Биков: Изказването на Ерменков е срещу националния интерес

Изказването на Таско Ерменков нарушава българския национален интерес. Саботира прагматичната основа, на която би трябвало да встъпват българо-руските отношения

Обратно в новината

Коментари - Биков: Изказването на Ерменков е срещу националния интерес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повръща ми се от тебе,то бива да се правиш на гол охлюв ,ам твоето минава всички граници ,виж се целия си мазен ,лой тече от теб

Няма изказване, което да е срещу националния интерес! Има страх от страна на герб да не се засегнат нещо господарите им! Защото ако се засегнат може да им спрат мънгизите които всъщност държат гробарите и компания на власт!

Биков, да не си решил да връщаш северна Тракия и Долна мизия на Турция?! Щото точно тези територии Русия анексира от Турция преи 140 години и в последствие създаде днешна България.

Гяурите нямат видим национален интерес! НАЦИОНАЛНО -ОСВОБОДИТЕЛНО.... или партизанско движение ще спретват?

БИКОВ, ТАСКО ЕРМЕНКОВ НЕ НАРУШАВА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕНИНТЕРЕС! ВИЕ ОТ ГЕРБ ГО ПРАВИТЕ ТОВА.

Всезнайкото Биков пита: "1. Подкрепяте ли съхраняването на територ. цялост на Украйна? 2. Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа? ..." Хубаво пита сега, а когато разрушиха Югославия мълчеше. Мълча и когато обеднения уран падаше и в/у нас, и когато се пръкна нова държава (Косово). Сега устата му не спира - много загрижен е, ама май не за майка България, а за собствения си тумбак!

АЛО, БИКОВ, ПРЕСТАНИ ДА ЛЪЖЕШ! ЕРМЕНКОВ, НЕ РАБОТИ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, А ТИ! ТИ, БИКОВ ИМАШ ЛИ АКЪЛ В ГЛАВАТА СИ ИЛИ ПОМИЯ, ТА НАПРИКАЗА 100 ГЛУПОСТИ? ТИ БИКОВ, АКО СЕВЕРНА ДОБРУДЖА И МАКЕДОНИЯ НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВРЪЩАНЕТО СИ В ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И СТАНЕ ФАК, ТИ КАКВО ЩЕ ИМ ОТГОВОРИШ, ЧЕ НЕ ГИ ИСКАШ ЛИ? МАЙНАТА ВИ ТОГАВА НА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ, КОИТО НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НА БЪЛГАРИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РОДИНАТА СИ! ЕТО ЗА ТОВА ТИ КАЗВАМ, БИКОВ, ЧЕ ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, А НЕ ЕРМЕНКОВ! ТОВА, БИКОВ СЕ СЛУЧИ И В КРИМ - С РЕФЕРЕНДУМ КРИМ СЕ ВЪРНА В ПРЕДЕЛИТЕ НА РУСИЯ, ЗАЩОТО СА РУСНАЦИ! СТИГА СИ ПЛЕЩЕЛ ГЛУПОСТИ БИКОВ, НАРОДА ЗНАЕ КОЙ СИ!

Ама те никога не са имали национален интерес .Те са сбирщина -комуняги за който Русия им е на сърце .те винаги са били АНТИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ .И се чудим как може да има нормални Българи да им харесва тая БСП , та те никога от съществуването си не ги е интересувало България .Та тия изроди подариха собствения си народ на чужда държава ,като ги накараха да се наричат македонци а не българи .Та те и писменост им направиха ,да не говорят на майчиния си български език ,защото така Русия им нарежда .Хора ,тия са пълни боклуци и не трябва вече никога да ги допускаме до власт ,защото пак ще ни продадат.

Господин биков, а вие запитвал ли сте се някога дали вашите твърдения и изводи са верни и не нанасяте ли огромни щети вие и вашата партия на България? Със сигурност - не, тъй като по нищо не се отличавате от др. ерменков. Ще направите добро на България, ако излезете на свободна практика и не ни употребявате като опитни мишки за изпитване в условията на тотална мизерия, огромна корупция, липса на какъвто и да е професионализъм, още по-малко морал и и и ....

история!!! Понеже не им се работи, измислят само глупости с които да се занимават. А свободата на словото...?

Тоя Биков е Троянски кон на НПО И ДАЙ БЪЛГАРИЯ В ГЕРБ. Неприятен тип нагаждач.

Ех Тома ,ако оставим без коментар всичките ти изказвания,няма да си намериш работа и бариера да вдигаш и сваляш.Твоето е като зрънчото- говориш много,но не казваш нищо.

Биков, стига сте се занимавали с глупости! Свършете нещо, за България докато не се е свършила съвсем горката. Спешно приемете закон, за насърчаване на раждаемостта на завършилите средно майки. В Сърбия вече има такъв дават за първо дете около 1700 лв. а в Унгария десетки хиляди евро.

точните думи на поета са "А... вий... вий сте идиоти!"

Само след 3 дни ще настъпи печалната дата, когато преди 19г.(24 март 1999г), в нарушение на всички международни норми, НАТО стартира военна агресия в Европа, срещу една суверенна държава с цел разчленяването й... В нея участваше и България! Ама това от ГРОБ не го знаят, нали всичките до един там са Гинки и Калинки...

Биков,какво ще кажеш за Косово?Там новата държава се роди след агресията на НАТО в Сърбия-там нямаше дори и референдум????

Разтуриха целата Югославия ни референдум ни вопрос но с бомби.

Какво ще каже Биков за изказването на Ердоган, какво е това мълчание за наши териториални претенции ???

Нищо няма да кажат нито той, нито другите като него - трудно се говори с пълна уста, а те усилено тренират за организираното от Борисов посещение след дни на великия им султан Ердоган.

Ъхъм. Биков, я ся аз да задам на ГЕРБ като цяло и на тебе лично следните въпроси от съществено значение за развитието и националната сигурност на България, а именно: 1. Подкрепяте ли продължаващата турска операция в Сирия - въпреки призива на ООН турските войски да бъдат изтеглени? 2. Подкреяте ли правото на самоопределение, заложено в Хартата на ООН? Ако не - ще подкрепите ли оттегляне признаването на Косово и замразяване на членството на България от ООН? 3. Подкрепяте ли анексирането на Крим от Украйна през 1991 г. - с отмяна от страна на Радата на Конституцията на КАР (тогава отделна от Украйна автономна република в състава на СССР) и вкарване на украински войски в Крим? 4. Не считате ли, че на Украйна трябва да бъдат наложени икономически и военни санкции - заради законите за образованието и езика, които са крещящо нарушение на Европейската харта за правата на човека, и поради които Унгария официално блокира евроатлантическата й интеграция? 5. Не разбирате ли, че простотиите, които ръсите и правите вие от ГЕРБ са вредни за националната сигурност на България?

Я колко умен човек! Щто не сте му дали до сега нещо полезно да свърши бе!!!

За какъв консенсус може да става дума, когато след 29г. насила натикани в НАТО и ЕС, с рухнала икономика, избягало от страната си население, тотално поциганяване на села и градове, пълна дебилност и импотентна немощ на управляващите избрани с по малко от 20% от гласоподавателите, тотатлно подчиняване националните интереси на чужди сили и измиращо население! За к а к ъ в к о н с е н с у с м о ж е д а с т а в а д у м а!

КЪДЕ ИЗБЯГА НАСЕЛЕНИЕТО? НЕ ИСКА ДА БЯГА НА СЕВЕРОИЗТОК!

защо бяга от "Европейска, атлантическа България"? Защо?

тва оправи ли ти дупките по "магистралите МУ?

Биков, кретен, какви "национални интереси" останаха? Всичко продадохте и предадохте на Запада.

Я като са толкова "демократи" тези недоносчета да направят допитване до народа(демек референдум) с 2 въпроса - 1 за или против членство в ЕС 2 за или против членство в НАТО Стиска ли ви бе евроГейски подлоги?

СЪБИРАЙТЕ ПОДПИСИ И ПРАВЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ! КОЙ ВИ ПРЕЧИ?

че ти мирише устата бе.

биков кажи за косово бе ахмак.крим се отдели чрез референдум а косово каксе отдели

и го провъзгласи за свой протекторат. А после от този протекторат УЧК нападна Македония. Горките албанци, жертви на сръбски геноцид и подслонявани от Македония Не си спомням тогава НАТО нещо да вземерки. А да, накара Македония да си промени конституцията.

написал Ерменков? Че жителите на Крим 80-90% са руснаци и одобряват присъединяването си към Русия ли? Че са идиоти управляващите кръгове във САЩ и ЕС, които си мислеха, че като помогнат на лакеите си в Украйна да извършат преврат ще налапат Крим и той ще стане натовска база? Защо лъжеш господин Биков, кой пръв прекрои границите в Европа и то чрез открита военна агресия?

да каже нещо за обръщението на Ердоган към част от жителите на Кърджалийска област? Или нищо не е чул. А, да си спомня как храчеше по Бойко Борисов? Много ли му е хубаво да лиже там, където плюеше? Знае ли на такива, как им викат?

именно такъв въпрос е отправил към другарката нинова-т.е. ако тя е съгласна с ерменков,на какво отгоре се сърди на ББ,че не е отговорил на Eрдоган

другари,защо не организирате референдум "за" или "против" в Eвропа!? резултатите ще са "зашимадяващи" другарят Randall Zwinge е по-скоро мечтател,отколкото реалист по отношение на това,че България имала да взема териртории...това не знам дали ще стане,но със сигурност България един ден ще загуби дадени области и ще е точно с помоща на Братска Pусия

в Европа още от 681-а година. Европа не е само Франция, Великобритания и Германия. В Европа е и голяма част от Русия, а САЩ не са в Европа въобще и никога не са били и няма да бъдат. А ако имате предвид един политически, военен и икономически съюз поставен в зависимост от геостратегическите интереси именно на САЩ да редно е да бъде проведен референдум. Нееднозначно да се види желанието на българския народ да членуваме ли в НАТО и ЕС.

въпрос на гледна точка"дето казал оня",а моята гледна точка е,че колкото повече се ровим из ла*та,толкоз повече миришат! лошото е,че нашата малка и красива страна е в категорията "залък" и ние също ще бъдем изядени един ден от именно тия дето смятаме за побратими(било то руси или англосаксонци)

Аз

Др. Рандал не е мечтател. Истината, че отвсякъде граничим с исторически Български територии, не значи, че ако речем да си ги вземаме няма да стане само още по-лошо за нас. На Балканите всички трябва да спрем с териториалните претенции, с едно изключение - Косово трябва да бъде унищожено като държава и Сърбия да си го прибере. Освен всичко друго, и защото в момента това е европейския център на търговията с дрога, хора, проститутки и човешка карантия. Фактът е, че никой не може да има исторически оправдани претенции към нас. Освен, може би, Византия, от която сме окупирали всичко. Всеки, който свързва Крим с България, е национален предател, защото за да накърни руските интереси, приема за нормално да накърнява Българските.

сега остава да си отговориш на въпроса, ако от България се отнемат територии, защо ще бъде с помощта на Русия. Плевнелиев може да ти помогне с отговора.

Абе Биков,така наречената от теб "държавна политика" не е нито българска, нито пък е в български интерес! Вие просто сте глашатаи на вашите господари, които внушават че Крим е украински. Нищо подобно, Крим винаги е бил и ще бъде руски! Това че хитреца Хрушчов навремето го е подарил на Украйна беше справедливо поправено и кримският полуостров си върна в своята истинска родина!

Биков ти си нещо все във всяка тенджера и мерудия ! Руския народ си каза думата за Крим ! Защо Тереза мълчи за НОВИЧОК а кухарката се изцепи и подкерепи нищото Ердоган си припознава Кърджали а разносвача на шербет гълъбчето бяло на дипломацията мълчи ! Защо нищо не казвате за 16 те милиарда ДДС далавери за това че един професор каза истината за здравната каса и сега лежи болен все неща излезли от лидерите на държавата първенка по производство само и единствено в целия ЕС на тикви и кратуни след близо 10 годишно ваше управление ! Е Биков толкова си дребен и нищо не значещ че чак е обидно да си българин а не и депутат ! А нещо да кажеш за оценката на проф. Герджиков за вашето законодателство!

Помните ли как плюеше пожарникаря,чак храчеше ,сега вече го обича безкрайно и безвъзвратно ,докато хората още го избират ,загуби ли пожарникаря ,Тошко веднага ще си намери друга ракета носител защото такива като него друго немогат

Откога гербаджийските ястреби заобичаха невъзпитаният украинския колхозник Хрушчов присъединил Крим към Украйна през 60-години на 20 век, държава, която Ленин създаде изкуствено през 1918 г. ?? Не е случайно, че 90% от жителите на Крим благодариха на Путин, гласувайки за него !! А КОЙ е националния интерес на България - да подкрепяме фашистите в Украйна, завзели властта с преврат през 2014 г. ?? Или да се подмазваме на ястребите от Западния свят ??

НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е РАДЕВ ПО ТОЗИ ВЪПРОС?

УВОЛНЯВАТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ!

Не бе, аз чух, че ги изправят до стената и ги разстрелват, а телата им хвърлят в катакомбите край Керч !!

миришат Новичок и после ги хвърлят в морето. Тереза Мей била убедена в това.

Пишете, радвайте се на глупостите и простотиите на ташко, тя каруцата си върви!

Биков е политическа калинка, силно неприятен.

що мълчиш?

промяната на граници в Европа искай Косово да се върне на Сърбия. Още повече това стана чрез военна агресия.

Яденето на шкембе-чорба с чесън е противна антиевропейска практика,насърчавана от комунистите,целяща неприемането ни в Шенген!Да се уведоми другаря Биков,който да сезира Европейската комисия за тези гнусни антиевропейски обичаи от които ГЕРБ категорично се разграничава!Девизът на всеки капан по морето да бъде-не на шкембето,да на мидите сен-жак!

отговори на простичкия въпрос коя организации прекрои границите в Европа още 1999 г. и то чрез пряка военна интервенция? И за да не се чуди - отговора е НАТО. И за да не още чуди, "принципната" България ПРИЗНА тази промяна наложена чрез военна интервенция.

СЪРБИТЕ ПРОВЕЖДАХА ГЕНОЦИД, ТАКЪВ ПРОВЕЖДАХА И СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В ТЕХНИТЕ ГРАНИЦИ!

основателно, колкото и че "укрите" готвеха геноцид на етническите руснаци населяващи Крим. И освен това узорпираха властта в Украйна чрез преврат. Само да ти напомня обаче, че точно година след този т.нар. геноцид, жертвите му, от територията на натовския протекторат Косово нападнаха Македония. А НАТО-то и пръста си не мръдна да спре нападението над въпросната Македония, която всячески се подлагаше преди това предавайки съседа си. Както и ние тук.

А защо НАТО не дадоха независимост на българите в Западните покрайнини?

1941-44?))))

Таско Ерменков имаше кураж да каже в публичното пространство, че "Царят е гол!". Това което и в ГРОБ знаят, но се страхуват да кажат.... :)))) А нима Крим не е руски?????? Или в ГРОБ смятат,че и Земята е плоска????? :)))))

Биков, Биков колко ли такива като теб все бивши/ченгета, партийни секретари и пр./ ще прибере Борисов под крилото си?! Ти по-леко , че ще ти се развърти пружинката!

Няма епитет с който да се сравни изказването на Биков нито миризма. Когато не виждаш купата как ще намериш иглата!

Аз

Използваме простотиите на Биков, за да дадем отговорите, които Българското общество дава на следните въпроси към председателя на БСП, които са от съществено значение за развитието и националната сигурност на България, а именно: 1. Подкрепяте ли съхраняването на териториалната цялост на Украйна? - БЪЛГАРИТЕ: Не. Не я подкрепяме. 2. Подкрепяте ли преразглеждане на държавни граници в Европа, което би могло да засегне редица европейски държави? - БЪЛГАРИТЕ: Зависи от границите. Като се прекрояваше Сърбия, що не задавахте подобни въпроси?! И не само това, ами и коридори давахте. Като е така, сега ще мълчите! 3. Според Вас анексията на Крим и създаването на възможност за преразглеждане на държавни граници в Европа отвъд международния правов ред обслужват ли българския национален интерес или го увреждат? - БЪЛГАРИТЕ: Нищо общо нямат. Крим си е Крим, България си е България. И Родопите са си Родопи, и Западните покрайнини - западни покрайнини, и Северна Добруджа - Северна Добруджа. За Македония споменах ли... Щото ако присъединяването на Крим към Русия ако е справедливо, комай по същите принципи и България има много да присъединява и нито квадратен милиметър да дава, щото от никого нищо не е взела. Комай не съм прав. Комай отговорът на въпроса е: Да. Пръединяването на Крим към Русия директно обслужва Българския национален интерес, ако се интерпретира от грамотни, образовани и честни хора, а не от про-европейска крадлива сган.

по втория ти въпрос компетентни са Петър Стоянов и Иван Костов, ако помниш разбира се. Компетентен по всички въпроси, включително и втория, е един човек, който не е между живите, лека му пръст.

що не си смени полът този , да докаже колко е предън

За Тома Биков говориш нали, той само политическите си убеждения си сменя за сега, но като някои артисти вероятно и пола ще си смени скоро.

Аз

Не може. Добичето няма пол, че да го сменя.

Аха, като амебите ли?