Сграда рухна в Мурманск, има загинали и ранени

Пететажна жилищна сграда рухна при газов взрив в Мурманск, 2-ма човека са загинали, четирима са ранени, противоречива е информацията за блокирани.

Обратно в новината

Коментари - Сграда рухна в Мурманск, има загинали и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли е газова експлозия. Руските блокове са много здрави. Най-вероятно се е взривила вградената за здравина на конструкцията бойна глава.

Нека не забравяме усаците. Те винаги са първи...във всичко. Нещо да кажете за мостчето , което падна преди няколко дни?

В подобна сграда, пак в Мурманск, строена през 1953, един братушка както си клечал в кенефа, пропаднал заради изгнили дъски във фекалната яма и се удавил! Има го в Тубата! Трудно се живее в Империалистическа Русия! Лека му пръст!

Панелките в Люлин са като Версайския дворец пред този блок в Мурманск. Личи си, че Русия е глобална свръх-сила.

С бояришника е по-безопасно да си играят крепостниците. Поне не гори. Путлер да издаде указ немедлено.

руска мизерия

Гледай сеира кочина - кенеф на Европа. В София още с каруци се движат

3евзек

В Мурманск няма пари дори за каруци, защото отиват за ядрени подводници. Газови аларми има само в тях.

в мурманск е базиран северният атомен подводен флот.предполагам че са взели някое от новите торпеда в касти и са го чагаркали да видят кво има ватре! и бууууууууууууууум !

Господа, нелепо е твърдението, че битова газова бутилка може да срине етажи на 5-етажен жилищен блок. Не са нелепост твърденията на Владимир Ларин и Игор Ямлицкий, посочили вече причината за много подобни взривове в днешно време - и в Русия, и на други места. Та руската пУТИНСКА полиция вместо да измисля нелепи версии, нека се просвети от съвременните руски учени в нейна немилост...

а пострадали хора има ли?

Никой не е длъжен да знае къде се намира Мурманск....никъде в статията не пише...

Никой не е длъжен да преподава география на дебили. като не знаеш - има гугъл.

за такива като тебе има един стар брадат виц. един гражданин от райково, това е квартал на смолян, спечелил екскурзия до токио, това е столицата на япония, която е островна държава там някъде до азия. докато те съсетя , развалих вица. та, отишъл тоя в токио, изкарал трите дни дето се полагали, и тръгнал да си идва. качил се на първият автобус дето видял, кондукторът го питал за къде, господине, нашият казал: ми ...за райково! ония с дръпнатите очички хич не бил "дръпнат" погъделичкал си таблета, и попитал горно или долно райково?

Боко е виновен.

Що ли си мисля,че тия газови бутилки трябва да се забранят там,където живеят много хора на едно място,примерно в блокове и кооперации не трябва да има такива бомби със закъснител...

Не е от бутилка.Газта тече по тръби. Теч е имало и не се е задействала алармата( Ако е имало такава) Жалко за хората. :(

Странно ми е как се е случило, щото метанът е по-лек от въздуха и отлита нагоре, т.е. не се натрупва

нямало лоши новини в росии. всичките ги викат в армията, няма какво да ядат.... да ти изброявам ли още?

Идиот!Това е всекидневие във Франция,при такива стари дупки се случва.

Всекидневие? По три сринати етажа? Не знам как успяват французите да покриват подобни инциденти...

преди години, пак, гръмнаха така сгради, в москве, уредено от кгб, и това беше повод на нападнат чечня и да я разрушат. пак жюжето.

За мен в случая, извода е , че да живееш в сграда с газова инсталация (това, че се случва в Русия, с руски газ, няма АБСОЛЮТНО никакво значение) е като да живееш в ядрото на бомба. Мястото на природния газ е в ТЕЦ-овете, а не директно при потребителите в многожилищна кооперация, където отговорността е обща, и на повечето не им пука какво е състоянието и.

Se taia

Всъщност на запад, където безопасността е на първо място, си има газ от време оно и такива случаи са рядкост (обикновено някой плебей - дебил си е играл с котлона). Докато на изток по-често причината е немарливост на фирмата, поддържаща съоръженията.

Поради липса на "страшни новини" от Русия, то и битовите инциденти вършат работа. Напред, тролове бездарни на хранилката към ДИР.

не , че нещо ама като говориш за тролове погледни коментарите под новината преди няколко дни за рухнал пешеходен надлез в Маями....за едни червени тролове говоря

Забележката е към сайта. Загинали са двама души - днес в България при катастрофи са повече. Моста, който падна затисна десетки хора и тежеше над 900 тона. Това се и наистина трегедия.

По какво се познават троловете? Дори и пред трагедии не спират да бълват простотиите си. Дано ранените оздравеят по скоро и да няма други загинали. Това са хора като нас - работници прибрали се вкъщи да почиват и загубили не само домът си но и здравето и живота си. Поне тоя път се засрамете и млъкнете тролове непотребни!

Това е дело на враговете на Русия! Но ние ще ги открием и ще ги отровим.

взрив на гaз, куршум в гърба, поолонии в чая или новичок, изберете сами.

За западняците новичок, а за чираците като тебе кърджалииски ркзачок от кмето им!мбухахаха

Проблем с мисловната дейност etc....

алоууу дира ква газова бутилка в мурманск ве