Москва предупреди Скопие: Лошо, ако влезете в НАТО

Русия предупреди Македония за негативните последствия от присъединяването на страната към НАТО за регионалната сигурност и за двустранните отношения.

Обратно в новината

Коментари - Москва предупреди Скопие: Лошо, ако влезете в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ ,МРЪСНИ ГАДОВЕ ,ТОВА ЛИ ВИ Е ОБИЧТА ...?

естествено е всички страни от Западните Балкани да бъдат част от НАТО и ЕС като гранични с тях. Това какво касае една азиатска страна с други съседи, членка на Евразийски съюз, състоящ се от две държави.

Писна ми от тези руснаци! До кога ще се набъркват във вътрешните рабти на суверенни държави?

явно искат поне едната от двете Българии да не е в Нато ..

Не,искат и двете да не са...Нашите политици и клирици трябва да проумеят,че носят на гърба си изключителна историческа отговорност пред българската нация и трябва всячески да помагат на Македония по пътя й към цивилизована Европа.

Не забравяйте максимата:"Всеки успех за България е смърт за Русия". Тяхно откритие-Аксаков.

Що бе щедрите руски помощи за макетата да не би да се спрат от страна на рашките???? Че те ушанките много помагат я венецуела, как прокопса от дружбата с Русия. Мадуро направо си е влюбен в путин...

Защо бе руски гадове,една демократична страна да не влезе в НАТО.Вие какво предлагате на Балканите,само конфликти и разедонение ,или ще създадете някоя нива нация ,като македонската.Не мога да разбера ,140 млн владеят 1/6отсушата и природните богатства на Земята,а живеят ,като скотове.Или некадърно тоталитарно и крадливо управление ,или генна обремененост на народа,или пък и двете.Не искам да имам нищо общо с тая азиатска държава.

И двете твърдения Иване.

на Пасито отиди да помагаш в статията от тази сутрин, че бая го беше закъсал мерзавеца.

И последните блудни синове, излъгани от ватенките бягат от тях. Никой не иска да има нищо общо с алкохолизираната агресивна ватна орда. За това пикаят газ ватенките. НАТО стои на стража на цивилизацията! Защитава Европа от дивите номадски орди от Азия

Сърбите все още са заслепени от омраза към нато и ей богу имат право.

Кой заплашвате бе тъпи руснаци .Това да не ви Крим .Не се намесвайте в чужди държави, те сами знаят къде да отидат и кой да ги пази .Много сте сбъркали ако мислите че ще ви бъде позволено да се намествате в Македония .

Добре де, в Сирия сигурно търсят Свещения граал, в Стамбул най-много да се пази тронът на Константин Велики, на Крим -некакви мощи чудотворни да има заровени , ами в Македония що скрито има? Да не е пъпът на Ал. Македонски?

дори от "ония". Не беше така, ама вече е. Македония не е цвете за мирисане, но е суверенна държава. Има ли граница с Русия? Няма. Даже и море си няма, за пристанища на руски бойни кораби. Ако има загинал руски войник в Македония, той е 1 бр., поради препиване. Исторически, геогафски причини за този "интерес"? Няма! Това не са Балтийските републики, с които Сталин, Хитлер, Чърчил, Рузвелт, а днес и ЕС и САЩ си играеха на "иди ми-дойди ми" и на "дай си ми куклите- на си ти парцалките" . Там руснаците все пак имат някакви мотиви... Това дори не е и България, където руските претенции са безумни, но има такива: писменост, история, език, обща морска зона, достъп до Проливите и владение на Константинопол и върховни права над ортодоксалната църква. Да ни тропа един патриарх е едно, но да се пъчи някакво зам.министърче на западната ни граница и да размахва пръст е друго. Има ли двама от вас, с които да сплетем пръсти? Съвет към братя руснаци: 1. Харесвах ви много. Сега съм 50/50 2. Горното значи, че харесвам Достоевски и Толстой, а не Маяковски. Висоцки и Окуджава, а не "Три танкиста". Русия, а не СССР. Руснаците, а не съветските граждани /без граждански права/. и така 4..... 5...6.... 7. Не се дръжте като "ония", че ще разлюбя и това, което обичам у вас. 8. Разлюбя ли ви, това значи ,че ще ви намразя и тогава си е.ало май.а.а. Тогава/без български водачи/ нямате шанс да минете Балкана- нито насам, нито на онам. Тогава Вересчагин ще рисува "На Шипка всичко е ужасно", а вие ще подписвате нов договор на български. Като този, който подписа Троцки в Бревск-Литовск.

Много ги уплаши!

Излишна тирада. Да не за забравяме, че именно благодарение на Русия, днес съществува това недоразумение, наречено македонска държава. Така че, русите си имат пълно право да им скръцнат.

американеца е с чатала на врата ти и ще те защити когато се правиш на мъж пред руснака, но само ако има интерес от това.

Нали рашистан не се бъркал в работите на другите държави ???

на ЗАПАД, а не на Изток, та не се вижда основание за рашистките претенции ???

НАТО вече не се разширява, а запълва малки празнини в центъра. господството им трябва да се разпростре навсякъде.

Сърбия не иска в НАТО. Така ми намирисва руснаците като да са им обещали Македония...под една или друга форма...

моля ти се, не ми преписвай поста наобратно.

Що реши, че съм те чел въобще? Аз си пиша каквото си мисля - дали ти харесва или не е твой въпрос. Руската църква - известна като говорител на Путин, вече се изказа в полза на Сърбия относно македонската църква и против нашата. При това съвсем скоро. Сега и с тази си вече официална изцепка на руското външно нещата отиват именно натам.

а ние му заявяваме на тоя изтеричен геи да си духа руската боршна каша дето му забарка неговото гадже путин

И какво ще направи Русия? Ще ги подари на Турция ли? Че тя и сега им ги дава. Какво направи Русия за Македония: 1) Остави ги под турско робство още през 1878 защото "разделяй и владей" работи добре от римско време. 2) Не се намеси в наша полза при подготовката на балканските войни, също и при лондонския и букурещския договор. Подари ги на сърбежите, които ги клаха и бесиха почти 100 години как турците не са. 4) Повторно ги подари на събрежите с малумния коминтерн(1944-45), които си отмъсти на Русия със създаването на Украйна. 5) Напълни ги с албанци и неподкрепяйки сърбия 1999-та на практика предизвика гражданската война от 2004-та. Ами очевидно който е с русия е големият губещ. Защо да сме Ви васали?

изглежда, че поста ти е верен. под чие давление Македония е отделена от България?

1)

Да, да. Много е лошо, ако Македония влезе в НАТО. Но само за руснаците е лошо. Всички които са избягали от тях и глупостите им са вече на светлинни години напред. Защото не се занимават с превземане на чужди територии. Не си дегизират армията, за да я пратят да прави мизерии като в Украйна. Не произвеждат автомати, танкове и снаряди. А искат мир, спокойствие, бъдеще! Това, т.нар. руснаци отдавна са доказали, че въобще не го разбират. Само продават наготово газ, нефт, уран. Прибират лесни пари. Разпределят ги на вечните си управляващи (за справка се посмей на последните им "избори"). А останалата, най-голяма част от населението тъне в безперспективност, мизерия, робство и алкохолизъм.

Този руснак да не говори така защото не сме васали на Русия. На САЩ сме васали и ние определяме на кого да се подчиняваме. Да се подчиним на САЩ - нашия дистрибутор на оръжие. Ще ни продава оръжие, ще ни отпуска заеми и нашите цигани ще станат работливи като японците. Ще ни продава оръжие, а ако няма срущу кого да ги използваме, той ще ни намери врагове. За бога братя, САЩ са нашия спасител! Да се държим за шлифера му!

Иначе какво? Новичок? Балистични ракети? Какво ще направите, мутри рекетьорски?

неподготвени. Тъжно ми е за тях. Само сърбите им останаха верни. И то не съвсем, защото не желаят да се присъединяват към тухлите БРИКС, а гледат към ЕС.

Мръсници ,цял живот ни държахте разединени с Македония ,сега кръв пикаете заедно със сърби и гърци ,боклуци !

това за разделението е вярно и те подкрепям. с помощта на САЩ това разделение ще продължи защото империи като СССР и САЩ никога не са искали малките да са абединени помежду си.

Да не би да си въобразяваш, че вече сме се "единили"?

Кошмарът на Русия - Балканите в ЕС и НАТО. Обединена и силна Европа!

кошмарът на българина - България в ЕС и НАТО. вече доста години и продължава.

Ако безродните рублофили заминете до един в любимата ви Р00сия и спрете да се мъчите в гадния ЕС, България ще дръпне с огромни крачки и ще настигне поне държави като Чехия и Полша. Държавите в НАТО и ЕС са най-богатите и развитите в света, там е мястото на България и всички европейски държави. Вие си правете СССР-2 и цъфтете, кой ви пречи?

Да видим какво казват руснаците? Регионалната сигурност. Ако Македония е в нато ще бъде заобиколена от Албания, Гърция , България , които са в НАТО Косово, които са в близки връзки с НАТО и от Сърбия, която иска да е в ЕС макар и извън нато. Товаще рече, че македонците ще бъдат заобиколени от съюзници. В този смисъл какво искат да кажат руснаците? Че македонците са неприятни за Белград ли? Ами Белград защо иска да е в ЕС? Защо Белград не върти търговийка с рашаните и не остави европейския пазар? Нещо май не се връзва руското предупреждение и олеква като захарен памук. Да де, ама те така и нас ни предупредиха, сякаш сме спряли всяка година като "за Коледа" да им пращаме честитка за Освобождението, а те вече започнаха да повръщат от нашата благодарност. Смятам, че руснаците просто така си говорят , защото интелектуалния товар не им позволява да понасят други народи, които не могат да налагат с камшик.

Те и на Черна гора ги разправяха подобни и се опитаха да дестабилизират страната но не успяха.

Нещо заплашвате ли? Македония сама ще си решава къде да членува, какви са тия самозабравени мужици?

въпросът е че след това САЩ ще решава какво да се случва с Македония. И след това руснака ще каже: "Нали така искахте." Както стана с България.

Македонците сами ще си теглят последствията или ще си ползват благата. Някой ако каже на руснаците каква политика да провеждат те как ще реагират?

Боде ги путлерастчетата, но могат да продължат да си джавкат там изолирани зад оградата.

Без НАТО няма Македония-ни горна, ни долна -никаква. Албания е член на НАТО, след Монтенегро има най-голям шанс да влезе в ЕС. И тогава какво правят албанците от Македония. Правилно-юруш към Албания. А след тях и Косово.

не знам как натовските лакеи не виждат как САЩ се готвят да подарят българската територия Македония на Аблания, а тръгноли да се дървят на някакъв руснак.

Лошо Седларов, лошоооо!

А македонските шиптари и косоварите потриват ръце в очакване...............

Да се чуди човек как изтърваха нас.

Споерд руско - турските договорености БУЛГАРИСТАН ще влезе към ОДРИНСКИЯ САНДЖАК, включващ не само близките до сърцето на СУЛТАНА ЗЕМИ , но и тези от ИСТОЧНА РУМЕЛИЯ. НИКОЙ НЕ СЛЕДИ РАЗДЕЛЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЕВРОРЕГИИОНИ!! ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!

Да,засега границата се предвижда по река Марица,но ако продължим със досегашното обидно за Русия отношение може и да удари билото на Стара планина-Не дай Боже!

Що е маке, все е юнак. Шо е маке се е лно!

Писна ми от тези руснаци. До кога ще се бъркат и наставляват навсякъде?

Спокойно тъпунгерче, ще дойде при теб и набързо ще станеш Старичок

Те така и с Черна гора! Ред е на Украйна, Грузия, Молдова, а защо не и на Чечня!?

Така ще бъде на най Плямпалнико от най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава, но член на прогнилото НАТО и разпадащия се ЕС

За Черна гора вече е факт! Пропуснал съм Сърбия! Като се приземиш ще разбереш още нещо - В НАТО и ЕС се влиза с МОЛБА! В Русия се "влиза" с анексация!!!!

Мили горушко, не можете да подчините целия свят - нито имате акъл, нито силата за това. Какво стряскате само мирните народи !!!!!!

И все пак македонците преговарят за засилване на връзките между тях, а не си режат клона, като нас. Ние тръбопроводи и хъбове ще видим, когато американците ни ги направят, тоест - на кукуво лято!

Ако Русия излезе от Балканите, максимум за няколко години всички балкански джуджета стават Турски вилаети.Справка: Кипър и Африн. НАТО пръста си няма да мръдне. Не е казал Ердоган и не е стъпил на Дунава за 2 часа. Великата ни армия ще го спира турските самолети с бояджийски стълби.

Я, какъв анализатор си! Турция е като Русия /управляващите имам предвид/ : дръвчене, ежене и самовнушения за простия народ /навсякъде дебилите преобладават!/ че сме "велики"! Я кви танкове, кви ракети и самолети имаме! Нищо,че ми къркорат червата, нали е за великата мать Русия!

Бла бла бла. И за нашето влизане Русия казваше същото, а пък после нищо. Освен това Русия ще ги защити ли? Не, тя гледа само себе си, а за Македония няма друга алтернатива да се спаси от албанците и мюсюлманите.

Добре че предупреждаваш ,то после ще кажат Макетата ,защо не ни каза ! Нас не ни и дори попитаха и ни блъснаха в ямата НАТО ! Макетата са Тъпи Тикви и Кауни ,няма да те разберат и тях ги Управлява Мутра крадлива !

Нахалници!

този олигофрен Ал Горшко къде мисли,че се намира.Да върви на майната си.

Фердинанд продаде Македония на части. След това извърши най-голямото престъпление срещу България-Междусъюзническата война. След това както в Берлин Западът ни смачка в Ньой. Чърчил е искал в Техеран България да изчезне от световната карта. Сталин е запазил България в границите й. Г.Димитров и Тито сключват Бледския договор в който 7 югорепублики са с 1 глас и България с 1 глас. София столица. Македония с право на самоопределение като автономна република. Ясно е че щеше да се самоопредели към България.Мръсниците демократи мълчат по тези въпроси. Англия пише писмо до Сталин и предупреждава Тито като свой агент да не ходи в Москва. Г.Димитров е отровен и на другия ден югославените навлизат в Пиринска Македония

На роби държава и армия не се създават, защото робите са винаги предатели и неблагодарници ЮЛИЙ ЦЕЗАР Руският император е бил луд да дава стотици хиляди жертви и да плати Независимостта на България 174 млн. златни франка. А бе императоре, остави потурнаците в националните им панталони-потурите и да ги перкат анадолските манафи

ЛОШОТО Е, ЧЕ НИЕ СЕ ПРОДАВАМЕ И ЗА ГРОШОВЕ -ВИЖТЕ ПЛАТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ...

тъпите руснаци създадоха от България измислена република Македония само да могат да разделят и командват на балканите. Македонците ако не влязат в ЕС ще ги превземат албанците.

Абе, като си такъв галош по история, що разсмиваш хората?

руски гьонсурат.Русия все нея заплашвали и игнорирали,а те не.То целия свят почти вече ги игнорира,държавни глави не поздравяват Путя за преизбирането му,а рашите размахват пръст и предупреждават и заплашват чужда суверенна държава.Тези руснаци са със сбъркана човешка природа.

Защо не плямпахте, когато американски е иврохайдуци посещават непрекъснато Македония и България ? Защо не ревахте когато турци влязоха и биха българин в България ?Защо не квичите когато без допитване до народа ни вкараха в ЕС и НАТО и разсипаха държавата

Македония и Сърбия имат по-високи пенсии и заплати от България. Чий ще го търсят в прогнилото НАТО и разпадащия се ЕС ?

Има ли по-мръсно и противно животно от руснака!

Няма нищо по-отвратително от това да видите по улиците на Солун пияни американски войници, въргалящи се в собствените си изпражнения

да, има - американец убиващ индианчета, германчета, бългрчета, виетнамчета, корейчета, афганистанчета, сръбчета, иракчета, либийчета, сирийчета. сигурно има и още, но простими невежеството.

Руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

Дали я поехме, не зная, но друго се вижда с просто око - веднага след "охлабването на хватката" около нас се нави задокеанската анаконда и така ни стегна, че вече сме на път да изчезнем като народ и държава. Во веки. Такава е орисията на един народ с васална психология - все някой "голям брат" да му го начуква до картофите. Голяма промяна, няма що - от трън, та на глог. В нашия случай - направо на шиш...

Не разбрах! Македония граничи с 3 страни, членки на НАТО. Ако влезе в тяхния съюз, това би било опасно??? Опасно за кого?

Опасно за последния кремълски анклав - Сърбия.