Оздравителният план в „Пирогов“ започва да действа от април

Министерството на здравеопазването представи на ръководството на "Пирогов” плана за финансово оздравяване на лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Оздравителният план в „Пирогов“ започва да действа от април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе как по соца болницата си работеше без разните оптимизации, и правеше всичките изследвания, необходими за лечение, без да смята клинични пътеки и дни престой? Едно време и зъбите се оправяха, като влезеш в болница, пък било лошо?! Искам си лошото, аман от лешояди!!!!!

Одобрявам това. Считам че трябва да се даде шанс на професор Балтов да оправи бакийте надробени от клана Миланови и крадливото говно Сопотенски. За първи път има и реално повишаване заплатите на работещите. Това ще спре напусканията и ще се отрази на качеството на лечение на пациентите.

Оптимизация се нарича обходният път към ликвидация.Беше Пирогов.RIP.

И сега бай тъмно син къде ще се лекува без пари?!?!

То и други се лекуват по същия начин.

Ако този "оздравителен" план се реализира, забравете за Пирогов като клиника за спешна помощ. Ще е просто една от многото болници. А спешните случаи - да се оправят по клинични пътеки, нали бре, гении министерски?

Специализантите в болницата също ще участват в работните графици под наблюдението на лекари със специалност. Част от лекарите ще работят в реновирания медицински център на болницата. То,че трябва,трябва оптимизация, но накрая да не стане така ,че в работните графици да включат и освен специализантите и санитарите.

Да не приемат като спешни случаи неосигурени лица. Да преценяват наистина ли е спешен случая. И по-малко да се измислят клинични пътеки.