Арестуваха Никола Саркози във Франция

Френската полиция е задържала под стража бившия френски президент Никола Саркози.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Никола Саркози във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ? ДЕМОКРАЦИЯТА ФРАНЦИЯ МОЖЕ,А БЪЛГАРИЯ НЕ!!!

по-лесно разбиране на фактът че светът е плосък а не топка се постига с четене , литература . например , из голямата интернет библиотека : Уолл-стрит и большевицкая революция, Энтони Саттон, 1973. Заслужава поне един кратък поглед , създамане , учредяване на първата външнотърговска банка , РОСБАНК , джиро-рублей в златната наличност , 10 рублий "Сеятъл", разни SWAP сделки, разни коридори на стойността на валути , както познат от Европейската Общност , малък формат по време на Маргарет Тачър , прочее , други анекдоти от хубави стари временна на Великата болше Революция ...

както се знае , жътвата се състои в край на стопанската година . Така че , Макрон сега прибира реколтата засят от Холанд . А любезните съотношения помежду Холанд и Саркози , съответно светът на милиардери и стриктна фискална политика , не представляват държавна тайна дотук .

А тъй нещо за врътката с Меркел и милиардите на Гърция? Щото те си бяха заеми от частни банки, но като се сетиха, че няма връщане, все едно не го знаеха при даване, Меркел и Саркози им платиха и метнаха товара на раменете на ЕО ... Меркел скоро няма я фанат, ма явно и Саркози по тая линия е чист....

Арестуват ги като загубят властта, така беше и при нас, осъден на три инстанции, като се върна на власт Цветанов стана невинен.

...дали, наближава деня и нашите "убавци" да ги захванат??? Mного, ама Mного има за арест, и то ще стане, рано или късно!! Cлужбите, си ги водят на отчет, а пък и чуждите служби също!! "Oпраскване" ще има,... задължително!!;))

Има да чакаш.Опраскване има само във форума.В България важи закона на омертата.

За целта, обаче, у нас ще трябва да повикаме френската полиция, а не българската.

Главният прокурор Цацаров спешно е излетял за Париж за обмяна на опит с френската прокуратура.

Защо да е етническо нетолерантно,че саркози е унгарски евреин,господа цензури?!

В доскорошната Империя Испания зетят на испанската кралска фамилия бе осъден на 6 години затвор за данъчни измами. Сега, не кой да е, а Президент на Великата Франция е задържан в арест за незаконно финансиране на предизборна кампания. На север от нас, пряко Дунава, румънските магистрати не си поплюват, а вкарват в пандиза дузини министри и депутати. А у нас? У нас властите свенливо започнаха да горят най-слабите и прекаленно невинни кметски бушони...и то не наистина най-виновните, а по височашов избор. Защото у нас всичко е О КЕЙ. И за свободата на словото сме на "завидно" място, и по доходи и по пенсии и изобщо по стандарт на живота сме супер, супер О КЕЙ. И това сравнение не важи само за Европейския Съюз, а на юга, на изтока и къде ли не по ГОЛЕМИЯ СВЯТ.

Просял ли е ония пред Лувре ? Катуна си разгъвал под моста на река Сейна ? неприлично псувал ли е пред НотреДам ? Не познавам тоз човек .

Брех да се не надяваш. Заради същият този нисък френски ПЕДАЛ свалиха Кадафи от власт и Либия от просперираща държава се превърна в блато!

Е, да, ама може би точно затова и точно Саркози договори успешно освобождаване на нашите осъдени на смърт медици в Либия.

не разбирам че българските медии са толкова податливи на всякакъв вид слухове , подсказвания, мълви . да , новина трябва , потрябва на аудитория .

и каква е този път целта на манипулация ? да повярваме че слънцето изригва в изток , а в запад Sunset Boulevard 1001 ? нали земята е плоска както снощно предаване на С.Трифонов .

току що прочетох това . Путин лидерам Запада: Я вам не друг, не невеста и не жених, я президент Российской Федерации та и Саркози трябва да им тропне по масата- който не е грешил, пръв да хвърли камък по мен. то останалите са чиста вода ненапита.

Шменти капели! В Европа започва обикновенна война между бандитските групировки във властта, за пари и ресурси ...

Този фъстък беше един от най-активните в искането си Кадафи да бъде убит. Явно е имало защо. После пак ми ги давайте такива западняци като еталон за демокрация! Макарона е същият като този Наполеончо на снимката!

ей, мръсен еврогейски капитализъм...не оставят хората на мира да си харчат с кеф откраднатото... що не го скри некъде на изток при нас, бе, будала?!!

Да не би в Америка да не се правят дарения и будали ли са Клитънови и Обамови да обявяват всики дарения . Тук пък да не би да е по различно и от най-големите държавни субсидий и от дарения и от

Интересно е в бг кога ще се случи това.Бай х у й направо плаче за пандела.Там поне ще ги прегръща на воля.

Да се предаде на макетата. Те знаят как се води разпит.;Со кроце со благо и ..... и всичко ще си признае.

Коле, Колеее ... Службите забавят, но не забравят!

А крадливата корни , кога ще и конфискуват откраднатото !!!

Когато им каже големия брат.

По време на предизборната си кампания, Саркози беше много близък с Кадафи. Показваха се, снимаха се. После Кадафи стана неудобен за САЩ и започна войната срещу него. Та така - първо се възползваха от него, ползваха паричките му и после го изкараха престъпник. Но това е мисленето на колониалистите. Няма как да се вярва на измамници и мошеници.

Ами нали трябва да се затрият корупционните следи. Има Мишо Бирата, има проблем, няма Мишо Бирата, пардон, Муамар Кадафи, няма свидетел за корупцията при Премиера на България, пардон, при Президента на Франция.

И Бай Суджук няма нищо общо с купуването на ЧЕЗ(България) от Гинка!!!! А да питам, когато при Бай Уй 1 хванаха че шефката на НАП - Мургина е откраднала 4 милиарда, какво стана ? Нали Бойко щеше да ги възстановява??!! Или вече смята, че сме забравили случая.

А кога ще хванат Плевнелиев за МИГ? нали също е бил президент

Разбира се, възможно е...но като се има пред вид, какво вече се разбира като "доказателства" в милата Европа, аз не им вярвам за пукната пара! Нека представят наистина доказателства, а не журналистически брътвежи.

Къде са парите на французите Никола, а на европейците а, Никола?

обща съдба споделят тези, които са избивали невинни люде, прикривайки се зад държавния репресивен апарат

раследват хората , не си играят, след няколко години очаквайте доказателства за Скрипал

Кой в Европа открадна парите от сметкитев западни банки на Либия и Кадафи?

откраднал - откраднал, но не поделил с колегите, а това е престъпление

Скандала си върви още от 2007 година, избуя отново когато Кадафи си разпъна шатрата на Елисейските полета... А Саркози, може би защото вече си няма покровители, го арестуват чак сега;)

Те сега се сетиха. Още по времето на войната с/у Либия беше ясно това и защо СаркозитКо е в коалицията с/у Кадафи :) Ама явно вече на Саркози му е минал периода на полезност!

Само ние сме чисти като сълзата на Курнелия.

Мамин златен! Цветът на Европа, че и "цялото цивилизовано човечество"..... А колко ли още такива има из "честния" ЕС?!

То не било трудно да елиминираш противниците си- в демократичен стил и европейски ценности.

Никола-хаха Никола...

Демокрация и европейски ценности :)))

Въх! Ако и у нас се направи същото, ще останем без политици.

Отдавна е известно, че Саркози е корумпиран, и не става дума само за еднократно поучаване на подкуп или замесване в далавери!

Боже, каква корост работят службите. Хахаха!

Във Франция може, у нас какво се чака? Нашия Плевнелиев кога ще бъде арестуван, за водената антибългарска политика и стремежът му да воюваме с една от най-мощните армии в света?

Бе, той има,,войничета,, , ама Господ започна да му ги взема!?

Репликата ти е пълна простащина!!!! Това е смърт на дете! Трагедия! Не е "гума за джваканяе"

очаквайте скоро и у нас ;)

какво да очакваме? имаше сапио и чорни пари .... и само изгониха някои журналисти от работа

И във Франция ли са се разделили на ,,блЫе,, , ,,крснЫе,, ?

Заиграваше се с Путин и отговора не закъсня!

Поне боцкаше млади мацки. ...правилен курс ..

Гнусно е. Кадафи да му финансира избирателната кампанията и в отговор Саркози да съсипе Либия. "Наш дълг е да помогнем на бунтовниците. Бъдещето на Либия е в ръцете на либийците", заяви Саркози. Що никой не каже какво става в Либия?

Не знам какво става в Либия, но в пощата има следния надпис " Писма и колети за Либия не се приемат". Което значи, че там няма поща? А когато една държава няма поща, то май няма и държава.

поредния кьор фишек човека съдейства за освобождаване на сестрите

Ал

Съдейства за да купим 2 фрески фрегати. То май и това е корупция. Отделно въпросните "сестри" си бяха виновни отвсякъде. Заразиха 250 либийски деца със СПИН.

Сега само да не завършим и с връщане на сестрите в Либия ?

Тоя кретен Кадафи го хакна от гробищата. Браво. Сега защо никой не пита откъде новоизлюпения геронтофил, президент на Франция, взе пари за кампания, без партия, никому неизвестен. Мнооого силно мирише на Сорос... Нсдявам се и неговия ред да дойде. Амин

Шилo

Абе глупендер, не виждаш важното в новината: един президент на Франция е арестуван и най-вероятно ще лежи в кауша! Кога ще стане това у нас? Кой пита нашите политици откъде са им парите за кампаниите? Щото това, което декларират по документи, е 1/20 от реалните им разходи.