Радев: Израел има интерес да инвестира във високи технологии

Израел може да инвестира в потенциала на България като регионален център на информационните технологии и научните изследвания.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Израел има интерес да инвестира във високи технологии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жесток скандал отново е завихрил президентът Румен Радев, научи ПИК от свои източници на "Дондуков" 2. Държавният глава е обидил еврейската делегация по безпрецедентен начин, като е отказал да отиде при полагането на венци по случай 75-годишнината за спасяването на евреите. Това било прецедент и се случвало за първи път - всички досегашни държавни глави уважавали събитието.

Слава на Израел! Това е една приятелска страна за разлика от Русия. Ние трябва да установим най-тесни връзки с израелците. Можем да ги поканим да развиват бизнеса си у нас. Така ще станем по-близки и с Америка. Евреите са велик народ. Нашият бог Христос както знаете е евреин. И неговите ученици-апостоли също са били евреи.

Аз пък съм за най-тесни връзки и с трите страни- Израел, Русия и Америка.

Има много неща, на които можем да се научим от евреите. Особено във военно отношение. Но по отношение на "инвестиции" и пари, бих бил много резервиран. Работил съм в Киноцентъра преди и след като го продадоха на евреи...Сравнението никак не е в еврейска полза. А за наша да не говорим!

1 наведен пред Султана носи му шербета другия реве за шепа шекели в Изрел срамна работа

всъщност, размислих- може и един малък периметър за добив на платина...

Нека не вкарваме сами вълците в кошарата.

Пак ли ще ги спасяваме?

Горката България.

Имате предвид че Мадам&г-нът НЕ са СъобразноПодготвени ли ?! - Виноват, Колега ! ... Следваше И-те Сега да Са на ДиректенТуторат виа "пружинки".

На теб май ти е по лесно да говориш на иврит- забравил си българския, нищо че сме ви спасили. Пак си търсите дойни крави, а нашия тъй наречен президент явно го е ударила дамлъта.

Аз пък не се интересувам от АЙТИ. Искам да продавам диаманти.Обаче, никой не проявява инвеститорски интерес към това мое предпочитание...жалко, мисля, че ще се справям доста добре.

...touchE ! ;-) ...Диамантите дет ня#Кой-там Ни "даде" - Ръждата ги Изяде..

Мангали безподобни!

КойТ'ва ?! - г-н Радев и Мадам ли ? ---> Грешите ! а. Мадам - Е типтоп с dress-code ! б. г-н Радев - ако Изключим Прекаляването с ..ммм..,Опита-за-краставицпродажба-наБашКраставичари - Е ОК .

Абе я да НЕ губимВреме ! ... т.е. Колегите Имащи Директна комуникация с г-н Радев (НЕ се подхилвайте ! ;-) - Пишете : а. обичат Нашето сирене и кашкавал...червеното (НЕ бялото) вино...гроздоватаДобра (НЕ сливова или кайсиева) ...луканчица, старец, суджучец - Тоже (ама Минете през Равина че да Н'стане кутсуз ;-) ... Сладка&Конфитюри ! .., продукти от Рози ! б. СА маниаци за Туризъм !, от морски през зимен та до исторически.. в. НЕ са много по имотоЗакупуване Далеч... .....а От Тях - Вече Изказах ! - Наука + Медицина + Технологии + Ред&Сигурност ! ..,и НЕ "забравяйте" че ЗнаятИзтънко каквоРеално Става у Нас ! ХайдеСега ако обичате Колеги-С-Комуникацията - Action ! (Успех !)

Сирене си имат 10 пъти по добро от нашето, наричат го гвина булгари и си го произвеждат. Виж кашкавал по може и луканка.

Висока Себестойност (поради ЛокалнитеТам условия)..откъдето Ценатаааа... - пък и се ЗареждатВече от у Нас ! (онези край Калофер...другите из Родопите...май нещо из Бургаско надолу...)

И за повечето трябва да е кашер.

Е, както се Опитах да упътя Колегите-С-Комуникация - да Се отбият у Равина .

Вече сме на етап ние да ходим да инвестираме по разните му места ,стига са идвали те тук. Айде къш той да не идва за нещо добро , идва 1 лев да станат 10 и познвайте кой ще ги изработи ?

Момент ! - #Кой да Инвестира, Колега ?! ...едно че парса Реално - Ниц ! ...и второ - След Всичките (изберете думата) на Вси"наште" (от Топ"избранници" до СледЗук "бизнесмен") - Къде Биха ги Приели ?!

Въпрос : Кои СА с (в свитата на) г-н Радев ?

Изтрябвали са ни точно пък израелски фирми да инвестират у нас. Вече ги изгонихме.

В последните 5 години, повече от половината новооткрити ИТ фирми са еврейски. Къде е новината?

Абе важното е да се вдигат пушилки .

Ама Така кажете я, Домакини/Дир.бг ! (КаквоТака на час по лъжичка Ни Давате зер ;-) ... ТА! : - да се Надяваме че г-н Радев НЕ е пресолил манджата ! (, щото ако Е направил Само тези витиеватостни Продажби стил Маркетинг&Реклама ...;-)

В нормална държава инвестират. Само, че ти казваше, че ще се бориш за това а сега крепиш статуквото и суфлираш. България беше. За някои не е. За някои.

Румене Румене, те няма да дойдат в БГ за технологии. Предложи им търговия в селско стопанство да инвестират, розови домати пиперки, картошки, да изнасяме минерална вода, там е пустиня и им трябват тези неща. Пък и интерес в имоти имат тук за почивка защото там им е прескъпо, а тук един апартамент от 30-40 хил евро по морето или курортите бълха ги ухапала.

Ами що не му станеш съветник по търговските въпроси?

Ами би трябвало да си има доста по умни да му дават съвети.

Работил съм там доста години и ги познавам и знам от какво имат нужда. И за хазарт идват по казината най-вече.

А и туризма, разстоянието за почивки им е близо, 2 часа път и с евтините компании билета им е около 150-200 лв в двете посоки.

Радев, Израел вече инвестира в ИТ унас. Има офиси на техни фирми не само в София, но и Пловдив, Варна, Бургас. Поинтересувайте се малко преди да ходите насам-натам, де. Ти и колегата ти Плевнелиев преди, уж беше вътре в ИТ сектора, а построи с държавна пара цел Тех парк, в който една чужда ИТ фирма не се завъртя след откриването. Добре, че са Уолтопия и някой и друг семинар, да отсрамят положението.

Не лошо, че все пак някой проявява интерес, все пак Израел е добронамерен към България. При тази липса на чужди инвеститори, това е много добра идея.

А България беше една от водещите държави в ИТ .

Кога тва?

Нали си го написал , завода в Правец за какво беше ?

Нали си го написал , завода в Правец за какво беше ?