Румен Радев е на посещение в Израел

От 20 до 22 март президентът Румен Радев е на официално посещение в Държавата Израел по покана на президента Реувен Ривлин.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев е на посещение в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Привикали са го да му продадат стар скраб за самолети, надценен. И кой знае колко още "ползи" ще му пробутат. Както и да си осигурят неотменимите права със "сътрудничеството в сигурността", разбирай - мосад има достъп до всичко в България и тормози койо си поиска. Иначе докато е там Радев на мижи да те лажем, да вземе поне да ги пита за какво ни изтребват и вършат геноцид над единственият народ, който ги е отървал от лагерите, въпреки, че на всеки е ясно, че в България още от турско време са си заслужавали екстрадиция на където и да е? Защо ползват местните еничари, които се правят на евреи, като доносници като от времената на ДС, само че този път за чужда и човеконенавистна организация? Както и чрез тях взеха активно участие в разграбването на държавата и рязането и на скраб. Много въпроси има към това долно племе, но едно е сигурно - всичко от там са данайски дарове.

ще се говори за достойнствата на израелките американски самолети трета употреба.

румен радев не е чел приказки за дявола и дяволчетата ,лошо,лошо !

За Протокола : Какво Можем С/Чрез Израел : а. Технологии ! б. Медицина ! в. Наука ! г. Ред&Сигурност ! .. И ! - Глобално Позициониране. ...ама Много Сте пестеливи откъм Данни, Дир.бг ...

Виждате Данни ли Колега Минус(и) ?! - м'чи Къде я ?

абе човеко,за тях сме гои-животни,които не заслужават място в никоя цивилизация .вкараха ни в ес и нато,за да ни оберат и унищожат по-бързо и по-лесно веднъж завинаги !

най-отдолу..... После пуснахте само една снимка.... ами вижте колегите ви...24 ч.са пуснали поне 10 снимки и има какво да се види.

...абе да оставим кадрото и ханкипанкито ... - ЗА какво Се разговаря, Колега ?

генерал хаджи радев

на инструктаж

Това посещение във връзка с покупката на старата американо- израелска фърчилка ли е?

господин президент ,докарайте ни талмуда и да заместим конституцията с него .единствения начин да се освободим от окупаторите !

Халал да им Е Всичко на Вси"наште" Дотук ! ... НО ! - ОттукНататък : - СтриктноКошер.