Хасан Азис: Нормално е Кърджали да е в душата на Ердоган

Приемам за нормално президентът на Турция Ердоган да казва, че Кърджали е останал в душата му, посочи кметът на града Хасан Азис.

Обратно в новината

Коментари - Хасан Азис: Нормално е Кърджали да е в душата на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в затвора или да хваща пятя за турция няма защо да яде хляб на българите ида семахат от тракия

Кърджали: Душата ни е хвърлена в Беломорска Тракия... Всички до един искаме час по скоро да се завърнем там, откъдето са дошли нашите прадеди...Иначе си живеем славно и спокойно. Проблем с турци, помаци, цигани нямаме, а най-вече с комунисти

Господин Азис да не демагогства- твърде слаб е в това изкуство! Поради това думите му водят само до омерзение и погнуса. Уважавам всеки един човек в качеството му на човек.

Този де, ококорения с очелките на фотото, белким е нормален? Не го виждам такав. Но ша направи добрия знак като си събре партакешите и айде да си оди камто диаро бекиро.

Оххх, Хасанчо, тя и моята душа е на три морета, ама...трибуквието ми седи закотвено само до Черно! Та и душицата на Ердоги - да си литка насам-натам, лошо няма, важното е да си натиска парцалите в Константинопол! И по-рядко да споделя полетите на душата си, щото не ни интересуват особено!

Исторически е доказано и ние си го знаем: Константинопол е столица на Източната Римска Империя. А гърчолята-ряпа да ядат. Те нямат нищо общо с Римската Империя.

Според Азис е напълно нормално Ердоган да има апетит към Кърджали, а според нинова - патриарх Кирил към София. Тези са по-големи патриоти от патриотите. Нормално.

ми да бате един швест хвалиндрук швест нурмалну е

Като гледам и слушам този и учителя му Ердоган, ми става ясно, че вече у нас има държава в държавата. Турска държава в българската държава. Или по-скоро турската държава управлява българската. Защо всички компетентни органи не се сезират веднага след подобно изказване и този повече пост да не получи да края на живота си и да отнесе поне 5 годишна присъда. И от такива чакаме да защитават българския интерес. Но това не е важно, важното е дали е наш човек, дали падат парички от поръчки, дали изкарва гласове и т.н. Защо бе, аланкоолу?

Къде е прокуратурата? Моментално трябва самосезиране, сваляне и арест на Азис!!! Ако ли пък не, "Войнски съюз", БНО "Шипка" и "Възраждане" да вземат мерки!!! Докога мекеретата ще си развяват коня безнаказано?

Така е. И на мен са ми в душата Константинопол, Одрин, Ефес, Лаодикия, Демре, Мира и други християнски градове в Турция.

kirchevo

Да ама на тебе ще ти останат само в душата, а турците ако решат могат да си вземат КърджалитО.Но за какво им е.

Какво му е нормалното не виждам.

даааа...ето как се предава родина ..а ние стоим и си чешем топките.

Оня сере, този маже.

Наглецът в затвора.

Само на мен ли се струва или наистина е така, че този ни се подиграва, правейки на матриал. То че не онзи рекетъоеа, който превърна държавата в мутристан и увеличи три пъти дългът, натрупан от куфарчетата, не ни смята пак за такива. Ние се показваме на такива, та чак ме е яд.

той е безскрупулен и агресивен терорист и нагълзавоевател на чужди земи....

Мен КОНСТАНТИНОПОЛ ми е в ДУШАТА!!!

А на мен Одрин, Охрид, Скопие, о.Тасос, Аспровалта и Констанца и ..са ми в душата. Земя на дедите ни.

А, в наште души са Лозенград и Одрин. А това ,че ни управляват неграмотни хора престъпници не значи ,че ние останалите не знаем историята. Точно заради тези неграмотници ,ердоган се държи така.Няма кой да му се опре.Няма вече достойни българи,само крадци и престъпници пръснати във всички служби. Няма да е трудно на ердоган да ни прилапа само за 1нощ.

може да не му е ясно, какви последеци може да има. Да погледне как в Германия започва войната между курди и турци. С такива изявления се събуждат различни чувства. Според мен той се е изразил необмислено. Но може да се коригира!

Разтега локуми е се държи като намазан пехливан!!! От 1989 г. всички правителства работят в полза наТурция!!!!!!!!!!!

Разбрахме, че душата му е в Кърджали, не разбрах къде му е г*за на Ердоган???

от темата, която е защо Хасан взима страната на Ердоган - защитава го. С обиди нищо не се постига - аргументи тряБват.

на български град трябва да бъде арестуван.

Все едно на българския президент да му е в душата кварталите от Истанбул и Измир на българи с турски паспорти. В България няма турци, това са помаци, българи, потурчени преди векове. Те са избрали родината си, живеят в нея и тя не е част от Турция.

И КОНСТАНТИНОПОЛ Е В ДУШАТА НА ГЪРЦИТЕ - НО КАКВО ОТ ТОВА....

Че защо пък точно на гърците? Константин е римски император и няма нищо общо с тях.

А ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е БИЛ КОНСТАНТИНОПОЛ - ПРЕДИ ДА СТАНЕ ТУРСКИ ГРАД? РИМСКИ ЛИ Е БИЛ? НОВА ИСТОРИЯ ЛИ ПИШЕМ ИЛИ...

А бе не е нормално, като се има предвид какви зверства извършва в Турция неговата партия. Зад думите на човека , представляващ такава партия не може да има само добросъвестност. Няма и как ние да се вържем на това. Турция се изявява като държава, която установи жесток правов ред в полза на най- богатите, в полза на които всички зависими от тях ще бачкат робски труд. И това е 21 век. За какво говори Хасан Азис? За подкрепа към една марионетка на ултра богатите производители, които превърнаха Турция в държава на най- жестоката експлоатация на фона на тоталитарен ред в условията на военно положение. Никой не е изстрелял един куршум от времето на преврата, но на властта е изгодно да държи тълпата далече от всякакви права. За сметка на това турската власт използва на драго сърце безмозъчни клакьори, които да служат за фон и подкрепа на престъпленията срещу народа на Турция. Това ли подкрепя Хасан Азис? Ами, че той не е по- различен от партията на Ердоган, тогава!

През нощта турците пак ли ядоха деца?:)

Не ивъртай нещата,келеш даалийски.Много добре знаеш за какво става въпрос.

Значи Хасане, никой няма нищо против душата на твоя повелител да се настани където си иска-един ден като замине за вечните ловни полета. ДОТОГАВА обаче не се дръж като кмет на Касъмпаша.

мАЗНИК. Много е нагъл и хитър.

Да прав си.

Въшката като се напие с кръв и излиза на челото-ТУРСКА ПОГОВОРКА

И ЗА СВИНЯТА ДОГАН :))

МОЛЕТЕ СЕ КЪРДЖАЛИ НА НЕ ГО ИЗЧИСТИМ КАКТО СИРИЙЦИТЕ ИЗЧИСТИХА АЛЕПО ОТ ТУРКОМАНИТЕ ... ЖИВИ СА ГОРЕЛИ СВИНЕТЕ НА ЕРДОГАН ОТ ТУРКОФИЛСКИЯ МУ БАШИБОЗУК :))

Кметът ка Кърджали е безкрайно нагъл! На всички е ясно в какъв контекст е използвано името на града в речта на Ердоган. Безкруполен кмет!

хасанееееее нищо няма проблем ама все пак да се застраховаме със нотата на радоста

Душевни граници, сърдечни граници...Всичко е "нормално"... ... "... от гледна точка на добросъседските отношения, които се показват от премиера Борисов и президента Ердоган, мисля, че нещата трябва да спрат до добрите знаци, които могат да бъдат разчетени в този израз." Брат Бойко Гълъба е тикан в правилната посока и от САЩ, и от ЕС, и от Ердоган. Спор няма!

то арно, ама оти кърджали бре? ми то тия всичките масали можеш и за филибе да ги речеш?! не дърпай конеца , чоджум, щот ще се скъса, и ..ми ще ти се наложи и ти да си одиш къде бурса, ама там нема да си кмет!!

Драги ми кмете,(същото е като Драги ми Смехурко)ако помниш тази книжка.-Всичко щеше да е така,ако Ердоган не спомена и Македония,и Косово и Босна и Херцеговина!А това на теб говорили ти нещо???Това не е ли онази ост османлийска която е фикс идея (а може и да не е фикс ,като се има в предвид колко тъпи политици са днешните Европейски ръководители)Та тази идея е ясна,само не е ясно кога и кой ще я пусне да се осъществява.

Цариград в душите ни!

В душата на българите е Константинопол.

Камелия Тодорова,това ти ли си:)))Е точно на българите избрали Бойко това не е в душата ни,нас ни дай Европата и потупване по рамото

...е няма що !..кмет на балгарски град ...с балгарско име ..в Balgaria !....разяснява за чувствителната душа на мечтаещя за вазраждане на Oсманската имперiя Eрдоган...по балгарската телевизя !?!??...хубаво им бе дал направление на времето Todor Jivkov на такива !!!...затова и за много други неща ...хората ще го помнят и ще го обичат !!!

Lenchi, убичм та !

Нека не завоалира териториални претенции с псевдо духовни изживявания. Българите не сме наивни и много добре познаваме истинските послания на турците от двете страни на границата.

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИТЕ ПАСПОРТИ НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ, НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН Последният български държавник Продажните либерали няколко пъти се извиняваха и в Турция за Възродителния процес ,с убити 3 турци. От 140 години, Турция не се е извинила за хилядите жени и деца, зверски изклани на дръвник в Батак и Перущица !!!!

Ама,той имал душа,ааааа. Не му личи...

Призовавам контролните органи да разследват този сайт за насаждане на расова и религиозна омраза. Ако имате етичен кодекс публикувайте си го в сайта.

дреме им на Руснаците че някоко трола ги плюят .

...Разбирам опитите за това думите на президента Ердоган да предизвикат исторически асоциации от миналото, но от гледна точка на добросъседските отношения, които се показват от премиера Борисов и президента Ердоган, мисля, че нещата трябва да спрат до добрите знаци, които могат да бъдат разчетени в този израз. ... е щом б.борисов и герб са приятелс ердоган ....то можем да отпишем кърджали от България ...каза кмета и е нблюдавайки герб може и да стане . а ''патриотите '' са патерици на герб .

Ердоан башбакан, хич олмаз,не става така - и танковете в Сурия и душата в Кърджали :)

Мохамед бин Сайеф, наследник на султана на Саудитска Арабия каза, е Ердоан иска да реставрира Османската империя, нашия Хасанчек Азис - йок, не искал, бил му идвал на гости Тайип и много му харесала иам-баялдъта в Карджали :). Абре, Хасанчек - като сме помаци да не сме ахмаци :)