Експерт открил изчезналия през 2014 г. ”Боинг 777”?

Австралийският експерт по разследване на авиационни катастрофи Питър Макмахон твърди, че е открил изчезналия през март 2014 година малайзийски "Боинг 777".

Обратно в новината

Коментари - Експерт открил изчезналия през 2014 г. ”Боинг 777”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може наистина да изкарат някой боинг оттам, за да се замаже положението. Като се вдигна много шум за този паднал в Украйна, много хора помислиха, че изчезналият в Индийския океан, по неведоми пътища е паднал около Донецк. Сега обстановката може да е наложила да се потопи един амортизиран боинг и след това да се извади,за да се формира общественото мнение. Вчера някакъв господинчо пишеше, че Су 25 не може да се вдигне повече от 10км височина. И ракетата Р-60 била топлинна, не можела да удари другаде освен моторите. Ракета изстреляна от 10 000 метра може да се вдигне 1200 метра по-високо и да е с пасивно РЛС насочване, в случая да се самонасочва в насрещен режим по бордовия радиолокатор на боинга. Кой диспечер/ Анка/ и защо отклони азимута, прати боинга над бойната зона и защо му свали ешелона с 1000 метра?

нали тогава имаше твърдения,че е свален от руснаците, каква е все пак версията, любопитно е да се чуе

Бреее що е ум,що е компетентност.Я ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕЩО ПО-СМИСЛЕНО,ДА СТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА НИ,А НЕ ДА ДРЕМЕТЕ ПРЕД ДИР.БГ И ДА СЕ ИЗЕВЯВАТЕ КАТО ЕКСПЕРТИ.от такива държавицата е на това дередже.

експерт да го викнат да намери на боко дипломата

няма опасност да я намерят.

аз съм с начално,и затова съм началник

Да, и самолетът, след като е паднал във водата е останал цял, че и в правилно хоризонтално положение. Да, да!

какви други хора освен "експерти" има ?

Не случайно за този район имаше филм "Корабокрушенецът" и 4 години, нито един кораб не мина от там! Там е райско място не докоснато от човек!

Както всички знаят под 300 метра дълбочина НЕ достига слънчева светлина. Т.е и отражение не би могло да има.

Голямо търсена падна тогава, а в крайна сметка, Петърчо го открил на картата в Google maps!!... Рубриката "Пълен абсурд" (без Румен Бахов)...:-D

за празника на ДИР, но... слабото Ви място е правописът. Само в тази статия има три груби грешки: вместо пътника - пътници, вместо недоразумението "Боинг"-ът, което е направо гавра, в случая се пише боингът, като фордът, опела и т.н., а това: "според еди-кого си", не е вметната част, която изисква ограждане със запетаи - изисква го другото: по думите на еди-кого си.

Какъв е празникът им? Иначе, смисълът на първи и трети параграф е противоположен и съчетанието им е абсурдно. Няма кой да ти разбере мисълта сред дирниците. Те демонстрират грубо слабоумие.

Самолета доказано е паднал в Украйна, година по-късно. Няма к'во да ни заблуждават с морски зайчета

Дейности може и да не са провеждани... но всички кораби из тоя район в продължение на две години получаваха съобщения да се оглеждат за следи от катастрофа, парчета от самолетен корпус или каквито и да е странни плаващи предмети.

Нали....от 10000 метра височина.

този самолет бе отвлечен,пасажерите убити и,после падна в украина. неслучаино очевидците казваха че когато се приближили до мястото силно миришело на трупове но,както и да е важното е че го "откриха"наи-после... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сметка на това руснаците принудиха другия самолет да се отклони към Сейшелите, където му свърши горивото, а новата секретна стелт технология на Путин го скри от радарите.

tozi deto go otklonixa e za da omaivat naivnici kato teb...

и бе свален случаино с "руска"ракета бук... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даже лично Путин го отвлече! Само се изправи и каза "вече сте отвлечени почвайте да мрете един по един" и пътниците веднага измряха, след което Путин хвана кормилото, закара самолета над Украйна и звънна на украинският пилот да стреля по самолета, след което слезе от него, тупна на земята изправи се и гледа как самолета се разпада на десет километра височина. Истина е вервайте ми, самият Путин ми го разказа!

Каква е дълбочината в тази част на океана? Ако е повече от 25-30 метра никакъв гутъл и никакъв мапс няма да го фиксират.

Чии го е дирил на няколко хиляди км. в обратна посока от курса си ?

бреи-и-и-и...колко било лесно!?! Google maps!... идиоти са тези, които му се вpъзват...

ветровито, скалички и зайчета, после ще сменят нимката от гугъл

Така погледнато на снимката има известни очертания на самолет. Но в действителност при удар във водата надали самолетът би запазил формите си.

Ако кацне като в р. Хъдсън, защо не?

Защото в Хъдсън са се приземявали като са виждали повърхността, а малайзиецът е летял през нощта и не е възможно да направи приводняване като в Хъдсън. Само по себе си това приводняване е рядкост. Човекът ти говори за удар във водата, не за приводняване. Ти за невероятната измислица приводняване, и кого оборваш освен себе си?