Министър Радев: Няма как до всяка дупка да има полицай

Няма как на всяка дупка да има полицай, но навсякъде ще дадем предписания - там, където полицията види, че има проблеми с настилката, ще сигнализираме.

Обратно в новината

Коментари - Министър Радев: Няма как до всяка дупка да има полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми пребройте дупките и назначете още полицаи.

Просто е. Направете един сайт , където гражданите да алармират за нередности. След това се отмята една по една и със съответната дата. Така гражданите ще виждат кога е алармирано и кога е оправено. Това се казва публичност,проследимост и контрол. Ако няма гражданска непримиримост няма да има оправия.

:))))Я вече има и десиденти в демократична България.Радев,ти това на четящите в ДИР ра ли го казваш или на твоят гуро(Б.Борисов,да му се свети имто господне)Нали той ви праща да сте до всяка дупка и хендек на пътя

Защо не му кажеш в прав текст,че ако не са изборите и не му трябвата гласове на Б.Б и дори ти г-н Радев ,отдавна да си съкратил щата.Както си призна бати Бойко-200 000 служители,да ги умножим по 4 без зетьове и снахи правят точно бройката гласували за ГЕРБ

Данче от де изкопа янчулвските и софямките

Простият ти нареди БЕ шушумиго!

Обясняваха как пътищата ще се подобрят като поскъпнат винетките. Винетките поскъпнаха - пътищата същите. Сега обясняват, че тол-системата ще подобри пътищата. След тол-системата какво ли ще обясняват?!

Ако тиквата беше държавник нямаше да ни залъгва с празни приказки, а щеше да оправи пътищата!!!

Вместо да седят до всяка дупка да вземат по една лопата и запълнят дупките заедно с АПИ , които не се накрадоха.Всичките държавни мутри ще бъдат най-богатите трупове в гробищата.Не разбраха , че всички сме на гости на този свят и никой нещо не е отнесъл.Също така да изменят чл. 20 ЗДП. за несъобразената скорост.При лунния пейзаж всяка скорост е несъобразена, дори и пеша можеш да се счепиш ако не колата то краката.И затова също се плаща от гражданите на територията Булгаристан.

миииии назначете още малко толупи и да не забравите после да си искате някой лев допълнително

Няма как до всяка дупка да има полицай, но трябва да се намери за всеки 50 годишен полицай по 20 заплати! Нали?!?!

до всеки полицай нека има по една дупка, ако може де!

...така значи? Цялата работа е един надут балон, който се пукна за един ден! А аз мислех, че от 10 години Герб най-накрая ще свърши някаква работа, ама нейсе!Пак се лъже,пак се кради и дупките остават!

като си наместиш очилцата може реално да се зеамете с проблема с разпадащата се пътна система в страната. вече близо з0 години "демокрация" и пътищата никога не са били в по-окаяно състояние. и това не е от липса на средства.....

Далаверата с дупките е голяма. Асфалто-бетонът, като материал е доста устойчив на горива, масла и на повечето киселини и основи. Уязвим е от ГЛИНЕНАТА ЕМУЛСИЯ. В обикновенната улична кална вода, се съдържа и известен процент от нея. Калната вода, компресирана от автомобилните гуми в малките наравности, разрушава настилката. Получилите се малки дупки ускоряват процеса многократно, до образуването на цели ями. За да не се получава това е необходимо, водоотвеждащите щахти да са в изправност, а не както сега, много от тях запушени, или направо липсват. Необходимо е стриктно да се спазват нормите за разположение на шахтите. Същото се отнася и за крайпътните отводнителни канавки, които също трябва да се почистват. Преди да се направи и 1 кв. метър асфалтова настилка е нужно да се ремонтира дъждовната канализация. Да не се допуска попадане на земя (пръст) върху платното от прилежащите сервитутни ивици, или от кални автомобилни гуми. Без изпълнението на тези изисквания, ремонтирането е само една огромна злоупотреба с обществени пари. Свойството на глинената емулсия да разрушава тежките въглеводороди е било използвано в миналото, когато жените са миели косите си, от саждите полепнали по тях от огнището с хума.

дупките ли не стигат, ве врато?

Ама до вашите ''дупки'' по двама трима има нали???че народната ''любов'' ще ви дойдев повече..

Как да са на всеки ъгъл и да те спират без значение дали си нарушител или не а отсреща пред очите им да са спряли неправилно и нищо И се почва аптечка пожарогасител що си с шапка защо .....

Проблемът Радев е, че много хора все още имат база за сравнение с "онази" България. Други пък са виждали как е около нас и по-далече. Организацията е важна!

Този министър да не се офлянква , ами да изпълнява заповедите на Тиквоний! Да си избере една по-голяма локва, като за министър, да се чучне до нея и да я варди!

Чака да позагрее времето и тогава направо ще се пльосне в локвата. Така правят умните прасета.

Моите уважения към г-н министъра, но винаги следва да бъде отчитан ефекта от санкциите, а не да се увеличава техния размер за да се пълни бюджета. Смея да твърдя, че не скоростта е основната причина за катастрофите, за да се купуват нови камери и да се увеличават глобите. Ще дам само за пример задължението за включените целогодишно фарове. Какъв беше смисъла? Със сигурност не могат да ни го кажат, но продължаваме да светим и през най-светлите дни на годината.

Да хабите бензин произвеждайки ток за светлините. Плащайки акциза на бензина, пълните бюджета, партийните каси и джобовете на наш'те другари. Хитро сме го измислили, нали?

Бацето вместо биткойни да копа , копал асфалта от магистралите.

Kalin

Прав е цялото население на мобилизират да застават до всяка дупка ще трябва да помолим китайците за подкрепа с няколко милиона дупкостоящи;-)

Поредната тъпня на Борисов,до всяка дупка полицай !Уникален дебил ей направо ме е срам,като си го представя какви ги плещи с чужденците! Направо го вземат за идиотот типа ,,безобиден"! Или ще го плеснат по главата или го вземат несериозно! Ей Борисов,остави полицаите да си вършат работата,за която им плащаме! Овладей престъпността по селата и малките градове иначе Курнела ще ти го накури! Не ни харесват неадекватните ти решения,много взе да се дъниш!

Толкова мноо дупки ли е скопал Бацето с отчисленията си от строежа на магистрали.

Леле, леле що акъл се "изля" от тиквата на Падишаха, леле мале!!!!

САКАТИ СТЕ - САКАТИ.

Булгаристан 2018- дупки, кал, корумпирани полицаи, цигани, мизерстващи 2.5 млн. пенсионери.

е ЗАЩО ТЪРПИМ ТОЗИ ПСИХОПАТ ОТ Банкя?За 9 години направи непоправими бедствия и загроби Бъгария за десетилетия напред.Излезте извън околовръстното и вижте каква ,,просперипаща" страна сме.

Министър Радев: Няма как до всяка дупка да има полицай Не знам.ама ако се разшири понятието за "дупка" то не само полицията ,ами и армията няма да стигне.

Включи и администрацията и ще получиш ТИЯ дето ни дадоха ТРЕТИЯ МАНДАТ (ех ионези от по-тъмния неграмотен контингент)!!!

Министър Радев: Няма как до всяка дупка да има полицай Нямаше да има дупки, ако в последите 29 г. не ни управляваха най-големите "дупки".

Министър Радев: Няма как до всяка дупка да има полицай е щом няма как има два изхода по въпроса: - увеличаваме броя на полицаите - намаляваме броя на дупките втория вариант извучи по-евтин, значи ще отпадне ;)

Значи може да има полицаи зад всеки храст пък не може да има полицай до всяка дупка ?! Протест и блокиране на кръстовища няма ли да има ?

Как така ще карате полицаите да работят ? Те ако искаха да работят нямаше да стават полицаи.

Радев,щом Бойко публично нареди до всяка дупка полицай,изпълнявай и не си ритай трудовата си книжка.Не се коси министър Радев, държавата е цялата в дупки ,като дърво проядено от дървояди.Дупки в здравеопазването.Дупки в образованието.Дупки в науката и културата.Дупки в сигурността.Дупки в Армията и Полицията ,пробойни в управлението т.е сигурността.Дупки малки и голями навсякъде и във всичко през последните десет години.

най голямата дупка стана България под ,,вещото" ръководство на каруцаря от село Банкя.

".. Над 16 милиарда лева е дължимият към държавата ДДС от 2000-та година досега. Тези пари се равняват на бюджета на МВР за 10 години напред, както и за всички пенсии за 2 години..."

".. Шокиращите данни за тоталния грабеж на държавата, особено в трите периода на управление на ГЕРБ, изнесе на пресконференция гражданско сдружение БОЕЦ. Организацията се позова на официални данни, получени на 15 март т. г. от шефката на НАП Галя Димитрова. Куриозното е, че на запитване на БОЕЦ за дължимото ДДС, от ведомството на финансовия министър Владислав Горанов отговорили малко преди скандалното писмо от НАП, че не разполагат с никаква информация. Странно е как Горанов няма данни за несъбраното ДДС, при положение, че подопечната му агенция разполага с точни разчети..."

доста полицаи ще останат без дупки....

"Няма как на всяка дупка да има полицай" - тоя трябва да е вторият, който звъни на егенета.

По-добре е до всеки полицай - дупка.

По-добре 50 000 тюфлека да запълват солидарно дупките с онези другите - 200 000, дето Баце вече им разпореди да ги пълнят;))

са 15 хил,а 35 хиляди са АДМИНИСТРАЦИЯ. Това каза министЕра.

Айде и тези - "ще дадем предписания";)) То и РИОСВ вече ни дадоха едни "предписания" за щъркелите, че смятаме да спазваме тях: първо звъним задължително между 8 и 17.00, щото преди и след тези часове няма кой да го вдигне; после чакаме някой да го вдигне - евентуално, после чакаме да ни прехвърлят през няколко номера, като слушаме музика, после евентуално докладваме кратко и ясно къде се нахожда дупката и ако може джипиес координати, после разбираме, че тази дупка не е за това МВР, а за съседното, после... после влизаме на своя отговорност в дупката, щото неаме нерви да обясняваме повече!;(

Ми влизаме, я! Дълг на всеки гражданин е поне веднъж годишно да се сурне в нЕкоя дупка. И без блъскане, моля! Дупки ще има за всички!

"Поне веднъж годишно" е безотговорно поведение. Ми хората ти казаха - "дупка до дупка", така че ако искаш да изпълниш гражданския си дълг и да направиш нещо за държавата си - всеки месец минимум по една дупка трябва да "посещаваш" и то качествено, че и тези от сервизите жена и деца хранят!;)

Има, има, този, чиято ръка си приел да целуваш, нареди. Ще изпълнявате и "До всяка дупка полицай (+ чиновник)", и "снежинките във въздуха", и всяка друга простотия, която му хрумне.

"навсякъде ще дадем предписания - там, където полицията види, че има проблеми с настилката, ще сигнализираме" - това добре. Но предлагам да сигнализирате къде НЯМА дупки. Списъкът ви ще е само няколко странички.

Преди години, близо до В. Търново потънах в огромна дупка. Джантата и гумата - за боклука! Дошлите ПОЛИЦАИ ми казаха, че ще ми напишат акт. На мой въпрос: защо акт, а не протокол....чух: нас ни храни общината, ако ти напишем акт, ще ни уволнят! Идилия!! Предполагам, че не съм изолиран случай!

Оспорва казаното от Краля-слънце?!

Няма как до всяка дупка да има полицай, ама като се на редите на софрата сте все: роднина-полицай-роднина-полицай...

значи 571-вия километър пътища няма да бъде рмонтиран, мдаааа...!

Като няма начин до всяка дупка данима дежурен, то няма ли начин на мазните тъпоумници -КАТ контрольори да им заподядаш да спрат да се гаврвт и рекетират водачите със гнусните си мотивировки"Несъобразена скорост" и несъобразяване с пътната обстановка".А да ги задължиш да пишат реално-поради лоша пътна настилка и актовете да отиват направо в съда и от там, мазните общинари вмвсто тлъсти премии да плащатглоби.Лайнари гнусни.

Достойният наследник на министърката Бъчварова!Да бяха дупките къде 40-45 хиляди, да сложиш до всяка дупка полицай, а те - дупките повече...!Няма как да стане!Затова ще "вземем мерки....и теглилки"...!

Чудя се за какво са кметовете, областните управители, МРРБ... Как не го е срам тоя %=""%+"? да приказва такива простотии? Явно е, че просто няма срам.

Щом ще има карта на дупките, добре...!Караш си , значи, гледаш у картата и бегаш от дупките! Да нема после оправдания-ама не я видох...!