Турски ТИР размаза джип, сред пострадалите има и дете

Турски ТИР размаза джип "Тойота" в катастрофа край Враца. Инцидентът стана на метри от бензиностанция на оряховското шосе на влизане в града, след 13,00 часа.

Обратно в новината

Коментари - Турски ТИР размаза джип, сред пострадалите има и дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

турски тираджии? Всяка година гаджалите избиват десетки българи по пътищата, не спазват никакви правила, знаци и т.н. и ...нищо. Няма осъден в затвора. Къде е полицията? Къде е прокуратурата? Къде е държавата? Абе, защо веднъж не видях, например, на "дъгата" над Божурище, в посока София, където ограничението е 60, да има полиция и да спрат някой турски тираджия, които там винаги се движат с 90-100 км/ч. И така е навсякъде.

Мислите ли,че ТИР може да направи обратен завой,на който и да е път.ляв или десен може,но обратен?

Турските тираджии карат като камикадзе! Направо са невъзможни. Преди няколко седмици пътувахме с джип към западна Европа през Видин и един турски камион ни наближи след Монтана и не спря с акробатиките, до като не ни задмина. И после започна с един камион пред нас. Не спря да прави малоумщини, до като не го изпревари малко преди моста! И за какво?, за да чака 2 минути по-малко?! Откачени хора!

Турски ТИРаджия=Масов Убиец

Патрулная

Поредният нервак, който не може да изчака забавяне 30 секунди на пътя.

Добре ,че е бил джип-Тойотата си е супер....

Че даже и в момента турците се жалват, че не ги пропускаме достатъчно бързо през ГКПП и ги бавим. Явно тази работа с бавенето трябва да се усъваршенства...

Сега съдията да наложи "домашен арест" на турчина, че да може по-лесно да избяга!!!

То тва им е лошото на турските тирове .. обикновено внезапно правят обратни завои докато ги изпреварваш

Може ли МВР да каже колко са произшествията с турски тирове и колко ъсодени турски шофьори има? В България всичко е позволено.

Пореден пример, че чужденците шофьори шофират най-опасно в България и правят най-много нарушения и катастрофи, но какво да се прави манталитета, възпитанието и културата на чужденците шофьори са такива.

Не знам дали е виновен манталитетът,ама в Германия едва ли карат по същия начин.

Май не схвана иронията ...

що народ унищожиха по пътищата ни,но сигурно от коптора -в тира,какво може доби.ъкът

Как момчето си е ударило главата в предното стъкло ако е било с колан? Да позная ли дали е било с такъв?

Абе няма ли най-после някой "кибритлия" българин да приложи закона "кръвна мъст" срещу "невинните" пачи от Ердогания на местопрестъплението им?... А?...

Шофьорът на джипа е ВИНОВЕН!

Който е сложил минус- е същия некъдърник като шофьора на джипа.Надявам се по-бързо да се у....

Гръмни се

Теб ще гръмна,НЕКАДЪРНИК. При пуснат мигач стойш от зад и чакаш маневрата на предния.Още повече на ТИР.

че то там няма къде да направи обратен завой дори да иска.

Има. Явно не познаваш пътя.

Аз врачански голям джип, който да кара по правилата не съм виждал през целия си живот!

Аз споделям напълно мислите и чувствата на хората от Видин, Монтана и Враца относно желанието им за построяване на магистрала. Напълно е осъществимо да има магистрален път или поне четири лентов път между Видин и Червен бряг. Възможни са компромиси и технически решения. Идеята за магистрала през Стара планина е необработена непремислена и ще доведе до поредното несмислено скъпо и некачествено решение, защото повечето ветрове през последното столетие са западни, снеговете и дъждовете са от западни фронтове и затова път по западния склон може да бъде непригоден през големи периоди от годината и да се окаже по- опасен от криволичещия проход Петрохан.

"Момчето е с рани по главата от удара в предното стъкло." - това означава, че някой пак се е писал на тарикат и е карал / пътувал без коланир нали?

Момченцето виновно...

а тойотата защо е изпреварвала?

Защото тира е по-бавен и защото там е разрешено изпреварването. Имаш ли други въпроси, детенце?

Тъй както е бавен ги е замел бая. Най вероятно тира е правил неразрешен завой обратно. В това време джипа е дошъл с бясна скорост и ни напред ни назад, набухал се в резервоара. Предполагам след инцидента ще кара по умерено.

днес един ТИР караше със 110 поне в участък, където ограничението е 90!!!