Матис: Случаят ”Скрипал” показа, че Русия е противник

Случаят с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във Великобритания показва, че Русия е “избрала да бъде стратегически противник“.

Обратно в новината

Коментари - Матис: Случаят ”Скрипал” показа, че Русия е противник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъъъъъ ко речи....не можах да проследя тъпата ти мисъл....това звучи като загадката ...на брега имало 3 жаби едната решила да скочи във водата, колко жаби са останали на брега....3 броя....тя е решила ама не е скочила...та и така с вашите мотиви......докато не станат действие мотивите са си мотиви.

Гусин Матис ние пък друго знаем.....след разпадането на СССР и подписването на договорите за разоръжаване Русия дава пълен достъп до всичките си ядрени обекти и съдейства напълно на американските военни и учени които според тези договори посещават руски военни обекти повечето от които са секретни.... Според същите договори САЩ е трябвало да даде реципрочен достъп на руснаците до техните ядрени инсталации за да се види че разоръжаването е в сила....което така и не става...на руснаците е отказан достъп до повечето обекти класифицирани от американците като секретни....така че тия неща ги дрънкайте на гъзолизците си.

Щом чак сега е разбрал че терорашка- говнвшка е противник на човешката цивилизация.

В началото на,,войната срещу терора,,,/ТО МАЙ СТАНА ТЕРОР НА ВОЙНАТА/..друг каза,,КОЙТО НЕ Е С НАС Е ВРАГ!!!!Каза го ОФИЦИАЛНО!!!!Така ВИЕ ОПРЕДЕЛЯТЕ ВРАГА,МАКАР ТОЙ ИЗОБЩО ДА НЕ ИСКА ДА ВИ Е ВРАГ!!!!Никой не е искал да ви е враг!!!Всички са се защитавали от ваша АГРЕСИЯ...

Та с такива изроди като вас, всеки ще ви е противник!

Че тя не го крие че е противник и ако скрипал ви е нещо като лакмус за откриване на противник, пази боже от такива анализатори...

Ние винаги сме искали да сътрудничим с Русия, когато е било възможно За това ги обргадихме с военни бази на една ръка разстояние..... На идиоти не може да се вярва, камо ли на честната ви дума за базите и инато.... няма страна която да не сте я пре...ли....

Фактът ,че за ЕДИН ЧОВЕК УБИВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА Афганистан,Сомалия,Либия,Ирак,Сирич,Иран,С.Корея/ е доказателство ТОЧНО ЗА ВАШЕ ДЕЛО....случаят Скрипал

право куме в очи-евала Джеймс Матис

Индианецо напредва в работата с пишещата машина.

Матюс: - Москва е виновна, Путин ги изтрови! Опонент: - Но как така, няма никакви доказателства, никакви факти. Матюс: - Знаем. Но това няма никакво значение. Путин ги изтрови.

Матис,случая ,,Скрипал" доказва ,че Англия и САЩ са в тежко финансово -икономическо и политическо състояние и търсят изход в търсене на враг и конфронтация .Локалните агресии и войни срещу Ирак,Либия ,Сърбия и Сирия не задоволяват вашите интереси за глобално господство и Нов ред.Хитлер търсеше също нов ред и си го получи ,но тогава вие бяхте саюзници с Русия ,а сега търсите врага в нейно лице.Случчаят ,,Скрипал" е подобен на яловите ви случаи Сергей Антонов ,на сваления самолет над Украйна ,Георги Марков и т.н.Вие и Англия успешно компесирате своята политическа и воена безпомощност със случаи, разработки на вашите спец служби.

руски оръжия ще опърлят перчема на Тръмп,белким тогава му дойде акъла!

нямаш нищо на яве за случая, но ти си знаеш същото каквото си знаеше и преди случая.

Какво по-естествено враговете да са ти противници.

Ама естествено, че ви е противник.. То ако не беше, нямаше да го има и случая Скрипал. Само, че не отчетохте ( за кой ли път) последилите и как ще повлияят те на изборите.

Случаят с "отравянето" на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във Великобритания ...показва ,че светът е безправен ,обвиняват преди да докажат .Лондон да публикува снимка на "отровените "...и да не забравят за лъжите за Ирак ,Либия,Сирия ...

Хахахаха вярно още си спомням как оня идиот размахваше някаква епруветка....а оня мазник Тони Блеър дори след това не се извини....Да вземат и него да го съдят както Саркози сега...ааа да не забравяме и американския храст

Руснаците очакваха провокация с бойни отровни вещества и многократно предупреждаваха за това преди изборите. Само дето провокацията беше скалъпена не в развалините на Сирия, а в Англия за да са им извън обсега. И беше подкрепена от най-високо политическо ниво, за да няма вече съмнение, че само арабските терористи го могат това.

Една банда "пръдльовци" в световен мащаб са се наговорили: Един да пръдне срещу Русия и всичките пръцкат солидарно......Да ама ако някой се наака и другите покрай него ...и замирише, какво ще казват: наакани сме , ама ще казваме пръцнахме и ще си го носят в гащите .... от брюкселското зеле ще да е....

как да ти кажа- зависи от големината на терена. пример: напоследък е много актуално да се пести всичко, вкл. и жилищна площ. и ето, един руснак решил да последва примера на западните алтернативни прослойки и си направил един микродом-куб 30 кв. да живеят там тричленно семейство с куче, докато си построят къща. и се започва едно лазене вътре, едни маломерни пералнички, едно балансиране да не се праснеш в плошадката на горния "етаж". а форумът главно руски. и ето ти коментар: самое главное чтоб никто не перднул...

Не е така-то е според стария виц за Брежнев и Живков на едно съвещание когато Брежнев пр...л и веднага наредил да проветрят защото Живков веднага ще се нас...е.И сега е така.

имаше една табела от соц време: "25 години успешна размяна на циркови номера между ссср и нрб". Смятам, че текстът е актуален, но само имената на страните трябва да се сменят със сащ и рф.

табелата беше 25 години български цирк. твоето е свободно съчинение.

нахалник. а каде остана химическото оражие на ираk, аргумента ви за да влезете и избиете толкова хора. манипулатори.

разпопения нахалник, химическото оръжие на Саддам своевременно го скриха при Асад. Колщко ли трябва да си нагъл, за да не отговаряш на въпроса, с какво оръжие Саддам изтрови две кюрдски села? С парфюм от рози ли? Мръсни идиоти!...

смях в залата. Човече, на тебе ли да вярвам, или на самопризнаният (постфактум) на самите англичани? те СИ ПРИЗНАХА за 'грешката', САЩ си казаха 'то беше партньорска грешка' ... само тука по инерция дуднете старата пропаганда.

Сега разбира те ли защо Русия не прави луксозни автомобили, за които постоянно се присмиват скудоумните? Защото тя живее във враждебен свят и приоритетът на Русия е суверенитетът и защитата му. Ценностите и задачите са други - не лукс, а съществуване на държава. Руснаци имат пословица : Не до жиру, быть бы живу . Тя исторически винаги е била принуждавана да води войни на своя територия и да оцелява благодарение на цивилизования Запад и после губила години за да се възстанови без ничия помощ. Колите могат да се купят или както сега прави Русия, могат да се произвеждат по лиценз. С колите сега в Русия всичко е наред. Но Германия, която произвежда луксозни коли и живее охолно, остана с ръждясали танкове.Тя не може самостоятелно да се защити, не може напълно самостоятелно да приема решения. Тя е окупирана и с орязан суверенитет, но с но с хубави коли. Впрочем, САЩ и това не им дава - води съдебни дела за измами с някои стандартни показатели на колите. Богатата Германия както и САЩ, искат, но не могат да посегнат на Русия - ще се изпарят.

е, хайде сега- русия още от царско време, от петър първи насам винаги е гледала от запада и евнасяла от запада всичко луксозно и модерно-и като идея, и като продукти, и като хора, способни да произведат тези неща...на руснаците им се удават високите изкуства-опера,, балет, художество, литературата и философията.

и от запада, и от изток, и е произвеждала. и от нас е внасяла, тютюн и плодове. Сега внася само злоба.

на 17 септември 1939г. ссср нахлува в полша. на 28 септември същата година сталин и хитлер сключват договол за дружба и граници, и си поделят полша. на 30 ноември ссср напада финландия , в следствие на тези и враждебни действия е изключена от он! ссср е единствената страна изгонена от обществото на народите! днес рф е на път да я изхвърлят от оон!

То пък ООН-то много важно...виждаме го колко струва. Подлога на САЩ и васалите им... Къде е ООН да спре САЩ, Великобритания, Турция, които на практика са нахлуки в чужда държава и извършват военни операции и бомбардировки без никакъв законов мандат? ООН е мъртва организация.

И защо изпускаш, че и англичаните сключват договор с Хитлер? Пречи на пропагандата ли?

ъхъ! и си поделиха ламанша! на пряко!!

Случая още не е разследван, но тия вече имат готов резултат! Май така бече и в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Сърбия.... И къде ли още не, където има политици, които изразяват резерви към диктата на САЩ в световната политика! И забележете, винаги в тандем с малкото пуделче от Острова, въобразявайки си , че все още са световна империя!

Не се обичат и това си е.

ОТ ГАЗА (ЗАРИН) ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА НЕЖЕЛАНИ НАВЛЕЦИ ! НО ГО ПАЗЕЛИ В ТАЙНА !

Не е важно кой как -важно е Русия да е жертвата и врага...както самолета над украйна.

СА СКЛАДОВЕТЕ СЪС ЗАРИН !!! И НА МАТИС ДА МУ СЕ ИЗЯСНИ ! МОЖЕ ДА СПРЕ ДА ДРЪНКА ГЛУПОСТИ !

Г-н Матис ми припомни думите на един древен мъдрец, който е казал, че умният човек винаги може да се направи на глупак, но обратното не е възможно.

Рано сутринта руски специалист каза - Ако наистина са боравили с подобен продукт , защо са още живи?

Въпросът е напълно логичен. Още когато англичаните обявиха, че това е "Новичок" всички специалисти, включително и неговият създател обявиха, че това е най- отровното БОВ създадено до момента.

а той не е най-отровното. Но е много отровен, с което тотално оплете лъжите на Мей и този на снимката. С полония пак се оплетоха, но по-малко...

Точното изказване: "къде се намират Скрипал и дъщеря му и защо разследването ще продължи още месеци, а британското правителство вече е произнесло окончателната си присъда" Възможните отговори, защо запада реагира така са: 1. Те са двуличници и тяхната цел е на всяка цена да омаскарят Русия, нищо че така приличат на шутове; 2. Те са наистина психически болни и вярвавт в това което казват.

Има още отговори :)))) един колега по отдолу беше написал така : - защото в Лондон където и да хвърлиш прахче, все върху агент ще падне и - защото има мъгла.... в нея всичко изчезва и хора и доказателства ...:))))

При случая "Горбачов" , Русия стана партньор . При случая "Елцин" , Русия стана приятел.При случая "Скрипал" , нещата си дойдоха на мястото.

"Скрипал" не е случай, а средство. Защото при "Путин" Русия се върна на международната сцена. Загубила студената война, но си оправи дълговете. Докато противниците им са в много лошо положение, и за това има "Скрипал" и други измислици. За да се отвлича вниманието.

Случаят "Скрипал" показа, че винаги сте действали нечестно и мръснишки! Показа, че на вас не може да се вярва. Пробутват ни операция на американските и британските спец служби, която е изпълнена левашки и твърдят, че това била чиста монета. Какъв е проблемът? Много прост. ПУБЛИКАТА В САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПРИЕМА ЗА АБСОЛЮТНА ИСТИНА ВСИЧКО, КОЕТО И СЕ КАЖЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ В ТОВА НЯМА ГРАМ ЛОГИКА! НИКОЙ НЕ СЕ ЗАНИМАВА С МИСЛЕНЕ! ТОВА Е УМОРИТЕЛНО! Ето защо са били прави руснаците, като са създали нови оръжия. С такива партньори, човек трябва да внимава.

случаят скрипал е повторението с хим.оръжия на тони блеър . сащ търсят противници ,за да се правят на всемогъщи .всичките им президенти ,държ.секретари и конгресмени са от сектата на сатаната .официално .дори не се крият !а се заклеват над Библията . чудя се ,ако я отворят ,дали вътре не са извадките от талмудъ ?!

Японците имат поговорка - седем пъти провери, тогава се съмнявай! По същият начин с лъжливи обвинения за химическо оръжие Буш и Тони Блеър нападнаха Ирак и въведоха във война доста държави. И после не намериха химически оръжия, въпросът беше да намерят Садам.

Ние винаги сме искали да сътрудничим с Русия, когато е било възможно, Това, че политиците, не само американските, лъжат и манипулират безотговорно, това е всеизвестен факт. Но, понеже не познавам манталитета на обикновения американец, та все се питам : Американците дали вярват на подобни безсрамни лъжи, изречени от политиците им?

Чета, че Лавров е задал въпрос защо разследването ще продължи още месеци, а британското правителство вече е произнесло окончателната си присъда". Злите езици твърдят, че когато е задавал този въпрос старичкият и изнемощял от глад Лавров се бил подпрял на един бастун модел "Сатана" . Обзалагам се, че ако и Садам имаше такъв бастун, сега щеше да е жив.

Защо не отиде да го придържаш, щом е изнемощял - нямаш човещина. А той е задал правилният въпрос - когато те обвиняват, трябват доказателства, а и ти трябва да ги знаеш.

..кака беше..." една лаja повторена 100 пати се превраща в истина " ?!!...англо-саксонски утрепки !!!...та вие бутнахте собствените си кули....сега седнали морал да четат ?!??

И без да си го казвате хората знаят че това не може да простите на Русия - че ви е противник на милитаристичните ви набези навсякъде по света.. Вие се навирате навсякъде където не ви искат с помоща на убийства и разрушения, но колелото се върти и нтези страни рано или късно ще ви го върнат.

Kalin

по необходимост американците ги обявиха за стратегически противник за да оправдават големите си разходи в въоръжаването.затова и имаха нужда от нещо изфабрикувано като това в англия.доста нескопосано но явно им върши работа

сатаната сънува руска мечка на синджир ,което ще е много трудно ,дори невъзможно в реалния свят .

Наскоро гледах филм по англоезечния Хистори ченъл за виетнамската война... Разкази на преживели ужасите на говедарите - хората се крият в пещери, а джунглата се пръска от "демократично" хим. оръжие, растителността изсъхвт и след това Убавците минават сс нап.лм за да не остане жив организъм... И въпреки зверствата говедарите ядоха лобут... сами признават за загуба на над 2000 самолети и хеликоптери!

Все още има участници във войната, които са минали сеанси при психиатри и продължават да имат психични отклонения. Тогава се роди хипи движението и протестите срещу Никсън .Тези млади момчета - американци бяха пратени да се бият с лъжливи патриотични лозунги. Най-подробно е описано в Цар плъх на Джеймс Клавел.

Виж прочети "Цар Плъх" на Клавел че май говорим за различни книги! Къде японци къде виетнамци? Те вярно жълти,значи са еднакви!

матис съвсем се е спихнало.

Американците заявиха, че нямат защита срещу руските и китайски хиперракети. Путин съжали клетите хамериканци и реши да не ги плаши повече. Намали руския военен бюджет от 63 млрд долара на 49. А Китайският президент Си дзинпин, с блага усмивка, увери американците, че бъдещето е в социализма и свободната световна търговия