Самоуби се пилотът, свалил, според Москва, ”Полет МН17”

Украинският военен пилот, обвиняван от Русия за свалянето на пътническия самолет на Малайзийските авиолинии през 2014 г., се е самоубил с изстрел от пистолет.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се пилотът, свалил, според Москва, ”Полет МН17” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тия започнаха да се самоубиват

Колкото и да плюете по Путин, факт е, че той продължава да стиска западните "политици" за гушите, а насраните им крачета отдолу риткат ли риткат.

В съзнанието на нормалните хора свалянето на малайзийския самолет е дело на на: или на руснаците, действащи на украинска територия, или на привнесените от путлер про руски доброволци - руски командоси, високо квалифицирани части, обучени да замислят и осъществяват подобни сценарии!!! ИСТИНАТА Е ЕДНА: летиш ли над Русия може да ти се случат всякакви несполуки, вкл. и самоубил се пилот!!!

Пилотът се е самоубил пред очите на свои близки. Категорично никакви съмнения в самоубийството. Пилотите имат здрава психика, особено военните. Явно този е имал сериозни грехове.

На всеки нормален човек е ясно, че Путин няма АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА от свалянето на самолета. Посочете поне една такава. Ползата за западняците обаче за натопяването на Путин в такава зверщина е огромна и очевидна, тъй като малоумните дебили по света (като теб) съвсем не са малко.

с колко кушма се "самоуби" и следите не водят ли към Путин ?!а,сега ,кой свали самолета,същата история както със шпионина,кой уби принцеса Даяна,а сега де ?!

Някак точно сега прилича да са го самоубили. Каквато е практиката и у нас.

Пилотът се е самоубил пред очите на свои близки. Категорично никакви съмнения в самоубийството.

Жалко за този най-добър украински пилот.За да угоди на ЦРУ свали самолета и уби толкова невинни хора за да могат да убедяд света ,че Русия е виновна!Но рано или късно истината винаги излиза на яве.Съвестта на този честен руснак неможа да издържи за невинните жертви по негова вина и се самоуби!Въпреки че ЦРУ му дадоха толкова много пари!Това показва че парите не са всичко в живота.Съвестта го изяждаотвътре!

Дааа...А пък дядо му е свалил Южнокорейския Боинг над Сахалин.

Какви адвокати само са тези български журналистни! Как бранят руската чест!

явно не винаги е особено здравословно за психиката...

Абе не разбирам к'во толкова се церемонят с т'ва разследване?! Още тогава Джон Кери каза пред Ен Би Си, че за свалянето на МН17 има доказателства срещу Русия и т.нар. "проруски сепаратисти", та се чудя що не ги извади и въпросът да приключи, ами го влачат вече 4 години.

ТОВА СИ Е ЕДИНСТВЕННАТА И ТОЧНА ВЕРСИЯ ПОТВЪРДЕНА ОТ УКРАИНЦИТЕ - ОТ КОЙТО ЕСТЕСТВЕННО ИМА И НЕ БАНДЕРОВЦИ ИЛИ ПРОСТО ТРЕЗО МИСЛЕЩИ ХОРА ! ОТ БУКа ПРИ СТРЕЛБА ИМА ИНЕРЦИОНННА (РЕАКТИВНА)СЛЕДА КОЯТО НИКОЙ НЕ Я ВИДЕЛ НИТО НА ВИДЕО НИТО НА ФОТОСНИМКИ . А ТЕЗИ КОЙТО СА СЛУЖИ ИЛИ ПОНЕ СА ЧУВАЛИ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА ДА ИЗТРЕЛЯ ТАКАВА РАКЕТА .ЗВУКЪТ В УШИТЕ ДОСТИГА ПРЕДЕЛ ЧЕ МОЖЕ И ДА СЕ ПУКНЕ ТЪПАНЧЕТЕ . това сии е ракета само че по малка . НА обучение на СИВ в Шабла имах възможность само да я чуя и след това реактивния след който е 10- 15 минути но итова местното населенее не казва !!!!!!!!!

Да и от БУК Боинга си продъжава(двигателите са цели !!!) Шрапнелите нарушават само ламарината

Браво! Нищо че е невярно и противоречи на примера на тази катастрофа - Взврив на БУК точно пред кабината и отстрани, половината кабина я няма, заедно с пилотите, но това са подробности за твоето елитарно мислене.

руснаците са стреляили по него със система "бук" и тои за да избегне да бъде свален се е прекрил с пътническиа самолет..но съвеста явно не му е идържала все пак 200+ вместо един. от гледна точка на руснаците тои е жертвал самолета.. но гледна точка на света руснаците го свалилиха

ТЪПАГАЛ!

tst - ПЪЛЕН ДЕБИЛ

Къде са Анка Днепропетровска диспечерката и Чапаев -нейният началник, които излязоха в безкрайна отпуска още на другия ден. Имаше някакви нахални мухи там, които не искали да кацат на труповете понеже били в някакви зелени локви- формалин. Имаше и някакъв тиловак, който не беше поръчал кетъринг за два обяда на всички пътници, преценил, че не е нужно и прилапал парите но, той даде фира веднага , тъй като" Тилът и в мир воюва"- химн на тиловаците.

деер

Далавери...далавери! Самоленът го свали онзи европейски чиновник, който го прати да лети над главите на обезумели укранци биещи се за... пари и от двете страни!

как да верваме - едни ги тровят, други самообиват.

застрелял се с чужд пистолет с изтрит номер .... типично самоубийство !

Е да, ако на съвестта ти тежат 300 цивилни пътници и кой знае колко избити от тебе в Донбас е нормално да си в постоянна депресия! Казват, че мъртвите не спират да ти се явяват на сън...

КаГеБе съобщава , че украинският пилот са го самоубили , въпреки яростната му съпротива.

БРЦК

Докато е бил на вилата заедно с цялата рода? Тия от КГБ и лично Путин , нали?

ЗАПАДНИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ СА ОЧИСТИЛИ СВИДЕТЕЛЯ :)

Те 80 процентови русофили ще повярват ако им спуснат от Москва и че бившите им шпиони се самоубиват сами със собственоръчно произведен от тях Новичек.

Самоубили са го - едни с химическо оръжие, други се "гърмят". Така действат руснаците.

Даже пред семейството му са го направили...

Няма нужда. То когато главата му е завряна в задника, или по-ското той я замества, няма и да разбере какво му говориш.

Що за логика?!Руснаците пък имат най-малко сметката той да умира...други навярно ги е страх да не би да се разприказва след време или депресията да му активира "спомените" и съвестта.

А имало ли е други свалени самолети през този ден? Ако не, ясно е къде е стрелял украинският пилот. Между впрочем,защо тази версия да е руска? Та тя произтича от самите украинци. Техен пилот е споделил с техен механик! Какво общо има тук Русия? Въпросът е защо се бяга от нея?Ами защото при нея Украйна ще е 100% виновна, а когато се допуска ракета от комплекса "Бук" тогава може да е на опълченците, а може да е и украинска. Няма как да е на опълченците, защото да притежаваш установката още не значи, че ще изстреляш ракетата! Това не ви е оръдие. Без радиолокационният комплекс ракета не може да се изстреля. А опълченците не разполагат с такъв. Самата установка без подобен комплекс е просто безполезна! За какъв дявол им е притрябвало на украинците, да пропускат граждански самолет през зона,където се водят бойни действия? Трябва да са полудели! И най-важният въпрос: Защо се е самоубил такъв млад пилот? Дали нещо не му тежи на съвестта?

От тая версия се бяга, защото не кореспондира по никакъв начинт с фактите. Взрива е бил на 3-4 метра отляво пред кабината на бойнга, а Р-60 е с топлинно насочване, гони целта и поразява двигателите. А какво и дали е споделил, и най-важното, защо го е казал, е отделен въпрос. Вземи освен кремълска пропаганда прочети и нещо друго, и няма да задаваш тъпи въпроси.

Ни съ злагай така. Има и с пасивно радиолокационно насочване. Боингът има радиолокатор в носовата част.

ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО СЕПАРАТИСТИТЕ ИМАТ БУК? ЗАЩО РУСНАЦИТЕ СА ИМ ДОКАРАЛИ БУК? ИЛИ НЯКОЙ РУСКИ ОТПУСКАР Е ДОШЪЛ С БУК НА ПОЧИВКА ТАМ!

Много показателен ник си си сложил, но не мога да се обурна към теб с името ти, че ще ме изтрият. Та ... Те си имат не само БУК, а и танкове и БТРи и какво ли не още. И само не казвай, че не знаеш от къде са оръжията? От където и на другите... Онаследени от СССР

без радиолокационния комплекс може да стреля, ама не знаеш по какво. може боен самолет да уцелиш, може и щъркел. в нашия случай са уцелили пътнически самолет

Човек е свободен докато избира между доброто или злото.Избере ли злото ,вече не е свободен.Съдът е горе на небето .Там всичко се знае.След напускане на земният път ,остават подсъзнанието и свръхсъзнанието.Подсъзнанието е като твърд диск,съдържа информация-постъпки,мисли,чувства. Както е казал Христос"Не се стремете да трупате богатства на Земята,а на небето.Да трупаш богатства на небето ,това значи изпълняване на Божиите закони,придържане към тях-не кради,не лъжи,не убивай,не лъжесвидетелствай и т.н.

Ние се замеряме с думи, но младежът все пак се е самоубил - като офицер. Какво може да депресира толкова много един активен военен пилот, та да реши, че не трябва повече да живее? Женска изневяра? Много съмнително. Тумор в мозъка? Хм ... Постоянно и растящо чувство за вина за причинена от него смърт на хора, на цивилни хора, невинни хора? Много вероятно, според мене най-вероятно. И ако с това чувство за вина се е огледал в очите на ценен от него човек и там е прочел неодобрение, дори присъда? Но това вече е роман ...

След думата "активен" става ясно, че лъжеш, може би да се заблуждаваш добросъвестно, но не е бил активен пилот, а администратор - зам. директор на летище.

Трябва да вярваме,че пилота се е самоубил. Вярваме, че имаме самоубийство в Нови Искър, както самоубийство имаше навремето на Горуня.

Не пробутвай софизми - всеки случай е сам за себе си.

Винаги трябва да се вярва на Москва. Ние си знем,че азбуката идва от македонските земи, че СССР е спасил БГ евреите и пр.дивотиите на Марчето захариева,милата...

A на кого?,на лъжлив боико които е прототип на чудомировият лъжлив съби?

Не.На правдивата Корнелия и овчарчето Сидеров.На тях вярвай.

Ако 43г. СССР не пердашеше наред Немците, и нашите гъзолизци не бяха на ясно какво следва, мислиш ли, че евреите ни щяха да оживеят?

Ако Сталин не подкрепяше Хитлер на западния фронт с природните ресурси на Русия в началото на ВСВ може би доста повече евреи щяха да се спасят.

https://www.youtube.com/watch?v=tHzavUArAXQ На холандците или руснаците имате повече доверие?!

Най-доверие имам на логиката. Логиката каза че руснаците немаха никва файда от свалянето на самолета. Най-много полза имаха американците, щото ЕС се ослушваше за санкциите. Като падна самолета вече мърдане от правата линия немаше. И като се има предвид че в Украйна управляват американците..... Е... има и 1-2% вероятност за случайност, или грешка на някой зенитчик.

И кво ти показва логиката, че не ти се разбира, по твоята логика ракета Р-60 спонтанно решава, че няма да прихваща топлинен сигнал и да "гони" целта, а ще я пресрещне и ще използва взривател за дистанция. И понеже това е ракета от ново поколение, е така е решила да си преправи осколочната глава, та да прилича на тая на БУК. А колкото до това чия е ползата, може да се поспори. На русия бяха наложени санкции заради крим и със свалянето на самолета целеше дискредитиране на Украйна и намаляване на подкрепата за нея от международната общност. Ама щото са много умни руснаците, пак настъпиха мотиката с нескопосаното си изпълнение.

Волошин е отличен летец- летец герой, който участва активно във войната. Заради това ,че е свалил самолета са го направили началник на на някакво летище в Украйна, но е бил през цялото време депресиран Явно защото го е мъчила съвестта.Няма какво да се спори.

Вижте сега, нали е по-добре първо да се помисли, а после да се пише. Дори и да защитавате кауза - за пари, по убеждение или за кефа на баба си... Та въпрос за размисъл, най-важния, водещ към истината - кой разреши на МН-17 да прелети над района на бойните действия? Дали украинското РВД? Защо? Я проверете на flightradar24 колко полета се изпълняват в момента над въпросната територия и отговорите ще започнат да идват по естествен път. И нали не се учудвате, че роднини на жертвите започнаха да съдят Украйна, а тя не може Та докаже нищо в своя подкрепа. Това боен пуск на ЗРК "Бук" не е детска играчка, та да я скриеш. СВЧ излъчване с такава мощност не остава незабелязано, пуск на ракета от такъв комплекс - абсурд.

Полетите над тоя район в същия ден са били над 1000, даже по NG имаше и филм за катастрофата. Малко преди МН 17 от там е прелетях китайски пътнически самолет. Зоната не е била затворена за полети по принцип, а за полети под 9000 м. А пир такава ситуация се информира екипажа за обстановката и той решава дали да мине или не от там. Така че кое точно не ти е ясно.

Вълчо, я разгледай траекторията на въпросният полет и обясни защо се отклонява от тази на назованите от теб други самолети ?

И то точно на изборите в Русия. Има "световна" справедливост май. Висшите сили си знаят работата...

Не се висши сили, а редакторите на ДИР! ТЕ ТРИЯТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ВАС КОМЕНТАРИ!

Не е зле преди да се коментира, да се попрочете това онова, и по възможност не руска пропаганда. Няма как пораженията по боинга да са нанесени от ракета въздух - въздух заради принципа и на поразяване на целта. Ама те копейките от факти не се интересуват, за тях е важно кво е казала москва.

Защо да не се чете руската пропаганда, нали са страна по случая? Ти как си формираш мнението - който ти плаща повече ли?

Точно защото е пропаганда и в 90% от случайте е диаметрално противоположна на истината. Нали руснаците пуснаха снимка уж от сателит, само че небяхя съобразили, че според пропорциите самолета представян за су е по голям от боинга. Нали уж пуснаха и радарен запис, само дето боинга бягаше с МАОХ 1.3, а суто го гонеше с МАХ 1.4, още повече, че вертикалната скорост на СУ беше като за МИГ. А нали се сещаш, че виновния е тоя, който още в началото се опитваше да насочи случая в друга посока.

и пускането на статията от ДИР!

затова ли холандците показаха само половината кабина, без да сглобят и останалата част от нея?

Достатъчно е да се видят дупките от шрапнели по нея! БУК така поразява!Ако е ракета от изтребител, че порази двигателите!

По голяма тъпня не бях чел!

Доказано е холандските следователи - толкова колкото е доказано то великобританските че Москва е отровила оня. Ти можеш ли да си представиш разследването да докаже че украйна е виновна? Ще отиде по дяволите цялата политика на САЩ и Европа. Освен това Москва трябва да е повече от идиот след анексирането на Крим да свали пътнически самолет за да настрои целия свят срещу себе си. Единствените за които имат смисъл от подобна трагедия са украинските лумпени които обвинявайки Москва получват международна подкрепа.

че сепаратистите са го помислили за украински и са стреляли! Дори се похвалиха че са свалили украински самолет.

С мислене не става. Трябва си радар. А работещ радар се засича от много километри и на много места по базите на западна Европа. Къде са данните за работа на такъв радар?

те ли го отклониха от първончалния маршрут, те ли засекретиха разговорите с диспечерите?

Не бе, маймун, украинският пилот помислил, че е самолета на Путин защото е бил оцветен със цветовете на руското знаме, бяло,синьо и червено! Укрите са световни дебили!

За жалост, дори и толкова подробно да им го смелиш, няма как да разберат тези, които просто не искат да разберат... Днешно време човек сам си избира в кое да вярва и дори когато стигането до истината става съвсем логично, това не означава, че тя е за предпочитане от индивида. Всеки живурка със своята собствена, персонална и терапевтична истина.

точно логиката противоречи на написаното от иво, ама то освен пропаганда, трябва и нещо друго да се чете. самия принцип на прихващане на целта от ракета въздух-въздух противоречи на фактите. ама то от руска пропаганда мозъка ти е станал като билярдна топка гладък.

Според международното право страната над чиято територия е извършен терористичният акт е отговорна за всичко. Отделно фактът, че са пренасочили самолета да мине точно от там и на много по ниска височина допринася за Фактическата вина на Украйна в тоя случай.

РУСНАЦИТЕ СА ИМ ГО ИЗПРАТИЛИ. КОЙ Е ВИНОВЕТ?

Всички се оглеждат за да се изнесат от там. С Това убийство на Путин, той им казва, че ще ги накаже където и да се скрият.

клета овча главо, за какъв глад говориш, та Русия изнася храни за половината свят, толкова си неграмотен, че коментарът ти е цяла комедия! Русия изхранва с пшеница половината страни в света Дата на публикуване: 28 02 2018, 08:07 Експортът на хранителни продукти от Русия рязко скочи, благодарение на световното търсене на руското зърно, пише Bloomberg. За последната година доставките от Русия са скочили с 25%, това е най-високият показател от 2012 година. Съдейки по данните на Руския експортен център, тази година те са достигнали $19 млрд. В основата на този рекорд е експортът на пшеница и замразена риба, а също захар. Изданието отбелязва, че Русия е световен лидер по доставката на пшеница, а в последните години тя завзема пазари, продавайки резултатите от добрата си реколта на привлекателни цени.

Още една англосаксонска терористична акция се размириса.

Хората в ЕС носят чорапи.

Чорапи, ама НЕпрани. А в западнАЛА Европа къпането е прецедент.

Нещо украинската версия и тук не издържа.. Да вземе да се гръмне и Порошенко, че да се пооправят нещата.

че поднасяте ПРЕТОПЛЕНАТА ЛЪЖА за украинската намеса! ХОЛАНДЦИТЕ ПОКАЗАХА ЧАСТИ ОТ РАКЕТА "БУК" В ОСТАНКИТЕ НА САМОЛЕТА И В ТЕЛАТА НА ПЪТНИЦИТЕ! БУК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРЕЛЯ ОТ САМОЛЕТ!!!!!

Филмът е направен от краварската National Geografic бе, кре_тен!

Герой на Украйна, боен пилот с 33 бойни полета. Назначен за директор на международно летище. Женен с 2 деца. В украинските СМИ пишат че човека бил много чувствителен към несправедливостта. Те бойните пилоти са известни с нежната си душа.

ставаш чувствителен към несправадливостта и си с нежна вече душа. Особено, ако е пълен с майки и деца. Вземаш мерки. Браво на него, така се прави!

Има да се учат укропитеците на ,,елегантни,, действия от Англия!!!Не лошо и разни съгласни букви да се изпратят там,белким станат гласни.

До момента няма дори едно доказателство за боен пуск на БУК в района. А е нормално да има данни за работа на основния радар (30GHz) които определя координатите на целта, след това на радара за съпровождане на целта ( 50 GHz ) както и за съпровождане на ракетата ( също 50 GHz ). Отделно в ясен ден и населен райнон щеше да има куп снимки на пуска. БУК е 5метрова барутна ракета, стартова маса 1 тон. Дими, фучи, димната следа се вижда на километри. Щеше да има десетки снимки.

Поразителното в сручая е че този район е бил наблюдаван от два АУАКС-а, като един е хвърчал над Румъния а втория над Полша... което значи че или АУАКС-ите не са толкова страшни или че наистина няма данни доказващи руската следа.

Когато свалиха руския самолет в Сирия край турските граници АУАКС-ите също бяха два. Съвпадение някакво...

Рубладжиите се учат как да защитават стара вече разобличена и доказана лъжа - с учебна цел.

Я кажи за доказаната лъжа, заинтригува ме?

ДИР защо ни интересува какво мисли Москва по случаят?? Защо не публикувате доказателствата на холандското разследване по случая?? Този човек не се свалил Боинга, дори не е летял него ден. Тая версия за Су-25 никой не я споменава сериозно.

ДИР.БГ е ориентиран проруски сайт. Това се знае отдавна. Обективността вече липсва, по отношение на политическата тематика. Сайтът е целенасочено управляван и се отчита атаката на руските тролове.Оттам само прогнозата за времето може да се извлече като достоверна информация.

"...Членове на семейството му заявили пред украински медии, че се чувствал депресиран. Те били в апартамента му, когато то се застрелял в неделя. Веднага била извикана линейка, но той починал в болница. ...". Та какви са му били тези членове на семейството...

Не били руснаците. Българите били, но по руска поръчка. И не се е застрелял, а са го отровили със "Старики разбойники" от телевизора. Умрял е от смях. И по никой не е стрелял нито с дъбове нито с букове, ни с ракети. Самолетът си падна сам. Всъщност не... Може и да е още жив? Като Скрипал? В Розуел или Холивууд -фермите за зелени човечета? Може да са там и невинните жертви? МОЖЕ!

нормално , постигнал всичко което е искал и ... се е застрелял ! казал си е имам жена , дете, станах директор ... няма вече какво да постигам , време е да се гръмна

Да защо ли толкова успели хора се самоубиват? И богати?? Айде , да не ти се случва,

Аз вече Произнасям Присъдите Си и на "белия свят", затова някой се самоубиват (Волошин), други ги убиват (Луканов), трети убиват детето си (Московски). Язък, че модераторите нямат чувство за хумор в дир-а.

ДИР не знам защо публикува тая руска пропаганда!! Боинга не е свален от самолет, ами с ракета от земята!! Това беше доказано. Та защо е тая статия?

"Доказано" с фейсбук доказателства?

Доказано от следователите на Холандия, има техен доклад , прочети го , ако можеш. Намерени са поразяващите елементи на ракета на БУК!! Су-25 не би могъл да свали боинга, защото той какви ракети има?? Щеше да удари единият двигател, но боинга има и други двигатели да се приземи!!

Пробват ни дали помним фактите. Освен това явно е тренировка за рублофилите да се научат да защитават вече разобличена и доказана лъжа - с учебна цел. Не виждам друга причина.

Доказано от напушени холандци. Ти като чуеш за холандци какво се сещаш, за летящия холандци или за нааркотици?

Су-25 може да лети на 10 000 метра. Проблемът е че кабината му не е хермерична, това се преодолява със специален стягащ костюм + кислородна маска. Времето за такъв полет е ограничено но напълно достатъчно за предпологаемата атака.

Няма значение, самия конструктор на Су-25 каза че той не може да е свалил Боинга!! Доказано беше че е свален с ракета на БУК!! Няма нужда да фантазираме за тъпи атаки, с специални костюми!! Всеки ще ти каже че Су-25 не е свалило Боинга!!

да бе той и в космоса може да лети, господин разбралият!! Самолета си има таван, на полета, не си фантазирай!!

има си разбира се: "Максимальная высота полета Су-25 до 7 000 10 000 м. Размах крыла 14,36 м., длина 15,36 м., а высота 4,80 м. Вес пустого самолета 9 500 кг., а максимальная взлетная 17 600 кг. Он может развивать скорость до 975 км/ч"

Всеки знае, че Боинга беше свален с ракета на БУК!! Су-25 изобщо не може да стигне височината от 10000 метра.

Жалко за младежа.Но да се живее с такова бреме е немислимо.

Също и пилотът хвърлил атомната бомба над Япония. Съвестта проговаря дори и да си следвал заповеди.

И този го "самоубиха" защото истината рано или късно щеше да излезе наяве!!!

Теб истината няма да те намери, защото ти се криеш старателно от нея.

Я пак и се огледай дали не си още в лудницата!!!

Дир-а, не разбирам кому правите услуги с подобни долнопробни инсинуации и внушения.