Влак прегази мъж, полегнал на релсите

Мъж, легнал на релсите, в района на монтанското село Боровци, е бил прегазен от влак.

Обратно в новината

Коментари - Влак прегази мъж, полегнал на релсите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герб управляват и затова

Мир на праха му! А по татово време и по селата имаше работа за всички.

Щом е безработен той е в безизходица от там и готов на всичко . Едни вредят на други ,а той е посегнал на живота си . Не е добре това ,че се случва и то често . Надежда няма за много хора .

Абе, по време на изгнилия комунизъм тия работи бяха в пъти по-малко? Та, кое е болното общество тогава?

Дали е полегнал, или са го полегнали?

Аве все пак си е другой да си у ЕС и да живееш с евроатлантическите ценности, винаги имаш избор. Или под влака да легнеш, или от терасата да скочиш, пък ако ти е кеф може и с бензин да се самозапалиш! Аве с две думи красота и благодат, всичко в услуга на евро демокрацията и благото на българския евроживотот.

Напиши в Гугъл "самоубийца поезд метро" и след като излязат резултатите прочети стотиците съобщения за самоубили се в Русия след хвърляне под влак или метро. Изглежда, че и там евроатлантическите ценности са им дали избор - кеф ти под влака, кеф ти под метрото, кеф ти от балкона, кеф ти с боярищник:))) Хайде, заминавай да четеш...списъка е дългичък:)

Нормално, след перестройката и Русия тръгна по пътя на капитализма. Горният коментар чисто и просто прави диахроничен паралел между соц миналото и капиталистическото настояще.

Мир на праха на човека. Поредната жертва на фашизма.

"Влак прегази мъж, ПОЛЕГНАЛ на релсите" Баси тъпото заглавие, дето го е измислил някой сиАман , ПОСЕДНАЛ на редакторското място.

Алоооо къде в онзи край лекари психиатри????Няма такива.Така,че човека си е легнал на релсите с чиста съвест и с идеята да се отърве от безисходицата по нашият край

не мисля,че този млад човек е имал нужда от психиатър , просто от контакт с човеци .липсата на такива води до пълно отчаяние .

онзи край нашият край ти що не се уточниш от кой край си??

43 години е живял между нечовеци и му е дошло до гуша .предполагам ,че много хора се спасяват в чужбина ,заради отровната атмосфера,в която са родени . а няма нищо по-лесно от това да бъдеш добър и внимателен човек .- добър ,обаче не наивен !с широка душа и с благи думи .

точно така! спасяваме се малцината не-д.е.б.и.л.и имащи нещастието да сме родени сред масата "нечовеци" Интересен е, държа да отбележа, лирическият усет на автора, да постави "полегнал"... Това 'полегнал' е действие което в нещо българският език изразява положителни нагласи...

Горкия , ако беше избягал от Боровци, Щеше още да е ЖИВ !

безработен и имал психични проблеми. Случаят е решен , Да ляга следващия !

психични проблеми и да полегнеш на релсите, като те обгрижват денонощно, ако намерят звънеца ти или коя е твоята пощенска кутия? Нали нещо се отчиташе там, че нямало безработица, че средно сме ядели месо със зеле, че средно сме почивали предимно на Бахамите с чушкопека, че средно сме изкупили почти всички нови коли тази година като първенци на Европа, че средно.... Мразя усредняването. Среднячество. Посредственост. И особено на някои от пръстите.

Боровци, Кутеновци, Черешовица, Мездрея, Слатина... някогашни китни села, сега забравени от бога, но не и от дявола, мизерия, безработица и отчаяние

Бог да го прости! Боже, колко мъка ...

И на мен ми е мъчно, но за машиниста, дано и той не превърти. Иначе егоиста се е уредил.

и ти, кой ти пречи

Хората полудяха от немотия.

хората полудяха от властта на наглеци на други хорал

Полудяха, като чуха че БСП отново искат да са на власт. Същите, които станаха известни с червените куфарчета, днес обещават равенство и справедливост...

или просто му омръзнало да живее като куче.

Ще живее под земята, за винаги. Дано не не му писне, също толкова бързо.

след инцидента му е прилошало.