Валери Симеонов: Ще се оттегля, ако ОП поискат

”Обединени патриоти” може да не сме в този формат на следващи избори. Когато мойте партньори поискат оттеглянето ми, аз ще се оттегля, заяви Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Ще се оттегля, ако ОП поискат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"интересите на държавата са над всички други" А интересите на държавата са моите интереси - би могъл да довави Валерката.

Няма по прост от този в цялото правителство. Изключам началника му.

До сега не сме виждали чак такъв клоун кто вицето по демографската криза. Само тоя дето го е направил вице може би, но там не е никак смешно.

Споко бе Винкел. Засега оставаш и ти си го знаеш много добре. само ръсиш празни приказки. А колкото до оттеглянето, АЗ ЩЕ ТЕ ОТТЕГЛЯ на следващите избори. Гаранция.

Валери Симеонов: Ще се оттегля, ако ОП поискат Не проумявам защо изобщо Волен и Каракачанов се съюзиха с Валерката. Де юре националният интерес е над всичко, де факто властта/царица парица е на пиедестал.

Жал ми е за тебе -а? Вдовец ли си какво ?Премиер те направихме за да мажеш ските на Келер-да я утрепеш.Изнасяй се и помни че Пирин ще ти го върне тъпкано БОКЛУК!!!!

И в какви са му далаверите?Като пишеш,поне пиши истини.Симеонов е вдовец,сам си е отгледал двете деца.Сам ги е водил на детска градина.Живял е в най обикновен апартамент в М.Рудник.Няма охрана.Не се движи с охрана ,не е известен да краде ,както правят други политици.Казва ,това ,което мисли.Грешката му е ,че не трябваше да напада патриарха.А това което е казал за него ,то го пише и в руските медии,там той е нападан от 2012 год.Дали писаниците са верни или не ,това е работа на руската църква и руският народ.

Бре каква почест трябва да му се отдаде за това? То като че ли това за нас нормалните не е ежедневие.

Не краде, но всички абонати на СКАТ в Бургас много добре знаят какво получаваха срещу парите за месечна вноска за кабела - приходен касов бон. Години. Едва от три-четири години инкасаторите взеха да разнасят мобилни касови апарати. Не краде, просто...

16 милиарда нов дълг от ДДС! Хора спрете ги! Децата ни ще станат роби на хора с нисък морал! Помощ!

"И за мен, и за Волен Сидеров, и за Красимир Каракачанов интересите на държавата са над всички други. Най-важното е, което ни обединява", заяви Симеонов." Лицемер, как може хора за който държавата е над всичко, да твърдят, че тя е лош собственик. Лошия собственик е некадърник.

Валери Симеонов: Ще се оттегля, ако ОП поискат..........ИСКАТ,ИСКАТ И НЕ САМО ТЕ ИСКАТ , НО НЯМА ДА ГО НАПРАВИШ ЗАЩОТО .................ВЛАСТ ЩЕ ВИДИШ НА КУКОВО ЛЯТО И ЗАСЛУЖЕНО !!!!

Източени са още 16 милиарда лева от ДДС. Стига СМЕ ТЪРПЕЛИ негодници дето ни убеждават колко лошо държавата стопанисва НАШИЯ ТРУД! Стига! 30 години са достатъчни. Да излезем на площадите и по мирен път да си върнем държавата! Да оставим на децата си държава, а не да ги правим роби на тези огромни дългове,дето лошите стопани ни завещаха!

Това е от робите, омръзна им да живеят зле, а дългът расте ли расте. Нищо не се произвежда, частни фирми защитават хората по селата. Един болен и беден пенсионер живее с 200 лева доход, здравеопазването е разрушено. Плащаме за всичко, а парите от данъците не покриват нищо. Докога бе? Децата ни ги тровят с наркотици, а по младежките дискотеки е пълно с чалга! Докога бе? Докйога ще сме роби на лошите стопани, дето ни управляват, а самите те са милионери и живеят в разкош. Нямат срам и милост! Към сълзите на бабите и майките. Към деморализирането на децата ни.

Ужасен съм, като чета какво е казал тоя! Не го вярвах, но тоя наистина е ненормалник!! И аз мразя руснаците заради натресения ни комунизъм но тоя бие всички ни! В това правителство на ГЕРБ има: агенти на Държавна сигурност, комунисти, Мултаци, убийци, крадци, лъжци и откровенни ненормалници!

В.Симеонов става за кмет на София,със сигурност ще оправи града.Многото му критики в Бургас ,много неща се оправиха.Само където не можа да се пребори със сараите на Доган,заел целият парк Росенец ,на стратегическо място, близо до Бургас ,а е единственият който беше против тия сараи.

Арогантно комичният борец срещу шума и природата на Пирин. Агентурен играч за чужди интереси. Къш бе, махай се!

В няки отношения не го харесвам, но за Станбулската конвенция му свалям шапка! Добре че беше той и Каракачанов, иначе щеше да мине и замине!

Валерката е пич каза това което беше на устата на много хора, руското арогантно ченге с пижама върху униформата, потъпка гостоприемството и си тръгна с ругатни, позорно поведение и унижение към българския народ

Този ще изчезне от политиката, както и Сидеров. Каракачанов спаси падащия си рейтинг с категоричната си позиция против т.н. Стамбулска конвенция.

Какво чакаш още бе гадняр?

ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ Е МНОГО ПРОСТО МОМЧЕ :))

Валери Симеонов е, и , ще се запомни като Политик с най-малкия Умствен Капацитет , и Огромен Ресурс предоставен му от Избирателите .

а Цецка от компартията, къде я забрави, ... Валери със смелото си изказване се издигна в очите на истинските патриоти

ТОЯ ПРОСТАК , още ли трови ефира??? Марш - говедо!!!

Преди Освобождението черкезите са тормозели българите. Сега черкезина се изкарва най-големият българин.

До кога ще му гледаме физиономията на този пр..так след всичките грандиозни скандали които сътвори????

Не се знае дали партньорите ти ще поискат оттеглянето ти, но ние които сме те избрали, КАТЕГОРИЧНО заявяваме -махай се! Още от момента, в който се подложихте на борисов, просто незабавно трябваше да с9е оттеглите! Но нали искате да сте на яслата- стойте си там, докато народа не ви изрита! А то ще е много скоро, не се знае дали ще издържите да края на европредседателството. Не говорим за морал и достойнство- тези качества при вас просто липсват!

Махай се, като ти знае много устата!

Интересите,интереситеее,те са над всичко за тая сган...

Браво на Симеонов. Без него не ги виждам патриотите.Само мога да му кажа, пази се, след случката с руския поп,че знаеш КГБ чрез ДС как действат. Не общувай и не взимай нищо от групата на Нинова, че виждаш какво се случи със Скрипал

KOLONIALNATA WAKSA

Да се събудиш ей!!!

Чужденци чакали! А некви си бивши роби протестирали! Докога държавата ще се управлява от заклети провинциални простаци+некомпетентни?!

Да видим г/н Симеонов кой първи ще го ,,поздрави"! Дали руския патриарх с АНАТЕМА или Владимир с бял прашец ! Хо Хо и бутилка за Валерко!

по скоро протестите разиграват инвеститорите ...не разбирам защо симеонов смята , че българският народ се интересува от печалбите на инвеститора в пирин или , че туристите чакали ??? хората които не караме ски на пирин ...а такива са МНОЗИНСТВОТО българи се интересуваме от запазване на природата . 10 -те % българи които ЕВЕНТУАЛНО карат ски на пирин ако не им харесва мнението на останалите 90 % от населението могат да карат вввв австрия например

Симеонов е тъп, некомпетентен и алчен. Затова е и във властта. Не му пука за нищо, освен да си направи неговото. Другите във властта не са по-различни. Протестите за Пирин не са от шепа хора, а са масови. Пирин не е частна собственост на шепа комплексирани комунистически счетоводители като Цеко и приятели. Ясно е, че когато долу безогледно се презастрои в стил мутробарок, то горе в планината ще стане тясно. Това упражнение комсомолските активисти вече го играха по морето. Време е всякакви ненаяли се тъпанари, мутри, чалгари, предатели, перачки и гладачки да се чупят от политиката и да не мърсят България.

..интересите на България! Пълен гнусар си,обеща да спреш циганските изтъпления,а насили баба туркиня! Обеща отпор срещу ислямския радикализъм,нападна православния поп! махай се измекяр,заслужаваш дърво(за огрев)!!!

бабата туркиня НЯМА право да гласува какво ще става в България ...да си гласува в турция а шведите са избиратели на боко и цецко ги пази

Отдавна никой не беше затъквал тъй мощно голямата уста на цветана ризова!:))))) ...Браво за това!

Оставка бе помияр!

Махай се още сега,за бъдещето не се коси!Повече ти във властта никога няма да бъдеш! Помияр си и такъв ще си останеш!

Още преди да се обедините знаех че си едно рядко лайно,ти позориш името на обединени патриоти!

Симеонов е единствения качествен човек от тройката, не е нагаждач, като Каракачанов и не е инфантилен продажник, като Сидеров. Може да е грубоват в изказванията си, но казва истината и е всичко друго, но не лицемер. Забравили сме май колко важно е хората, които ни управляват да са истински...И още нещо, хората са гласували за ОП не заради Каракачанката или Перхидроления, а за Симеонов.

Ама хич не е нагаждач Валерката, то едната ограда му стига + хотелчето с държавните поръчки,мислел нашия за народа и държавата, н..агло корум..пе някакво

Чиче, освен искрени, не трябва ли и да са нормални и възпитани?Искрено се дрънкат глупости на две ракии в кръчмата, когато си вицепремиер трябва да си наясно, че говориш от името на правителството и българския народ. Хайде скрий се, не ставаш за трол.

Има доста заспал народ в България.

Една шепа хора, не. Само Гинчето е достатъчна - има си жената американски консултанти, на които плаща с парите на американски заемодатели, за които гарантират други (наши) хора...

Ще се оттегля ако тези които храня не искат вече да ядат. Не се оттегляй! Ще паднеш заедно с Бойко,но той може и да стане, а ти там ще си останеш, защото нямаш и никога няма да имаш подкрепа от патриоти!!!

Хайде дигай си дисагите и се махай без да чакаш някой да го иска- ако си мъж разбира се.

Ризова го пита дали мислят за една следваща коалиция със Симеонов... Лукарски смутолеви че коалицията им щяла са има и патриотична насоченост и щели да се дясно консервативни... Но не отрече за съюз с НФСБ,нито пък го потвърди...

Бе, нема ако, бе! Колко ако искаш да изакаш докато се пръждосаш откъдето си се пръкнал?

В България останаха само хитреци като този от Обединени Идиоти ,нормалните избягаха ! Под чадъра на Патриотизма стана милионер ! Мангала си е Мангал макар и под чадъра на Национализма !