Преходният период за Брекзит изтича на 31.12.2020 г.

ЕС и Великобритания постигнаха споразумение за условията на преходния период след Брекзит, каза Мишел Барние - главният преговарящ на ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Преходният период за Брекзит изтича на 31.12.2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките! Те така и мойо шеф ма уволни дисциплини(А)рано. Оти съм се бил напил!

Раздяла от която излизаш ... по-обвързан.

Хората искат вън от ЕС час по-скоро! Но соросоидите провлачват!!!!! 2020!! Че да ги напълните още няколко години с орки!!!!

Впрегнати са всички сили за да бъдат изплашени всички държави на които вече им дотегна от политиката на ЕУ. Както казваха старите хора- даваш 100 за да се хванеш на хорото и 200 за да се пуснеш.

Истинските британски граждани се борят да напуснат ЕС! Защо ли?! Не слушайте какво говори Мей. Това е плах в очите! Хората там знаят, че това с отровения шпионин е параван! И Русия няма нищо общо! В момента хората там се борят за откъсването си от ЕС и Германия! Те имат огромен проблем, за който не се говори по медиите - набезите на мигрантите! Хората немогат да се справят с изнасилванията на бели деца в градовете си! Четете и се ровете по темата - изнасилвания на деца в Телфорд! Страната е прогледнала, но вие четете само за изказванията на една шепа отиващи си лидери.

Цензурата там е нечувана. Млади момчета биват убивани всеки ден по улиците, но големите медии премълчават. Хората, които споделят мнение срещу ислям или мигрантите из социалните мрежи биват разследвани от полицията! Изнасилванията на бели деца най- накрая се отрази от БиБиСи единствено след огромен натиск от обществото! Но отново с цензура, не се спомена, че извършителите са пакистанци!

В цитирания от вас случай са замесени местни хора, не емигранти. Ама ако пречи на тезата ви - не го зачитайте този факт ;))

Е*ати тарикатите...

до непродуктивни занимания с прекрояване на законодателства, преговори, напразен разход на обществена енергия, която можеше да се използва за подобряване и укрепване на Европейския Съюз по пътя към неговата федерализация ??? Кое му е лошото в България да има действащи федерални закони, федерална полиция, федерални магистрати, а не туземната мутрогения ???

Федерация да сме! А с кого ще я правим, с Турция, албанска (вече) Македония или с Руската федерация!

тия из...ха егаси бабалугата и сега мажат ли мажат...

Най- после статия за Брекзит, сега и ако пуснете ъпдейт за насилваните деца там цена нямате. Но зажалост сте заети с руската пропаганда.

са царе на празнодумството като наш тиквун! Те за тва и толкова се обичат и се милват кат се видят!

Хайде, до 5 минути да има поне 10 мнениея и за Булзит ;)) Малко дават тези европейци, сигурно други ще ни дават повече. Надминахме циганите..

Така, както е тръгнало, нама да има и Брекзит. Което е добре. За ЕС и за България, имам предвид.

За едни 41.1 милиарда евро не са ли информира? Не са бой!! Обединеното кралство сериозно си върви кам РАЗЕДИНЕНО ТАКОВА.. За Ирландия пак си провери.. За Северна Ирландия обединена с Ирландия - тоже.. За референдума в ЩОТЛАНДИЯ.. Отложения ВТОРИ си прочети..