Ремонтират 570 км пътища с 311 млн. лева

Ежедневно се извършват текущи ремонтни дейности по републиканските пътища, за да се подобри състоянието на пътната мрежа, съобщиха от Пътната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират 570 км пътища с 311 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кллко струва колко сте се оползотвприат хилки сте се откраднат

Кллко струва колко сте се оползотвприат хилки сте се откраднат

Ква стана тя? Магистралите ,пътищата ,инфраструктурата на Боце го предадоха! Нещата с които се хвалеше и гордо пъчеше шкембе пред евродупетатита се оказаха колос с глинени крачета! А какво да кажем за ниските доходи,миграцията,смъртността и ОГРОМНАТА ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ? Пълен провал на шепа крадливи некадърни ,,политици"! Много неприятно е ,че те са озурпирали властта и не могат умните да се вредят от тях!На България и трябва един Путин и един стадион китайски тип,само тогава ще има лъч надежда!

Какво от горе изброеното не е вярно?Дай аргументи против това,което е написал човека! Ако си прав ще ти турна плюсче,но не вярвам!

Първо ще трябва да си запълнят дупките в душите си и мозъците-за да се спре това унищожение

ХЕГРАМОТНИЦИ-ДУПКИТЕ ПРИ ВЛАЖНО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВАРЯТ СЪС ЦИМЕНТ/БЕТОН/,А В СУХО ВРЕМЕ С АСФАЛТ. ИНАЧЕ СМОЛАТА НЕ СЛЕПВА И ОТНОВО И ОТНОВО СИ ПОПРАВЯМЕ ДУПКИТЕ И СИ ИМАМЕ РАБОТА ЗА ГОДИНИ. Е И БАЗА ЗА КОРУПЦИЯ

Те не слагат смола,крадят парите с които трябва да купят смолата,просто е!

аз асфалт не ям, не ме интересуват вашите пътища. само искате да си правите кефа и да си карате новите коли.бойко да даде от неговите пари за пътищата.

"Ний хасфалт не ядем" - мъдро заключи Манго и сръчка дръгливата си крава напреко през калните ниви да "бере" кой каквото е оставил, забравил или все още неприбрал

По-точно боядисат. Главният бояджия. Ремонт на ремнтираните ремонти.

Парите ще бъдат "усвоени" бързо и няма даже да се разбере в чии джобове са влезли. Има едно село Самуилово, Старозагорско в средата на триъгълника между Чирпан, Стара Загора и Димитровград до което от дупки и трапове не можеш да стигнеш, ако не си с трактор. Не го броят нито към Чирпан, нито към Ст. Загора нито към Димитровград и въпреки, че от преврата насам се изредиха кметове от всички политически формации, никой не успя да оправи пътя. По соц. време всичко беше асвалт, но сега от него няма и следа и дори с колело не може да се мине. Това е кажи речи единствената "демократична" придобивка на селото, което на времето беше огромно, със училище, голямо стопанство с машинен парк и магазини, от които сега няма и помен, а жителите му са останали вече около педесетина души, с тенденцията и те да изчезнат - и всичко това заради срамното, отчайващо състояние на това, което някога се е наричало шосе/ път. Един господ знае колко ли селища в България са на това дередже, осъдени да изчезнат, заради престъпното административно отношение на управляващите ни!

Има и едно село Ставерци-Плевенска област. Там е като след бомбардировка ,същото е и в с.Гостиля по пътя от Ставерци до гр.Кнежа.

Ей скали са тия бре! Близо милион на дупка се пада! Дайте и на мен и аз се признавам незабавно за дупка! И 200 000 ми стигат. Да не търкам талончетата на пеевски и черепа като изтрещеняк! Ако може де. Обещавам да не пиша лошо, неудобно и да си трая поне една седмица! Направо се "продавам", за 200 000 бимбарици! Герберски артист да си в днешно време! Тая партия ще започне да събира нови тълпи партизани и дисиденти, дето не са разбрали за "Девети" и "Десети". Какви артисти!

Е ами то е ясно , че с тия пари не могат да се направят никакви ремонти. Предлагам да се увеличат парите на 570 млн. ( за да останат и малко пари за ремонт).

DEBM крадливото боклучиво племе герберско.

ЛЪЖАТ , ЛЪЖАТ , ЛЪЖАТ, това го могат гербаджиите, пак се подготвя голямо крадене, нищо няма да направят , догодина пак дупки и дупки.

А ще се оправи ли пътя Сливница-Гургулят? Всяка пролет питаме, здрави коли не останаха, здрави бъбреци също и всички пломби испаднаха! ДУПКИ, цели Ями! Как да ходим в големия град на работа, като в селата е глад и мизерия. А пък ако искаме да минем от Гургулят през Ракита към Брезник, там пътя вече го няма, нямаааа дупки, в които и тир може да пропадне!

И какво толкова? Всяка година ги ремонтират и понеже слагат боклуци като материали на есен пак ще а готови.... Явно на някой горе много му отърва да има постоянно пътища с огромни ями, за да се дърпат едни пари спешно, а пък след тях остава едно голямо нищо.... и 5милиарда да дадете с това качество до 6 месеца пак ще са зейнали ямите..... осъзнайте се бе олигофрени.

Качеството оправете, там където се направят ремонти, участъците издържат максимум година и почват да се рушат.

Яко лъжат Бойко.

Брей, то направо без пари работят бе, направо на червено излизат, то 311 млн. пара ли са?

вместо дупки бабунки, а носачите все така се чупят

ДАрик цитира Баце, който рекъл: До всека дупка полицай! Само не ми е ясно какъв ще бъде - полегнал или праф. И нема да има нужда от табели - на всеки метър може да питаш: Абе, старши от дека да мина за Софето, напр.

Баце си ви клати сума ти мандати!

Това вече е друго нещо. Ще ни обвинявате, че некачествено строим и крадем от пътища, няма такова нещо. А сега елате ни кажете колко дупки сме запълнили за тия 311 млн. лева и къде са отишли. Ходи ми брой запълнените дупки. Тия вече си ни се смеят както им дойде

ремонт не може да помогне.Трябва си изриване до чиста земя и нов път, но по възможност фирмата дето ще го прави да не е от нашия континент, а от по далече!

.. да плюят сега! Те асфалт не ядат, те искат ..за всекиму според...потребностите!! Жалки изчадия, едни провалени съдби, купени срещу шепа копейки!!!

Там е голямата кражба, в ремонтите.

А бе кога ще ремонтирате пътя Лясковец-Елена, защото тече ВТОРА ГОДИНА от изсичането на дърветата в участъка : МИНДЯ-РАЗПОПОВЦИ???

30 години само лъжи!

аха, значи ще съсипят 570км пътища и ще откраднат 311млн.лева. Добре де, не може ли за разнообразие този път да откраднат парите и да измрат от сифилис? Така поне няма да развалят пътищата а и ще отърват света (ясно е, че тук не им е Родина) от толкова много зло.

По 550 лв на метър за ремонт??? Че те нови да са ще е по евтино. А като си знаем и качеството на ремонта....

По 600 лв на метър за ремонт? Почти колкото за 4 лентови Нова магистрала....