БДЖ: Атакуват ни фирми, които не вършат работа и дължат пари

От МТИТ и ръководството на БДЖ отрекоха да има непрозрачни обществени поръчки. Те обвиниха частни фирми, които дължат пари на БДЖ, че целенасочено го атакуват.

Обратно в новината

Коментари - БДЖ: Атакуват ни фирми, които не вършат работа и дължат пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в всяко интервю казват различно неща, веднъж няма кой да ремонтира локомотивите ,сега има кой пък виждаш ли те не са както трябва. Хората от Кончар ремонтират и Модернизират,после говорят как локомотивите ни били на по 40 години и нямало къде да се правият , просто тази оправа трябва да си ходи. Само БДЖ то остана държавно нека и него да гл съсипем нали Б.Б.

Скоро, като махнат Московски, ще отпаднат и тия нещастни "смукатели". Обаче ако ГЕРБ иска ЖЕЛЕЗНИЦА, трябват не партийни кадри, а РАЗБИРАЩИ и МОЖЕЩИ ЖЕЛЕЗНИЧАРИ.

Тоя и цялата пасмина пишман железничари /визирам Занчев, Владимиров, Пешаров, Илиев, Янев/, които продължават да закопават БДЖ - да се измитат преди железничарите да са се вдигнали, защото всички знаем истината...... За фалшивите назначения, за фиктивните ремонти, за назначени ръководни кадри без професионален път в железницата, за толкова нисък професионализъм от страна на ръководството, че работят хиляди човека, за да се движи 1локомотив с 1 вагон........ И най-важното не Вие спасихте БДЖ от фалит - държавата продължава и до днес да налива пари, за да спаси тази продънена кофа, но с такова ръководство -няма да се получи. Само бъркате в джоба - на нас данъкоплатците

Точно така моето момче, ти ще лъжеш аз ще мажа и ще ти купя още по скъп часовник!

Московски ли имаш предвид, че закриля своеволията на Владимиров и ковпания

Хитрино,от компетентно управление,и нещо друго също лошо се случи