Макрон поздрави Путин с два призива

Макрон поздрави Путин и му пожела успех в модернизацията на Русия. Френският президент настоя руският президент твърдо да се бори срещу химическите оръжия.

Обратно в новината

Коментари - Макрон поздрави Путин с два призива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой е Микрон...?

макрон направо си е сбъркал професията. трябвало е да стане съветник на путин, а не президент на францата.

Тази новина противоречи на предишната, че никой от развития запад не е поздравил Путин.

След Щайнмаер, Макрон и Меркел .. сега и Тръмп ще поздрави Путин. Само да стане от сън, че в САЩ е утро.

... по-скоро като се налудува с Мелани, до такава жена спи ли се ?

Западът не е в положение да призовава РФ, чрез Макрон. Западът може само да строи отстрани и да завижда на руснаците...

Ронете крокодилски сълзи соросоиди, Путин е преизбран, няма ги некадърника Горбачов и пияницата Елцин, Русия е в добри ръце.

Този джендър нищо не може да каже на Путин, както и целия Евро-Атлантически Запад, шайка от хиени изклали и обрали целия свят. Четири пъти нападаха Русия, четири пъти руснаците поиха конете си на Сена, сега ще е за пети път същото

Ние не сме против украинския народ, но по отношение на ръководството му-КОНТРОЛЕН/изстрел/

- За кой гласува? - Гласувах срещу всички. - То няма такава опция! - Аз им я нарисувах!

Наше дело право и мы победим!

Френското недоносено петле-геронтофилче под модернизация на Русия сигурно разбира приемане на еврогейските ценности, а именно: джендър-идеологията, развращаване на малолетни още от детската градина (сами да си избират пола на 3 г. възраст), всеки месец гей-паради, квоти за из.вра.те.няци на всяко ниво в политиката, особено по върховете и широко отваряне на границите на Русия за манг.. пардон - мигранти-ислямисти. Е няма как да стане тая работа! Пред такава самоубийствена модерност руснаците предпочитат консервативните семейни и християнски ценности. Имат и оръжие, с което да ги защитят. Така че тази ротшилдова марионетка може да спре да поучава Путин уж под формата на поздравления ;)

нещастен, поздравявашгенетично обременен енкаведист, изпълнен с комплекси и омраза към нормалните хора и готов да палне, безда се колебае, фитила на една последна световна война ???

маи теб те друса злобата повече от него :)

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" нама нищо общо с демокрация и свобода. Ето защо никой представителен политик - лидер в САЩ или ЕС няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1.Какво е демокрация; 2. Какво е свобода. Представителната "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е свобода. Какво е демокрация. Какво е лъжа. А сега какво.

страха човече е управлявал винаги ! хората в америка ги е страх от полицаите ... от законите , които са само в полза на богатите ... не че са много мили и добри американците ...

"Газпром" демонтира стотици километри от "Турски поток" Това означава, че в компанията са изгубили надежда в обозримо бъдеще да превърнат газопровода в мащабен износ за Европа

ха ха ха ... а бе цървул , я погледни дължината на трасето и прецени с тъпата си тимберица откъде ще демонтират стотици километри тръби ... що не си гледаш геи парада вместо да седиш тук ...

МАКРОН моли ПУТИН,да не сподели сатбата на Наполеон в РУСИА

А Макрон е бил посъветван да ремонтира баба Бриджит.

Путин и Брижит Макрон са почти набори, дори той е по-голям с половина година.

Подчитател на Британската Енциклопедия , предполагам илил как да се интерпретира твоето тълкуване?

и те стигнаха до същият извод - първоначални сексуални признаци , прочее. Прав си , само Лох-Нес на ремонт ли подлежи ? А Вестминстър , може ли да се обремонтира ?

дава акъл на Путин?!?! Егати порнографията!

Снима се нова серия: "Империите си разменят поздравления." В ролята на новия капитан Соло: един летец. В ролята на познатата принцеса: един канцлер. В ролята на р2д2: двама високи мъже. Търси се Чубака.

Чубака е висок 228 см з перуката( актьора 221)- трудно ще се намери заместник!!

кой каза" перука"?

живее отвъд голямата вода.

ЗАЩО ЧОВЕКЪТ ДНЕС НЕ Е ЧОВЕК, А ТОЙ Е САМО ЕДНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ, ТОЙ Е САМО ЕДНА БИОЛОГИЧНА СТОКА Глобалното бедствие НАСТЪПИ вследствие на съмнителни представителни политически и финансови машинации на шепа "хора". Става все по-очевидно, че натрупаните ОГРОМНИ дългове от тях НЕ могат да се изплатят от останалите "хора". Цялата система е базирана именно на ТОЗИ дълг, дълг натрупан от шепа хора - привилегирован елит и паразит, а останалите ТРЯБВА да платят този дълг, той не е техен дълг, но е НАЛОЖЕНО чрез постоянно: физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху теб, всеки ден, ти да го платиш. Загубата на доверие в тази безумна система, наложена безусловно върху теб я срива напълно. Дългът, дори да е въображаем, пари без никакво реално покритие, пари без никаква реална стойност сами по себе си, е създаден срещу някакво обезпечение. Базира се на идеята, че НЕЩО ще бъде направено, за да се погаси. Вижда се, че хората са това обезпечение, вижда се, че ти си това обезпечение. Само дългът на САЩ натрупан от шепа хора, привилегирован елит и паразит, чрез представителни политици и духовници е десетки стотици трилиони долари, и НЕ може да се изплати с ЦЯЛОТО световно производство. При население от седем милиарда жители, ограничени ресурси, неустойчиво потребление и рухване на САМО една от основните системи: петрол (енергия), вода или храна, тогава терминът обезпечение, от англ. collateral damage - допустима жертва, Ви разкрива всичко. Вече няма свободен човек, а има само готова, допустима и лесна жертва, тази жертва си ти, който и да си ти, където и да си ти. Представителните политици и духовниците никога не искат свободен човек, те винаги искат хората да са като овце - биологична стока, безусловно подчинени на овчаря си. Човекът днес е само една стока, защото това е много изгодно само на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, ЛИДЕР и останалите, господар и роб. Там където има двоен стандарт, там винаги има робство или фашизъм. Там винаги има роб-стока и господар, този който притежава биологичната стока, този който те притежава теб безусловно, този който те притежава теб законно. Защото само тогава за ЛИДЕРИТЕ - господарите има във всеки един момент: готови, допустими и лесни жертви. Вие вече не сте хора, днес вие сте готови, допустими и лесни жертви - биологична стока. Вие сте продадени, вие сте купени десетки пъти през вашия така наречен живот, защото сте биологична стока, а не свободен човек тук и сега.

престани моля те, с тая твоя разбунтувана консуматорска идея за свобода- ти си като мида, която обяснява на раците как се лети.

Голямата въпросителна в Европа не само се явява отношението администрация Тръмп , както и американски възгледи към Европа , но ни по-малко , ни по-вече един всъщност само по-специализирани среди обсъздан въпрос за статут на Гренландия . Да , тази пустиния от лед , малко население , почти въпрос какво правим в район като антарктатида . Също ? Политически Гренландия , аргументи насам натам , принадлежи към Дания , сиреч е "всъщност" част от Евро-Съюз , асоцииран член , или какво и да е описанието. Докато в политическата сцена тази тема обикновено е изключена от дебат . Там се намира един камък , заслужаващ напълно както описание подмолен , така припъни , така темел . Апетитите се състоят нито скрито , нито открито в следното : 1. Англия-Норвегия-САЩ претендират за политическа промяна на сатут-кво в техен интерес. 1.1 Дания се отказва 1.1.1 Евро Съюз вече се занимава в водите около Гренландия , както и на сушата от Гренландия с таски, тарфи, правила по арчин Англия-Норвегия-САЩ . Ето , какво обикномено липсва в общата картина , или е само очертан като неизвестно облачно време. Естетствено , не само това ...

пред Нас като европейци , може би като Евро Съюз , въпросителната се състои в следното (помежду друго): I. вътрешно в евро съюз противопоставеност на нашият евро-урал да се преодолее - хем брюксел-запад , хем брюксел-изток (висшеград) . II. да намираме позиция относно Гренландия III= да се даде перспектива нова за развитеи на евро-атлантическият сьюз , както в икономическия , както в териториалния , така и общо в правен-отбранителен спъктър ... погледнато например от Международната Космическа Станция . IV. да не забравим , има и други Хот-Спот в света .

Много обичам да ми предават само едната страна на разговора. Какъв е смисъла ...

а за крим нямаше ли поне думичка ,за украйна ?или ви се поизясниха вече тия истории ?

Успех с модернизацията...това е по-скоро обидно. Човек би очаквал в 21ви век тези вече да се модернизирала. Звучи ми като едно време, хората се поздравяваха с честита баня...хахаха

Защо като едно време? И сега се поздравяваме - хем по два пъти дневно. Но явно смисъла на традицията ви убягва. Виж, във френско и особено в ингилейско банята е събитие.

Макарончо да се крие до кюлотите на баба си и да си кротува!!!

путин е помолил макрон да предаде много поздрави на баба си .

Е, Брижит Макрон е родена на 13 април 1953 г., а Владимир Путин е роден на 7 октомври 1952 г. . Все пак той е 6 месеца по- голям от съпругата на Макарон.

след безуспешната английска атака имаща в себе си определени вариации на тема - щом цирка при нас е ежедневие що да ни Ви го пуснем и на Вас настъпи изтрезняването само да острова стана за присмех в бездарните си опити да прави цирк от всичко

всичко това идва да докаже, че френската дипломация чете форума на дир.бг от ранни зори и си крои политиката съответно. таман мислеха другояче да постъпят обаче нашите колоси на огненото слово и талантливото перо ги убедиха да поемат този път волю-неволю.

Валежите от поздрави ще продължат около три денонощия. После ще изгрее слънце, някои ще изтрезнеят, пък и на руснаците сега им е урожая. Защото всички се сдухват да хулят Путин, а сега, изведнъж забравили какво са говорили до вчера решават, че виждат нов, човек, нов Путин ни лук яли, ни лук мирисали. Не знам дали Путин е отвратителен, но лицемерието на всичките тия хора е отвратително. Дори не е дипломатично. вчера се клеха на англичаните и сочеха по Кремъл днес същия господар на Кремъл тихо се усмихва на поздравителите... Колко са жалки! Няма как да не си го мисли и да се чувства победител. Това косвено показва, че на Западът не му пука дори и за опита за убийство с химическо оръжие на когото и да е.

А защо да им пука щом го правят...

тва си е стандартното и съвсем класическо поведение на европейските к*рви...

переСТРОЙКАТА отдавнa отмина ! Пари нема- действайте ..... по санкциите!

ама нали запада не го поздравяваше вее

Макрончо на Бонапарт се прави. Путин, какво има в леглото а Макрончо.

От де туй самочувствие на американския васал да дава акъл!!!!!!

Бабоебец, баба.

Жалка картинка са франсетата. Едно време бяха цивилизована държава, а сега са кочина.

....чаршаф гиделим!

Ами ще го поздравяват и на опашка ще се наредят дори.А информацията за отровения двоен агент ще излезе като тази за химическите оръжия на Садам Хюсеин.Предполагам си спомняте че точно англииските тайни служби продъниха ушите на целия свят щото Хюсеин имал химическо оръжие, после същите служби се сложиха в услуга на хамериканците и "потвърдиха" щото Кремъл си избрал настоящия американски президент.Сега за капак точно 10 дни преди президенските избори в Русия сервираха на света поледната си ОПАШАТА ЛЪЖА.На вярващите - честито.

Великден не е сега,бе, езичник такъв виде ли, как се издаде.

Не може да има отчуждение между Европа и руския народ, защото руският народ е неделима част от Европа. Германският президент да влезе в час и да не се изказва неподготвен.

ли е или чернова за обвинителен акт?

неочаквано добра комбинация

Макарон.... видната, долна слуга на рошилд... най-олигархичната банкераска фамилия на 21 век... Френския народ няма никакво право на избор очевидно...

и френския народ е правил ревалюции, завалията

Добре, че си ти, Пенчо от горната махала, да казваш на френския народ, какво да прави!

започна се да го поздравяват започна се без него на никъде или роби на перчема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и в икономиката и в свободата страна която заема всички елементи на менделеев е това е страма !!!!!!!!!!!!!!!!!!нефта сие нефт ама ома материяли за смолето и т.д/ зя ракети ит.д за които само путин казва на кого трябва и на кого ядец !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не са се променили много от всв.Борш,водка и някой да ги яха им е дстатъчно.А вова и шепа олигарси това и чакат.Русия си е колос на глинени крака.

Kолос на глинени крака? Така си мислеха шведи, после франсета, някъкъв австрийски немец.... Всички изгниха, а Русия си е на мястото. Учи история, после и да плачеш - късно е...

Ами да, то и сега се вижда, гнила Швеция, гнила Франция, гнила Австрия ... а Русия си е точно на мястото :)

ти в кой свят живееш,очевидно не в днешния.

Полека лека , всички ще кандисат ! Накрая , каквото каже Путин това ще става !

моля ти се, кажи му да каже да спечеля джакпота!!

ето бе, другари, видяхте ли, че го поздравиха? вие искате от рано сабахлем да търчат, още неотворили очи, неизпили кафето, неизяли кроасаните... е, мноо искате.

мЪдуро ги изпревари!

той е пъргавелко

Пак долни подмятания. Ама какво да очакваш от един джендър. Ще мине време, никой няма да си спомня за Макрон. Няма да е така обаче с личността Путин.

Е поне българските ребята няма да сменят портрета на стената.

всички в тоя свят вече здраво пестят и рециклират...

Може би така са го "посъветвали" едни там, заради доброто старо време.Все пак те са собствениците на русия.

Така както сте го ''написали'' излиза че макрончо е взел да дава урочци на Путин , да го назидава, да му препоръчва без да си давате сметка че или той е залухав или вие не разбирате какво ви диктуват..

На мястото на Макрон аз също така щях да изразя "дълбоко безпокойство" от ситуацията в Източна Гута, тъй като според някои източници там има бойци от френските и британските сили за специални операции, обкръжени от лошия Асад. Може би французите имат друг подход от англичаните, те искат да се споразумеят, а британците смятат че като изпадат в истерии това ще свърши работа.

Издишааа, издиша товаришь Путин, едно време Брежнев печелеше с 99.9%

ма не е демократично така. в демокрацията се печели с други проценти. и ето на.

Ми то в нашата ФГ демокрация три пъти се печели от има няма 20% гласували 50% дали вот за тези дето три пъти уж печелят. Има да си мечтаем за така организирани избори като в Русия,а сме има няма по-малко население от една Москва... Та така - нашата жабка си знае гьола, ама му вика море.

С трети призив Маркон падна на колене :)

Боже какви простотии! Руснаците им писна от измислената евро-демокрацията и това много ясно си пролича на изборите! Русия може без Европа, но Европа не може без Русия. Докато не го разберат западните лидери, няма да се подобрят отношенията с Русия - със или без Путин ...

и кое е онова руско нещо без което не може европа :))) ??? газ ? ами тя е под 25% от газовия пазар на европа ... пшеница ? ами тя е под 10% от пазара в европа ! нещо друго да споменеш ? ... одеколона е за вътрешно потребление в рашата , ама в европа все ще се справим без одеколон :)))

Не си го пожелавай, че ако врътнат кранчето ние сме за оплакване!

гледам расията поръчва кораби във франция, а не е обратното ... та викаш без руските военни поръчки нема да се оправим в европа, а ?

Х-хи, какви пожелания е изпратил Макарончо... Макрон-внуче да се учи от Щайнмайер!

Макрон се предаде! :))) Чакаме следващите...

Все още чакам доказателства от грозноватите нагличани, но още са само с голи приказки и обвинения...

лицемерие, достойно за книгата на гинес

Такава е играта. Като не знаеш правилата, не се хващай на хорото.