Анкара нарече върховен комисар ”сътрудник на терористи”

Турция окачестви Върховния комисар по правата на човека към ООН Зейд Раад Хусейн като "сътрудник на терористи".

Обратно в новината

Коментари - Анкара нарече върховен комисар ”сътрудник на терористи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tози на снимката е баш терорист, който стана причина за убийството на над 300 мирни турски граждани. Cтандартите за демокрация, измислени и узаконени от англосаксонският империализъм, не важат за Tурция.

Този сорт резолюции на ООН са със значение нула. И по три резолюции на ден да пишат,все тая.

Браво на Ердоган ! След Путин и Ким Чен Ир тоя на ме кефи ! Наглеците от Запада да не си мислят, че са най-великите ! Постоянно някой трябва да им бие канчето да не се самизабравят.

Турция трябва да бъде забранена от ООН като държава. Лайняната османска кочина трябва да бъде съборена веднъж завинаги,а териториите и върнати на оцелелите от съществуването и страни.

Нямаме диктатор в съвременната история, който да не е погубил част от народа си. Този защо да е различен?

и ся кво праим, като и двамата са прави? Пръдня в нови гащи.

Турция, независимо от всички вътрешни проблеми е поредната страна, която клони към независимост. И това до голяма степен се дължи на мощната и армия. Все-повече не и пука от всякакви международни органи и организации. За нас това си е страшничко, но и достойно за уважение. Нека да ни е за урок, че разтурянето на армията и оставянето на цялата ни сигурност в чужди ръце не е най-добрия ход.

Турската армия не е по мощна от украинската За това пък не остана съсед на Турция който да не е бил заплашван с турската армия За това с Турция е безсмислено да се разговаря Турция разбира само от заплахи Трябва да се въоръжаваче!

Евала! Приветствам турците за откровеността им. Да допълня - не е само този - сътрудник на терористи е и върховния комисариат по бежанците към ООН, които съдействаше АКТИВНО за наводняването на ЕС с терористи, безсрамно лъжейки, че това са бежанци от войни, които Европа е ДЛЪЖНА да приеме по хуманни съображения (?!?) Съвсем наскоро оповестиха, че в Европа терористите са около 30 000 !!! Това е престъпление на ООН, която вече знаем, че служи на световните сатанисти!!!

BRAWO MERI -PRAWO KUME W O4I

Ердуган няма място във Варна ! Не трябва да стъпва в България Такъв диктатор с какво е по добър от северно корейския Ким !

ха хаааа имаш едно голямо хаъ сİктİр от мен.

Нещастник!!! Нямаме нужда от недобронамерени посетители...

Че защо ? Българския интерес е газта от Иран да минава през Турция да стига до България и да продължава към Европа А Ердоган и европейците да се договарят каквото ом душа сака

анкара е доста дипломатична; самият комисар може би е терорист

Aleko

Турция не се шегува.