Каракачанов: До края на 2018 г. назначаваме 1300 войници

До края на годината в българската армия ще бъдат назначени 1300 нови войници. За заплатите им са заделени 30 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: До края на 2018 г. назначаваме 1300 войници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С толкова много войници ще побъркаме света! Е, те това е сила.

И откъде ще ги вземете-от братята роми? Защото грамотен българин няма да отиде за това заплащане. А ако се повиши заплащането, то неминуемо ще бъде сравнено на това с хора с много повече знания зад гурба си и обществото няма да е съгласно- все пак България нужда от армия такава, каквато е в момента, просто няма. А тези 1300 човека нищо няма да решат.Така че се получава Параграф 22. Ама то думите всичко търпят...

Какъв е смисълът от всичко това - да се поизточат пари отнякъде ли? Танкове - няма, самолети - няма. Армия - няма. При война кой ще се сражава - путаранчовците, които си скубят веждите, бръснат краката и слугуват на селянки с празни глави?

Ще претупат и тази работа. Нали е за пари ще намерят хора, но истинските мъже за войници едва ли ще са половината. Топи се нацията ни и толкова, дано нещо се промени. Смешни станахте с тези самолети, за пет шест самолета, то не бяха приказки, не бяха дрънканици. Пари нама, там е работата, със сухо дупе риба не се лови. Кьорав лев няма отделен за тази работа, как ще стане? Още колко ще дрънкате ей така да се намирате на работа?

много оптимистично, дори за агент от ДС.

искаш да кажеш, че 1300 души още ще напуснат България тази година ли? Изразявай се разбираемо.

За каква армия бълнува тоз министър, че то войниците са по-малко от охранителите на 161. Пародия на армия, и пародия на министър. само пари са ви в главите.

Този само като го видя на снимка или прочета името му ме напушва смях.

Какво мрънкате? Важното е да се попълни бройката,която ни искат от Нато.

филм съм го гледал. 1000 ще са жени щерки и съпруги на наши хора. 800 от тах след след една година ще са по майчинство, а останалите 500 за нищо не стават.

Карикатура. кой го взема на сериозно тоя? Хахахаха

интересно кой грамотен войник ще излезе да защитава крадливите Ви задници......

*Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви! Министърът на отбраната Красимир Каракачанов - този човек някога изтрезнява ли изобщо на всички снимки е все с някакво пиянско изражение - пияниците в махалата които по цял ден къркат изглеждат като него

И от къде ще намери толкоз кандидати? Трябва да се явят поне 5000 за да отберат тези 1300, щото съм сигурен, че поне 2/3 ще отпаднат на предварителната селекция за физическа годност. А не виждам от къде ще ги намерят тия 5000. За шведите не говоря, могат да ги набират ако са решили да възстановят строителни войски, щото те за друго не стават. Ама и те изхитряха и професия им стана ударното производство на малки шведи, за която "професия" държавата плаща, малко, ама за ракия и за следващия акт на производство стига...

Колкото и войници да назначат за нищо няма да стават ! Друго си беше едно време службата особено в 33ти мсп Звездец,(първа огнева линия) при полк Зафиров! Занятия до скъсване и в студ и в пек немаше лабово така се калявахме. Който е служил в южните гарнизони на Трета Армия знае за какво говоя.....

Каракачане, скоро сметката ти ще се обърка- ще видиш.

Още 1300 хрантутници дето нищо не върша и се наливат по цял ден. Навремето поне помагаха като има природни бедствия, сега не, защото видиш ли били професионалисти...

Никой не те спира да станеш и ти войник и само да се наливаш . Иначе казано като нямаш какво да кажеш, що се написал?

И сега помагат, многознайко. А такива като тебе само мрънкат на клавиатурата.

Защо не си мълчиш поне, може за някои да минеш за умен?

То сега има доста незает щат, от къде ще намери 1300 мераклии? Особено пък като дадоха всички стари запаси от соц-боеприпаси, за утилизация, вместо да ги дадат на момчетата да потренират яко.

Как не са се сетили досега? Добре, че те има тебе, да им кажеш какво да правят. "Умника" на мама той. Защо не отидеш ти да "потренираш" с негодни вече боеприпаси? Нали си много смел, да те видим! Добре, че не си им ти командир! Аман от тъпаци със самочувствие.

През 1970 година моята батарея в Момчилград стреляше и тренираше на полигона Джебел със 105 мм германска гаубица Райхметал от преди ВСВ и с боеприпаси от тогава. А предишната година на Дебово и Новачене Плевенско стреляхме с пушки Маузер с Дум Дум патрони, пак от тогава.

Нека ромеите да стават офицери, сержанти, войници и т.н. Нали те са верните гласоподаватели, готови на всичко за партията майка?!

А защо не? Представи си една дивизия за подривна дейност, която се инфлтрира в тила на врага и опосква веригите от бойната техника? Или пък всичкия бакър от снарядите за оръдията и халумин от самолетите?

онези (врага) няма да ги галят с перце и да ги целуват ,както ти правиш а ще ги гръмнат! Това ,че на теб ти внушиха ,че са недосегаеми ,не значи , че наистина са!

Първо май трябваше да се върне наборната служба, след това някъкви си доброволци, после връщане на "трудовите войски", а сега да се наберат 1300 войници в рамките на "планирания бюджет". Пълна какафония, но "празната тенекия дрънчи най- силно като се удря по нея"?!

Като ги знам днешните ни войници какво представляват се моля да не опрем до тях някой ден, пълна пародия на войник, което повдига въпроса, защо са ни още 1300 хрантутници!

Каракачанов като е отишъл на посещение само да не реши да направи и той коремно, че ще останем без военен министър.

по-скоро хората ще останат без лост

Важното е ТИ да избереш бойното поле и условията на боя! Сигурен съм, че министъра с лекота ще направи не 1 а 10 коремни. Например на Марс.

Пълна пародия сте .Глупа.и. Унищожихте всичко за толкова кратко време,сега век ще е нужен да се възстанови. Аз лично не вярвам ,на нищо не вярвам. От крадци добро не чакай. Жалко ,че всички в парламента са такива.

Тия верно ще вземат да купят някакви дърти американски кошници на по 30 - 40 години !!!! Господ да ни е на помощ! А и Бай Суджук говори вече за война .... пък ние ни армия, ни техника, ни икономика .....

и от затвора ли ще ги извадите тия 1300бр. ?

Оттатък плета, при комшиите, има много. Даже и боен опит имат.

само се чудя... от де ша ги намерите бре? те младите не са свикнали да ги юркат, да ги държат под часовник кое и как да правят... или както в хамерика - алтернатива на влизане в затвора....