Тереза Мей: Москва има мотив за отравянето на Скрипал

Британският премиер Тереза Мей отново заяви, че Русия е виновна за отравянето на бившия руски шпионин и двоен агент Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Москва има мотив за отравянето на Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

Нали според демокрацията всеки е невинен до доказване на противното . ЗАЩО винаги големите демокраций си позволяват да обвиняват Русия без никакви доказателства . Имала мотив , май имала и от отровата . Ами не харесвам комшията и имам пистолет ..... дано някой не го гръмне , че според мей ще съм аз със сигурност .

На лудата грозница Терезия не й ли омързна да бълва измислици, клевети. Същото както преди 3 години след свалянето на Малайзийския самолет над Донбас, както преди 28 години заради белия прашец от Багдад... Оня ден авторът на злодеянието със самолета в Украйна се самоуби в знак на справедливост и разкаяние. Да очкваме ли че след 3 години тая кучка и бясния пес Джонси ще се самоубият?! Езва ли, то жидоподлеците не се самоубиват, те само убиват, обикновено с отравяне.

Аз мисля че Тереза зМей го е отровила лично...:)!!!Само тя има мотив за това!!!

Крадецът вика "Дръжте крадеца!" Тереза Май с тази шуматевица отвлича вниманието на хора от скандала със стотици изнасилвания на английските деца, които са били потулвани докато Мей е била шеф на тяхното МВР. Тази гадина не е случайно е бездетна, тъпа и толкова грозна

Ей сега да излезе някой руснак на отговорен пост и да каже: "Да, ние го отровихме защото .... Извинявайте, повече няма да правим така.". И тогава тази ще блокира съвсем.

НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ОТРОВАТА ИЗОБЩО не е била НОВИЧОК?Путин каза че" АКО СА ОТРОВЕНИ СЪС НЕЯ ИЗОБШО ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА СА ЖИВИ"Англичаните няма да могат да докажат каква е отровата. Там ги стиска ЧЕПИКА!

тук има несто и сега ни отвличат вниманието с тези неста.

безспорно е, че русия има мотив, но да чака толкова години за да отрови двойния агент, при това точно преди важни събития в русия и да се подпише с "новичок" е доста плиткоумно. не знам кои тайни служби действат по този явен начин. ако не паспорти, поне визитки на престъпниците не намерихте ли на местопрестъплението? щяха да помогнат много за решаването на случая.

да не забравя да допълня, че подобни методи за "отстраняване" на един-двама, като при това не се обръща никакво внимание на колатералните жертви е запазена марка не само на водещи "демокрации", но и на подкрепяните от тях умерени главорези.

Нашата пръдла е солидарна с Тереза Мей. Напомня ми за следния виц: Американец французин и Бай Ганьо се возят във влак. При тях влиза мадама. По едно време мадамата пръднала. Французинът веднага се направил на джентълмен: - Извинете ме! - казал французина. След малко оная пак се изпуснала. - Моля, да ме извините! - казал американеца. На българина му се допушило и казал: - Ей момчета аз отивам да пуша, ако тая се насере да знаете че съм аз.

"По думите й Москва "има мотив и намерение и това, което наблюдаваме, е част от модела на поведение на Русия в Европа", добави премиерът" Москва на сълзи не вярва, г-жо Тереза. Още повече на английски.

Мотивът на Москва е пределно ясен ... да помогне на Лондон с ПРИКРИВАНЕТО НА ПЕДОФИЛСКИЯ СКАНДАЛ .... аа грешка, то това било Лондонския мотив, Московския още го търсим.

Д-р Уотсън към Шерлок: - Холмс, ти уверен ли си , че Русия е отровила Скрипал? -Разбира се, Уотсън, иначе защо трябваше да го отравяме???

Те тая на снимката , познах я , ми изтрови кокошките. Има и мотив , по тъпа е от тях.

СТРАННО ТАЗИ И СЕГАШНИЯ МИН-Р НА МВР СА ОДИН ДОЛ ДРЕНКИ - УРУНГЕЛИ

Ингилизите станаха за резил с тая тетка.

... много станаха недоебаните! Искат си, ама незнаят как. Пък тези като Мей, Меркел и да не изброявам и за околовръстното не стават.

А МОЖЕ БИ ИМАТЕ И ......ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, А ....ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМАТЕ ...........ТЕРЕЗМЕЙ, А ???????????

БВП от ЦЪРЪУ 7 RUSSIA $4,000,000,000,000 2017 EST. 8 INDONESIA $3,243,000,000,000 2017 EST. 9 BRAZIL $3,219,000,000,000 2017 EST. 10 UNITED KINGDOM $2,880,000,000,000 2017 EST.

ХА, ХА, ХА!

добре де ама какъв е мотива все пак Защо като се има предвид ,що джафкане, от злоба и безсилие му фърлиха англичаните ,излиза че те доста по сериозни намерения и от там мотиви имат да утрепат някой еи тъй Дори и само от страха да не отпаднат на първата фаза на световното

От речта и въобще не става ясно какъв е, според нея, "мотивът" на Москва.

Тереза казва, че Москва имала мотив... Но не казва КАКЪВ Е ТОЙ?! Щото ако реши да обясни какъв е мотива, ще стане за смях пред всички. Защото нищо смислено не може да измисли като мотив!

Kalin

Единствените които нямат мотив а и са и единствения потърпевш са руснаците така че тая съвсем е изкукала

Не е изкукала тази! Знае защо го прави, всичко е нарочно и с цел!

Тая посредствена женица дори и след изявлението на детектива от Скотланд Ярд , който я уличи в лъжа , продължава да си измисля и да се закопава!Англосаксонски инат и наглост!

Всички вещици на земята и да приземят метлите. До кога ще смятате, че вие с нещо сте по добри от другите и имате право да им размахвате назидателно пръст. Времето на колоните отмина отдавна и безвъзвратно. Нима ЕС и САЩ не се месят в изборите навсякъде по света и натрапват тяхната псевдо демокрация. ДОКАЗАТЕЛСТВА ИСКАМЕ А НЕ ЛЪЖИ.

Ти го питаш за доказателства, то ти обяснява кой имал мотиви ... Все едно слушам "обоснованото предположение" на Цвъцко от преди няколко години по повод на атентата в Бургас под диктовка на Израел

Тия политици от ЕС, дали знаят какво мислят гражданите им, или просто това не ги интересува?!?!

Москва има мотив... но и Лондон има мотив.. дори и САЩ имат такъв...

Москва има мотив, но едва ли точно преди изборите биха го допуснали. Защо не са го направили преди години и тоя предател по-малко да е издал. Атаката е свързана с тази от Сирия и виновници са САЩ.

Точно преди изборите в Русия, да отровят този предател е глупаво! Точно обратното, мотив имат САЩ, Англия, Украйна и отчасти западна Европа, защото им нареждат. Това е положението.

Отдавна наблюдавам реакциите и държането на г-жа Мейл. Отговорно и професионално мога да констатирам, че тази дама има сериозен проблем. Болна е!

Бабата съвсем изплиска лигена. Нещо съвсем е загубила връзка с реалността. Наличието на мотив само по себе си не доказва вина. А тъпото бабе даже не е измислили още мотива. Абе скалъпена отгоре отгоре работа....аматьорщина.

"Москва има мотив" - чета в заглавието - и нищо за никакъв мотив в статията - аз ли нещо прапускам??

Мей го е премълчала, защото е секретен (да не се изпусне за МИ6).

Англосаксонските терористи Англия,ФАЩ,Австралия имат мотив,не Русия.

Мотив за убийството имат Украйна и Англия ! Защо прехвърлят на Русия ,която не иска и да чува за него !

ЛЪЖЦИ! Масонска англичанска пропаганда. Ами вие нямате ли мотив да го отровите? Например да обвините Русия, както брат ви масон Буш"измамника" обвини Садам, че имал химически оръжия. Пъклен народ, извратени джендъри, извратена нация, смесена от родствена кръв заради богатства.

И англичанинът Тони Блеър лъжеше в съучастие с Буш за измисленото ядрено оръжие на Ирак. Заметоха скандала, мина само с оставката му. Няма причини да се вярва на думата на английски премиер оттогава насам най-малко.

И аз имам мотив да чукам Анжелина Джоли, ама не я чукам.

До там ли изпадна запада. Ами Терезке, кажи какъв е мотива или млъкни.

Очаквам скоро лъжливите лицемери да кажат, че част от същото БОВ е открито в Сирия, надушено лично от "овчарката" Роска.

Един Руснак нарече Тереза Мей - Старуха Шапокляк ! Уплетоха се в своите лъжи като пиле във фекалии ! Сега търсят разни помощници и желаещи да мразят Русия заедно ! Нищо вярно няма и няма логика , а е Комично и Трагико- Комично ! Сами си го направили сами си го решавайте !

За да и а убийство, със сигурност е нужен мотив. Това е вярно. Тереза Мей казва, е има мотив, но така и не каза какъв е! Русия са разменили, този вербуван от UK агент, преди 10г. За какво им е да го убиват сега? Бил е в руски затвор и ако е змаел нещо ценно, то със сигурност им го е казал. Тогава какъв е мотива?

Истината е, че Путин сам е пристигнал в Англия и е сипал малко Новичок на Скрипал. Мей се е крила зад една кола и всичко е видяла - вярвайте и плиззз. А мотивът е ясен- бабата не е пуснала на Путин. Въобще голем смех

Не разбирам, защо Русия запазва дипломатичния тон и търпи тези нагли джендъри!?? "Русия има мотив" "Русия е виновна" "Това е част от политиката на Русия към Западащия свят"...Какъв мотив има Русия ,в какво е виновна..!?? Разбира се джендърите не са длъжни да дават обяснения!?

Ами защото тука важи истината че ''крадеца вика най силно дръжте крадеца'' и е безсмислено да се занимават с изкукуригалата, загубила почва под краката си а от там и махане от поста мей..Каквото и да им се говори тая е една развалена плоча на два глас а с външния и...и ни приема ни предава..

Туй кръвосмешеното джендър не го показвайте.

Англичаните са долни инцести.

Та някой от Вас разбра какъв е МОТИВА ?? Не е нормално премиерът на Великобритания да говори с общи приказки, лековато и безотговорно !!

Натиск върху Русия? Конфискация на руски активи? Забрана на RT в UK? ...?

OmPoBeH

И аз се опитвам да си обясня това истерично поведение на хора, които принципни трябва да са много по-сдържани. В случая се държат доста отчаяно, като притиснати в ъгъла, сякаш това е единственното нещо което може да бъде направено. Странни са. Много.

И какъв е мотива? ЩЕ НЕЩО НЕ ГО РАЗБРАХ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ? ( или е като предоставените до сега доказателства .... )

Като не го знае как да го каже завалийката дето се е оплела в толкова лъжи и манипулации та се чуди от къде да започне да излиза...Мотива е при ингилизите а снимката с инези ''защитените'' и другите НЕзащитени до тях е много показтелен че и службите им са се оплели в кълчища..

Накрая от списъка ще останат две държави които произвеждат тази отрова .

А къде е мотива?

Имам усещането, че и тази е на хранилка при Путин. Най напред започна с разбиването на ЕС. Сега пък му помогна да спечели изборите. Истински ужас. Където и да се обърнеш руски агенти.