Борисов: Поправете пътищата, да има полицаи в малките селища

Премиерът Борисов свика оперативно заседание за битовата престъпност и пътната мрежа в края на зимния сезон.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Поправете пътищата, да има полицаи в малките селища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов: "Дайте на всички по десет хиляди лева безусловен базов доход." Каква решителност! Каква воля! Какъв ум! И за маааалко да стане...

Оффф, аман бе, няма отърване от тези дупки;)) Едно време беше дупки пробиваме всякакви, сега дупки запълваме всякакви...;)

Борисов е като муха без глава.

Нашият чиляк кво се праи на умрела лисица? От много скитане по странство да опрая света, забрай кво става у нашенско. А тука нещата ич не са розови! Зимата и трите дена сняг са му виновни, температурни амплитуди, ала бала...Оня ден пътувах от Стара Загора до София и обратно...Ми хубаво, че нямам пломби, иначе щях да ги събирам по пода на колата...И не говорим само за пътищата...Селата са ужасяващо състояние! Разрухата е навсякъде! С едно ремонтирано на баснословна цена НДК ли ще ни замажеш очите, бре? Ми ний не ходим там, щото сте го заградили, сякаш пазите в него златото на БНБ...Айде да си одиш по живо, по здраво, че с всеки изминал ден се увеличава вероятността да те бият дори...

ще облъчвате хората. Явно се доказаха 10г. Бойко и компания с небивалиците, които сътвориха и продължават. Поредното безумие камерите, ще оправят дупките. Поправете дупките! Колко години в управлението на страната до сега ,какво правехте до сега господа Герб. За състоянието на София нямам думи пълна трагедия. В целият власт имащ държавен апарат цари пълно безхаберие и компетентност. Жалко за всички нас реалисти гледайки безпомощно мачкащата машина на преродилия се Сталин.

Тоя пак плещи врели-некипели. Подиграва се с хората а журанлята наредени да му ядат суджука Долу ГРОБ Долу Боко Оставка, съд, затвор.

ВАЙ АЛЛАХ , СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ИНКАСИРА ЗАГУБИ И В ТУРЦИЯ :)) Рекорден срив на турската лира 2014 - 1.8 ЛИРИ ЗА 1 ДОЛАР 2018 - 3.94 ЛИРИ ЗА 1 ДОЛАР :)) .... ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД ??? - ПОДМИВА СЕ И НА КИЛИМЧЕТО ПРИ ДЯДО ИВАН :))

уволнете борисофф за да мирнат балканите!

новият човек! ето гоооо ...близо е, новият човек, гледа нова теуевизия... А бате бойко е гледал отново сутрешният блок на нова. Так показваха дупки и един селски кмет който сложил камери и няма повее кражби. Честито! вас ви управляват по теуевизията, дебилна държава

Той стои над отгоре и нарежда като мъде Господни.

Ми нали ти и инженер-международничката Лилето Демби направихте пътищата такива, бе боче. Де що магистрала сте построили след три месеца я ремонтирате отново. Да не говорим за тротоарите на прословутата ви София. Не можеш намери тротоар без дупки, изгърбени плочки и бабуни, ще си счупиш краката като минаваш по тях - герберска работа. Мошеници и крадци.

И саниране да ви еба на сичките майкята

Ако направят пътищата както трябва и 5-6 години да няма ремонти, те ще умрат от глад, бе.Нали всяка година трябва да има ремонти и да получават пари.

бе от глад няма да е - те толкова не могат да изядат колкото са окрали, ма един друг ще се изтрепат със сигурност!

А ти, дрОгарю премиерин, защо досега не си оправил дупките и не си пратил полицаи в малките селища?! Зер, бая време си премиерин, па искаш все другите да ти вършат работата. Че, покрай `айдутлука, вземи свърши нещо, джанъм!

Ти не го мисли - той отдавана се оправил

Простотията и наглостта нямат граници! Докато се крадяха милиарди от магистрали ние ги правихме, Цвъки обещаваше във всяко село полицай! Сега "бушоните" са виновни и се свиква оперативно заседание за липсата на професионализъм в двете министерства, които се "управляват" от Гробарите 10 години. Дъно, дъно....

И СЛЕД КАТО ОПРАВИ СВЕТА , РАЗПРЕДЕЛИ ПОТОЦИТЕ С ГАЗА , ЦЕЛУНА ИКОНАТА НА ЕНВЕР ХОДЖА В ТИРАНА .... ... В ПОНЕДЕЛНИК ДЕБЕЛ ХОДЖА ОТ БАНКЯ СЕ ЗАЕ С ТАКОВА ПРОЗАИЧНО НЕЩО КАТО ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА

По-добре ремонтирайте пътищата за да може полицаите да стигнат по-бързо до конфликта. Парите и за двете няма да стигнат а да се дават пари за полицаи е все едно да се налива вода в бъчва без данни.

Какъв ЕС когато министър-председателя ти е мутрафон! И то от най-наглите!

Какво по дяволите? :)

"Във всяка дупка по един полицай, военен или администратор" и НЯМА ДА ИМА ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!!!

"Aз съм прост, и вие сте прости". 2013 "Аз съм несменяем, това и децата го знаят". 2017 "Ние сме най-младият член на ЕС, но сме най-дисциплинираните". 2018

си е елементарен "албански" реотан, едва след 10 години започна да схваща елементарни истини...при 80% "дебили" толкова, ще го чакаме 1000 години, за да докара някаква нормална степен на адекватност. Добре, че се прецака здравната система, та няма да го поддържат толкова години, както навремето Брежнев.

правилно, трябва да са засекретени тези срещи, както беше при бсп. и аз съм за това. не е нужно всички да четат и да знаят.

в последните дни и на различни места по различни поводи бб изръси безумно много глупости. Това ще има ли край...

Господа управници, докога ще подтичквате винаги след събитията? Защо не действате превантивно и винаги все някой и нещо ви е виновен, а вие сте странични наблюдатели и само констатирате?

Сега да ви обясня ! Варна е едно много странно село. Да село е вече! Преди едни избори Боко Тиквоко каза, че ще превърне Варна в село ако не гласуваме за него. Та въпросното вече село ламБите по магистралата до летището се изгасят точно когато народа отива или се връща от работа. Цяла нощ светят пък то има един пукнат самолет и то ако кацне. ЛамБите по основните булевравди 80% не светят. В малките улички пък сту светят ту не светят цикъла е 1мин. светят 5мин . не . Били купени на търг най-евтините. И сега гвоздея на великата идея. Договорите за поддръжка на осветлението свършват всяка година края на декември. После се точат едни търгове, едни претенции и съдения на втори и трети класиран и така до май-юни. Ама лятото слънцето залязва в 21:30, а зимата в 16:30. Никой нищо не поддържа докато не получат нови договори пък накрая те същите. Та питам аз ако ти се спука апандисита или попаднеш в спешен кабинет и доктора ти изцепи ами текат търгове ела след 6 месеца, ко праим тогава?

с бсп напред, само те ще ни оправят; да си върнем сергей и доган на власт:)

Не бе ще ги държим мутромимилиционерите на власт,докато не изчезне и последният българин на тази територия...

Как се нарича автомобилът на пожарникаря? Ускорител на елементарни частици!

бойко върбаков,иди си с добро - некадърник безбожен!!!

Браво на най- силния министър-председател на България !

жалки министри дупки и престъпност министър председател клоун какъв ес

До кога ще им афиширате глупостите на тези Народни храненици!! Говорят неща като че ли никога не са стъпвали на тези пътища!! На Бойко трябва да се даде звание Народен артист,а Министерският съвет да бъде признат за най-добрият театър!!

Тези от министерски съвет, заедно с началника им (така великият министър -председател) са най-обиграните циркови артисти отсам екватора на тази планета! Голям цирк ни правят. Лошото качество на пътищата може да се оправи много лесно, но само ако има воля (нещо, което реално не демонстрират)! Достатъчно е да се разреши на граждански сдружения и организации да правят контрол на качеството по тези строителни обекти (защото точно такива са пътищата). Достатъчно е да се вземе една проба, на произволно място. Тази проба да обхваща всичко от най-горния слой (устойчив на триене и климата асфалт) до най-долния слой (почва, пясък, чакъл). След това да се измерят количествените и качествените показатели на реално вложените в този път материали. И накрая тези показатели да се сверят със счетоводните документи (написани и останали за историята така, както и самите пътища). Там където намерите по-малко количество асфалт от декларираното/заплатеното - веднага шефовете на бригадата и тези от контрола да влизат в затвора! И ще видите как ще спре краденето. Защото каквото и да се баламосваме тук, само поради крадене, качествата на нашите пътища са отвратителни!!!

Какъв ЕС със заплати от 270 евро и пенсии по 100 ???Пълен смях БОЙКООО!VENSEREMOS!!!

само бсп може да ни направи високи заплатите и пенсиите. гласувайте за корнелия..

за малко из нета циркулира видео на сина на Цоло Вутов (шев на Геотехмин, виден строител на магистрали и съветник на Бойко Борисов през първия му мандат), потрошава бутилки шампанско за няколко хиляди евро в най-скъпия швейцарски курорт, на под звуците на Наско Ментата. Видеото беше свалено минути по-късно, но снимки могат да се намерят. Ето ти елит, ето ти парите за дупките къде са!

Е, това е управник! Обяви края на корупцията и тя изчезна. Обяви края на войната по пътищата и тя спря. Сега обяви края на дупките и безчинствата по селата. Бог да го поживи, оттук нататък ни остава само да се наслаждаваме на стабилността и просперитета ни!

Този не спря да говори лъжи и небивалици. До кога все някой друг ще е виновен за вашата крадливост и некадърност. Кои назначи всичките тези КАЛИНКИ на отговорни постове в АПИ, МВР, НАП, НОИ и др. държавни институции. До кога ще търпим хаоса породен от некадърността и кражбите на тези ГРОБАРИ.

нещата са прости - имаш 1000лв за ремонт, от тях директно крадеш 600лв, с останалите 400 наемаш фирма да прави ремонта, тя за да излезе на минимална печалба - прави ремонта колкото за бог да прости. После идва Бойко и вика - времето е виновно ... Какато каза навремето един боклук - Егати държавата, щом аз съм и вицепремиер Тъжна картинка

Оня ден, в центъра на София, с очите си видях как в дъждовното време група неграмотници загряваше асфалта с газови горелки и поставяше кръпките, ей така напук на дъжда. Нима може да очакваш качествен ремонт от това. За мен ремонтите, особено направени от неграмотни хора, трябва да бъдат инкриминирани. Защото кръпките само харчат пари. Никакъв ефект няма от тях. В смисъл, че има почти незабавен отрицателен ефект - зоната става още повече разрушена. Водата и леда разширяват територията си. А ние се правим, че всичко е наред. И само се прахосват пари и труд (ако така може да се нарече употребата на материали не според технологията).

А БЕ КАК МОЖЕ ТОЯ НАШ НАРОДЕЦ ДА Е ТОЛКОВА СТРАХЛИВ, ТОЛКОВО НАИВЕН, ТОЛКОВА ДОВЕРЧИВ И ТОЛКОВА РАБОЛЕПЕН, ЧЕ ДОРИ ДА ПОЗВОЛИ НАЙ-СВИРЕПИТЕ И НАЙ-СКАПАНИТЕ МАФИОТИ ТЕРОРИСТИ И РЕКЕТЬОРИ ВОЖДОВЕТЕ НА НАЙ-ГНУСНАТА И СВИРЕПА МАФИОТСКА, ТЕРОРИСТИЧНА РЕКЕТЬОРСКА СГАН ХУНТАТА ГЕРБ ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ И ОСТАВЕНИ НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ, ДА УСТАНОВЯТ ТОТАЛНА РОБОВЛАДЕЛКО-ФЕОДАЛНА ГЕРБЕРСКА МЛАСТ, ТОТАЛНО ДА РЕПРЕСИРАТ И ТЕРОРИЗИРАТ, ДА ГРАБЯТ И МАМЯТ НАРОДА И ДА ГО УНИЖАВАТ И МАЧКАТ, ДА СЕ ПОДИГРАВАТ НА НАРОДА, ДА ДЪРЖАТ НАРОДА БЕЗ ПРАВА И БЕЗ СВОБОДА, БЕЗ СПРАВЕДЛИВОСТ И БЕЗ РАВНОПРАВИЕ, БЕЗ СИГУРНОСТ И БЕЗ ЗАКОННОСТ И ДА ДОВЕДАТ НАРОДА ДО УЖАСЯВАЩА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ ДО НАЙ-ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ В СВЕТА ДО ГЕНОЦИД

FuckTheEU

И тогава каква винетка при тия дупки?! Само че ако счупиш джанта можеш да се оплачеш на арменския поп, можеш да опиташ да съдиш общината, но и ако спечелиш ще е след 10-на години влачене по съдилищата, а без винетка не може, моментална глоба! ДОЛУ ГЕРБ! ДОЛУ БОРИСОВ!!!

като го видя тоя,и ми се иска,да взема една лопата,и да му изкопая една дупка,да видя как ще я запълни.

eto tova e istinata draj zdravo samo taka niakoi triabva da raboti za nashta Bulgaria

Живея в голям областен град. От 2012г. се вихрят ремонти по улиците, какво ли не смениха - качеството - отвратително! Преасфалтирана улица издържа няколко месеца!

Санитарииии!

Писна ми от този ЕС. Също така, гербаджиите не е лошо да започнат съвсем малко да работят за хората а не да натягат политика, срещу която почти всички са против, като истанбулската конвенция например.

Вие сериозно ли бе? Свиквате заседание, за да се оправдаете, че сте некадърни? И не, не лошото време ви е виновно за дупките, а некачествената работа. За компетентността на милиционерите да не говорим.

200 хиляди е , ама само държавната администрация...Като сложиш и общинската, отиват някъде към 450 хиляди...При 45 хиляди километра пътна мрежа в България се падат по 10 чиновника на километър...! Ряпа да яде "На всеки километър"!

окрадоха еврофондовете, за да си накупят луксозни коли, обаче няма пътища - ти да видиш, краДлев кр. с красотното автоНобилче. Умните държави си опасаха териториите с прекрасни пътища и магистрали в това време, тук - боклук до боклука, дупка до дупка - много банани за маймуните обаче!

Абе,защо ни занимавате с тоя айдамак!

Тези стенограми могат да подобрят настроението на всеки, който не живее в България.