140 млн. климатични мигранти до 2050 г.

Над 140 милиона души в три развиващи се региона в света може да мигрират до 2050 година, за да избягат от ефектите на климатичните промени.

Обратно в новината

Коментари - 140 млн. климатични мигранти до 2050 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Популацията на паразитните етноси трябва да се намали с много. Няма друг начин. Иначе Земята загива.

Тази имиграция тотално ще разруши Европа.

"Над 140 милиона души в три развиващи се региона в света може да мигрират..." И какво им се "развива" на регионите? Населението?

Да сме живи и здрави да ги видим тези "климатични мигранти" през 2050... Сега виждам само идиоти, които изостават със схащането си за настоящето поне с 50 години. Което разбира се, не им пречи да се притесняват за неща за след 30+г. Идиотите не са в световната банка, а са тези, които й се връзват на "предупрежденията" и на другите лъжи.

Статията на Дир.бг макар и да взаимства от друга медия е изключително полезна, изразяваща визионерство, което ни е необходимо. Това е ползата от истинската журналистика. Въпросът е изключително важен и основополагащ човешките отношения. Само този въпрос е бодил в задника на нашите националисти, които не могат да отговорят къде ще отидем ако трябва да минем през Сирия и Турция? Още по- лошо е положението на соросоидните провокатори, които не могат да отговорят как биха ни приели руснаците или украинците?

И какво, трябва да се набутат в Европа? Лека статистика: Австралия прие около 65000 негри предимно от Сомалия и сега в Мелбърн и Сидни има вилнеещи африкански банди тероризиращи местното население, в Италия по официална статистика има около 71000 негерийци и сега си имат нигерийска мафия, която от време на време убива по някоя млада италианка, в Дъблин има вилнеещи банди от черни и т.н. Такива хора въобще не трябва де си допускат в Европа, и 1 негър е твърде много.

ТЪКМО ЩЕ ИМА ХУБАВ МАТРИАЛ ЗА ДЕБЕЛ (ЕНВЕР) ХОДЖА ОТ БАНКЯ И 40-ТЕ МУТРЕТА :))

научил си ги ти нещата :) доганя и пеевски добре са та онодили :))

Има решения. Вазектомия или кастрация на приматите.

Най-накрая чухме истина - климатична миграция.

Какво намекваш,да дпйдат в Европа,защото имаме вода..А богатите страни като Катар ,САрбия и др.ЗАЩО ПОНЕ ЕДИН КЛИМАТИЧЕН ЕМИГРАНТ НЕ ПРИЕМАТ,та те са от една боя.Ние най бедните в ЕС призоваваш да се заселят по нашите земи,ама ти се измъкна.Боже ,ако възкръсне Левски,наследница на поп Кръсъьо

Бе то тия от Бангладеш бягат баш шот имат твърде много вода ;)

Посмалете малко, лъжете като дърти римляни.

Flioink

"Климатични мигранти"? Айде скрийте се с тези глупости, това са нелегални джагали, които търсят социални помощи в развитите страни. Пришълци от изостанали ислямистски дупки, които пренасят злобата и пресъпността си в развитите общества.

Америка в лицето на Тръмп каза, че няма изменение на климата и затова всички мигранти да заминават за Америка.

бай Путин каза същото - човекът няма нищо общо с климатичните промени.

С 25% от финансовия ресурс на планетата може да се решат всички тези проблеми! Да ама не!!!

Хайде стига манипулации! "Климатични мигранти", друг път! Нелегални имигранти, бягащи от мизерия вследствие висока раждаемост и пренаселеност. Вместо да ми приказвате глупости за "климатични мигранти", вземете мерки за ограничаване на раждаемостта! Веднага! Щото живеещите в тези таритории продължават да раждат средно по 9-10 деца.

Е и? И всичките тия трябва да се довлечат в Европа? Ама щели да се увеличат с 85%, ами да им пратят хуманитарна помощ-презервативи и контрацептиви и толкова. Стига са се размножавали като животни.

Който я пише тая Новина, е чужд Шпионин, или българин- Предател.Арабите и негрите нека умират. За да я има България още 1000 години, Ако някой арабин или негър влезе в България или Европа, трябва да го у.б.и.я.т. Нека става на риба и да бяга в океана.

Ще отидат на Луната или на Марс

Ако парите, които се дават за оръжия се вложат в напояване, и нови енергийни технологии, светът ще стане едно добро място за живеене, но няма да се случи. Кадафи например искаше да построи напоителна система в пустинята ( е и отказване от долара), но му спретнаха набързо едно утилизиране.

Значи китайците могат да провеждат рестриктивна политика по овладяване прираста чрез контрол на раждаемостта....но неразвитите страни не могат да сложат брояч на коремите на циганките? В Бирма будистите могат да контролират емоциите и жизненият си стандарт, но в Бангладеш се плодят като скакалци и после Бирма е виновна за пълчищата примати на границата? Дори чеченеца Кадиров обяви джихад в помощ на Бангладеш....

Като за начало, "климатичните" "мигранти" да спрат да се размножават като бактерии и гарантирано ще се намалят проблемите на цялата планета.

И къде ще мигрират ?климата ще се промени по цялата планета .ако не пазим планетата си къде ще отидем друга няма.