Жена беше убита в Перник, задържаха дъщеря й

57-годишна жена е била убита в Перник. Сигналът за случая е подаден в 10.25 часа днес, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Жена беше убита в Перник, задържаха дъщеря й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо: Какво става нема конвенция и женурята подивя, не ги броя вече убийствата и насилията публикувани в медиите от последните дни извършени от жени. Второ: Я сега некой мастит експерт да обясни таз женица как щеше да бъде защитена от конвенцията.....

Статията е написана доста некоректно и провокативно най-малкото поради факта , че в Перник всички са психично болни , шепата , които не са... са толкова прости , че нищо друго няма значение...

Това е извратено не мислимо да убиеш създателя си изроди.

Психичните проблеми (в статията са споменати) не прощават. Хора дори с не толкова тежки психични проблеми могат да бъдат импулсивни, опасни, агресивни, нямат адекватна оценка на случващото се около тях и стигат до крайни реакции във всички аспекти на живота.

Казах Ви. Такива неща няма. Не са се случили. Законодателството не предвижда това да е възможно! Щом не е написано в Конвенцията, то значи не съществува в "правния мир". Както се казва от български колеги отдавна: "Оно се знае у селото, ама го нема у делото"

Ето ви либералния модел на Запада! Никакви грижи за лудите, оставени на грижите на старите и болните си родители. По-важно е лежачите по канцелариите да се добре, а народът - кучета го яли! Доставено от ГРОБ!

В либералния свят на Запада има инцести , отнемания на деца , разни незнаещи нито пола си , нито за какво са на тази земя.Явно колкото повече трупаш блага и ресурси , толкова повече изпаткваш.

Е, тука е така. Не можеш да вкараш алкохолик на принудително лечение. Не можеш да вкараш принудително луд в лудница. Дори да успееш, там нищо не правят за тях и след няколко месеца като излязат, са още по-зле. Накрая ти причернява и се хващаш за ножа. Затова пък умните глави размишляват как да вкарат семейните обиди в наказателния кодекс. Засега виждам едно спасение - държавата да конфискува всички ножове, ханджари и чекийки от народонаселението. Да се създадат фирми за рязане на хранителни продукти, със строг контрол и отчетност на инструментариума. Също така да се изземат всички триони, чукове, отверки, бормашини, мистрии, лопати, мотики, брадви... бе всичко що е от джелезо и шарени метали. Това за начало. После ша видим. Аааа, и всичкия винкел в Перник и околията.

Това е многооо скрап!!! Много паре! А, и като нема брадви и мистрии що да прави човека дето не харесва майка си, брат си, сестра си, баща си или първите приятели? Наема нас, рабира се! Това са много поръчки, много паре! От кога ги чекаме та да се върнеме... Дръж се още малко Перник, Радомир, София Кюстендил, а по-после Варна, Бургас, Русе Търново, Плевен и т.н. Идваме си! Много време мина . Братя Галеви

Още не сте ратифицирали Курвенцията и жените се развихриха. Представете си като я ратифицирате какво ще стане. Пък ако се включат и джендърите...

Само днес в новините една леля убила брат си ,тази буля утрепала майка си ,а ние се чудим как да защитим нещастните женици от насилие с ИК ,нещо не се връзва тука на фона на ежедневните новини.

Незнам дали дъщерята еубила майка си защото не е психично болна но знам че майката употребяваше алкохол в промишлени количества Мир на праха и

Все се каня, но май ще спра да Ви чета. Как не написахте нещо позитивно, само убити, психари, катастрофи...Толкова от мен.

По 3 причини: 1. Четенето е полезно за всичко, /освен за очите/ и най-вече за мисленето 2. Щом новините не са добри, значи са истински, а не "фалшиви новини". 3. Дори да има "фалшиви новини", то половината ще ти обяснят "колко са истински". Тоест има и друго мнение, та даже от 3 до 9 броя различни. Така че не се възмущавай, а чети :)

Е, как не виждаш позитивното? Ми не са писали за цунами с 250 000 жертви, нито за земетресение с 15 000 затрупани. Всичко на всичко двама заклани и то единият дрът, пък другата била пияница - все калпав материал. Ми тва ако не са позитивни новини, кое е? Ма много капризни взехте да ставате. Ша видите вий са Путин като взе властта и като ви спретне една Трета световна с 200 милиона жертви, ша ви са услади. Ми дано са живи и здрави Тръндьо и Мрънкел да го озаптят, че иначе...

Народът изперква все повече и повече. По време на Преврата стари хора предупреждаваха, сега вече много от нас сме убедени, че такова назадничаво, примитивно племе от примати като нашето не е за демокрация, свобода и т.н. На такова племе си му трябва някой като чичко Сталин, бай Тошо или друг подобен. Иначе - виждаме какво става. Да сме живи и здрави.

ПУСНЕТЕ ЖЕНАТА! Невинна е, защото в Закона/Конвенцията не е предвидено жена да убива жена. /Дори скубане на коси е невъзможно/ Конвенцията е съвършенна и свършена, следователно такова престъпление НЯМА и НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО! Женицата е жертва на Вашите нерегулирани Закони. Даже не носи бурка и фередже, а вероятно и бански костюм от 2 части- понякога. Нямат права и свободи жените в България. НЕ !

От ромски произход ли са това семейство? И друго... кога ще дадете повечко работни места в малките градове като Перник? Като се разходя из парка на Перник има около 30-40 майки средно независимо в кой слънчев ден, чийто мъже работят извън България. 80% от младежите, които не работят в София, се занимават с продажба на зелени билки :) Няма такава мизерия, няма такъв глад в Перник, а и не само. Бабичките си купуват билетчета от националната лотария и така...

Виж са, работни места са кът, щот одържавата ги внася с валута и ги раздава само по списък. Стигнали са до буквата В. Като стигнат до П, ще ти се обадя да идеш да си вземеш две-три работни места, да си имаш за черни дни.

Може да е Нещастен случей.

Не разбирам какво общо има между психично болна жена, Истанбулската конвенция и Перник. Просто държава няма. В държавните институции гледат само заплатите си и как да раздуват щатовете, за да назначат свой човек. А бедните и безработните се увеличават, т.е и психясалите ще са повече и престъпленията ще са повече.

Като не се знае нито как, нито кой е извършоъела, защо веднага набеждавате дъщерята? Това е престъпление само по себе си. Но мързеливите и тъпи полицаи като нищо ще сурнст обвинението на дъщерята. Тв така и така не може да се защити.

само лудите останаха тука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да се закрива този град Перник,и без това за нищо не става,само е преразход за Държавата ни и Бойко.Гледайте само какви ги вършат,Перниски Ценостти.

Първо се научи да пишеш грамотно, после давай мнение.

Luna0102

Ама това сега сигурно ли е или да очакваме в следващите часове още 5-6 версии?

И поредната жертва от Новата 2018 г година до днес - убити и самоубити повече от броя на дните, които са от НГ до сега. И в случая има ли място истамбулската конвенция ? Не твърдо - НЕ Има място за мислене - защо се превърнагме във втория САЩ ?

Хайде бе, СМОТАНЯЦИ, няма ли пак да споменем нещо за домашното насилие и ИК, или просто този път жена извършва насилие и темата не е удобна?

Жените могат да убиват жени , деца и мъже.Мъжете не могат даже и да си помислят да напсуват.Равноправие му се вика.

на всички майки-героини, които като са родили 1-2 деца си мислят, че децата ще им осмислят живота, и че са извършили най-висшия подвиг на себеотрицание за това че са правили кекс с някого и с това че имат деца са си вързали гащите доживот. Детето ти може да ти съсипе живота, и буквално, както и много често любящите родители разрушават живота на собствените си деца.

Пернишки ценостти,какво да правиш.

Да, да, в другите части на България сте ангели небесни...тъпак...

vasil

Още повече,че на време оно покрай Държ.мини-Перник,ДМЗ и др.нац.обекти, в Перник се събират юнаци от цяла България.

за едно общество може да се съди по политическите му и духовни водачи ,но преди всичко по броя на психично болните .затова всеки нормален го изкарват луд ,това е единственият начин да се намали броят им !

Тц тц тц, още една жена - жертва на домашно насилие!

И кого, в случая, защитава истанбулската?

Не Ви ли е срам?

Тези които ни набутват джендърската ИК трябва да се срамуват.

Е.ати и ежедневните новини! А иначе ако е имала психични проблеми, да се осъдят държавата и институциите отговорни за тези хора и за това, че не са в подходящото заведение. На никой не му пука от нишо в тази държава, единствената й цел е да вземе колкото се може повече пари от хората и да ги тероризира по всякакви начини...

Защото - адекватното лечение на психичната болест е скъпо и не е еднократно, а до живот. Близките на когото имат пари и разбиране, е късметлия. Останалите - като тази жена.

Не е скъпо лечението. Лекарствата са почти без пари. А колкото до престоя в психиатрията той трябва да е доживот. Това да не е по-скъпо от отглеждане на затворници по 20 години, които би трябвало да са със смъртни присъди и да не тежат на държавата? Адекватно лекувани, лудите също могат да работят и да си изплащат престоя. Освен това не са вечни. Трудно доживяват 40-50 години....

Интересен казус за Истанбулската конвенция

Ако беше приета най вероятно дъщерята щеше да е изкарана не добре формирън джендър и те за това я е утепала.