Полагат праха на Стивън Хокинг в Уестминстърското абатство

Прахът на световноизвестния британски физик Стивън Хокинг ще бъде положен в Уестминстърското абатство в близост до гроба на Исак Нютон.

Обратно в новината

Коментари - Полагат праха на Стивън Хокинг в Уестминстърското абатство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болшинството от коментиращите тук са невежи идиоти изпълнени със злоба и завист и са много показателни за действителността у нас.

Идолопоклоничеството е нечестие пред очите на светият Бог от Който имаме живота и всичко добро даром за да го използваме за добро със смирено и благодарно сърце пълно с любов към Бога и ближият. Не превръщайте хората в идоли. Те имат това което им дадено от Бога. Покланяйте се на Бог, а не хората.

И те не знаят за Робин Худ.

Разпръснето го в космоса бе, нещастници, това е най-малкото, което може да направите за този велик ум на нашето време! Как може да закопаете в дън земя човек, който цял живот се е стремял към звездите! Отвратен съм!

Един получовек, живял като полумаймуна, защото е наказан, а е наказан защото Бог е видял че ще използва мозъка си срещу човечеството и ще нанесе огромни вреди и заблуди, което зло го нарежда сред достойните за Уестминстърското абатство.

Теб яко те пере съчмата! Амин!

Във вселената създадена и поддържана в хармония от нашият свят Създател Исус Христос няма място за такива езотерически символи на беззаконието и разрушението като черните дупки, които са поддържани в научните среди от една езотерична Вавилонска сатанинска теология на взаимната обусловеност на доброто и злото (Ин и Ян) представяна в масовите медии и "образователната" (индокринираща) система като наука. Чиито скрит смисъл е да представи Сатана като равен на светият Бог , което е абсолютно невъзможно, понеже Бог е повече от всичко което е създал и което някога ще създаде. Той е бакрайно по-мъдър и силен от най-мъдрото и силно същество, което някога ще създаде. Няма ограничение в мъдрост и сила и е единствено свят, което означава че без Него не може да има живот, любов, истина, правда, смисъл и хармония през вечността. Той е любов, истина и справедливост. Бог ни казва че няма нужда от зло за да има добро и ще очисти вселаната от грехът , който е несъвместим със живот в дългосрочен план и когато напълно се развие ражда смърт. Черните дупки са производни на теорията на относителността която няма научна стойност в мнашето битие дефинирано и поддръжано от абсолюти независими от времето и положението в пространството. Всичко до един свързнаи с нашият Създател, Който е абсолютен пример за всяко добро в нашето битие и абсолютен критерий за истина, с Който е жизнено важно да се съобразяваме за да имаме светлина в живота и бъдеще през вечността.

Не ми е мноо ясно каква е целта, но със сигурнист е свързана с промиването на мозъци на обикновенния човек. Филма Матрицата го обясни най просто тва

Джеф безос, джобс и гейтс са сериозните + гоогле = истински иноватори.

Това което са направили е че ни откраднаха времето и парите, иначе по обществена полезност са кръгла нула.

Насила да са ти откраднали нещо? На мен лично гугъл ми пести страшно много време като търся полезна информация.

този, пишлемето от фасебуук, и теслата според мен са само подставени лица също както и пенка от пазарджик дето наскоро купи НЕК

Няма нищо вечно, и ние и нашия свят и галактиките сме временни, този човек е велик не само с това, че беше голям учен, но и борец с това с изключително тежко заболяване, по жестоко и от рака. То унищожава мотоневроните и двигателните функции, всички мускули атрофират и престават да работят, накрая умира и сърдечния мускул. Изпитанията и болките са жестики.

лека му пръст на човека ! аз знам че нищо не знам за биг банг защото за да има банг , еле пък биг трябва да има поне едно буре с барут ... така че никои нищо не знае ... защото сме мнооого мънички и живеем само един миг ... а извънземни идват само когато трябва да се скрие някои гаф на богатите , или когато ще се вдигат цените на тока ! и всички тезио дето харчат народни пари изкарани с кървав труд , и се мъчат да ми докаят противното , при все че милиони деца си лягат гладни ...заслуяват як бои !!!

Много ми е странно, отявлени атеисти като Хокинг и Дарвин да бъдат погребвани в църковен имот. Явно и църквата се води от принципа "дръж приятелите си близо, а враговете си по-близо"...

Мен пък все ме мъчи въпроса как направи децата?....

Дотук най-просташкия коментар! Печелиш първо място! Горд ли си?

стига с тия глупости бил погребан... бил посал...бил открил

С.Хокинг е изучавал черните дупки а самия Той е олицетворение на Светлината.Само това кратко ще напиша : прах при прахта а душата сред звездите.Поклон!!

Малко кофти е да се пише за починал човек критика ама ... Човека спря да се мъчи и нас да мъчи с предсказанията че Слънцето ще спре да свети след 5 милиарда години .

Ще ни се размине значи? А сега сериозно: Човечеството за последните 300-400 години направи огромен напредък. Самата планета Земя е на 4 милиарда години. А галактиката ни е на 14 милиарда години! И тъй като не съм толкова егоцентричен да смятам че сме единствените разумни, то представете си за 10 милиарда години разлика колко напред са отишли по-старите разумни същества. Така че всичките ни теории на тема космология, вкл на тема черни дупки, няма как да имат каквото и да е общо с действителността. Просто защото няма как да разсъждаваме за нещо, за което не подозираме че съществува. Като пример - ако един древен римлянин чуе mp3 от мобилен телефон, колкото и той да е гениален, няма как да се досети как работи телефонът и що е това mp3; а просто ще си създаде теория, която да съответсва на познанията на римската цивилизация за света.

Моля не бъркайте думичките "предсказания" и "изчисления".

Коментирам от тоталното непознаване на случая. Не съм чел нито една негова книга. Чел съм всички списвания по интернет на няколко езика но те по принцип са си кофти и слбички. Но е вярно запитването Как един прикован човек в такова състояние се е образовал, че и написал всичко това. написал книги с придвижване на очите. И прочел полседните трудове. И това през останалото време между продължителната му поддръжка, масажи и безкрайни процедури. Съдейки на по себеси с грип, простуда или елемнтарна болка не съм способен да напиуша два реда или прочета нещо. А този човек с толкова страдания и с такъв начин на живот написа маса книги с движение на очите. Да не говорим колко е бил напълнен със всякакъв тип лекрства несъвместими с мисленето. прекалено много въпроси и отговорите са прекалено щекотливи. Мисля беше просто фигура, реклама, фасада... Бог да го прости

Няма да те разберат, в булгаристан е важно да си фен по инерция.

В Булгаристан е важното да си хейтър по инерция, това си личи и по коментарите в този форум.

Основното е написано от него в дисертацията му, преди болестта да го прикове. Оттам нататък следва надграждане в съавторство. Както всеки човек, и той не е безгрешен, но със сигурност е велик астрофизик. За астрофизиката не е нужна толкова лабораторна дейност, а главно умения в математическата физика, за която той от студент е имал изключителен талант. За талантливия в тази област ум прикованото тяло не е пречка.

И основната цел на "надграждането" стават едни печалби от авторски права.....

А на такъв като теб, по света му викат българин. Има 100 начина да се утрепеш, но глупак като теб и това не може да направи.

А на такъв като тебе,им викат близачи на английски г...ве!

ще предадем на нютон и хокинг

След като 22 годишен е прикован на количка без възможност да се обучава и развива , как така стана че е велик учен ? Как получи това вдъхновение ? Как написа толкова трудове ? Исак Нютон е светлинни години от самозванеца !

Ако те изследват по обстойно , учените ще разберат кое е първичното - невежеството или глупоста

Я кажи имената на 10-те водещи в областта на физиката на твърдото тяло? Не ги знаеш, щото не са на инвалидна количка, ама се възползваш от откритията им всеки ден.

Победителят в Евровизия Салвадор Собрал - с тежко сърдечно заболяване. Селена Гомез - тежко автоимунно заболяване и бъбречна трансплантация. Явно модата напоследък е да се демонстрира превъзходството на тежко болните

едно менте на учен.