Киев иска от ЕС санкции срещу Шрьодер

ЕС трябва да приеме санкции и срещу неруски граждани, които работят за Владимир Путин, по-специално бившия германски канцлер Герхард Шрьодер.

Обратно в новината

Коментари - Киев иска от ЕС санкции срещу Шрьодер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След филма , който направиха за майдана и грузинските снайперисти, в Украйна яко се разсмърдя. Апропо на въпроса защо чак сега разкриват факти , един от хората каза, че някои от колегите му са загинали при странни обстоятелства. Странно по принцип англичаните знаят всичко , но тук са пропуснали. Когато хвърлиш кал по човек от ранга на Шрьодер, трябва да си наясно, че човека "няма да си остави магарето в калта" , аз и друг път съм споменавал, на запад след президентски мандати доста бивши президенти са отивали на работа в частни и големи корпорации, където в директорските бордове заплатата е в пъти по-голяма от президентската. Когато си го заявил публично, да си лобист няма нищо лошо, така е и в САЩ.

Всеки пише Каквото баба си знае! Разбира се Шрьодер е сприятелен с Путен, но дали заради това трябва да се сакционира? Не вярвам. Путин си върши работата си и без съвети!

Украинците ще шантажират запада- просто ще разправят по чия поръчка те направиха историята с Чернобил.тогава скандала ще е голям.

Укрите да си гледат държават кочина, която се разпада

Военният министър на Германия взема отношение по въпрос повдигнат от външния министър на Украйна...

Външният министър на Украйна нямаше ли евр. фамилно име?

Каквото и да е името на "украинеца" едва ли Министъра на войната на една държава трябва да отговаря на въпросите повдигнати от министъра на външните работи на друга... освен ако първата не прави дебели намеци на втората;)

Я всички бивши политици - да имат санкции, че майдана се срива. Идиоти украйнината !Слагам + на много писания тук

Киев може ли да направи нещо в този живот без помощта на ЕС и САЩ

ХОХОЛ - РОБ, РАБОТЕЩ ПОД СЛЪНЦЕТО/ТАТАРСКИ ЕЗИК БЪЛГАРИН-ПОТУРНАК ПРЕДАТЕЛ

Защо изобщо трябва да се прави анализ на приказките на всеки психопат?

Лудите, неонацистите и бандеровци в Украина се приемат в ЕС със съчувствие. Поддържат ги, дават им парични помощи, които с завидна бързина се разпределят в джобовете на крадлива върхушка. В ЕС забравили историята си със собствения фашизъм довел до голямата трагедия. Заиграват с Украина и прощават им всички престъпления. Ето пак убийство. Убит летец, който свързан със сбития Боинг и той вероятно е бил неудобен свидетел или извършител. Властите в Украина забранили гласуването на руски граждани и ги заплашвали с радикалистите събрали се до сградата на Посолството. Демократичната Европа мълчи. До кога? До като самата тя не пострада.

Да поискат санкций и срещу Тръмп нали е спечелил с руска помощ това поне ЦРУ и ФБР го казват . Айде бе урки ...

порошенко заедно с борката си изказват взаимни комлименти по повода че не е на тяхната опечалени се заливат с водка путин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

украинците да връщат парите за демокрация нищо не направиха:)

нещо не разбрах тези кои са ???????великите извънземни укри или потекло от събрани поляци унгарци и румънци

Украинците са изключително търпеливи и добродушни явно. Иначе тая шайка предатели подкрепяни от САЩ да бяха увиснали на бесилката отдавна.

Като нас са, същите.

Тия са много по-зле от нас - ние не се трепем с комшиите по чужди акъл. Трепем се помежду си на пътя и за дребни имоти - нещо като национален спорт.

Пази Боже, сляпо да прогледа!!! Ей тази приказка най-приляга на укрите! Още не са никакви в ЕС, а от тях постоянно валят искания към ЕС. Представяте ли си какво би станало, ако станат (не дай Боже) член на ЕС????

Поискаите санкций за тези които ви организираха и финансираха "Майдана", сега и Украйна е като арабския свят след "Арабска пролет"

човечета и отпускарите военни, инак отдавна Украйна щеше да тръгне по Европейския Път и разликата с Русия щеше да стане като между ГФР и ГДР.

Айде и на вас, като на българите, все другите са им виновни за неуспехите. Нали ви остава все още 90% от територията, в която няма руски зелени човечета, а ваши кафяви човечета. Какво постигнахте със свободата си в останалата част на страната??? Как мислите, след като Германия се стреми до извращения да се измие от миналото си, дали ще приеме една нова нацистка държава на границата си с Русия??? Поредните използвани, разорени и изоставени от САЩ

Мога единствено да съчувствам на обикновените украинци. Такъв си го нагласиха с олигархията на порошенко, че Янукович е като Ейбръхам Линкълн пред него.

Покрай моноспектакъла на кремълското джудже изплуваха в миризливата русоробска тиня поредица евро и балкански дупедавци. Шрьодер е безспорен байрактар на цинично проституиращата европейска алчност.

заткнис укроб недобит !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Украйна, защо сгрешихте така, защо позволихте да ви подведът американските политици. Където те стъпят трева не никне. Около която държава са се навъртяли добро не е видяла. Малко ли ви беше примера с разделянето на Югославия.

Шило

Тия съвсем откачиха.

ИСеверен Поток си върви и Турски поток. Познайте ко ша праи МУкрайна след неколко месеца. Даже вече го прави

Нужно е много внимателно и осторожно да се отнасяме към въпроси ,касаещи бивш канцлер на Германия. Абсурдно е той да бъде обсъждан негативно от външен министър на Украйна

Киевският Вермахт умря при 76% победа на Путин за още 6 години.

Преди месеци Киев призова САЩ да наложат санкции на "Северен поток 2" :)

Жал ми е за многото страдания, коио предстоят на украинците. Те не успяха за сега да изпълнят предназначената им роля. Парите, които запада е платил на управляващите ги в момента, ще си ги събере с огромни лихви от обикновените хора. А в случай, че все-пак се решат на война с Русия. Първите жертви и жив щит ще бъдат украинците. Гордите им управници от днес, ще бъдат първите избягали.

Павло Климкин ... Павел , роден в Курск СССР , истински украинец ! дето малцинствата ни викат ... нерде Ямбол , нерде Стамбул

Павло Климкин - роден като Павел Анатолиевич Климкин в Курск, СССР Поевропейчените кръвта и имената си смениха :)

Голям смях. Тия много си повярваха. Явно още не са разбрали че от заигравката им с със запада ще получат само огромни кредити и статут на фронтова държава.

Тия съвсем се осраха! Явно са забравили какво направи Шрьодер за легитимирането на републиките, пръкнали се след разпада на СССР, във времето, преди да стане канцлер! Направи добро на бендерите и ще си патиш доживот, заради това!

Ще стане като със сценката на британците с отровените шпиони, което само подобри резултатат на Путин. Санкциите срещу Шрьодер ще е добре за Пусия, защото Шрьодер след себе си ще привлече още повече хора в Русия.

грешка Русия

Тя, цяла Еврипа тича в Русия!!!

"хахахааааааааа"!? цяла Европа, не, но (явно) е доста повече, отколкото можеш да си представиш.

Що се отнася до театъра с руските шпиони в UK, мога само да кажа че според мен професията шпионин стана много комерсиална. Вероятно на отровения шпионин някой е платил повече от UK и англичаните са търсили изход удобен за тях. Не съм професионалист в тази тема но от познати съм чувал че там където се намесят бившето КГБ - сега СФБ на Русия и МОСАТ, по правило възможност за коментари няма.

Климкин, първо не е украинец, а е руснак. Второ, не е демократично избран, като Путин и като Шрьодер, когато стана бундесканцлер. Климким е член на фашистката хунта в Куев и не е демократ.

Той представлява една група германци които искат по близки връзки с Русия.

не го вярвам - къв му е келепира?няма мъни? ами дайте му! казуса е вероятно като този с нашите мигове - ами дайте ни няколко годни самолетчета на 20 годинки разсрочено изплащане и ще видите ,че връзките с руднаците ще секнат!

Колко и да се напиняш, това е!Не можеш да поумнееш!

да си майданска укра седяща на студено,и да се напъваш срещу ръжена даващ ти искрите да съществуваш