Нинова: Кърджали е България, Ердоган с поредна провокация

"Кърджали е България. Кърджали е и духовната столица на Източните Родопи.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Кърджали е България, Ердоган с поредна провокация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то пък в кърджали комунистите - китка са, няма що. Нинова харесваме, но не харесваме партията й, да беше отишла и до село Гугутка Нинова, а тогава да видим как щеше да се върне от там-гладна и жадна, пинтии, там не са тракийци, а ...тракиеца гладен от този край ще те нагости, и така по живо по здраво ще те изпрати, а и ако времето е хубаво, ще ти извърти едно чеверме, много са добродушни тракийците ...., но не и комунистите, от този край много страдалци има, и именно не от други, а от комунисти...отнели им земи, животни, каруци и сие Нинова , аз прост човек госпожо Нинова,

Дали си прост тракиец е много спорно, но че си прост трол е сигурно.

кат се появи Нинова и всички герберасти идват като мухи на мед, а те са както знаем са 99.9% дебил матр'ял, та е скука, защото гербераста освен тъп и прост е и престъпник, защото крепи мутри на власт. Нинова в теб ни е надеждата, БГ рядко е имала толкова умен политик, с качества на държавник от световно ниво.Не се давай на тия герберастки дебили, те са престъпници и като такива ще ги третираме.

Еий, че мръсна свиня!тАЯ Е ТОЛКОВА ЗЛОБНА КОЛКОТРО Е ПРОСТА!

Регионът е затънал в бедност... КОЙ смятате, че ще реши проблема с бедността? Можеби г-жа приватизаторката, която на 28 години получи Техноимпекс, и на която синчето й учи за 50 000 $ /семестър в Университета Бъркли, след което същото юначе стана стажант в Голдман Сакс... Ех, бедни ми бедни народе... Продължават да те лъжат онези, които станаха известни с червените куфарчета... Боко е прав - такъв материал това заслужава.

Искаш да управляваш,но нямаме ти доверие,пък и психически не си уравновесена,лесно палиш,податлива си на провокации,най-много да предизвикаш някоя война.

Затова пък сегашните са така уравновесени, че не помнят какво са казали преди два часа.

Няма такива смешници и популисти като тия руски подлоги.Трябва да си уникално куха лейка за да повярваш на другарката Нинова ,27 годишна париватизаторка ,чиито дете днес живее в омразният САЩ.

Децата в САЩ, парите в Швейцария, душата в Русия да живее дружбата между народите.

Нинова: Кърджали е България, а нейната приятелка и по съдбини двете баби, Караянчева: Ботев е България, я ми кажете, кой от двете е по-различна, и двете са от една и съща партия, и тя се казва Българска комунистическа партия, нищо против ссср, но против бояджиите за власт и кокал, нашите бащи се бориха за справедливост, а и прабабите , бабите ни идвайки на тези земи през 1923, и престанете да делите народа на ваши и наши, няма турчин, няма българин, няма циганин, няма мохамеданин, няма арменец, няма евреин ... всички сме хора на този свят, омръзна ни от 1984 всички там горе да се разполагате с нас--народа на България...ПО ВАЖНО ЗА КЪРДЖАЛИИ И РЕГИОНА Е, за българия и Света .... къде са докторите, всичко е в пенсионна възраст, същото е и при учителите(беззъбие, от работа не им остава време да си пооправят зъбките милите, същото е и при компютърните специалисти и сие... тръгнете и потърсете за тези изброени .... и ще се уверите в действителността, народът не иска политика, а иска пример, : компютърни специалисти и сие, а без тях лесно се манипулира народа на бг, лесно ви е сега, с прост народ , лесно се управлява и краде, колкото е да не ви се иска да пишем, това е действителността, дойдоха, видяха, и си тръгнаха, всичко е боклук до боклука мила моя мапноле .... как може да боравиш с компютър без айтиспециалисти, всичко се изниза извънбг, бастуни, беззъбие, това е Кърджали

Ще го награди с целувки!

Заигравахте се с ДПС, че и още, до това се стигна, ако Турция не беше кандидат за ЕС, с Кърджали щеше да е свършено вече, там живеят изцяло турци, Желев започва прогонването на българите, а вие продължихте с вашите областни управители от ДПС, преди вас в Свиленград нямаше нито един турчин, но с областния управител от ДПС в Хасково вие го турцизирахте.

Считам,че всякакви призиви вече са закъснели,особено пък ако са истерични ,както на г-жа Нинова!Пък и тези неща не се решават с призиви!Разделното време е настъпило,часовникът тиктака,въпрос на време е турците да поискат да се отцепят!Моето мнение ,че вече сериозно трябва да се мисли как ще стане това отцепване и какви последствия ще има,та да се минимизират загубите!Примерът с Кипър и Косово трябва да ни убеди,че връщане назад не може да има!А,и помощ не можем да чакаме отникъде!

Про-турчин!

Мисля, че е неприемливо да се поставят под въпрос добросъседските ни отношения. За този словоблудствен протоберанс на Ердоган, България може да отмени срещата между ЕК и Турция. Дори си мисля, че това е била целта на Ердоган, защото е публична тайна, че той никак не иска да види Турция в ЕС. Много от нас също осъзнават, че една привилегирована позиция на Турция ще им е повече от полза, отколкото едно натраливо присъствие, което ще се превърне в борба на две култури, религии и политики. Турция има тоталитарно управление при условията на военно положение. Ние също си имаме военна хунта- генерал премиер и генерал президент какво да са друго и като сложим агентите от ДС, определено държавата е в твърде здрави ръце, за да бъде демократична. Явно времето не позволява да има демократично мислене в две от най- агресивните държави на Балканите.

Кърджали е България, Ботев е България, всичко наизустено от БКП/Бсп, ... Герб

Решетника ли ти го нашепна нощеска .

няма нинова, няма бойко, няма амет и асан, кой има пари, той всичко има днес, от град на град жилища, циганите водят първо място в кърджалда, купуват жилища, къщи от българите и турците, а последните къде им очи видят, а кой няма ще мре в кърджалда, всеки днес се бори за власт и много пари, защото навсякъде е едно голямо нищо, безпаричие, а работят като роби... и какво като си от бсп или герб... нима в герб или бсп , няма не свестни или свестни хора...то градовете станаха села, всички се познават, и какво като кючуков е от бсп, нима е по-добър от дъщерята на Димчо... (покойник, все пак Димчо направи много за града, а първият -- гадни по харектер, както и бабата от герб, добрите хора си проличават от километри, а злите души .... коя е х с у и сие от герб, нима са нещо, повече са в пиенето на успокоителни, но не и за друго да стават, виж за пари и привилегии-да, тук стават, но стават и да удрят млади , а не виждат техните си... грозовати ... с нашите пари помен лесно правят всички ни, на наш гръб лесно се живурка, но нейсе,

Спрете да разделяте народа по всички линии, призова Корнелия Нинова. Единствените, които се занимават системно, целенасочено и крайно упорито с тази дейност сте вие, БСП, драга Курни. За един цигански глас в повече! Защото само на циганите не им хрумва, че партия, който два пъти е фалирала държавата и два пъти банковата система, която е правила заменки, създавала мутри, участвала в приватизацията, източвала енергетиката и всичко останало, може да се промени. Когато Гергов върне откраднатия Панаир, Нинова Техноимекс, а Р.Овч. ТЕЦ-овете и мините, тогава и БСП ще се промени.

Поредна провокация е вашият съюз с ДПС. Не измествай проблемите Корнелио ако не искаш да загубиш.

в смесените региони, Кърджали и сие, истината е следната... в бсп си нямат човек от партията им и при едни нови избори си искат връщането на бройката и тя е : гербспдпс...останете със здраве, и правилно е казал ББ, на избори най-много народа се лъже, лозето иска мотика, а не политика. Кои ще са следващите, знаете ги--едни и същи на хранилка, а и може би прави са, защото трябва след това високи пенсии, привилегии, безплатно пътуване, може да сме овчари, но не сме аптали

Курни , твоя приятел Путин го подучи , като с Крим

Радвайте се на Борисов и учете турски!

Др.Нниова да бяхте обърнали внимание на др.ПРезидент да защити България от нападките на поп Кирил Гундяев. когато нападаше и тропаше по масата.Или това мълчание на пРезидента ви допада.

Преекспонираният проблем с руския патриарх е нищо в сравнение с несекващите апетити на Ердоган

Корнелий

Викаш руския апетит е най-миролюбивия апетит на света . . .

По-добре Нинова да говори с гаджето си Решетников, да озапти малко рашъните, че както е тръгнало след атомната бомба само Сидеров ще се смее!

Г-жа Лъжа проявява завиден двоен стандарт. Значи руски патриарх в София може да се разпорежда, а Ердоган в Кърджали не може?

Другарко Нинова, по приницип си права. Но едва ли върпосното лице може да защити България гдето и да е. За това трябва качеството РОДОЛЮБИЕ, също и ПОЧТЕНОСТ. Вършат работа и синонимните им. Но те са ви чужди, на вас, политиците на днешна България!

Сбъркала е адресът г-жа Нинова, срещата е между ЕС и Президента на Турция - г-н Ердоган, Би следвало да си предяви исканията към г-н Юнкер, който ще преговаря от страната на ЕС /ако се проведе срещата/. Все ми се струва, че тези теми няма да бъдат на дневен ред..., за друго ще се състои срещата.

СТИГА СТЕ СЕ ВТОРАЧВАЛИ В ЕРДОГАН. НА НАС ВСЕ НАКОЙ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН. ТОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН БЪЛГАРИЯ ДА НАМАЛЕЕ В МИРНО ВРЕМЕ С ДВА МИЛИОНА ЧИТАВИ ХОРА. МОХАМЕД АЛИ НЯКОГА КАЗА - МОЯТ ВРАГ НЕ Е ВИЕТНАМСКИЯТ НАРОД. МОЯТ ВРАГ СЕ НАМИРА В БЕЛИЯТ ДОМ. БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ ЧАКА СВОЯТ МОХАМЕД АЛИ, КОЙТО ДА КАЖЕ, КЪДЕ СА ИСТИНСКИТЕ НИ ВРАГОВЕ. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НИЕ СМЕ ВРАГОВЕ САМИ НА СЕБЕ КИ-

За да не сбърка в много от случаите Бойко трябва само да изслуша какво казва Корнелка и да направи точно обратното. Има си правило, а то гласи: "От гнила червена тиква семе не ни трЕбе."

по тая логика влашко нинова може и рим да имат мисли към сердика,а ние да имаме мисли към будапеща,белград и т.н.

Има ли разлика между желанието на руснаците от Крим да се присъединят към Русия и (евентуално) желание на турците от Кърджали да си присъединят към Турция? А, другари? Малоумни амеби, такива..Продажни, дебилни типове..Проумявате ли защо трябва да има санкции срещу Русия?

проумяваш ли каква тъпотия присъща на ограничения ти сороски мозък написа

виж, Соросе, зад едно събитие има история. няма никаква прилика между историята на двете събития.

Няма история бе, кауни червени. Има референдумче, ''еми, така пожелаха хората'' и точка. Дебили, като Радев и Нинова са съгласни

казваш, че да окраднеш нещо и после да си го върнат е същото като да си купиш нещо и после продавача да си го иска.

с един каратистки удар и с ердоган е приключено .

АМА НИЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ДРУГАРКО НИНОВА? Започнах вече да си задавам въпроса - кое е по добре - ТУРСКИЯ ДЕСЯТЪК или ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЕТДЕСЯТЪК? Питайте първолаците , те ще ви кажат.

мек е Борисов и се е целувал и кафета е пил, но никога не е управлявал с ДПС.

ХАХАХАХАХА БАНКЯСНКИЯ СТРАХЛИВЕЦ ОТ ВРЕМЕ ОНО СИ Е ТАКЪВ - ДАЛАВЕРИТЕ ГИ ВЪРШИ НА ТЪМНО.

и това може би го има, но е доста по-трудно. нищо се не знае.

Обявяваме се против намесата на чужди държави във вътрешните дела на България - КАЗВА НИНОВА. А ЗАЩО ТВОЯ СЪПАРТИЕЦ ДРАГО СТОЙНЕВ в качеството му на министър делигира права на ФРИЦА ЙОТИНГЕР от името на България да договаря с ГАЗПРОМ за ЮЖЕН ПОТОК?! За какъв СУВЕРИНИТЕТ говориш , когато ние не сме СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА!! БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНО ЗАВИСИМА ОТ ДЖЕНДЪРИТЕ НА ЕС! НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА. ЕРДОГАН ЩЕ СИ ВЗЕМЕ СВОЕТО , РАШКИТЕ ТЯХНОТО . Това предстои господа - другари!

А ЗАЩО ТВОЯ СЪПАРТИЕЦ ДРАГО СТОЙНЕВ в качеството му на министър делигира права на ФРИЦА ЙОТИНГЕР от името на България да договаря с ГАЗПРОМ за ЮЖЕН ПОТОК?!?!?! ЗАЩОТО ХАМЕРИКАНЦИТЕ ЯКО БЯХА ХВАНАЛИ ЗА ГУШАТА ЕВРОЗЕЛКИТЕ, ДРУГАРКО-ДРУГАРЮ.

На връщане от кърджалийско курнелата да мине през Пловдив, да изиграят с Гергов един казачок в чест на славната победа на Владимир. Може и Решетников да поканят, ама да е някъде по на закрито, че после пак трябва да се лъже!!

гледаш ли какъв казачок друсаме от сабахлем с майката на нацията и лилиту???

да коментира поведението на патриарх Кирил, на Радев и плонжовете на Йотова. И тропането по масата на Киро не я чух да коментира.

като си глух, няма как да чуеш.

Да, ама одобрявате намеса на Русия във вътрешните дела на Украйна..Ще рече, другарко, че си отвратително нагла и доста тъпа. Тези качества са задължителни за лидер на червената групировка

АХЛЕЛЕ, АКО СИ БИЛА В ГОРЯЩИЯ ТЕАТЪР ПРИ ЖИВИТЕ ИЗГОРЕНИ ОТ УКРИТЕ, ДРУГА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ, ДЖЕНДЪРКЕ.

То бива популизъм и демагогия ама чак толкова не бива :(

още малко и нинова ще поиска автономия на власите към които принадлежи по род

Партията, заради която в България имаше новини на турски език, сега се сетила да защитава България.. Колко пъти управлявахте с турци, скъпа Курни? Тогава гласувахте за Пеевски и твърдяхте, че по-готини хора от турците няма. ..сЯ?

БАБУШКЕРО, ТИКВАТА С КОГО УПРАВЛЯВА, МА???

Когато управлявахте с ДПС, не беше затънал. И нямаше и помен от тия проблеми, нали?

Курнеия,какви са мнозинството хора там? Кой прогони българите от там последните години?

В България навсякъде мнозинството са БЪЛГАРИ. Запомнете това!

Настояваме на срещата...в България...министър-председателя на България.. ...Призоваваме го в ролята му на посредник..." Да, де, ама посредникът е .....

Курнелата успешно реши всички проблеми с наводненията в северозапада и то само с два стека минерална вода и сега хукна да оправи и кърджалийско. Най-добре ще е да се целуне публично с Ердоган на някой мост като един неин предшественик!

Ей сельо, не забравяй, че Корнелия няма лостовете на властта и бюджета в ръцете си и това, което си написал е най-малкото заядливо и долно !!

Нинова да се докопа до власт. Ужас!

Обявяваме се против намесата на чужди държави във вътрешните дела на България, подчерта тя. Нинова, дефинирай "чужди държави", че от 3-ти март насам съм изпаднала в почуда Решетников и Гундяев дали да не ги броя за "свои":)) Питам, щото Ерменков, Гергов, че и Сидеров днес пък са изпаднали в унес и такова преклонение пред победата на тавариш Путин, все едно те тук са спечелили президентски избори;) Та объркАх се, Нинова - вече не знам кой да броя за чужд и кой за свой...

само да поискат Кърджали и Бойко ще им го даде. Така де, нали сме комшии. Да опизим добрите съседски отношения. Нали затова тихомълком, без никакви държавни органи да вземат отношение Бойко им върна превратаджиите. Срам, ама какво да правим. Такъв е мат'риала.

ПРЕЗИДЕНТ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТ! Президента Радев да ходи при Президента Ердоган, Борисов е министър председател!

ами дайте им студена минерална водица бе нинова,и след това идете при ердоган и си изложете доводите,а и да знаете че там обичат такива надарени невести като вас оядени със приватизационни парички, а колкото до ердогановите мисли се обърнете към новия велик президент на русия ако ви стиска да си покажете кирливите ризи пред него дето го краднехте заедно с оня очилатия крадец,и недейте се заиграва с тоя въпрос че от дпс ще ви търкат сол на главата и на другите избори няма да имате и 4%

Ако цяла България е под контрола на САЩ и ЕС, рано или късно може да се очаква да бъде търгувана, включително и с Турция. Това е струва ми се по-болезнено, а не какво казал Ердоган.

А Ердоган не би трабвало въобще да идва в България. Доста неуместно след думите му.

Как цяла България бе? 35% от икономиката е под контрола на Русия. А Толстой ще я купи цялата.

Нека да не е под контрол на Русия. Кой тука е говорил за РУсия?