНИ/ ПАРИ Не визирам таско тъпото /тайния/, заради когото дир ме трие, а всичките тия които заемат място в парламента. а Таско не се нуждае от характеристика. Той ви е ясен

то и ти си ясен, разсъждаваш с г.за си.

Ох на дядо умничето.

не само на Народът, но и на западните инвеститори е слаб 2- след ЧЕЗ и Теленор напуска България.

Апетитът на управляващите да рекетират всеки и да ни натискат с всевъзможни проблеми, които да разрешават след съответното одиране на кожата, очевидно е ненаситен.

корупция...та стигнахте до частната. За държавната корупция...усещане... за частната...Наказателен кодекс.

Ето за такива прости хора с феодални амбиции ще продължаваме да живеем в бедност, а инвеститорите и парите ще отиват в Румъния, Гърция и т.н.

Срам и позор сте за България. Ви ене сте депутати вие сте престъпници. Не трябват никакви промени,без съд и присъда всички вие комунистите ,които сте на власт вече 30г.сте за затвора.Такова бедствие Родината ни не помни. Бъдеще пред България няма ,вие сте я превзели и ще я обезлюдите и съсипите напълно.

СРАМ НИ Е ОТ ВАС

Ма те, ако могат направо ще го забранят това обсъждане, да ги ева всичките ... по два пъти.

Ние не бързаме с реформите,споко! Само 2018та сме вече...