ЕС е ”безусловно солидарен” с Лондон по случая ”Скрипал”

ЕС призова Русия да отговори на въпросите за използването на токсично вещество срещу бивш неин шпионин във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - ЕС е ”безусловно солидарен” с Лондон по случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е този съюз да се разпуска. Нищо свястно не излиза от него с такива папуняци начело. И явно никой от тях не се интересува какво мислят нормалните хора от коренните населения на държавите - членки.

Загледайте внимателно снимката. Ама тия танцуват ли, целуват ли се или се уговарят за нощеска? Какво да ги прави човек - кръвта им ври, бръмбарите в главата летят,летят като бели гълъби в сивото небе... Каква солидарност, какви пет лева. Става въпрос за други работи, ама съвсем други работи!

Последен валс като ги гледам тия двамцата защото европейците вече не си поплюват и на еврогейския ще да му се стиснато гърлището дето го ненапълни за толкова години..Договорките за брекзит трябва да се подкрепят с такава ''подкрепа''....

Жалко е присъствието в световната политика на всеки който е безусловно солидарен. Значи просто го няма.

Жалко е присъствието в световната политика на всеки който е безусловно солидарен. Значи просто го няма.

Тези на снимката какво се канят да правят? ЕС го обърнаха на софт порно канал има и гей програма

Путин трябва да го подкарат за търговията на хероин от изток за европейските държави от където печели по 30 милиарда долара за година

О-л -и-г-о-ф-р-ен

четох изказването на руски експерт, работил над подобни вещества, който каза, че съставките на едно такова вещество са строго индивидуални според страната на производство, нещо като пръстови отпечатъци. и причината да отказват да предоставят веществото на руски специалисти е да не се направи съпоставка с пазещия се като във всички военни лаборатории като портон даун образец, понеже няма да съвпадне съставът на компонентите. нещо като почерка било, строго индивидуално.

мирзаянов, президент на татарстан в изгнание. този живее и работи в Русия и е доктор на химическите науки, биохимик и т.н. .

е името на експерта. Пускам откъса на руски, дир, както гледам масово оставя публикации на руски или на английски, в случая, ако трият - тяхна си работа. К отравлению бывшего полковника ГРУ Сергея Скрипаля и его дочери Юлии в Великобритании вряд ли причастна Россия. Такое заявление сделал РИА Новости доктор химических наук, профессор Леонид Ринк, входивший в советское время в группу разработчиков отравляющей системы Новичок. По его словам, об этом свидетельствует то, что все пострадавшие живы. Значит, либо это вовсе не система "Новичок", либо она была плохо "сварена", халтурно применена. Или же сразу после применения англичане использовали антидот, а для этого надо было знать, чем именно ты отравляешь, сказал эксперт. Он счел, что даже малограмотные российские диверсанты не стали бы применять единственный препарат российского происхождения, поскольку это просто смешно и недопустимо. Ринк также указал, что для профессионалов технология Новичка общедоступна, его может сделать любая фармацевтическая или химическая корпорация. Однако точную рецептуру воспроизвести сложно, и поэтому британцы не дают образец Москве, уверен он.

Toва ми прилича на обвиненията на Ирак за химическо оръжие, обявяват ти война само за съмнение, стотици хиляди жертви . В 21 век турция избива милиони и прави геноцид на цял един народ, но там всичко е нормално , медиите съответно мълчат, защото големия шеф е благословил клането. В тази война на интереси медиите са най-хладнокръвния убиец.

Как беше казал един "свръхчовек" от немски произход? "ЕДНА ЛЪЖА, ПОВТОРЕНА СТО ПЪТИ СТАВА ИСТИНА". Не беше ли хер Гьобелс?

Изборът на изразни средства и думи! Най-вероятно, предполагаем, възможен... А Скотланд ярд и следователите още събират улики. Скотланд ярд заяви по ВВС, че след месец ще има становище. Но политиците вече са готови с присъдата.

Явно чичо Тръмп е звъннал в Брюксел и е дал команда как да се реагира ....

Русия не приема ултиматуми от никой.Или обвинения от типа "лайкли посибъл".

срещу бивш британски шпионин-руснак, ако бъдем точни. освен това кое гарантира, че докладът на експертите ще бъде непреднамерен и коректен? имат ли в ОЗХО образец от веществото? ако имат - значи и те може да са замесени според логиката на джонсън и ко. след толкова протакане и отказ да се представи веществото на експерти на обвиняваната страна? резилът е безусловно пълен.

ето, изказването е от днес: Аз мисля, че на първия етап ние ще поверим разследването на техническите експерти на ОЗХО... Ще видим, какви изводи ще направят те, каза Джонсън в интервю пред Deutsche Welle. ----------------------------- по подразбиране -ако резултатите не ни устройват, няма да ги признаем и ще търсим други, разбирай - по-сговорчиви експерти. ------- на 19 март специалистите от ОЗХО пристъпиха към работа на място то на инцидента в Солсбъри.

То русия превърна в държавна дейност търговията с хероин от Афганистан,Индия,Пакистан,Ирак за Европа.Литвиненко им разкри кирливите ризи и го убиха.Правят по 30 милиарда долара годишно

Требе да си много смел чиляк, та да не те е страх да се целунеш с нашенския "лакост" на външните дела...Сичко си има, даже и съответния размер зъби...

Смотаните еврогейци се накензаха яко! Нищобритания-пинчерчето на САЩ продължава да джавка, но вече губи глас! Италия, Гърция, Унгария отказаха да подкрепят текст набеждаващ Русия, след като пинчерчето не може да представи доказателства!Смех, смех, еврогейски съюз и верващите в него!Язък за усилията на нашата подложка да се сложи най-първа, та всички да видят колко е вярна!

на подобен долнопробен фалш отдавна не бях ставал свидетел.... тия от ЕС мислят всички за тотални малоумници...

Уважаемый господин президент, от всего сердца поздравляю вас с очередным избранием президентом Российской Федерации. Сегодня как никогда важно продолжать диалог и поддерживать отношения между нашими государствами и народами. Ангела Меркель

Ей като е голям дръвник руския патриарх и ето нашето моме го прегръща фриц. Кофти но в Ес всички се прегръщат. Направо да повърнеш от такива ласки, но като се сетиш за онзи сибирски дръвник и направо гледаш на самотата като на спасение от криви перверзници.

Лондон дава заден ход по случая "Скрипал"! Борис Джонсън е заявил, че Лондон е съгласен с условията на Москва! :))))

Когааа?

Пълен ташак е цялата работа . . пушилка. Ройтерс показа Асадсъс своя автомобил в Източната дъга, Турция влезе в Арфин, съобщават за прелитане на хамерикански вертолети и евакуиране на чуждестранни инструктури. Гледам в България само Блитц съобщи за самоубийството на украинския пилот. Всичко останало пее песента на Щурците - Тишина. Голям зор ще е докато си отиде тая ЕС-комисия, бъгана се, и с политиката си за емигрантите, и с джендър-идеологията си . . . . . пък ние се дръвчим тука

Да твърдиш, че отровата е (Х), означава, че имаш еталон, (точната формула) ЗА ДА СЪПОСТАВИШ!!!! ТОЕСТ ТИ САМИЯ МОЖЕШ ДА ПРИТЕЖАВАШ ОТРОВАТА И ДА Я ПОЛЗВАШ!!!!!!!!! ТОЕСТ, ЧЕ АНГЛИЯ Е НАГЛОСАКСОНСКА ДЪРЖАВА!!!!..........това им каза руския представител в ООН!!!!!!!!:))))))))

Даа, ЕС! "...че е много вероятно отговорността да е на Руската федерация..."?! Е добре, ама: "Няма успех без истината" Шарл дьо Гол

нашия външен министър- жена няма ли ? та до го стегне малко . разгонил се е и излага цяла България

Някой по-долу пита "Къде са доказателствата, че е била Русия?" А къде са доказателствата, че е "новичок"? И всички солдарни! С какво солидарни? С бездоказателсвени твърдения?

Русия е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Русия. ЕС е територия, под командата на Туск, Юнкер и Таяни. За тези тримката нито един европеец не е гласувал. И затова ЕС не е демократичен!

НЕ Е ВЕРЕН.ОЩЕ НЕ ГО Е ПОЗДРАВИЛА. ОТ ГЕРБ ПО СЛУЧАЙ НАЗНАЧЕНИЯ ПОЗДРАВЯВАТ - МЪЖЕТЕ С КУЧЕНЦЕ,ЖЕНИТЕ С КОТЕНЦЕ ИЛИ ДРУГА РОШАВА ЖИВОТИНКА!

Същите "песни" пееше и Соломон Паси като външен министър през 2003 година, когато Блеър лъжеше за химическите оръжия на Садам... Защо никой не си спомня за лъжите, които се лееха от "цялата демократична общност" тогава? И как да повярвам на т.нар. МИ-6, като зная и българската приказка за "лъжливото овчарче"? Ама като има Овце- ще има и такива овчарчета, докато не дойдат истинските вълци... или мечки!

Мисля, че грешите! Никой не е забравил лъжите, но и никоя медия от официозите на "цялата демократична общност" няма да публикува този факт!

Последен валс за тези !!!

Туй,без да мислиш,да се ангажираш с лъжи и недоказани твърдения е наистина опасно за Родината. Ще я отзовем май тази немислеща некадърница....

моми и момци не така пубиично де!Заставате отпред заставате ОТЗАД.САМО ЗА СВАЛКИ МИСЛИТЕ!Другите ви ЛИЦЕМЕРНИ И ДЖЕНДЪРСКИ ПОЗИ СА НИ ИЗВСНИ!ПЛЮЛИ СА СИ МОЗЪЦИТЕ!

След тия изявленения ТИЯ да не вземат да бомбардират Москаля, както Америка Садам?

Тези от снимката няма да ги коментирам. Доста хора са го направили цветно и широкоекранно ...коментирането. Да се не притурям и аз. Имам въпрос: Ако след време има Народен съд са случващото се в последните 28-м години у нас и тази Захариева ли ще бъде от т.н. "Избит цвят на нацията"? Щото и ония от 1945-та .....нали и те така ...Разни ценности, идеи и ос Рим, Берлин и Токио.... Та за това питам, щото ми е жал за "цвета".

В ЕС всичко е безусловен рефлекс, щом е срещу Русия! Просто като кучето на Павлов, в нашия случай е кучка!:))

на мен това "безусловно солидарен" ми звучи като "безусловно капитулирал". все пак британия си плаща да ѝ верват. все пак знаете ли колко брюкселска бюрокрация едвам свързва двата края от тези пари.

Побъркаха народа гадовете ,никой до миналата година не знаеше какво е това ,,джендър ,,и ,,новичок,, а сега всеки ден по 100 пъти!

Значи шефа на предизборния щаб на путин признава че са имали изгода от отравянето на Скрипал. "Обвиненията били сплотили избирателите около ядрото на силата"

Ако наистина са го направили те, значи са предвидили или управляват реакциите на ЦРУ и МИ6. Толкова ли са тъпи в тези структори, та не изчакаха да излязат резултатите от разследването, а не веднага да обвиняват Путин. Колко версии вече лансираха? Е, поне не го обявиха преди отрявянето, както обявиха падането на една от зградите на 11.09( после я покриха де)

Значи все пак, не е бил Путин? Колко жалко! А толкова се надявахме Путин да му изпълни присъдата на тоя предател! А бе, знаете ли какво се сещам? Че той и най големият предател на Русия е в Лондон бе! За дядя Горби не остана ли малко от новака?

Тези не можаха ли да измислят по размито и неопределено изявление? Досегашното "Вервайте ни" поне беше някак мистично, а сегашното.... "ЕС приема изключително сериозно преценката на правителството на Великобритания, че е много вероятно отговорността да е на Руската федерация."

Видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак--та и нашите политици!!!

В знак на благодарност Англия ще се плати членския внос в пълен размер докато напусне ( всъщност на ЕС най-много ще липсват английските пари).

Задачка, закачка! Кой от двата джендъра на снимката е активния и кой пасивния! Секс шоповете напоследък отчитат големи продажби на пенис колани. Защо ли? Дали не си завират очилата по всички дупки за компенсация! Еврейски слугинажни утрепки!

Kойто не е чувал за третия закон на Нютон...... именно, че всяко действие получава равно по сила и обратно по посока противодействие. Какви ли не държави, подлагани на санкции и външен натиск, десетилетия наред досега са доказвали, че тази закономерност от физиката работи с пълна сила и в политиката. Дваж по валидно е това за държава с размерите, манталитета и историята на Русия.

Бля, бля, бля. Къде сим на англичаните доказателствата, че са били Русия? Егаси чуковете. И тия чак напълно солидарни били хахахахахахахах :D

една от целите на отравянето бе "консолидирането на "здравите" сили", чрез старият общ враг на "демокрацията" - рашата. разбира се, че за един разумен човек е необяснимо извършителят на това престъпление да се подпише с "новичок" (демек новият президент на русия), но аз лично отдавна съм се отказал да търся здрав разум в подобни актове на безумието. за хайко маас е по-добре да не правя коментари, защото той е известен с въвеждането на интернет цензурата и ще вземат да ми цензурират мнението, както неграмотно направиха с гърдите на Свободата от францата във фацебука, който също цензурира по заповед на меркел и хайко. с този външен министър от кохортата турбо-троцкистите неолиберали, германия ще спечели много... врагове.

Доста фриволно поведение, за дама, за външен министър , може би става.Ами ако беше мъж, пак ли така щяха да се награбят, сега разбирам защо се въвеждат тези джендърски работи- да няма въпроси и коментари.Етооо, видя се, че сме изостанали...Не ги разбираме тези европейски обноски...