Жената, прегазена от градски автобус, починала от сепсис

Причина за смъртта на 82-годишна жена от Варна, която почина, след като градски автобус мина през крака й, е сепсис. Водачът е в шок и е излязъл в болнични.

Обратно в новината

Коментари - Жената, прегазена от градски автобус, починала от сепсис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде бяха докторите да видят сепсиса? А? Май за докторите възрастните не са хора!!! Гадове...липса на морал и човещина. В главите им само пари, пари, пари...дано се задавят с тях.

аз също съм възрастен и винаги се качвам пръв и слизам пръв.

горките хора.....

ма кави болничну шефиорат да тича кам панделату она сам не са е сгасила деинбам

А, значи не е починала от шок, кръвозагуба, болка от счупените двата крака, което при възрастните хора почти винаги е фатално, не е починала дори от емболия или тромбоза, което може да се случи при фрактури на големи кости, а е починала от сепсис...яяяяясно, сигурно е била болна от грип и е развила сепсис по случайност точно, когато някой и премазва краката. Абе, вие родители нямате ли? Питам само!

шофьорът я прегазил НО жената е УМРЯЛА от СЕПСИЗ много акъл трябва за тия работи.съд за доктора за ГРЕШНА диагноза

Шофьорите са пълни идиоти и не изчакват възрастните хора и инвалидите,защото те пътуват с карти и нямам полза от тях.Чудо е че това е първи инцидент.

И ДА ПИШЕТЕ МИНУСИ, ДРАГИ ШОФЬОРИ ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА,НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ И ВИЕ ЩЕ ОСТАРЕЕТЕ, А ВИНАГИ СЪМ СЕ ПИТАЛА ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ РОДИТЕЛИ ,НЯМАТЕ ЛИ ДЕЦА,ЗАЩОТО И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ УЧЕНИЦИТЕ Е СЪЩОТО.МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ СА ОТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В ПЛОВДИВ,КОЙТО Е ИЗЦЯЛО ЧАСТЕН И ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ Е ПЕЧАЛБАТА.КАПИТАЛИЗЪМ...

Ами жената е била болна и вероятно й е прилошало в неподходящ момент. А шофьорът на автобуса е изтеглил късата клечка. Освен ако не е умряла от сепсис.

а) "Водачът" е бързал и не е оставил достатъчно време на пасажера да слезе. б) "Пасажерът" е дремал и се е сетил да слиза в последния (и неподходящ) момент. Всеки ден примери а) и б) колкото щеш :(

Eeee затова хората са измислили камери които показват кой слиза, кой се качва, какво става вътре в автобуса и всичко се записва....освен това когато вратите се отварят и затварят има сигнализация и т.н. това го има в нормалните държави... а също така има информация в автобуса коя е следващата спирка....

Това звучи шантаво. Дори така наречения "мълниеносен" сепсис се развива поне ден и половина - два. А жената е починала същия ден. Е, няма такава скоротечна инфекция. Или са объркали диагнозата, или инфекцията е причинена доста по-рано.

Е там е номерът, че съвременните лекарства правят имунната система на ПАРЦАЛ и човек си умира от една банална инфекция за часове... Господ да я помилва!