Шефът по сигурността на Facebook подаде оставка

Шефът по сигурността на Фейсбук Алекс Стамос, който настояваше за по-детайлно разследване на руската намеса в американските президентски избори, напуска.

Обратно в новината

Коментари - Шефът по сигурността на Facebook подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на руснаците бе! Значи за 100К си избраха президент на щатите? С публикуването на само 3000 съобщения? Значи е--ти изборите, е---ти президента! Те толкоз струва - 100К и 3000 съобщения!

Е и каква стана тя?Руснаците се бъркали в изборния процес в САЩ а сега се оказа, че това са сторили англичаните.На политиците на тази нация не може да се вярва и на йота.Спомняте ли си химическите оръжия на Садам Хюсеин в доклада на тайните служби на Албиона.А къде са тези оръжия щото вече над 10 години всички ги търсят и не могат да ги открият.Същото ще излезе и с отровения двоен агент.Накрая ще се окаже щото господина е претрепан от собствените си благодетели.

Разбира се че ФБ са шпиони,в америка всичко е шпиониране и контрол,иначе е "свобода"Системата е много сходна с комунистическата,но на много по-високо ниво относно технологиите конспирацийте,фабрикацийте а свободата е на последно място,можеш да бъдеш арестуван за нищо,а ако си позволите да се опълчите на полицай,както го правят наще цигани,за които американците така страстно се застъпват за правата и свободите им се пишете МЪРТЪВ!

колкото и да се мъчих навремето да си залича акаунта, трих всичко на ръка (без да си правя илюзии, че не се пази там някъде, ама все пак) и ми се отели вола. Оттогава слагам за профили кучета, за да имитирам активност, на фона на красив планински залез - и в душата ми се въцари мир. А престана ли да чета и пиша в дир, това ще е нирвана.

оставката на тоя май не е заради Кремъл, а заради британската Cambridge Analytica... Ама е по-удобно някак си да се набедят рашките! Че ако се разсмърди какви са ги вършили поданниците на бабет Бети II, Хайли Лайкли е ИсТъризъ Мей да получи още по-нервно разстройство от това, което го има в момента... :))) Та затова са и тия замитания под килима!

Изтривайте си акаунтите в тая дяволска мрежа, и спете спокойно деца.....

Да живее капиталистическата демокрация. Контрол над политическите възгледи. Да ви пикам на демократичните ценности и фейсбуците.

Това само безмозъчен американец може да го приеме за истина. Как със 100к $ ще смениш президента на САЩ. За толкова не можеш една читава тесла с екстрите да си купиш...

От както си изтрих фейсбук профила, се чуствам в пъти по добре ....без майтап.Този фейс е пълна американска простотия. Първо всички клюкари те следят, после и службите и те следят, пълно с дезинформация....пък кому е нужда да си излага целия личен живот на показ...Всеки те манипулира и иска да контролира масите.Изследвания доказаха че води до пристрастяване ,дипресия и куп други психични проблеми....затова хора махайте се от там докато е време....

"структури, подчинени на Кремъл, са публикували около 3000 съобщения" - явно и там администрацията по цял ден гледа порно и рови във фейса. "за сумата от 100 000 долара." - Ама поне заплатите са яки!

$100 k и сменяш президента на сАЩ, това е толкова просто и логично.

Някои се правят зорлем на сбъркани със свои коментари.Но искат и другите да станат като тях.Мутрите дойдоха и ги създаде Кремъл.Всички процеси станаха след тяхната лъжлива революция.Колко години трябва да минат за да се погледне тая истина в очите и да се признае.Човек който няма талант и въображение и душа става ченге в живота.

Ченге=САЩ. Не е ли така?!

Нали знаеш че фалшивата революция е финансирана пак от США?

В България е същото 3-4 парламентарно представени партии са получили пари от Кремъл за разделението в българското общество по конфликтни теми, и опит за въвждане на страната в конфликт със съседни държави и ЕС...

Странно ... руснаците плащали за политическа реклама и целяли разединяване на обществото, а това било проблем. А какво правят Отровено общество и антиБХК в България?

Абе Фейсбука, нали сте в "най-демократичната държава", защо налагате ограничения??? Това ли е демокрацията и свободата на словото???

Каква демокрация сънуваш и то в САЩ? Я се опитай там да кажеш думите "негър", "пед*раст" (тази май и тук не мога да я казвам, че ще ме цензурират), "мангал" и т.н. Няколко високоплатени фондации диктуват положението в САЩ и Западна Европа. Никой няма право на глас или на различно от тяхното мнение. 100% точно гей общността се е размърдала за тези реклами.