Ердоган ще поиска сметка от ЕС къде са парите за бежанците

Във Варна Турция ще попита Европейския съюз за останалата част от общо 3-те милиарда евро, отпуснати за сирийските бежанци, живеещи в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган ще поиска сметка от ЕС къде са парите за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май няма да ги види скоро ....

В момента Волен и Веждито са на посешение в Люблянка от там оперативка в 1 лаборатория на центьр Сколково инж.химик Зарукян им показва стол рьчна изработка стил Султансараи Петерхофф с кармзь дамаска напоена с полонии и талии и капсули вградени вьв вьтрешноста на стола с уран 238 и полонии .До руснаците е достигнала информация че Султана страда от дебелото черво има 2 операции Водещия ГРУ офицер инж.химик от секретна лаборатория в Урал споделя че всеки седнал за повече от 1минута и половина ...... отива на гости при 72 девици Освен ако не носи оловни екраниращи спонджбоп квадратни гащи черен арменски хумор

какви са тия коментари бе,това лие бıлгарското гостоприемство,не забраваъте можеш да се биъеш с турчин до краъ ама никога няма дате удари в грıб,не може да ти сервира отрова както мислите вие, а между другото мит знае кого как и с какви средства да пази султан ердоган ,косıм не може да падне от главата му,на 26 март ще се уверите.

Който го е поканил той да дава парите.

Само по СКАТ тв Любо Желев каза истината кьде аджебь отиват ПАРИТЕ за издрьжка на Сирииците вПалатково лагери на Турска територия / Тц тц тц ИОК НЕотиват там отиват за ТУРСКИЯ АСКЕЕР в АФРИН за бомби и танкове по кюрдите Никакви пари за мустакатия ЧЕРКЕЗ само Новичок и СОДИУМЕН ФЛУРОЦЕТАТ/наи ефикасната отрова за Сьрце НЕоставяща следи при аутопсия сделано в кгб/в ШЕРБЕТА баклавата локума и шам фьстька

Раиона на Варна- Евскиноград е свлачищна зона моце да се отцепи огромно к-во земна масаж да падне пред кортежа .Ердоган ше се изплаши ше помисли че акция на местните арменци и АСАЛА ще се изпоти ши вдигне крьвно охраната ше тьрси партизани-хашомери арменци тогава Веждито ше се доближи скрито и ще изпьлни мисията Лимонада на ПРАХ на дрьжката на лимузината ако Султана идва с хеликоптер вьв вьздуха се пуска ято изгладнели гларуси или 5-6 щьркела право кьм перките и така патаклама заподозрени няма ако реши Султана да плава с малка яхта Волен звьни в щаба на Руските Космични сили и генЖихарев нарежда пуск на СУРА мощно ионизаращ изльчване изневиделица над Варненския залив облаците светкавично са сгьстават стават черни тьмни излиза торнадо 5 тастепен вдига 8-9 бала вьлна и обрьща яхта виновни Природата

Не знам що за гордост имат турците, нито ме интересува от какво точно се гордеят. Може би от арменския геноцид или от Батак са така горди. Със сигурност обаче никой не им дължи никакви пари. А че някакви брюкселски мишки смело обещават и раздават чужди пари е отделен въпрос. Освен това никой не е длъжен да приема в страната си граждани на чужди страни. А че някакво си продажно правителство е обещало на друго такова заселване, си е техен проблем. Не дължим пари на изнудвачи и не сме длъжни да заселваме и търпим никого. Освен ако не сме окупирани.

Време е ВЕЖДИЧКАТА да блесне като ЗВЕЗДИЧКА да влезе в Евскиноград като Национален герои на Балканите спасител на Кюрдистан баш ЮНАК на Сириския народ и да СИПЕ 1 кгбеиска ЛИМОНАДА/старичок/ на височаищия мустакат гост еи така докато Боко го забаламосва Веждито изскача от Ботаническата фрадина сипва отровата в лимонадата облича неопрен кьдето го чака руска мини подводница да го откара вКрим кцдето да издялка 1 мечка от камьк подарьк заПутин

Може да сложат Ердоган в клетка, както са сложили Башибозука- Султан Баязид. И до го показваме в Европа, какво сме хванали.

Тука незряли пъпчиви тинове ли коментират?!? Давате ли си сметка, че орките, ако се сурнат, ще ви смачкат като мравки!!!!

Арабската Измама я Разкрихме.Тия 60 души- Нашественици- Башибозуци, наричащи се ""бежанци", които са влезли в България, трябва да ги намерим и да ги у.б.и.е.м.Тия изроди избиха Сърбите в Косово и искат да завземат Македония, а нападат и цяла Европа.. За да я има България още 1000 години, трябва да избием всички нашественици- араби, турци, н.е.г.р.и, опитали да влязат в страната.

Не искаме мюсюлмански смръдльовци от майната си, пък било то с квота и без квота!!!

Много сте малки, за да имате претенции. Силата ти стига, колкото да ошамариш жена си, след вечерната ракия. хо хо хо

Ердоган да не се уфлянква, ами да каже какво стана с обезщетението за имотите на Тракийските бежанци, дето от сумалъка ти години има взето решение, а Турция нищо не плаща!!!

постоянно мрънкате за истории от преди век а, като Ердо спомене нещо за граници от тогава скачаате като...ужилени. Квот било ,било. Крайно време е да погледнем напред вече!

на гол тумбак, чивте пищови...

изобщо нищо нямаше да пита...

"къде са парите "-така е питал и Атила вожда на хуните, и след като ги е получавал се е изтеглял... до следващата година и после отново нападал и пак искал пари.

от къде знае какво щял да попита турчина? Да не е Ванга?

"Ердоган ще поиска сметка от ЕС къде са парите за бежанците" А аз питам, къде са парите за обезщетения на бежанците от Одринска Тракия?!

хаъде,хаъдее брıкнете се по джобовете .

Ердоган иска османска империя, но ако може някой друг да му плати масрафа. ЕС трябва да му кажат да се оправя сам, ако приятелят му с малките ръчички и меките китки се огъне, ние знаем как да действаме!

Той да обясни на ЕС колко точно струват сараите му с 1000 стаи - 5 или 7 милиарда?

Точно къде са парите? За геноцида на българските тракийски християни извършен от турците?

за арменците също да каже феса

Тези мигранти да бъдат насочени към Саудитска арабия и другите богати страни в арабския полуостров. Европа се напълни с уроди.

Изключително резонен въпрос на един изключителен мъж!!! Дълбок поклон пред гениално-борбения Ердоган, възправил мощно мускулесто-едрата си снага и възвисил нависоко дълбоко-праведната си душа в неравно-люта битка срещу Световно-конспиративната Инсинуация, Корупция, Измама и Духовна Гнилост, сипещи се като отровно-вонящ Водопад на Разчекнатите Неистини и Гнусни Лъжи от устите, телата, аурите, ореолите и други видими и невидими с просто око отверстия и дупки на еврогейско-джендърските представители на пропаднало-долнопробния ЕС, обсебил със сила и политически шанраж ,с долнопробни уйдурми и ужасяващи мурафети най-видните ръководни постове в огромно-безплодната Еврогейска на Мерзкото Зло с раззинато от пяна вонливо Кривоустие, с хлъзгаво-омазнено туловище, с медузено-октоподски пипала на Разложението, разперени като огромни кървави Миоми към девствената душа на Турския Просперитет и Толерантност, към Правата и Свободите на Малцинствата, към Вярата и Надеждата на нерадо-плачущите 3 милиона мигранти, към безкрайно-развитата турска необятна Земя, скрила под своите тежки поли и рокли един богоизбран народ, танцуващ вечния Кючек-Ода на Радостта с една друга, безкрайно-развита в културно, исконимическо, социално измерение държава с най-галещото за ухото име Русия, държава-майка на всички сибирски етнически племена, държава-закрилница на Общочовешките ценности и достижения, държава, покровителствана от самия Аллах и неговия верен роб - великия политик, хуманист, енциклопедист, пълководец г-н Путин, да се слави и прославя вовеки веков омайно-славното му име наравно с името на Ердога в целия свят, Космос, Вселена, та дори и до милиардите паралелни Мултивселеним, Космически Големи Взривове и мощни радиационно-звездни изригвания под формата на Нови, СуперНови, УлтраСуперНови и ХиперУлтраСуперНови Надежди и Молитви за Мир, Благоденствие и прослава за всички 123 Малцинства в Булгаристан! Поклон!

ГЕРБджендъра от Банкя,от Земунския клан,който стана 150 кила що не пита османския си господар къде са парите за избитите и прогонени тракийски българи?

Ха сега де! "Къде са парите?" - БОКО като председател на големото шоу отговаря: "Ма виж какви пътища съм построил за турската армия в БГ- дупка до дупка".

Те това ердогане няма да хареса и на твоя приятел боко да знаеш че бая кражби трябва да прикрива ако рече да ти отговори:(((((

Готиното е че откъдето и да го погледнем Бойко е набутан От рдна страна Ердоган ще е недоволен че е взел малко пари Меркел също ще е бясна че се харчи заради Борисов Любопитен съм дали Борисов ще настоява България да плаща отделно на Турция за бежанците ?

борисов ще носи шербета и ще пита - желаете ли още нещо?

Нашата страна поела ангажимент да приеме 160 сирийци. Който е поел ангажимента, да го изпълнява. Той си има име, няма как да е цялата страна. Ще си ги настани у дома, ако няма място, може да им плаща хотел и всички други екстри, а те да се записват на училище и курсове с парите, които им внася по сметки ЕС. Да спазват законите, жените да учат, да работят и да не ходят забулени, защото у нас това не е прието и дразни. Тогава са добре дошли.

Една държава не е просто икономическа зона, има неща като етничество, раса, култура и т.н. Не виждам защо да са добре дошли. Можем единствено да загубим от това.

Ха, Ха... Така ще бъде ... ЕС ще плати на Турция и за ооперацията в Сирия и за руските С-400 и за други работи ама няма да разбере,щото не иска , че финансира военни действия..

А где компот?

"писмото, дето си го писал да ми сакаш паре, не сам го получил."

Ми правилно... Нали все някой трябва да му финансира военната операцияв Сирия.... Като в ЕС има политици баляци така ще е ...ще плащаме БСИЧКИ, щото не мпжем да кажем НЕ и да затворим границата.....

Ердоган ще поиска сметка от ЕС къде са парите за бежанците ============== Ердоган да няма грижа и да не се коси - да се обърне за финансиране към Гинка от Пазарджик, тя без проблеми ще го финансира. Само трябва да го оформят като частна сделка, като сделка само между частни фирми.

пари ли искаш ЕрДогане ? За да получиш..трябва да дадеш артик .

кой обещал да плаща! Тоя търси пари за заплати на башибозука си в Сирия!

Най вероятно при този който ЮНКЕР глади по тиквата. Всъшност той нарича гальовно Ердоган - ТЕЙПИ.

тиквата се набутва между тия дето си ги мерят....

Ами кой да разнася шербета, ти ли?

След толкова много фанфари... излиза че Ердоган идва във Варна само за да си поиска обещаните пари;)

Крайно време е да го питаме тоя мустакат шебек за ГЕНОЦИДА над българите и балканите 500 години!!!

На гол тумбак, чивте пищови.

Как може да се докаже, че тези твърдения са истина? Някой правил ли е проверка къде учат тези половин милион деца? И защо ЕС освен че дава милиарди на Турция, трябва допълнително да се натоварва с преводи за всеки отделен човек? Къде е милостивата им религия, която ги стимулира да раждат непрекъснато, но не иска да поеме грижите за родените деца, а ги прехвърля към европейците? Въпроси, на които никой не дава отговор, а европейските лидери щедро раздават парите на данъкоплатците.

Няма страшно - с поднасянето на шербета Брат Бойко ще бръкне в джоба си и с поглед влюбен, както на снимката, ще отсече: "АЗ ще платя."

Тия дето са холандци, французи, датчани, немци никак не обичат да дават кинти, познават турците и знаят, че ако пуснат всички кинти онези ще поискат още. А никой в ЕС не си е правил сметка да дава повече от договореното. Така, че турците ще имат да взимат и малко ще трябва да почакат. Те, разбира се, ще пуснат малко кръв да се види, че не им издържат нервите. После пак.

Поцелуйко ще ги издейства.

И аз това питам ! Къде са парите , които орките ни дължат за Беломорска Тракия , над 30 милиарда са ?!!! Не очаквам банкянския ибрикчия да отправи този въпрос , мекерето му продажно .

Ти сега ли се сети бе дебил да питаш за беломорска тракия? 100 години сливи ли имаше в устата?

Малоумник ,не е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на човека писал поста да пита това!

Догодина изтича ньойския договор . Стогодишен и абсолютно несправедлив , наложен ни от юро/юдогеювете , нашите " добри приятели " . Да сме живи и здрави до тогава :))) П.С. Тройно препечената троянска сливова си е световна класа ::))

Турците твърдят сума около 25 милиона долара, защото се били обезценили. Дето се вика най- големият длъжник на българите били турците. Де да можеше да ни прехвърлят един излаз на Егейско море да може само ние да си граничим с гърците за тая сума, каква хубава работа можеше да стане. Едно пристанище да отворим и два плажа да опънем и стига! И България на две морета пак стига. Нищо, че по линия на ЕС имаме достъп до където си искаме.

"Възрастен мъж се обърна към премиера Бойко Борисов с обръщението другарю и го обвини, че за три мандата не е могъл да оправи държавата. Случката стана по време на връчването на наградите Достойните българи на годината. Борисов не отговори, но бившият министър на културата Вежди Рашидов се почувства длъжен да защити началника си." Тва е нереално.. хахаха.. ;)

Какви пари, какви пет лева ...